YNk og kassad er ikke tilfredse med HooXi ovenpå majoren i København.

HooXi-kritikere forventer fyring

Det er kontant afregning ved kasse 1 i sport, og esport er ikke anderledes.

Royal Arena elsker ham.

Men det er der andre, der ikke gør.

HooXi har sine kritikkere. Den tidligere ekspert i analysesegmenter hos bl.a. ESL og nuværende coach i BLEED, kassad, er nok den største af dem.

Andre eksperter og kendte personer på Counter-Strike-scenen har heller ikke været tilfredse med den danske holdkaptajn på det seneste.

Og semifinalen mod NAVI i Royal Arena ved majoren i København var måske dråben, der fik bægeret til at flyde over for dem.

Du havde 3 chancer.
Du har den 2., 4., og 13. bedste spiller på jorden.
Du har fejlet forfærdeligt 3 gange.
Gør alle en tjeneste og gå din vej

Sådan skriver kassad på X efter kampen.

Også hans landsmand YNk mener, at semifinalen kommer til at koste HooXi.

HooXi er måske ikke en dårlig IGL, men han er fucking håbløs til at vetoe, og det har fået G2 elimineret ved to majorturneringer.

Og det kommer til at koste ham hans plads på G2.

Eksperten Mauisnake stemmer i:

HooXi er en anti-karrigan. Jeg har aldrig set noget så overlagt dårligt i vetoen i de store kampe fra en tier 1 IGL.

TaZs beslutning

I morges udgav G2 en video optaget på spillerhotellet Crowne Plaza Copenhagen Towers, hvor HooXi interviewer G2s coach TaZ om semifinalen.

I interviewet fortæller TaZ, at det var hans beslutning i vetoen, at kampen skulle afgøres på Ancient og ikke Inferno, der ellers er et af G2s stærkeste maps.

Det var mit kald, at vi skulle spille Ancient. Den må jeg tage på min kappe. Jeg ville have, at vi spillede Ancient, fordi vi har spillet rigtig godt på det map.

Det siger TaZ i klippet, som du kan se her. Ifølge TaZ var det største problem i kampen, at holdet ikke kunne vinde clutches og holde hovedet køligt, når ting gik NAVIs vej.

Det frifinder dog ikke HooXi, ifølge Thorin, der skriver på X.

Hvis HooXi ikke bestemmer vetoen i G2, så er det endnu en grund til at skifte ham ud.

Skakmat.

#1(Med 0 svar)
31. marts 2024 kl. 13:54
kombardo
Og så undrer fjolserne sig over at de ikke er inviteret til majoren? CS mangler i den grad bare nogenlunde professionelle folk til at varetage diverse analyst / expert roller i turneringerne. Det er til at brække sig over hvordan folk som kassad og ynk gang på gang fratager alt skyld fra samtlige spillere fra deres eget land/region når de taber, uanset hvor pinligt ringe de har været.
Nu mener Thorin så at Hooxi skal stå for vetoen ene og alene (for det giver jo rigtig god mening???) på trods af, at der nok ikke er et eneste hold i top10 hvor tingene fungerer sådan.
#2(Med 0 svar)
31. marts 2024 kl. 14:04
Frankyou
Taber #1, #2 og #3. Ynkelige mennesker, der lider af ekstremt mindreværd med et pift af ulidelig narcissistiske træk. Deres analyse af Hooxi er helt på månen, hver gang. Det er okay, at de hellere ville have en anden igl, men deres måde at være nedladende og totalitære på er pinligt. Svin!
#3(Med 3 svar)
31. marts 2024 kl. 14:11
ZoNe
Tja m0NESY rammer da godt under Hooxi ledelse, måske man skulle kigge på de 2 andre "stjerne" spiller som ikke gør noget forskel overhovet. En skam Niko bare ikke forstår at hvis han vil vinde en major er han selv nødt til at møde op til kampen.
Næh behold Hooxi og m0NESY og finde nogle som er sulten og vil vinde. Hunter og Niko er old news de kan ikke nok i CS2. Om man så prøver med Karrigan som GL på G2 vil de aldrig vinde en Major med de 2 på holdet.
#5(Med 0 svar)
31. marts 2024 kl. 14:38
utilizer
Joel ville nok passe godt ind. Både image og skill wise.
#16(Med 1 svar)
31. marts 2024 kl. 20:11
Mads_Miskat
Karrigan har forsøgt at carry Niko til en major, det gik ikke
#19(Med 0 svar)
31. marts 2024 kl. 22:29
ZoNe
Jamen så er den dør også lukket for den kære Niko.
Tænker wingman Tetris major for Niko og Hunter kunne være en mulighed. Lidt synd for Hoxxi at trækkes med de 2 🫣🤣
#4(Med 0 svar)
31. marts 2024 kl. 14:20
BEDST
Hvor er det en usmagelig måde at udtrykke sig på, også selvom holdningen er berettiget : )
#6(Med 0 svar)
31. marts 2024 kl. 15:00
eyM
Er vi enige om, at det var Niko og Hunter, der stank og ikke Hooxi?

Umiddelbart blev der lavet fine calls igennem det hele, men der blev spillet nogle hæslige afterplants. Og umiddelbart lød det som om, hooxi havde den rette indstilling… “STOP PEEKING!”

Og ja, nogle af verdens bedste spillere… men det var vist kun m0nesy, der beviste sit værd i den kamp. Det kunne have været ovre på map 2, hvis niko og fætter højnen havde steppet op.
#7(Med 2 svar)
31. marts 2024 kl. 15:24
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
De er sgu ynkelige
#10(Med 1 svar)
31. marts 2024 kl. 16:06
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
YNkelige? :I
#17(Med 0 svar)
31. marts 2024 kl. 20:13
bruja
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
🤣🤣
#8(Med 0 svar)
31. marts 2024 kl. 15:33
bar
Ynk og Kassad beviser, hvorfor de ikke er inviteret til Majoren. Ulideligt at høre på dem. Man kan kritisere Hooxi for meget, men det er ikke på hans karpe, at de ikke vandt kampen i går.
#9(Med 1 svar)
31. marts 2024 kl. 15:41
Igno
Følgende Reddit kommentar syntes jeg er meget rammende:

“ It's so unfortunate that the greatest rifler in CS history went 0.88 vs C9 at Boston, missed 3 deagle shots vs s1mple with back turned, went 0.95 in G2's elimination map at Antwerp, went negative in the loss to GamerLegion in the Rio RMR, went 14-23 in map 3 vs fnatic in the 1-2 game at Paris, and got 15-17 on Ancient vs NaVi today. So unfortunate, one day for sure NiKo will stop being so unlucky and finally win a major.”

Det er unuanceret kun at kritisere Hooxi, specielt når han spiller en god Major samlet set. Kassad fremstår som en kæmpenklovn når han bringer Hunter og Nikos 2023 rating ind i diskussionen, når de tydeligvis ikke har været på det niveau i CS2.
#11(Med 0 svar)
31. marts 2024 kl. 16:19
JernLars
Enig. Men Hooxi er jo også valgt til den rolle og bygget ind i en konstellation hvor han ikke behøver at få en rating over 1, fordi alle de andre brikker bør være i stand til det.
#12(Med 0 svar)
31. marts 2024 kl. 16:28
exigo
gøg og gokke som kun går op i deres landsmand vinder og ikke fatter han rent faktisk er problemet som igno fint skriver ovenover

De skulle legit bare fjernes fra cs scenen de kommer med intet godt, især ikke når det handler om deres darlings i niko og hunter

fuck dog af
#13(Med 0 svar)
31. marts 2024 kl. 18:05
Cass
Kassad har alle dage været elendig, men hver gang YNK siger sådan noget her gør det ekstra ondt. Han virker som en fit gut med hovedet skruet fint på - og så lukker han det her ud lige et par gode gange i sæsonen, og det er så lavt skudt. At man angriber Hooxi før man gør de verdensstjerner der skal performe kan kun være en forudindtaget vinkel. Der er en anden gut der nævnte det som "landsmand"-s kærlighed der farvede dem. Og det er seriøst den laveste standard der skal udfyldes. Tilsidesæt nu dit bias og vær en analytiker. Det står i jobbeskrivelsen. Så meget som vi hater på Pimp herhjemme, så holder han i det mindste de danske hold og spillere til en høj standard.

Hvis jeg havde et bedre ordforråd havde jeg nok kunne formulere det, men det her er simpelthen så uprofessionelt og skamfuldt. Få da noget selvindsigt og kærlighed til spillet fremfor din barndomsven fra netcafeen.
#14(Med 0 svar)
31. marts 2024 kl. 18:42
TheJyde
De burde bare lukke begge 2 de er så latterlige at høre på der var nok en grund til de begge blev fyret som træner fordi ingen gider og høre på dem
#15(Med 0 svar)
31. marts 2024 kl. 19:06
Famous
Kassad, YNk og Thorin er jo så tæt på ligegyldige iht CS. Med mindre de lukker lort ud er der ingen der gider fokusere på dem.
#18(Med 0 svar)
31. marts 2024 kl. 21:54
Bergizzle
Hm. Hooxis kald er ikke super nuanceret. Men Niko manglede i høj grad i går. Dårligt spillet. Slut prut videre.
#20(Med 0 svar)
31. marts 2024 kl. 23:52
Hunt
Kassad er nok den dårligste analyst på scenen og samtidig også en elendig coach
#21(Med 0 svar)
1. april 2024 kl. 03:40
JakobHelms
Jeg synes det er irriterende, at kassad aldrig har præsenteret en holdning der ikke er fuldkommen gratis. Han har aldrig løsningsforslag, kun problemer, og i bund og grund i min optik en meget amatøragtig tilgang til CS. Der findes mange andre der ville være ekstremt meget mere spændende at høre på, og som analytisk er længder bedre - f.eks. swani ville jeg meget gerne høre mere fra!

Det er vandpyt-dyb analyse at kigge på G2s fejl og med det samme konkludere, at den eneste ansvarlige er holdets på papiret dårligste spiller. Samtidig er det også bare et tegn på hvor vanvittigt hårdtarbejdende IGLs skal være, for ikke at få skylden for alles underlevering lige så snart det ikke virker.

Thorin har selvfølgelig ret i, at det at han ikke udfylder den rolle at tage vetoen, og ikke sørger for deres pistolrunder spiller (det står Hunter for), gør at HooXi er nemmere at erstatte, men jeg synes det er spøjst ræsonnement at man skulle fjerne ham, bare fordi han ikke gør de ting. Det giver da langt mere mening at kigge på de ting han gør, i stedet for de ting, andre står for.

De har dog alle sammen ret i at det var en slem veto. Det håber jeg at TaZ kan få styr på.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.