Kasper Straube ses her lige efter Astralis blev slået ud af RMR-turneringen.

Sportsdirektør forklarer Staehr-interview: "Han meldte sig selv"

Det var et frivilligt valg af Staehr, at det var ham, som stod og tog interviewet efter Astralis' RMR-skuffelse.

Opdateret fredag kl. 17:50: Det fremgik tidligere af artiklen, at Dust2.dk slet ikke fik svar på sin første henvendelse til Astralis. Det er ikke korrekt. Et par dage efter emailen blev sendt, svarede Astralis' presseafdeling, at de ville kigge på det, og så hørte vi ikke mere, før vi rykkede for en opdatering otte dage senere.

Lige siden Astralis' gigantiske fiasko i RMR-turneringen har debatten om taberinterviewet kørt.

Da en af spillerne skulle interviewes til PGL's livestream, var det nemlig ikke en af holdets erfarne stjerner, kaptajnen blameF eller den nyligt udpegede kaptajn og AWP'er device, der stod foran kameraet og forklarede sig.

I stedet var det unge Staehr, som tog den rolle, og det har vakt stor debat.

På blandt andet X var en lang række eksperter utroligt kritiske over for Astralis og valget om at lade Staehr tage opgaven på sig.

Hos Dust2.dk fik vi fat i R0nic kort efter kampen, og da vi var færdige med ham, var de andre Astralis-spillere smuttet.

Dust2.dk prøvede allerede kort tid efter, debatten startede, at få Astralis i tale omkring situationen med Staehr, men vi fik aldrig svar på, om Astralis ville svare på vores spørgsmål.

Efter en rykker og flere mails frem og tilbage lykkedes det os dog endelig at komme igennem til Astralis' sportsdirektør, Kasper Straube, og få svar på vores spørgsmål.

Her spurgte vi ham ind til situationen, og hvorfor det var holdets mindst erfarne ansigter, som stillede sig op til interview efter kampen.

Det er ikke noget, vi har brugt de store ressourcer på af to årsager. Staehr meldte sig selv, da holdet blev spurgt. Så det må være svaret på, hvorfor det var ham, som stod der. Der sker mange ting lige efter sådan en kamp, hvor det kan være lidt kaotisk, og Staehr har fået kæmpe kredit internt på holdet for at reagere hurtigt og melde sig, da vi blev spurgt, skriver Kasper Straube i det skriftlige interview og fortsætter med en lille kritik af medierne for at interviewe R0nic:

Den anden årsag er, at vi har lagt vores tid og ressourcer på at analysere og handle på konklusionerne. Hvad angår R0nic, så så jeg da gerne, at Dust2 og andre medier havde trukket mig til side efter kampen fremfor ham. Men ligesom med Staehr, så har jeg stor respekt for, at man stiller sig frem, når det kan være svært. Jeg står altid til rådighed for medierne, og selvom vi er flere om at dele ansvaret for vores resultater, så er det overordnede ansvar mit, og derfor mener jeg, det ville have været logisk at stille mig de spørgsmål - og ikke vores debuterende midlertidige træner.

Kritikken har dog ikke kun gået på Astralis som organisation, da også nogle af spillerne har været under beskydning.

Her har det store spørgsmål været, hvorfor holdkaptajnen ikke var ham, der gik forrest og tog ansvar, eller hvorfor superstjernen device ikke var ham, der stillede sig op og forklarede det meget skuffende resultat.

Det er dog ikke et problem på holdet, at stjernerne mangler at tage ansvar, forsikrer Kasper Straube. Det vidner i stedet om en rigtig stærk gruppedynamik, når selv den yngste vælger at melde sig til interviews.

Den konklusion, vi er kommet frem til, er ikke, at vi står med et hold, som ikke tager ansvar. Alle har arbejdet hårdt for at nå vores mål, men vi må erkende, at vi rent CS-mæssigt ikke har haft det fundament, både teknisk og taktisk, som skulle til for at lykkes. Det er det, vi har analyseret os frem til og handlet på efterfølgende. Det er for mig en indikation på en stærk gruppedynamik, når selv den yngste melder sig til at tage interviews umiddelbart efter et ekstremt tungt nederlag. Vil vi tænke mere over det næste gang? Det er jeg sikker på, især efter medie-reaktionerne, men det ændrer ikke på vores måde at gå til opgaven. Alle på holdet tager ansvar på og uden for serveren.

Jeg er glad for, at ruggah og br0 er tiltrådt, og jeg mærker allerede en stor motivation og engagement fra alle i og omkring holdet for at skabe et stærkere fundament og skabe de resultater, vi stræber efter i Astralis.

I en podcast efterfølgende fortalte kommentatoren og eksperten moses, som arbejdede til RMR-turneringen, dog, at det ikke bare var Staehr, der meldte sig.

Han kunne nemlig fortælle, at der specifikt var blevet spurgt om device eller blameF, men at Astralis havde sagt nej til, at de to superstjerner skulle frem på streamen efter nederlaget.

Det vil Kasper Straube dog ikke svare konkret på, og han henviser i stedet til sit første svar i interviewet og siger, at moses ikke var til stede, mens han selv stod udenfor døren og derfor heller ikke var i rummet, og derfor kan han ikke sige noget mere konkret end sit første svar i interviewet.

#1(Med 0 svar)
8. marts 2024 kl. 11:07
empyreaN
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Standard PR bullshit, standard Astralis

Unfortunate
#2(Med 0 svar)
8. marts 2024 kl. 11:14
MartinChrist
Det skal være kaptajnen der tager sådan en i den situation - alt andet er dårlig stil og giver ingen mening.
#3(Med 0 svar)
8. marts 2024 kl. 11:17
aGk
"Det er for mig en indikation på en stærk gruppedynamik, når selv den yngste melder sig til at tage interviews umiddelbart efter et ekstremt tungt nederlag."

Men hele "problemet" er jo at kaptain(erne) ikke har meldt sig. Det er jo netop bare en lort der er rullet ned til den der så har meldt sig.

Jeg håber virkelig det her statement "bare" er PR og ikke en indikation på hvad de mener der skal arbejdes på internt. For mig er det netop gruppedynamikken der har været problemet, men det er selvfølgelig også svært at læse udefra.
#4(Med 0 svar)
8. marts 2024 kl. 11:22
Awwdor
Jeg kan heller ikke forestille mig, at de gik ind og spurgte, om nogen ville give et interview, og Stæhr straks rakte hånden op. Han har sandsynligvis set rundt i lokalet, bemærket at ingen andre meldte sig, og tog opgaven som en sidste udvej.
#5(Med 0 svar)
8. marts 2024 kl. 11:30
TubbyGold
Danske CS:GO fans der kigger på det der foregår på den danske scene lige for tiden: youtube.com/watch?v=jbWHZwD5rGQ&ab_channel=FlashRe..
#6(Med 1 svar)
8. marts 2024 kl. 11:28
Hunt
Sorry skal lige brække mig i PR bullshit...

Useriøst at komme så længe efter og så sige det her, der er ingen som i ingen "hey, det var en fejl, det var ikke sådan det skulle havde været".

Men meget mere " indikation på en stærk gruppedynamik" og "men det ændrer ikke på vores måde at gå til opgaven".

Samt hvis det er rigtig der blev spurgt direkte efter device eller blame, men der blev sagt nej... Nøj hvor er det dårlig ledelse, måske Straube var god til massage hos Heroic men han kan da godt nok ikke steppe op til opgaven som GM... Men omvendt passer han vel ret godt ind med en ellers utrolig inkompetent ledelse hos Astralis.

Plus hvorfor tager det så lang tid for Astralis at melde det her ud? Skal det lige igennem samme PR maskine som stabbis "statement"?
#51(Med 0 svar)
10. marts 2024 kl. 14:10
Dennis
Der skulle lige sendes en fax, og svares med røg-signaler. Kommunikation tager tid i 2024.
#7(Med 0 svar)
8. marts 2024 kl. 11:33
Macho
Også lidt træls at Steahr og Ronic, når at kalde dips først, når nu sportsdirektøren selv gerne ville have været til orde
#8(Med 26 svar)
8. marts 2024 kl. 11:54
DOMINA7HOR
Godtfolket er så kloge at høre på. Desværre går de fleste blot i hælene på Maniac og andre eksperter, for når de på åben skærm lægger det ud på én måde, så må det være sådan. Og ingen af disse eksperter kan naturligvis ændre deres historie efterfølgende, så de kørte videre i samme spor. Derfra blev det ellers den generelle holdning hos alle, pænt kopieret af eksperternes smarte udtalelser.

Jeg vil ikke forsvare Astralis, men jeg synes ikke al kritikken i denne sag er på sin plads, særligt med det grundlag kritikken stammer fra. Det var søgt, letkøbt for eksperterne og en fin sensationshistorie.

Det er isoleret set fint nok, at kritisere blameF og device for ikke at stille op til interview. Fair nok. Men sådan blev det ikke fremstillet her. Nogle smarte eksperter var hurtigt ude og spinne en historie om, at lederne på holdet ikke ville. Og siden hvornår skal lederne på og omkring holdet bevise noget overfor Maniac, launders, moses og hvad fanden de hedder?

Jeg snakkede selv med R0nic. Og jeg har kæmpe respekt for, at han gad snakke med mig. Han kunne sagtens have fået med det helt store krydsforhør, men med hvilket formål?

Vi glemmer også hurtigt, at der er mennesker bag spillerne. De er ikke fucking robotter.

Min egen respekt for devve, blame, Straube, R0nic, Staehr og alle andre, er hverken blevet mere eller mindre. Det er det minimale, at forvente og forlange, at vi respekterer hinanden.

Så kan der vidst heller ikke koges mere suppe på denne sag. Hvis du ønsker at se Astralis fejle, og det glæder dig, at se andre fejle, så har jeg ondt af dig. Ønsker du det bedste for dem, uanset om du er fan eller ej, så er det en anden ting. Og jeg ønsker selv det bedste for dem alle, og dansk CS som helhed.

Man kunne lære noget af chefen gla1ve. Hvis selv han kunne heppe på Astralis, selv når de ligger ned, så burde andre også kunne finde det samme frem i sig selv.

PS. Mange overser ydermere den lille detalje, at spillerne end ikke, som de ellers plejer, gav interview efter kampen til Astralis' eget community.
#10(Med 12 svar)
8. marts 2024 kl. 11:51
Hunt
Tror aldrig jeg har set så meget udenom snak, er du betalt af astralis?

"Jeg vil ikke forsvare Astralis, men" men... for at forsvare astralis lige efter..
#12(Med 5 svar)
8. marts 2024 kl. 11:55
MartinChrist
Det sku have været Kaptajnen der tog ordet - hvad end der bliver sagt i interviewet er ligegyldigt. Men kaptajnen tager ansvaret og interviewet - slut prut.

At sende lorten videre er sku useriøst og dårlig stil.
#14(Med 4 svar)
8. marts 2024 kl. 11:57
DOMINA7HOR
Kaptajnen sendte ikke lorten videre. Det er noget mange har misset :)
#18(Med 3 svar)
8. marts 2024 kl. 12:03
MartinChrist
Ved du det? eller?

Synes bare det ALTID bør være kaptajnen der tager sådan en her, derfor de er kaptajn, det skal simpelthen ikke være yngste mand der skal stå i skudlinjen.
#21(Med 2 svar)
8. marts 2024 kl. 12:11
DOMINA7HOR
Burde, bør og skulle er ord, som er gået en del igen.

Sådan er det nu engang ikke altid. I den ideelle verden, ja.

Når vi så snakker om bør og skulle, så burde og skulle turneringsarrangørerne også være skarpere på at lave bedre pressezoner. I CS-verdenen er det desværre nogle gange lidt for løst, og lidt for let for spillerne, at smutte udenom pressen. Det er dog for mig også et tegn på, at scenen og arrangørerne ikke er og har været gode nok, til at involvere pressen.
#25(Med 1 svar)
8. marts 2024 kl. 12:25
MartinChrist
Så du ved ikke om den blev sendt videre. Tak.

Det bare amatøragtigt af Astralis (igen igen). Der må forhelved være en voksen til stede. Kaptajnen (om det så er Blame eller Device) skal stille sig op uden at tøve.
#27(Med 0 svar)
8. marts 2024 kl. 12:33
DOMINA7HOR
Jeg tænker ikke #14 var til at misforstå, hvorfor svaret gav sig selv, men selv tak.

Burde, bør, skal og skulle er hver mands eje.
#13(Med 5 svar)
8. marts 2024 kl. 11:56
DOMINA7HOR
Jeg lader din kommentar ovenfor stå som en skærende kontrast til min egen. Så kan folk ellers selv danne deres egne holdninger, og tænker hvad de vil. Dig selv inklusiv.

"Hvis du ønsker at se Astralis fejle, og det glæder dig, at se andre fejle, så har jeg ondt af dig."
- og så vil jeg ellers blot lade den her stå.
#15(Med 4 svar)
8. marts 2024 kl. 11:58
Hunt
Jeg ønsker at se Astralis tage nogle rigtige (fornuftige) beslutninger og blive bedre.

Men det er bare ikke rigtig hvad der sker, de skyder sig selv i foden på dagli basis pt.
#24(Med 3 svar)
8. marts 2024 kl. 12:24
DOMINA7HOR
Det er altid let at være sofacoach/manager.

Konstruktiv kritik er fair nok, men hvis du konsekvent og konstant blot kører på det negative, for at forsvare dit eget narrativ, så er vi vel efterhånden der, hvor Astralis lever rent free på øverste etage.

Hvis man som menneske ikke kan kapere, at rose Staehr, samtidig med, at man retter en delvis berettiget kritik mod resten af Astralis-lejren, så synes jeg ikke det er særlig menneskeligt og konstruktivt. Ej heller hvis man ikke kan vise lidt respekt og optimisme, når en spiller vælger at påtage sig en ny og uprøvet rolle.
#28(Med 0 svar)
8. marts 2024 kl. 12:38
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Jeg tror aldrig vi er nogle der har været i tvivl om at Astralis lever “rent free” i hovedet på Hunt 😄
#29(Med 1 svar)
8. marts 2024 kl. 12:39
Hunt
Synes bestemt ikke hverken jeg eller andre er efter Staehr, han gør hvad han kan og mere til. Det er dem omkring ham der burde gøre mere. Men nu vi nået til at det er en delvis berettiget kritik, fra før hvor du lappede alt astralis PR lige ned i halsen.

Ligner det en heksejagt efter device, blamef, Straube/ledelsen? Ja, men også af god grund. (Desværre, de har jo selv fucked up både på og udenfor serveren).
#30(Med 0 svar)
8. marts 2024 kl. 12:53
DOMINA7HOR
Problemet er ikke, at du og andre er efter ham. Problemet er, at mit i al negativitet, så glemmer man hurtigt at give ham den rette kredit.

Læs min indledende kommentar én gang til. Jeg skrev allerede fra starten, at kritikken var delvist berettiget. Det tænker jeg ikke er til at misforstå.

Der er sjældent nogen god grund bag en heksejagt, men vi er vel blot mennesker.
#16(Med 3 svar)
8. marts 2024 kl. 12:00
panzerlas
Men selvom Staehr rakte hånden op eller selvom han inden kampen sagde "den vil jeg gerne tage", skulle der have været nogle der sagde stop. Det sender netop et meget dårligt signal uanset hvordan det er foregået. En org i den størrelse burde have en ide om hvad signal de vil sende og hvilke signaler de faktisk sender. Hvis ikke sportsdirektøren var inde over beslutningen burde Blame have sagt nej, "jeg er lederen og jeg har den rolle".
Der står en ung knægt bag ved dem i stedet for en rigtig træner, deres "billigste" (omend bedste) spiller tager taber interviewt osv. osv. Jeg synes al kritikken i den grad er på sin plads.

Respekt og kritik udelukker ikke hinanden, måske tværtimod! Men man bliver også nødt til at erkende at de er offentlige personer og selv har valgt at blive det. Det må være en del af deres træning, at få lidt hård hud!

Jeg har selv troligt fulgt Astralis i en del år nu og som fan bliver man godt nok træt af de dårlige beslutninger og deres strategi de seneste år.
#19(Med 2 svar)
8. marts 2024 kl. 12:05
DOMINA7HOR
Burde og skulle er hvad det er.

Jeg siger heller ikke, at kritik ikke er på sin plads, når det er med dette. Og dele af kritikken var med rette, som jeg ligeledes skrev. Det er baggrunden for kritikken jeg hæfter mig ved.

Astralis har ret beset kun én gruppe, som de stå til ansvar overfor og svare til. Det er deres fans. Dem der følger dem i tykt og tyndt, følger trofast med, og investerer penge i dem og deres merch.
#23(Med 1 svar)
8. marts 2024 kl. 12:23
panzerlas
Ja det er hvad det er! Men som andre også bringer op kunne man godt ønske at Astralis havde taget tyren ved hornene lidt før og måske sagt at det var en fejl eller at det så de ingen problemer i! Stå ved det i laver, erkend når i laver en fejl og vær mere åbne. Det her med søforklaringer lang tid efter bliver skidt uanset hvad.

Ja deres fans er deres kunder, men gør du dig upopulær hos eksperterne, casterne, arrangørene osv. Ja så skader du også dine fans.
#40(Med 0 svar)
9. marts 2024 kl. 01:24
DOMINA7HOR
Bedre sent end aldrig. Og når nu Staehr meldte sig selv, hvorfor skulle de så, set fra deres side, gå ud og sige andet.

Straube erkendte også i et andet interview, at han i den ideelle verden selvfølgelig gerne havde set en af de mere erfarne tage interviewet, men sådan gik det ikke.

Jeg synes i højere grad de skader deres fans, ved ikke, som de ellers plejer, at have en som giver en kommentar til deres eget site efter kampen. Eller i det mindste dagen efter, eller efter de var kommet hjem fra Rumænien. Det overraskede mig mest.

Der skete var der skete, i frustrationens stund. Så er der vist heller ikke mere i det. Nu har Straube vendt det i to forskellige interviews, og alligevel er der nogle som stadig ikke er tilfredse. Sådan vil det altid være. Vi kan ikke gøre alle lige tilfredse.
#20(Med 4 svar)
8. marts 2024 kl. 12:07
ninka
Nu startede kritikken jo først som en standard "leder ansvarlig i en proffesionel verden bør tage ansvar for deres fejl/dårlige resultater". Så ka du sammenligne "godtfolket" med får alt du vil men det er sgu forventeligt alle steder i samfundet.
Efterfølgende har moses udtalt at han fik afvide at Astralis decideret sagde nej til at de måtte snakke med blamef eller device, hvorvidt der er sandt eller ej har imo intet med den originale kritik at gøre. Tilgengæld er det modstridende med hvad Straube selv udtalte lige efter kampen på Astralis egen stream. Nemlig præcis det samme som han siger her at Staehr selv meldte sig med det samme.

Personligt er jeg bedøvende ligeglad hvem der udlægger sandheden for den sidste del. Tydeligt har det været på serveren. Der har manglet noget og det er ikk kun lederskab.
#22(Med 3 svar)
8. marts 2024 kl. 12:16
DOMINA7HOR
Det er fair nok du ikke synes det er relevant. Jeg synes selv det er relevant, hvordan historien er spundet op. Det handler for mig også om respekt, etik og moral.

I sig selv er kritikken fair nok langt henad vejen, men jeg er bestemt ikke enig i måden det blev kørt op på. Og måden der blev kogt suppe på det i bedste "se mig" stil.

Det er tydeligt, at det ikke har fungeret for dem længe inde på serveren. Og det synes jeg er en langt mere interessant og relevant snak.
#38(Med 2 svar)
8. marts 2024 kl. 20:13
mufcdk1974
Enig men måske hænger det sammen, at dem som skal være ledere ikke leder. Så bliver interviewet et symptom. Staer skulle aldrig have lavet det interview både fordi omverden og dermed Astralis har brug for at vise, der tages ansvar og ansvar er ikke at sætte en ung gut og den mindst rutineret foran kameraerne.
Det er håbløs håndteret af Astralis og er bare endnu en håbløs beslutning i en perlerække af andre håbløse beslutninger.

Hvis Astralis som det PR indlæg siger, at de er på rette vej, så skal de også vise det.

Min dybeste respekt for Staehr for at tage det interview, det skulle bare aldrig være sket...og det ved Astralis ledelsen nok også godt.
#43(Med 1 svar)
9. marts 2024 kl. 01:51
DOMINA7HOR
Nuvel, men hvis den unge knægt selv træder frem og tager den, så synes jeg også det er lidt noget fis at sige, at det skulle han ikke... Bare fordi... At det ene eller det andet er rigtig eller forkert?

Og fortæl mig lige, med den holdning. Hvem er det egentlig du mener Astralis skal stå til ansvar overfor og svare til?
#53(Med 0 svar)
11. marts 2024 kl. 15:41
mufcdk1974
Ikke bare fordi men fordi de såkaldte ledere skal vise karakter i modgang ellers er man ikke leder i min bog.
Hvem snakker om ansvar? Jeg snakker om signalværdi, noget andet.
#37(Med 1 svar)
8. marts 2024 kl. 19:07
ClumsyRL
Kæft en gang gylle. Find dog noget bedre at bruge din tid på.
#42(Med 0 svar)
9. marts 2024 kl. 01:46
DOMINA7HOR
Så længe jeg kan blive ved med, at baite dig til at læse mit lort, så kan man diskutere hvem der egentlig lugter mest af en køretur på de jyske landeveje.

Jeg er glad for at kunne tyvstarte gyllesæsonen. Du må låne mine Axe, så kan du selv tage det værste når jeg spreder duften af peng' igen! 🤙
#50(Med 1 svar)
10. marts 2024 kl. 02:13
McLoud
Totalt enig her.
Folk er så mega kloge... og desværre også fordømmende uden at have nogen som helst forståelse for hvad spillerne står i.
De har stået med hele Danmarks pres på deres skuldre.... og fejlet.
Jeg tror simpelthen ikke blame og dev1ce har været i stand til at lave interview så kort tid efter.... og hvis man har bare basalt menneskekundskab vil man kunne forstå dette.

Det er der bare overraskende mange der ikke har.
#52(Med 0 svar)
11. marts 2024 kl. 01:42
DOMINA7HOR
Det går jo ikke, hvis der ikke findes en synder.

Negative nyheder sælger mere end de positive af slagsen. Desværre.
#9(Med 0 svar)
8. marts 2024 kl. 11:48
Kristja
Det ligger lidt af at blameF godt vidste han var ude, siden han ikke ville stille op. Forståeligt med det taget i betragtning. At device ikke pådrog sig ansvaret er stadig en gåde, men viser det sig at Staerh bare er fløjet til, så er det vel også en acceptabel forklaring.

Alt i alt en stor omgang PR bræk. Komisk der skal gå så lang tid før der kommer sådan en for kringlet udmelding 😅
#11(Med 8 svar)
8. marts 2024 kl. 11:53
JakobHelms
Stærkt gået at sige man altid er tilgængelig for medierne o.l, i et interview, som kræver "en rykker og flere mails frem og tilbage", for at man kan sætte det i stand.

Der er en sjov forskel på det her danske svar, og så det der blev givet på engelsk forleden, hvor man mest snakkede om at Staehr meldte sig frivilligt. Et godt bud på et handlingsforløb er vel at de ansvarlige hos PGL får spurgt Astralis' team manager angående interviews, at de får at vide at de ikke kan interviewe device eller BlameF, men at Staehr så selv reagerer og melder sig, uden at nogen skal henvende sig til ham og spørge, om han ikke kan tage den.
#17(Med 7 svar)
8. marts 2024 kl. 12:01
DOMINA7HOR
Hvis du snakker om interviewet til pley, som Straube, som formentlig var på dansk og efterfølgende oversat til engelsk, så var svaret fra Straube det samme som her.
#33(Med 6 svar)
8. marts 2024 kl. 14:09
JakobHelms
Hvis det er samme svar så er der godt nok nogen der har fejlet i deres oversættelse. Det virker som om at det centrale er det samme, men der er da flere vendinger på Pley der ikke går igen her.
#41(Med 5 svar)
9. marts 2024 kl. 01:38
DOMINA7HOR
At han siger, at Staehr selv sagde, at han ville tage den, var et af de svar jeg mente, der gik igen. Okay, svarene er ikke helt og 100 procent, men det er stort set det samme. Eneste han ellers tilføjede til pley var, at han i en ideel verden selvfølgelig gerne havde set en af lederne, særlig device eller blameF, tage den.

"[...] men vi må erkende, at vi rent CS-mæssigt ikke har haft det fundament, både teknisk og taktisk," lød i øvrigt også i noget nær samme stil i netop det interview.

Svarene er måske ikke nøjagtig de samme, men efter at have læst interviewet igen, siger han stort set det samme, om end ikke ord for ord. Han modsiger i hvert fald ikke sig selv i de to interviews.

Nu har jeg også lige læst del to, og jeg synes i det hele taget han kommer med nogle gode svar. Hvor få dele af det, måske ikke ordret, går igen her.
#44(Med 4 svar)
9. marts 2024 kl. 11:35
JakobHelms
Men så er det jo heller ikke samme svar. Ja, man kan godt læse at der har været samme PR-medarbejder inde over.
#45(Med 3 svar)
9. marts 2024 kl. 12:22
DOMINA7HOR
Jeg tror godt Straube ved hvad han skal svare, uden der sidder en PR-medarbejder og holder ham i hånden :)

Fordi det ikke ordret er det samme, gør jo heller ikke svarende så forskellige. Det er stort set det samme han svarede, så jeg kan ikke se den store forskel. Det er jo ikke fordi han svarer i øst til den ene og vest til den anden.
#46(Med 0 svar)
9. marts 2024 kl. 12:57
JakobHelms
Det tror jeg heller ikke, der er nogen, der har sagt. Jeg sagde bare at der var en finurlig (og væsentlig i mine øjne) forskel på de to svar.
#47(Med 1 svar)
9. marts 2024 kl. 14:02
Hunt
Der er meget muligt Kaster selv ved det, men han får jo ikke lov til at sige andet end hvad der er kommet ud af pr maskinen på kontoret alligevel.

Se bare på stabbis statement.. og det her nu...
#48(Med 0 svar)
9. marts 2024 kl. 14:20
DOMINA7HOR
Det er en god gang sludder mate. Du har aldrig interviewet en CS-spiller, coach eller GM kan man godt høre.

Du kan heller ikke sammenligne det med et statement, som går gennem andre instanser.
#26(Med 0 svar)
8. marts 2024 kl. 12:31
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Både Staehr og R0nic klarede de interviews ret godt, og det var sgu ret fedt at både se og læse, uanset hvad jeg så personligt mener om, at det ender med at blive de to. Det skal nok hjælpe dem fremadrettet, for det er næppe sidste gang de begge ender med at have tabt en kamp, som de skulle vinde.
#31(Med 1 svar)
8. marts 2024 kl. 13:13
TheJyde
Syns også device eller blame burde steppe op her. Men på den anden sidde folk hvad ikke hvad der er sket bag scenen. Giver ikke meget for de såkaldte eksperter de er lige dumme at høre på de laver ikke andet end at svine hold til når de spiller dårligt. Men når de så spiller godt igen er de pludselig bedste venner med dem igen 😂😂
#32(Med 0 svar)
8. marts 2024 kl. 13:57
Hunt
Hvis man sidder som analyst og skal sige noget om en kamp, så er det jo oplagt at nævner "X hold spillede godt og Y hold spillede dårligt, så X hold vandt". Så kan man sige det præcist omvendt næste uge, hvis Y hold vinder og de nu spiller godt. Det er trods alt deres job. Den er svær at sige så meget i mod
#34(Med 0 svar)
8. marts 2024 kl. 14:19
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Hvad Astralis ligner at mangle på serveren i dedikation og hittepåsomhed har de til gengæld rigeligt af i PR-afdelingen.

De sidste par statements er af den slags, som ingen rigtige mennesker man tage seriøst.
#35(Med 0 svar)
8. marts 2024 kl. 14:56
9600BAUD
En af dem fra produktionen har udtalt at hun kom ind med en mikrofon og Staehr sad nærmest og gerne ville tale med pressen, så han tog den.

Jeg mener stadigvæk at BlameF burde have taget det interview, men hvis den spiller der har spillet klart bedst og som gerne vil træde lidt frem i bussen og tage det interview, så kræver det altså også lidt en konfrontation at tage den fra Staehr igen. Set i lyset af at BlameF er bænket, så skulle det i bagklogskabens krystalklare lys være device der tog det.

Stærkt uanset hvad af Staehr, både på og udenfor serveren.

/Baudie
#36(Med 0 svar)
8. marts 2024 kl. 16:13
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
"Jeg står altid til rådighed for medierne, og selvom vi er flere om at dele ansvaret for vores resultater, så er det overordnede ansvar mit, og derfor mener jeg, det ville have været logisk at stille mig de spørgsmål - og ikke vores debuterende midlertidige træner.'"

Meanwhile dust2:
"Efter en rykker og flere mails frem og tilbage lykkedes det os dog endelig at komme igennem til Astralis' sportsdirektør, Kasper Straube, og få svar på vores spørgsmål."


Det her griner jeg seriøst højlydt af :D Simpelthen et selvmål af en udtalelse.
#39(Med 0 svar)
8. marts 2024 kl. 20:46
JustaRadom0ldDude
Det er så langt ude at i spekulerer så meget i et interview.

Prøv at se hvordan langt større organisation politisk og sportslige håndterer den slags.
En ny sportslig ledelse, nye spillere, ny træner og ny direktør. Lad os se og diskuterer efter Kina
#49(Med 0 svar)
9. marts 2024 kl. 14:40
zwank
Af fare for at lyde som en der bare er fremme med høtyven, så prøver jeg at virke så objektiv som mulig, men er jeg den eneste der får en fornemmelse af, at Straube måske snart bare burde holde lidt igen med interviews?

Først udtaler han at en spiller han selv lige har købt har spillet godt til en turnering han slet ikke var en del af.
Derefter prøver han over flere omgange at godtgøre valget af device som IGL, i stedet for bare ikke at give det mere ligegyldig opmærksomhed, og lade kommende kampe tale for sig
Og nu kommer der efter, hvad der ligner er en kommentar der lige har været forbi PR-teamet i Astralis, en udtalelse som virker som om den kun er til for at redde ansigt, og ikke rigtig tage ansvar for nogle tvivlsomme beslutninger.
"Det er for mig en indikation på en stærk gruppedynamik, når selv den yngste melder sig til at tage interviews umiddelbart efter et ekstremt tungt nederlag. " udadtil synes jeg mere bare det en indikation for manglende dømmekraft...
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.