donk og Spirit går efter majoren i København.

Vil vinde majoren

Det russiske supertalent har allerede sat sit næste mål.

Majoren i København.

Det er donk og Spirits næste mål, efter det russiske hold imponerede og bankede FaZe 3-0 til IEM Katowice søndag aften.

Det fortæller han til HLTV.

I vandt jeres første store turnering. Nu er majoren lige om hjørnet - hvad er jeres næste mål som hold?

At vinde majoren.

Ikke nok med at Spirit vandt turneringen og imponerede som hold, så var donk også fuldstændig vanvittig som spiller.

I finalen leverede han en skyhøj rating på 1.93, mens han for hele turneringen var helt oppe på en 1.70-rating.

Det betyder også, at han tangerer NiKos rekord for rating til et tier 1-event, og snakken kan derfor måske nu falde på, om donk er på niveau med superstjerner som ZywOo, s1mple og NiKo.

Sådan føler russeren dog ikke selv.

Jeg synes ikke, at man ud fra dette event kan sige, at jeg har ret til at være på linje med dem (NiKo, s1mple og ZywOo red.), fordi de har bevist deres niveau gennem så mange turneringer. Jeg har bare spillet et stort event, så det kommer til at tage mere tid for at finde ud af, om jeg fortjener at blive sammenlignet med dem eller ej.

På trods af donks vanvittige niveau, har han alligevel været udsat for en del skepsis, om han nu kunne blive ved.

Først stillede kritikerne spørgsmålstegn ved, om han kunne levere til en stor turnering, så om han kunne levere mod top 5-hold, derefter stillede de spørgsmålstegn ved, om han kunne levere på scenen.

Alt sammen beviste den unge russer, at han kunne, og han fortæller da også selv, at al kritikken motiverer ham.

Alle spillere har 'hatere', især nye spillere, men jeg prøver på ikke at give det for meget opmærksomhed. Det giver mig dog lyst til at modbevise dem, så det er faktisk mere motiverende, end det er demotiverende, fortæller donk.

#1(Med 0 svar)
12. februar 2024 kl. 11:04
RasmusRoev
Undskyld, men er det ikke alles mål i tier 1? :P
#2(Med 0 svar)
12. februar 2024 kl. 11:36
DOMINA7HOR
Ham og resten af Spirit-holdet, har i hvert fald sat sig i førersædet som klare favoritter til at vinde både Majoren og Cologne.
#3(Med 10 svar)
12. februar 2024 kl. 12:01
Kristja
Det er så vildt, at device er så undervurderet, at han aldrig bliver nævnt. Det er altid s1mple, zywoo og NiKo. Jeg kunne bedre forstå hvis det var fordi, at han var stoppet med at spille. Men måske det er form dykket der gør undtagelsen 🤷🏻‍♂️
#4(Med 3 svar)
12. februar 2024 kl. 12:29
bimse
Helt sikkert ikke formdyk, men mere snak om, at han aldrig har vundet nummer 1 før - derudover har han ikke vundet noget bemærkelsesværdigt siden 2021, hvorfor jeg tror, at han ofte ryger ud af snakken, kontra de 3 andre.

Selvom, jeg som dansker ville ønske, at de nævnede ham noget mere.
#7(Med 2 svar)
12. februar 2024 kl. 20:05
Kristja
Han blev også snydt for den nr.1 da han fik sin 2 plads. Men gode argumenter helt sikkert, er ret enig i, at det nok er fordi han ikke har været oppe, og gøre sig relevant de sidste par år :)
#8(Med 1 svar)
12. februar 2024 kl. 20:27
JakobHelms
Snydt og snydt - jeg synes det var særdeles velfortjent at s1mple vandt i 2018, hans stats var et godt niveau over device, men hvis du mener at han blev "snydt", som i at den eneste grund til at han ikke vandt var at s1mple spillede fuldkommen vanvittigt godt hele året, så er jeg enig :-).
#10(Med 0 svar)
12. februar 2024 kl. 21:40
Kristja
Tror mit "snydt" kommer af at man måske burde have vægtet præstationerne over det individuelle, sådan i en helhed. Men det er selvfølgelig ikke sådan top20 listen fungere. Mener blot at device var en mere komplet spiller, da han vandt med sit hold.

Men jeg er selvfølgelig enig i, at raw skill, der er/var s1mple bare bedre :D
#5(Med 4 svar)
12. februar 2024 kl. 13:09
Hunt
Eller måske bare device og astralis er absurd overvurderet herinde?

Han har ikke vundet noget rigtigt siden majoren med astralis i Berlin. (udover en 4 holds blast event). Det er efterhånden 4-5 år siden snart..
#6(Med 2 svar)
12. februar 2024 kl. 20:03
Kristja
Nu tænkte jeg bare på 4 major sejre, 2 major Mbps, og hvor mange en 2 plads på HLTV, og en masse 3 pladser, pluds alt det løse. Som jeg skrev, så er det måske fordi, at hans form er dykket og han ikke får 2/3 pladser længere og, det er længe siden han har været relevant oppe i toppen. Men det ændre jo stadig ikke på, at det er vanvittigr bedrifter, han har vundet mere/størrer end alle de 3 andre, så det må være dit hate der skinner igennem, når du siger han er overvurderet herinde, blot for at sprede negativitet?

Jeg er fuldstændig ligeglad med om det så var 10 år siden han havde vundet et S-tier event, hans CV er vanvittigt. Og han har ikke just haft de bedste forudsætninger for, at komme tilbage på toppen, med det sejle hold Astralis har haft omkring ham med PowerLiga spillere og den ene udskiftning efter den anden på træner posten osv osv ^^
#9(Med 1 svar)
12. februar 2024 kl. 20:38
Hunt
Danmark vandt EM i 92, men derfor er vi ikke blandt verdens bedste i fodbold i dag.

Ligemeget hvor meget vi tænker tilbage på 92, så er resten af verden ret ligeglade nu..
#11(Med 0 svar)
12. februar 2024 kl. 21:44
Kristja
Det er en super dårlig sammenligning. Vi snakker om spillende individer her, som også alle sammen stadig er aktive. Vi snakker ikke om det bedste hold gennem tiden, men om hvilke spillere man ser op til/gerne vil sammenlignes med jo?

Device har vundet mere end alle de andre, og sådan forbliver det nok også. Men snakker vi raw skill, så er zywoo, s1mple og NiKo nok en anden kaliber, og derfor forstår jeg godt at det er dem han refererer til :)
#13(Med 0 svar)
13. februar 2024 kl. 07:08
RasmusRoev
Kan du sige device uden lige at smide Astralis med under bussen? :P

Hvor ligger device hen af på din liste da? :)
#12(Med 0 svar)
13. februar 2024 kl. 07:06
RasmusRoev
Jeg er så enig. Tænkte det samme :)
Kan dog se at #4 siger det med ikke at blive nr1. Så har Niko vel os et problem med antal major osv?
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.