Stor jubel hos gla1ve og holdkammeraterne.

gla1ve: "Håber Astralis tager den sidste plads"

En rørt gla1ve stillede op til interview med Dust2.dk.

Dust2.dk ved RMR-turneringen i Rumænien.

gla1ve og ENCE er klar til majoren i København. Det står klart, efter de slog gla1ves tidligere hold, Astralis, i den første af dagens tre kampe i RMR B.

Efter kampen, og efter gla1ve havde været forbi livestreamen, fik Dust2.dk ligeledes et par ord med på vejen fra en tydelig glad og rørt gla1ve.

Den fire-dobbelte major-vinder reflekterede først lige over, hvordan det var, at kvalificere sig til majoren i København. Og den vej til majoren, som ham og ENCE har haft i denne RMR.

Det er vildt. Jeg har ikke kvalificeret mig til en major tre gange i træk, og nu formår jeg (sammen med ENCE, red.), at gøre det. Det er en vild følelse at stå med. Vi havde Vitality i går, og det var en hård kamp. Og så skal vi møde Astralis i dag, som udefra set var favoritter. Vi slog dem dog sidst (til IEM Katowice, red.), og vi vidste, at vi kunne slå dem igen. Vi har haft en svær vej (i RMR'en, red.) til majoren, og det har været lidt hårdt, men vi har været gode til, at holde os selv oppe og tro på, at vi nok skulle klare den.

Herefter kunne gla1ve ikke holde igen med følelserne, da vi spurgte ind til, hvad der gik igennem kroppen på ham efter kampen.

Det betyder rigtig meget, både for mig og for holdet. Jeg ved snart ikke, hvad jeg skal sige.

Lød det fra en tydelig rørt gla1ve.

Efter han havde samlet sig lidt igen, satte han ydermere nogle ord på, hvad det betyder for ham, at være kvalificeret til en major i hans eget hjemland.

Det bliver en kæmpe oplevelse. Det var noget, jeg ikke ville gå glip af. Jeg ved godt, at vi stadig havde haft en chance (for at kvalificere os til majoren, red.), selv om vi havde tabt i dag, men vi ville hellere tage den nu, end senere. Jeg er bare rigtig glad for, at vi har kvalificeret os til majoren, især når det nu er i København. Det betyder rigtig meget for mig. Jeg håber også på, at vi kan komme til at spille i arenaen (Royal Arena, red.). Nu ved jeg ikke hvordan formatet bliver, men forhåbentlig kan vi spille os i arenaen.

Ved det efterfølgende spørgsmål, om det betød noget ekstra for ham, at slå lige netop hans tidligere hold, Astralis, blev gla1ve igen tydeligt rørt.

Han bekræftede, at det naturligvis betød noget ekstra, men har var samtidig tydelig berørt, da han i samme ombæring uddybede, at han stadig krydser fingre for sit tidligere hold.

Jeg er virkelig glad på mine egne og mit holds vegne. Men jeg er også lidt ked af det på deres (Astralis', red.) vegne, for jeg synes også de fortjener det. Både blameF, device, de andre spillere, og hele baglandet i Astralis. Jeg synes især device og blameF fortjener det rigtig meget, så jeg håber virkelig de tager den sidste plads.

En bevæget gla1ve fik samlet sig igen, da snakken efterfølgende skiftede retning fra RMR'en, majoren og hans tidligere hold, til hans nye tilværelse i ENCE.

gla1ve har virket lidt mere afslappet siden han er skiftet til ENCE. Som om, der ikke længere hviler så stort et pres på hans skuldre. Netop det, bad vi ham om, at forholde sig til, om det nu kunne passe.

Det ved jeg ikke helt. Det kan godt være. Det er et nyt sted, og nogle nye rammer. Jeg tror det kan gøre mange gode ting. Jeg ved ikke helt, om jeg har ændret mig, det har jeg måske nok. Det gør man typisk, når man laver et karriereskifte. Man møder nogle nye mennesker, lærer nogle nye ting, og ændrer sig måske en lille smule. Man kan altid lære noget nyt, især når man ikke længere er verdens bedste. Det føles godt, at være et nyt sted. Der er selvfølgelig også meget mere pres på i Astralis, fordi det er en kæmpe organisation. ENCE har dog også kvalificeret sig til rigtig mange majors, og ville gerne gøre det igen, så vi følte også der var pres på her. Det betyder meget for alle spillere, at kvalificere sig til majoren.

Til sidst spurgte vi gla1ve om, hvordan det er, at være på et udenlandsk hold, i et internationalt miljø.

Det er fedt, at være på et internationalt hold. Der er en anden mentalitet, og en anden tilgang til tingene. Strukturen er typisk lidt anderledes. Der er i det hele taget mange ting, som ændrer sig, når man kommer på et internationalt hold. Der er andre nationaliteter, alle har forskellige holdninger til tingene, og opfører sig forskelligt. På det personlige plan, har man også bare brug for, at prøve noget nyt en gang i mellem.

Efter det kunne en glad og stolt gla1ve vandre tilbage og pakke sine ting sammen. Med vished om, at han skal spille major på hjemmebane i København om en lille måneds tid.

Inden vi hev fat i gla1ve, var han som nævnt forbi livestreamen, hvor han var tydeligt rørt. Det rørende øjeblik kan ses eller genses her:

Hele interviewet med gla1ve, fra livestreamen lige efter kampen, kan findes herunder.

#1(Med 0 svar)
22. februar 2024 kl. 16:23
Unlucky-Luke
gla1ve <3 Tillykke IGL goat
#2(Med 0 svar)
22. februar 2024 kl. 16:34
herkuladedrik
Han er sgu en dejlig verdensmand, ham gla1ve 🐐🐐
#3(Med 0 svar)
22. februar 2024 kl. 17:13
panzerlas
Stort tillykke til Glaive og Ence
#4(Med 0 svar)
22. februar 2024 kl. 19:30
SEBM1337
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Glaive i Astralis inc.

18. Maj #orakel
#5(Med 0 svar)
23. februar 2024 kl. 06:54
zyh
Guttermand, endnu engang tillykke gla1ve !
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.