casle og device ved BetBoom Dacha, da han var træner for Astralis.

casle: Astralis sætter barren for højt

casle gæster OGC Podcast, hvor han fortæller om sin tid hos Astralis.

I en podcast med O Grande Canhão fortæller den tidligere Astralis-coach, casle, om sin tid i Astralis, bruddet med mandskabet samt fremtidige planer for sin karriere.

I oktober 2022 besluttede Astralis sig for at holde fast på casle som træner for førsteholdet, efter at han blev forfremmet, da han var træner i Astralis Talent.

Tilbage i december 2023 stoppede casle samarbejdet med Astralis, og den danske træner er ikke længere en del af mandskabet.

Under RMR-turneringen deltager casle i en podcast. I RMR-turneringen gik det som bekendt ikke godt for Astralis, der snublede og missede majoren i København.

I løbet af podcasten, fortæller casle, hvorfor Astralis ikke var med i toppen af CS-scenen, og hvad der gik galt, da han var træner. En af de ting, som casle synes, at Astralis gjorde forkert, var at de satte barren for højt.

Jeg tror også at en af de fejl Astralis laver, er at sætte barren for højt. Jeg ved det selv, jeg har siddet til nogle møder og sagt, med det hold vi har, så er det bare ikke "number 1 contender". Altså det er bare fakta. Det ikke fordi, at jeg ikke kan lide spillerne eller tror på dem. Det er bare ikke ZywOo. Der er bare hold med spiller for spiller, der er bedre.

I løbet af sin tid hos Astralis havde casle et stort samarbejde med blameF. casle føler, at folk er efter ham, og synes det er unfair når de kalder ham for "baitF".

I et interview med ESL har blameF selv kommenteret på navnet 'baitF'-navnet og afslørede, at han synes, det på et tidspunkt var retfærdigt at kalde ham for en baiter.

blameF, jeg håber virkelig det lykkes for ham. Jeg synes bare han er meget udskældt for det der "baitF". Jeg synes godt nok den er svær, når man kender lidt mere og ved det. Jeg vil også sige, da jeg kom ind, var der lidt om snakken, for at være ærlig. Dengang spillede han som lurker, og der ender han med de der bait-situationer. Jeg ændrede det til, at han blev den der aggressive riffelspiller. Hvis man kigger på statistikkerne, så topper han samtlige af de der events entry-succes-situationer.

Jeg tror der, hvor folk går galt med blameF, hvor det engang i mellem godt kan ligne, at det går skævt. Vi har også haft vores diskusioner. Det er bare, at han er mere defensivt tænkende end langt de fleste eller gennemsnitlige CS-spillere. Han tænker meget over økonomien.

Selvom casle ikke længere er træner og ikke har fået de tilbud fra de bedste hold, så afslører han, at der har været samtaler med forskellige organisationer.

Til RMR'en afslørede casle, at han havde hjulpet ECSTATIC med lave forberede på modstanderne.

Tier 1-tilbudene de er ikke sådan væltet ind. Jeg har haft samtaler med nogle spændende orgs (organisationer, red.), men ikke noget, der er blevet til noget endnu. Jeg tror også bare, der bare lidt stilstand. Jeg har nogle tilbud fra de RMR-hold, der er nu her, men det er klart, man vil gerne vente og se på, hvad der kommer real set.

Se hele podcast-episoden her:

#1(Med 2 svar)
24. februar 2024 kl. 22:38
casle
Major deltager
ECSTATIC
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Bare lige for at afklare, så er der ikke tale om det nuværende hold. De har selvfølgelig spiller for spiller et hold, som skal kunne være en udfordre til nummer 1 i verden.
#34(Med 1 svar)
26. februar 2024 kl. 09:15
Mads_Miskat
Det var også umiddelbart det jeg bed mærke i, de har alligevel 4 spillere som er i top 20 + En spiller som blev spået til at være en af de nye store danske stjerner, tak for afklaringen.
#35(Med 0 svar)
26. februar 2024 kl. 10:38
casle
Major deltager
ECSTATIC
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Altid til tjeneste. Fedt nickname :)
#2(Med 3 svar)
24. februar 2024 kl. 22:39
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Selvfølgelig skal barren være høj i Astralis. De hører hjemme i toppen.
#3(Med 2 svar)
24. februar 2024 kl. 22:42
casle
Major deltager
ECSTATIC
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Måske bliver det ikke helt forklaret skarpt nok, slet ikke hvis man kun tager udgangspunkt i overskriften. Men efter 1-2 måneder, med et hold som spiller for spiller, ikke var tæt på top1 endnu, så er det svært at forvente. Jeg er enig i, at astralis selvfølgelig altid skal gå efter at være nummer 1 i verden. Det skal nok også komme.
#22(Med 1 svar)
25. februar 2024 kl. 20:49
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Tja, svært at sætte tid på hvornår de skal være nummer et.
Men major skal de vel til. Andre hold har skiftet større og mere og alligevel klaret cuttet.
#23(Med 0 svar)
25. februar 2024 kl. 20:51
casle
Major deltager
ECSTATIC
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Det er der ingen tvivl om.
#4(Med 2 svar)
24. februar 2024 kl. 23:31
Kristja
Ærgerligt der ikke bliver spurgt ind til IGL fronten, når der nu bliver kommenteret på bait parten.

Det er altid lidt mere cool, at høre fra folk som faktisk ved hvad de snakker om, end alle dem der render rundt og spekulerer.
#5(Med 0 svar)
25. februar 2024 kl. 08:53
drJohansen
+1
#19(Med 0 svar)
25. februar 2024 kl. 19:28
Johnny_737
I videoen sammenligner casle blameF og Gla1ve ifht calling, spillestil og strats. Hen mod slutningen.
#6(Med 0 svar)
25. februar 2024 kl. 08:56
d0kz
Guld Sæsonkort Sæson 15
Astralis er cs svar på man united
#7(Med 3 svar)
25. februar 2024 kl. 08:58
ninka
Var Astralis nogensinde spiller for spiller verdens bedste? De 5 gyldne drenge havde alle kvalitet og i en tid hvor roller og det mere teoretiske måske ikk var helt så veldefineret som det er i dag kan det forhenværende Astralis vel bedst beskrives som høj kvalitet i rollerne og det stærkeste Hold.
Hvor mange "advarsler" har xyp9x fået for dårlig performance? inden han over en længere periode blev anset for den stærkeste support / clutch i spillet
hvor mange år fejlede det ikk for dem i playoffs især under Karrigan til trods for at hans evner klart var til mere end et "dominere groupstages hold"
Vi snakker om en legacy som blev til virkelighed af andre årsager end bare "de var de bedste" og i det lys føler jeg i høj grad blamef og Astralis har fejlet sidenhen, uanset hvilket lineup man har haft. Så har evnerne og moralen til at kæmpe for tingene efter min mening aldrig ramt samme niveau - eller i nærheden af det tbh. Der har været enkelte kampe hvor man sad med følelsen af at der blev kæmpet ekstra for tingene men den flamme er hurtigt blevet slukket igen og igen.
og det skal ikk misforstås. Jeg har hørt alt om hvor meget tid blamef ligger, men min største kritik til ham de sidste 7 år (og især under Astralis) er at han følelsesmæssigt ikk har lignet en der var villig til at gøre sig selv sårbar i forhold til at udvikle sig som spiller, som leder, eller spille situationer som kan gøre forskellen. Det er meget "rigtigt" og konstrueret spil som efter min (ligegyldige :D) mening bare ikk er sådan man vinder noget i konkurrence. Der er en stor forskel på at være med og vinde og det er ikke altid kun evnerne der er til forskel.
#8(Med 0 svar)
25. februar 2024 kl. 09:38
drJohansen
Jeg er egentlig meget enig. Men synes den er hård og ligge så meget på BlameF. Vi må også anerkende at der var en periode hvor andre havde det taktiske ansvar og ikke kunne løse gåden omkring hvordan det "skak-spillet" skulle løses. I den periode blev der jo ret naturligt stillet spørgsmålstegn ved nogle af brikkerne, men nu skulle man jo mene at de har brikkerne. Jeg sidder stadig med en følelse af at de "bare" skal finde den rette fremgang og så skal de have styr på kommunikation. Det kunne måske være man skulle ryste posen og sige "Stavn nu får du kaptajn kasketten", men er stadig ikke overbevist om at Blame ikke godt kan får det her til at fungere. Det skal dog siges at med kato-rmr failure så kan snoren til Blame som igl ikke være lang, og Stavn kunne måske være det man skulle satse på, måske allerede nu.
#24(Med 0 svar)
25. februar 2024 kl. 20:55
RasmusRoev
Ret godt skrevet. Jeg er meget enig.

BlameF ligger ufattelig mange timer. Men de timer han ligger, er det for at være 1.16 rating over de 4 andre stjerner på holdet? Eller er det for have 1.16 rating i IGL?
#36(Med 0 svar)
26. februar 2024 kl. 13:27
eyM
fuldstændig on point!

Ihvertfald som jeg også ser det!
Det var et hold, der havde super meget modgang - og flere spillere fik heads-up og der blev snakket i krogene om udskiftning.
Og hvor der idag bare bliver købt, solgt, byttet og taget drastiske beslutninger til højre og venstre - så var der en fed tilgang til at stole på projektet og arbejde for sagen dengang.

Jeg mener nemlig også at astralis dengang ikke var dominerende og verdens bedste pga én eller to stjernespillere. De fik bare cs til at se let ud som hold!
#9(Med 2 svar)
25. februar 2024 kl. 12:48
Johnnyw0w
Tror folk misforstår denne stat “ Hvis man kigger på statistikkerne, så topper han samtlige af de der events entry-succes-situationer.”

Det her betyder altså ikke at han går efter mange entries, det betyder han vinder dem som kommer til ham.
#13(Med 1 svar)
25. februar 2024 kl. 17:42
Kristja
Argh var? Jeg mindes nu at han begyndte at søge flere entry kills, da casle kom til. Det synes jeg også står ret klart i udtalelsen "Jeg ændrede det til at han blev den der aggressive riffelspiller"
#29(Med 0 svar)
25. februar 2024 kl. 22:40
Johnnyw0w
Ændre ikke på det jeg siger omkring den stat; rene entry spillere kommer ikke til at ligge specielt højt på denne stat, medmindre du hedder Donk
#10(Med 1 svar)
25. februar 2024 kl. 13:39
Madsen
Jeg tænker det er optaget før astralis røg ud af RMR det kunne ellers have været virkelig spændende at høre Casle om hvad han mener der gik galt
#11(Med 0 svar)
25. februar 2024 kl. 14:47
drJohansen
Det gad jeg også godt have hørt hans menning om, men synes det var interessant at han også nævner en pracc periode inden BetBoom, hvor de så vidt jeg forstod vandt 17/18, og performede ret godt. Hvis man kigger på hvornår det går godt og hvornår det går skidt, så passer det egentlig meget godt med at når der er pres og det er elimination, så fungere det ikke. De spiller fint mod Falcons, Vitality i blast, Spirit i RMR, men når de rammer Heroic eller elimination risiko, så kan de ikke ramme noget som helst. Jeg sidder lidt med en fornemelse af at det handler om dårlig kommunikation når tingene spidser til, men jeg er på ingen måde ekspert og kun enthusiast på sidelinjen, så det kan jo være helt på månen. :)
#12(Med 2 svar)
25. februar 2024 kl. 17:17
Udknud
Jeg håber bare de bliver sammen og holder arbejdsmoralen høj og er motiverede til at vise hele verden at de godt kan få det til at fungere.
Muligvis naivt, og selvfølgelig ikke holdbart hvis stemningen er dårlig eller nogle har mistet gnisten, men håber virkelig det lykkes for dem at løse problemerne.

Og så må jeg sige at det er svært at se udbyttet af setup med Jan Ø og BS til at tage sig af de mentale udfordringer. Det ligner udefra at det er her den er helt gal ift at klare presset.. det var vel netop det de skulle kunne bidrage med.
#25(Med 1 svar)
25. februar 2024 kl. 21:02
Udknud
Tak for opdatering på BS ansættelse, jeg har nok tænkt på dokumentaren 😊👍

Noget andet, nu har spillerne jo nok brug for en pause, men som fan ville jeg ønske de ville spille alt det de kunne komme i nærheden af af online turneringer nu hvor de desværre ikke skal til major, også selv om det burde være turneringer under deres niveau og der sportsligt kun ville være noget at tabe.
Jeg ville æde det hele råt også selvom det var mod mere eller mindre ukendte modstandere.
Tænker også der ville være gode seertal i det på Astralis watch.
Men det er nok ikke den rigtige vej at gå lige nu hvis det ikke er sjovt at spille/grinde.
Men igen, det gør mig lidt nervøs hvis det er følelsen som spreder sig på holdet. Holdet er jo oppe imod en ny generation af spillere som bare elsker at spille og grinder døgnet rundt.
Og lige i starten fik man også det indtryk at alle 5 købte 100% ind på det her projekt nu hvor der endelig var et lineup hvor man ikke med rimelighed kan sidde som spiller og ønske sig at ledelsen ville investere mere i at samle de nødvendige kvalitets spillere.
Lidt træls at man allerede skal sidde og frygte at der er uro i bussen og ikke alle har kæmpe gejst omkring at det her bare skal lykkes.

Ville elske at se et "omvendt-tweet" fra device til alle fans om at nu har han sundet sig og herfra er der fuld fokus på at gøre alt for at komme tilbage til verdens toppen sammen med holdet.
Man frygter jo nærmest at vores ledestjerne har givet lidt op på drømmen om at komme tilbage i verdenstoppen (eller endnu værre at kroppen har sagt fra uden vi har hørt det officielt).. og det ville være en kæmpe katastrofe 😔

Flere kampe please, lige meget om det er banana cup 🙏😊
#26(Med 0 svar)
25. februar 2024 kl. 21:07
drJohansen
Man kunne jo passende starte med IEM Dallas Open kval på lørdag.
#14(Med 4 svar)
25. februar 2024 kl. 17:44
Danovitsj
Er BS stadig ansat hos dem?
#16(Med 3 svar)
25. februar 2024 kl. 18:06
HUNDEN
Major deltager
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Nej
#20(Med 0 svar)
25. februar 2024 kl. 19:47
Danovitsj
Det mente jeg heller ikke. Han burde vidst blive ansat igen
#30(Med 1 svar)
25. februar 2024 kl. 23:28
Madsen
Det er tid til at du joiner igen og for styr på holdet 👍
#33(Med 0 svar)
26. februar 2024 kl. 08:55
HUNDEN
Major deltager
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Jeg tror jeg kunne skrive flere romaner om Astralis, og min holdning til tingene derinde.
Jeg elskede at presset var sat til at vinde trofæer, og blive verdens bedste. Det skal Astralis med deres historik og deres brand.
De har nu fået et Championship team, som over tid nok skal få løftet nogle trofæer.

Inde på det kontor sidder de dejligste og sødeste mennesker, for nogle af dem er det deres liv. Det var ikke kun spillerne der var knust, da vi missede Paris men også nogle at medarbejderne.
De higer og søger efter succes, og selv de mindste sejre som feks cct, giver et klap på skulderen derinde.

Alle har tydeligvis en mening om BlameFs lederskabsevner, jeg synes da de tog beslutningen om at give den videre til BlameF gav det mening. Lukas havde brug for en pause, Lukas var kørt død i udskiftninger som ikke var de bedste af de bedste.

Jeg synes vi alle skal huske de er mennesker, de fejler engang imellem derinde. De har givet jer på papiret det bedste danske lineup nogensinde. Stavn har været 2nd caller i Heroic siden 2020 - jeg tror egentligt bare det handler om at finde den rette spillestil, lade Stavn hjælpe blame endnu mere også komme på samme side omkring deres spillestil.
Jeg er ikke bekymret, jeg ved de har menneskerne til at få forløst deres potentiale.
#17(Med 8 svar)
25. februar 2024 kl. 18:21
Bygning7
den artikel er vidst skrevet af ugens praktikant. nogle sætninger er jo det rene volapyk.
#18(Med 6 svar)
25. februar 2024 kl. 19:09
Dennis
Stort D, "vist", stort N.
#21(Med 5 svar)
25. februar 2024 kl. 20:41
sanimand
Vidst, er korrekt.
Det kommer af ordet "at vide".
#27(Med 0 svar)
25. februar 2024 kl. 21:26
DtN
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Som Dennis skriver, er "vist" det korrekte i dette tilfælde.
#28(Med 0 svar)
25. februar 2024 kl. 22:10
nylsnej
#31(Med 0 svar)
26. februar 2024 kl. 04:13
AwF
Hahaha, nej. Det er ikke korrekt min ven..
#32(Med 0 svar)
26. februar 2024 kl. 07:41
Hateville
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Godt forsøgt.
#37(Med 0 svar)
26. februar 2024 kl. 13:28
eyM
nej
#38(Med 0 svar)
28. februar 2024 kl. 20:20
Danovitsj
👍Fedt nok. selvfølgeligt gær de deres bedste. Mest af alt er det også bare sørgeligt.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.