Brollan spillede senest for NIP.

Officielt: MOUZ låner Brollan

Stand-in'en bliver til lånt mand.

Til sidste års allersidste tier 1-turnering gjorde MOUZ brug af Brollan som stand-in, da frozen var smuttet over til FaZe.

Nu er der næsten gået en måneds tid, men nu kan den svenske spiller derimod kalde sig for en lånt mand i stedet for stand-in.

Det afslører MOUZ på X.

Den 21-årige svensker er nemlig blevet lånt fra NIP.

Brollan og MOUZ sluttede på en delt tredjeplads til BLAST Premier World Final 2023, og det skal han og MOUZ forsøge at gøre bedre, når han får sin rigtige debut til den lukkede kvalifiaktion til RMR-turneringen.

MOUZ består nu af:

  • Sverige Brollan

  • siuhy

  • xertioN

  • torzsi

  • Jimpphat

  • Danmark sycrone (Coach)

#1(Med 1 svar)
9. januar 2024 kl. 20:38
JakobHelms
Spændende med lånekontrakt, men ærgerligt der ikke bliver sagt noget om kontraktlængden. Det må næsten være mindre end året ud så? Hans originale kontrakt med NIP burde gerne løbe året ud og ikke meget længere, i hvert fald.
#2(Med 0 svar)
14. januar 2024 kl. 15:05
DOMINA7HOR
De er rimelig godt booket frem til sommerpausen, med den lukkede RMR kval., Katowice, IEM China, EPL 19 og IEM Dallas, så jeg umiddelbart aftalen gælder for 6 måneder. Så har han også 6 måneder tilbage af sin kontrakt med NIP.

Kan også være det blot er 3 måneder, og en evt. forlængelse afhænger af, hvordan de gør det i den lukkede kval., RMR'en (hvis de når videre fra den lukkede) og Katowice. Virker dog bare mærkeligt, hvis de skifter ud lige op til IEM China, som allerede er i starten af april.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.