blameF afslører, at hans spillestil var lidt for passiv i Complexity.

blameF: "Da jeg spillede i Complexity, var jeg meget 'baity'"

Astralis-kaptajnen taler ud om sit øgenavn.

'baitF'.

Det er det øgenavn, Astralis-stjernen har fået, fordi mange seere føler, at han af og til 'baiter' sine holdkammerater.

I et interview med ESL taler danskeren nu ud om 'baitF'-navnet og afslører endda, at han synes, det på et tidspunkt var retfærdigt at kalde ham for en baiter.

Jeg tror, at det (navnet baitF red.) på et tidspunkt var retfærdigt (...). Da jeg var i Complexity, var jeg meget 'baity', vil jeg sige, fortæller blameF og uddyber, hvorfor han havde den spillestil.

Jeg var nødt til at tilpasse min spillestil i Complexity til de fire vilde fyre, som aldrig stoppede med at løbe, og jeg tror, at det blev for passivt.

Se hele klippet herunder og hør, hvad han mere har at sige:

Uanset hvad folk synes om hans spillestil, har blameF været blandt de absolut bedste spillere i verden i de seneste år.

Han er sluttet i top 20 på HLTV hvert år siden 2020, hvor han toppede som nummer seks. I 2023 blev han nummer 16 på trods af et år, hvor Astralis havde det svært.

Han har i de seneste seks måneder haft en rating på 1.21, hvilket placerer ham helt oppe blandt de allerbedste.

#1(Med 4 svar)
1. februar 2024 kl. 13:42
Mads_Miskat
BaitF eller ej, så kommer vi vidst ikke udenom at han er en af Danmarks stærkeste spillere, både på og udenfor serveren

Tror hans passion omkring træning er kommet ham til gode både som IGL og spiller, virker til han har en dedikation større end mange andre topspillere, han var i hvertfald et brød dengang han trænede i AngerManagement inden nogen troede det var CS og kastede en molotov ind gennem receptionen. :)
#2(Med 0 svar)
1. februar 2024 kl. 14:14
DOMINA7HOR
Han er Danmarks bedste riffel spiller sammen med Magisk. Det kan der efterhånden ikke herske nogen tvivl om. Og der kan heller ikke herske nogen tvivl om hans passion, dedikation, grind, og alt det hårde arbejde, som han ligger i det. Som du siger, både på og udenfor serveren.

Jeg synes for alvor han fik sit gennembrud i Complexity. Og han har ikke set sig tilbage siden. Han er, eller bør være, et forbillede for mange unge spillere.
#3(Med 2 svar)
1. februar 2024 kl. 14:07
Larm17
Dust2 fantasy vinder
Haha true med den molo, fandt man nogen sinde ud af hvorfor/hvordan det skete?
Rygter svirrede om forsikringspenge...
#5(Med 1 svar)
1. februar 2024 kl. 14:21
Mads_Miskat
100% forsikringssvindel, ejeren det store roidhead var ikke mange måneder om at opkøbe labben i Ringsted og udskifte stort set alt dernede ( fking godt center forresten, kun overgået af PMT gym imo hvis vi tæller Sjælland og det kun pga ejer/centerlededere )
#6(Med 0 svar)
1. februar 2024 kl. 14:37
Mads_Miskat
Eller han er typen som har det med at skabe sig det modsatte af venskaber, så det kunne selvfølgelig være han har glemt at betale dummepenge og det var et område han ville væk fra.

Centre som AngerManagement hvor Anti Doping Danmark ikke just er velkomne, har det med at tiltrække klientel med lidt kortere lunte
#4(Med 0 svar)
1. februar 2024 kl. 14:15
DOMINA7HOR
Elsker det klip. Lige så meget, som jeg elskede det Complexity-hold. Synes stadig det er ærgerligt, at de mistede oBo, og det derfra begyndte at gå nedad bakke. COVID havde desværre også sin andel i det. De havde endelig etableret sig som et af verdens bedste hold, og potentialet var der til, at stryge helt til tops. Der var i hvert fald potentiale til at vinde flere turneringer, end den BLAST Spring Europe Finals titel de hentede i juni, 2020.

Det var nemlig lige akkurat et dejligt aggressivt hold, hvor blame passende kunne spille en mere passiv lurk. baitF eller ej. Det var trods alt også her, i Complexity, hvor han for alvor brød igennem på den helt store scene. Som det også fremgår af artiklen, har han været i top 20 hvert år siden 2020. Nummer 6 i 2020, 13 i 2021, 12 i 2022, og 16 i 2023.
#7(Med 0 svar)
1. februar 2024 kl. 15:02
glx0
Kun i complexity 😅
#8(Med 0 svar)
1. februar 2024 kl. 18:33
Unlucky-Luke
var satme også baitF i starten da han joinede astralis , men må siger det har ændret sig.
Men baitF er ellers et fedt navn xD
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.