launders sætter ord på Astralis' skuffende præstation.

Ekspert: Hvis Astralis havde en bedre ingame leader, var det ikke gået galt

Astralis havde gjort det bedre med HooXi end blameF.

Sådan lyder det blandt andet fra launders i hans seneste YouTube-video.

Den canadiske ekspert og kommentator er nemlig ude med riven ovenpå Astralis' skuffende præstation i RMR-turneringen og i 9 Pandas-opgøret.

Canadieren kritiserer flere punkter, men launders starter først med at kommentere på blameF som ingame leader samt den problematiske rollefordeling på Astralis.

Hvis det her hold (Astralis, red.) havde en bedre ingame leader, tror jeg, at de havde knækket koden. Rollerne giver ikke mening, men med de spillere, de har, og hvis de havde en rigtig ingame leader, så havde de haft styr på det. Jeg vil endda sige en som HooXi ... (...) havde gjort et bedre stykke arbejde med det her hold, end blameF har gjort.

Ifølge launders virkede det også som om, at holdet gik tilbage til deres dårlige vaner, så snart det begyndte at gå skidt på serveren; blameF lurkede for meget og for langsomt, mens stavn og jabbi lignede, de var tilbage på Heroic.

Om taber-interviewet: "Det er forkert"

Ligesom så mange andre personligheder på X har launders og ytret sin utilfredshed i forbindelse med taber-interviewet. Her stillede holdets mest urutinerede og mindst erfarne spiller, Staehr, op til interview.

Og det er "fucked op", mener launders.

Beklager, men med den lederskab og erfaring, alle på det her hold har, at så have Staehr lave taber-interviewet for et hold, der ikke kvalificerer til den første danske major nogensinde, og at det ikke er device eller blameF, er fucked op. Det er fucked op, og det er forkert. Cadeau til Staehr, han gjorde et godt arbejde.

Se hele videoen her:

#1(Med 3 svar)
23. februar 2024 kl. 21:39
JakobHelms
Det ville virkelig ikke overraske mig hvis BlameF ender med at ryge. At der er så meget buzz omkring taberinterviewet og at Staehr ender med at tage den, det ser bare ikke godt ud, og det er jeg sikker på at de også bemærker hjemme på kontoret (og på holdet).
#7(Med 2 svar)
23. februar 2024 kl. 22:21
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Men har dem bag holdet ikke også et ansvar her?

Vi fik lov til at snakke med R0nic efter kampen, og så er det jo hans svar, som vores læsere sidder og forholder sig til og finder punkter, hvor de ikke synes det er godt nok.

Det skal siges, at det her selvfølgelig er min egen personlige holdning, men det er bare ikke godt nok.
Vi ser R0nic på stream og hører hans svar, men han har jo (går jeg stærkt ud fra) ikke mandat til at tage time-outs eller sætte dagsordenen på holdet, så hvorfor skal han være ansigtet udaftil, når det går skidt og de svære spørgsmål skal besvares?

Der er nogle spillere mere oplagte, men i den situation kunne en person som sportsdirektøren jo også gå ud og sige, at han tager interviewet.
#9(Med 1 svar)
23. februar 2024 kl. 22:47
JakobHelms
Jo, det har de da helt klart! Jeg synes også at det er umådeligt dumt, at man får smidt Casle på porten inden man har en erstatning klar, så han kan hjælpe ECSTATIC videre mens man selv ryger ud.

Jeg synes ikke rigtig det er r0nics ansvar, at han som coach for akademi-holdet træder op og giver det her en chance, så jeg selvom, jeg synes, at I fik en god snak med ham, så er jeg også glad for at han ikke skulle stå og sige, at det ikke var godt nok, etc.

Helt enig i at det havde været mere på sin plads med sportsdirektøren, men man må trods alt også sande, at spillerne jo - særligt når det handler om deres performance efter en kamp - er spillerne udadtil. Jeg ville synes det lidt malplaceret hvis det var en, som ikke var spiller på serveren, der tog post-match-interviewet med Banks.
#10(Med 0 svar)
23. februar 2024 kl. 22:54
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Klart, jeg tænkte heller ikke som erstatning for Staehr, men mere f.eks. R0Nic, der snakker med os.

Ift. Staehr, så virker det jo som noget, der nærmest bliver besluttet i det øjeblik kampen slutter. Der kan man jo godt fra holdet bag holdet have taget en snak/beslutning om, hvem der tager den, inden man står i situationen.
#2(Med 6 svar)
23. februar 2024 kl. 21:45
TheJyde
De har fejlet big time i Astralis men at hate så meget på en org er så forkert da det er mennesker det handler om det burde man lige huske tænke over hvad de går igennem. Ekspert vil jeg ikke kalde launders mere verdens dårligste kommentator de er satme ikke til at holde ud og høre på ham og scrawny
#4(Med 1 svar)
23. februar 2024 kl. 21:58
JakobHelms
... Men Launders er da heller ikke en person, der normalt går efter enkeltpersoner eller normalt har samme afsky til BlameF, som Kassad har til HooXi? Jeg tror godt, jeg forstår, hvad du mener, men det virker da rimelig naturligt, at vi hele dagen snakker om den fiasko som Astralis' major-nedtur er.
#6(Med 0 svar)
23. februar 2024 kl. 22:21
TheJyde
Selvfølgelig skal man snakke om det og måske skal blame også ud osv men syns ikke der bliver tænkt på det rent faktisk er mennesker man snakker om og skriver om
#5(Med 1 svar)
23. februar 2024 kl. 22:14
PtrsN
Det her har intet med hate at gøre. Det er sagligt og velbegrundet kritik og det skal der i den grad være plads til.
#8(Med 0 svar)
23. februar 2024 kl. 22:25
Hunt
+1
#14(Med 0 svar)
24. februar 2024 kl. 09:24
Igno
Jeg skal lige være med, det er forkert at hate på Astralis, men Launders (og Scrawny) er frit game? I øvrigt er hans kritik kun saglig, og meget velbegrundet.
#16(Med 0 svar)
24. februar 2024 kl. 11:13
mamas
Hvordan kan man skrive noget så klogt i sætning 1, men så samtidig skrive noget så utrolig dumt i sætning 2
Du gør præcis det (sætning 2) du selv har opfordret andre til at lade vær med (sætning 1)
#3(Med 0 svar)
23. februar 2024 kl. 21:46
murph
Han siger dét, som alle tænker. Spørgsmålet er, om Astralisledelsen har nosserne til at træffe den rigtige beslutning, og smide Blame på porten.
#11(Med 0 svar)
23. februar 2024 kl. 23:43
cleansation
Hvem skal de nu købe
#12(Med 1 svar)
24. februar 2024 kl. 01:15
MickYY
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Så det nu! Tid til at hente hunt ind til astralis!
#13(Med 0 svar)
24. februar 2024 kl. 07:05
RUNE
Lad nu vær med at sætte ild til bålet...
#15(Med 3 svar)
24. februar 2024 kl. 09:55
DOMINA7HOR
Launders kan godt lide, at høre på sig selv, men det er hvad det er.

Jeg er delvist enig. blameF er en stjerne rifler, og det er den rolle han bør spille. Under en anden IGL, måske. Hans tal fra event til event taler for sig selv. Hvis man mener andet, og hvis man mener kun har baitet sig til stats, trods et kontinuerligt individuelt højt niveau, så er det ren og skær uvidenhed og trods.

Dermed ikke sagt, at han muligvis stadig ikke godt begå skam begå sig som IGL. Men det kræver han kigger indad, og begynder at ændre og forbedre, hvor ændres og forbedres kan. Han er nødt til at blive en mere synlig leder. Og måske give mere frihed til spillerne. Det kan godt blive lidt løst nogle gange.

Faktum er, at han er sindsygt ambitiøs og hårdtarbejdende. Det må man også respektere. Et andet faktum er, at han er en topspiller, i verdensklasse. Måske ikke en top IGL, men en topspiller. Og måske, bare måske, skal han vælge at prioritere den anden af de to.

Jeg hepper stadig. Både på ham, device og resten af spillerne.
#17(Med 2 svar)
24. februar 2024 kl. 12:11
zaioh
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
"Faktum er, at han er sindsygt ambitiøs og hårdtarbejdende." Hvilket faktum baserer du det på? At han bruger mange timer på faceit eller? Det virker ikke til der er lavet særlig mange setups til entries på T-siden. Astralis blev jo skolet af seized og hvordan man kan sætte hinanden op til success ved at forberede sig på holdet, og ikke 14 timer på en faceit server.

Ligesom hans stats taler for sig selv, så gør antallet af titler det også. Om han har været IGL eller ej, så står det trofæskab noget tomt i forhold til andre med samme stats. Det handler ikke så meget om at baite sig til stats, men han spiller meget for dem. Det er tydeligt. Et godt eksempel er f.eks. mod Monte på Vertigo, hvor de taber en eco på ct, hvor han får det første frag og så lugter han bare eco-frags og overpeaker helt vildt. Han taber sit våben til sdy som går hen og vinder runden. Eller når han er meget passiv som CT og tager beslutninger om at forfeite runden alt for tidligt i forhold til hans holdkammerater.

Jeg tror slet ikke han kører en særlig struktureret stil, da det er dét Glaive er kendt for, og som jeg tænker var dét han gerne ville væk fra. Jeg har set enkelte momenter hvor jeg sad og tænkte, "hvor er det nice de spiller sammen nu", men særligt de sidste par kampe synes jeg det har været meget tydeligt, at de har manglet en plan om "hvad gør vi når de gør x".

Selvfølgelig er han en dygtig spiller, det kan man ikke tage fra ham, men jeg tror, som du også skriver, at han skal kigge lidt ind ad og beslutte hvad det egentlig er han vil være god til.
#18(Med 1 svar)
24. februar 2024 kl. 12:24
DOMINA7HOR
Så du tror vitterligt, at han ligger mere tid i FACEIT end sit egentlige arbejde, med træning, forberedelse mv.? Interessant. Og en lille smule, bare en lille smule, respektløst.

De blev i øvrigt ikke skolet mere af seized og 9 Pandas, end de er blevet skolet af alle andre hold, som har skidt på dem ved at spille mere aggressivt end dem. Jeg har sagt det i over et år nu, hvis ikke længere tid. De spiller ikke aggressivt nok. De tager ikke chancer nok i deres spil. De lader sig pisse på af modstanderne, hvem de overgiver initiativet til. Det har ikke kun været et problem under blameF. Det var også et problem under gla1ve, i hans sidste tid i Astralis.

gla1ve ér netop mere løs i sin stil end blameF. blameF vil i højere grad gerne have det på sin egen, mere strukturerede, måde. Du kan sige hvad du vil, FACEIT eller ej, så ligger han meget i det. Måske er det nogen gange lidt for meget hans vej. Det kan også være en udfordring. Jeg ved det ikke. Når man er så hårdtarbejdende og struktureret, kan det godt nogle gange blive ensporet.

Jeg gad på sin vis godt se ham under en IGL, som også gav ham frihed til, at gøre det han er bedst til. Rive hoveder af, som den formidable rifler han nu engang er.
#21(Med 0 svar)
26. februar 2024 kl. 09:07
resiarlleh
Den tid har han haft - også i Astralis - og NEJ TAK til at have ham på holdet - det virkede ikke sammen med Konfig, som blæste derudaf og Blame stod i hjørnet og ventede på resterne. Det virkede heller ikke uden Konfig, hvor Blam stadig stod i hjørnet og ventede på resterne. Blame skal spille sammen med Jame - de har nogenlunde samme interessante tilgang til spillet ....
#19(Med 0 svar)
24. februar 2024 kl. 13:17
9600BAUD
Det er super ærgerligt for Astralis, deres fans og RMR i København at de ikke har fået det til at fungere. En katastrofe at tabe til 9pandas som de burde kunne slå på alle Maps undtagen Anubis.

Især en fiasko for BlameF der har det største ansvar her. Tror at det var Device’s frustration at de ikke blev bedre og bedre. Dybt pinligt at man på forhånd kunne time flashes og andet utility da de næsten hver runde på Terr stormede direkte frem indtil kontakt. Alt for let at læse og endda flere runder i træk med samme strategi og naturligvis samme resultat.

Jeg ser ikke en anden gratis løsning end at forsøge med at lade stavn spille sine normale roller og være IGL. Så bliver de måske mindre stædige og vildt nemme at læse (fx stædigheden i at vælge Mirage igen og igen, fordi BlameF selv kan lide det map). Så mange runder hvor 9pandas lader store dele af mappet stå tomt uden at blive straffet en eneste gang. Fine clutches og bedre pistolrunder, men resten har været for dårligt. Efter kampen mod Spririt som de smed har de ikke set gode ud.

Håber det bedste for spillerne fra Astralis og ønsker de øvrige danskere held og lykke i København. Intet mindre end imponerende at ESTATIC har kvalificeret sig.

/Baudie
#20(Med 0 svar)
24. februar 2024 kl. 19:03
RAF
Tror det ville være fornuftigt af blame at kigge sig om efter andre muligheder før han bliver erstattet. Tænker på trods af seneste udvikling han stadig har god markedsværdi. Men det kan jo godt ændre sig... Desuden tænker jeg også Astralis vil gøre alt hvad de kan for at device, stavn og jabbi trives, også hvis det indbefatter at skifte igl.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.