PGL stod for majoren i Antwerpen i 2022.

PGL melder ud om interessekonflikter til majoren

RMR-turneringen starter snart.

PGL afholder den første major i 2024, og kvalifikationen hertil, RMR-turneringen, bliver skudt i gang om ganske få dage.

Med så vigtig en turnering meget tæt på har det været vigtigt at sikre turneringens integritet, og derfor bad turneringsarrangøren samtlige hold erklære, hvis der var potentielle interessekonflikter i spil.

Mandag melder turneringsarrangøren så, at der er kommet to ind, og at disse er blevet tjekket igennem, og at der nu er sikret, at der ingen interessekonflikter er på spil.

Den ene af de to sager drejer sig om svenske Brollan, som rejser med MOUZ til Rumænien. Riffelspilleren er nemlig ikke ejet af MOUZ, da organisationen blot har lejet ham i NIP.

Efter erklæringer fra både Brollan samt NIP's Director of Esports Erik Wendel og MOUZ' CEO, Stefan Brandt, har PGL givet spilleren det grønne lys til at deltage, da det er blevet gjort klart, at svenskeren ikke har nogen forpligtelser over for NIP, mens han er på lån i MOUZ.

Derudover har også FaZe og Complexity stået i en potentiel interessekonflikt. FaZe er nemlig i skrivende stund i gang med at blive solgt til GameSquare, der allerede ejer amerikanske Complexity.

FaZes Director of Esports Operations, Edward Han, har dog også indgivet en erklæring, hvor han fortæller, at hverken organisationen eller nogen af FaZe-spillerne har interessekonflikter på nuværende tidspunkt.

RMR-turneringen er delt op i to grupper med 16 hold i hver.

RMR A bliver spillet fra den 14.-17. februar, mens RMR B bliver afholdt fra den 19.-22. februar. RMR B huser både Astralis, Heroic, ECSTATIC og Preasy.

Fra hver RMR-gruppe går otte hold videre til majoren, mens der også går ét hold videre fra Last Chance Qualifier, som består af seks hold fra RMR-turneringerne..

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.