SunPayus kommer ikke foreløbig til at bytte ENCE-trøjen ud med Falcons'.

Fransk streamer: Stjerneduo afviser Falcons

Ifølge KRL kommer Falcons dermed kun til at få nye kræfter i form af Magisk og Snappi.

Det rygtede superhold, som længe har været rygtet til Falcons, falder lidt efter lidt fra hinanden.

Først afviste NiKo angiveligt saudiaraberne, inden Twistzz fulgte trop, og nu har også XANTARES og SunPayus takket pænt nej til at repræsentere Falcons.

Det skriver den franske streamer, KRL, på X tirsdag middag.

I forvejen er zonic skiftet til Falcons, mens også Snappi og Magisk forventes at være på plads, men det ser nu ud til at blive de eneste tilgange til holdet, hvor også blandt andre m0NESY var på blokken.

Ifølge KRL kommer Falcons til at ende med følgende:

  • Danmark Snappi

  • Danmark Magisk

  • mhL

  • BOROS

  • lauNX

  • Danmark zonic (Coach)

#1(Med 0 svar)
5. december 2023 kl. 13:58
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Lidt af et setback, men mon ikke Snappi og zonic nok skal få det til at fungere for nu, og så skifter de en spiller eller to senere
#2(Med 0 svar)
5. december 2023 kl. 13:59
Awwdor
Lad os få Snappi til Astralis
#3(Med 1 svar)
5. december 2023 kl. 14:02
Ahmed
Luften går lidt af ballonen, launx var ikke engang god nok til OG
#4(Med 0 svar)
5. december 2023 kl. 14:26
DOMINA7HOR
Hvad mener du med, han ikke var god nok til OG?

Knægten har et kæmpe potentiale. Af samme grund forsøgte Snappi og ENCE også at hente ham i Sprout. At han ikke rigtig er lykkedes i Falcons, under NBK, kan der være flere grunde til. Potentialet er der stadig.
#5(Med 1 svar)
5. december 2023 kl. 15:17
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Hold kæft Magisk må sidde tilbage med en flad fornemmelse.
Jeg gætter på det ikke var det her der var blevet lovet i aften magisk skrev under på.
#6(Med 0 svar)
5. december 2023 kl. 15:42
_Jeppe_
ja, eller så han bare cifrene på lønseddelen, som alle andre gjorde
#7(Med 0 svar)
5. december 2023 kl. 16:20
Bergizzle
Nu kan Zonic da for alvor være tilfreds.
Han får lov at udleve sin drøm, om at køre et tier 2 hold op til toppen.
#8(Med 2 svar)
5. december 2023 kl. 16:51
Udknud
Suk.. svært ikke lige at lave tankeeksperimentet at der kunne da godt lige findes en plads til Zonic, Robl og Magisk i Astralis.

Der er sikkert masser af grunde (især økonomiske) til det ikke kunne ske i praksis, men bare som tanke når nu det ser ud til at Falcons projektet får en svær start :-)
#13(Med 0 svar)
5. december 2023 kl. 18:05
nylsnej
Eller i Heroic :)
#19(Med 0 svar)
5. december 2023 kl. 19:33
JakobHelms
Der er helt sikkert plads til alle tre - Magisk takkede selv nej til Astralis i denne her omgang. Selvom de har været godt ude med riven mht. Stavn/Jabbi, så tror jeg at den økonomiske situation er der, hvor man evt ville være klar til at spendere, så man nok var interesseret i de her tre, hvis de reelt var på markeder, men man kommer ikke til at kunne købe dem hos Falcons - desværre.
#9(Med 8 svar)
5. december 2023 kl. 17:23
DOMINA7HOR
Så får Snappi i det mindste muligheden for at spille med lauNX, som ham og ENCE jagtede i sin tid, da han stadig tørnede ud for Sprout. De havde både ham og Snax på listen i sommeren 2022, hvor de endte med at hente valde.

Jeg synes egentlig ikke det er så slemt, som mange gør det til. Selvfølgelig er det skuffende for dem, at misse spillere af NiKo, m0NESY, Twistzz, SunPayus og XANTARES' kaliber, men i det mindste har de basen på plads med Snappi og Magisk, og så kan de med tiden bygge på det.

Tingene går stærkt i CS-verdenen. Det synes jeg mange glemmer. Om seks måneder sker der ændringer igen, og så ser markedet anderledes ud. Så kan de til den tid investere igen, hvis de føler en eller flere af lauNX, BOROS og/eller mhL skal skiftes ud til den tid.

Indtil da har de en solid rygsøjle med Snappi og Magisk, samt to store, men om end stadig rå talenter, i skikkelse af lauNX og BOROS. Tror dog sagtens de kan få noget godt ud af dem. De har i det mindste talentet, de bringer firepower, og de er begge to agressive spillere. Så har de mhL, som trods alt stadig er en talentfuld og solid AWP'er. Og jeg vil sige, nu hvor metaen er som den er omkring AWP'en, så kan de godt leve med en AWP'er, som måske ikke ligefrem er top, topklasse.

Var jeg sportsdirektør og/eller coach for Falcons, ville jeg gå all-in og sprænge banken for donk. Og hvis sh1ro stadig er ledig på markedet til sommer, så ville jeg også gå efter ham.
Det skal siges, at både Spirit og Virtus.pro eftersigende har spurgt på sh1ros frikøbsklausul. Så er ikke så sikker på han stadig er ledig på markedet senere.
Egentlig kan jeg ikke forstå, hvorfor de ikke allerede nu har forsøgt, at købe sh1ro eller regali fri, men det er hvad det er. Det samme gælder for donk.
#10(Med 5 svar)
5. december 2023 kl. 17:26
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
sh1ro's engelske kræver en del arbejde, så i så fald vil det også være en langsigtet investering.

Jeg tror ligesom dig, at det slet ikke er dødsstødet, men mere et setback på nogle måneder indtil markedet har ændret sig.

Når det så er sagt, så er det vildt nok, at sunpayus og xantares skulle have sagt nej.

Det er jo ikke ligefrem twistzz, niko, m0nesy osv. som allerede er i de største orgs med den højeste løn.
#11(Med 0 svar)
5. december 2023 kl. 17:53
DOMINA7HOR
Synes stadig sh1ros slutprodukt på serveren er så stærkt, at det ligeledes ville være pengene værd som en langsigtet investering.

Det kræver dog naturligvis også, at han selv er åben for at skifte til et internationalt og engelsksproget hold.
Med de rygter der svirrer omkring ham, Spirit og nu også VP, kunne det dog godt tyde lidt på at, at de russiske hold har færden af, at han ønsker at fortsætte hos et russisk talende hold.

De må gå med, "når én dør lukkes, åbnes der en ny"-mentaliteten. Nuvel, SunPayus og XANTARES er begge klassespillere, men har de lidt is i maven, så kan det være der dukker noget bedre op for dem.
Jeg kigger igen i donks retning. Han bør være deres førsteprioritet.
#12(Med 3 svar)
5. december 2023 kl. 17:56
JakobHelms
Ingen får hevet XANTARES væk fra tyrkisk CS igen. KRL siger at løntilbuddet fra Falcons skulle være en firdobling(!) af hans løn, og hvis dét ikke er nok, så ved jeg ikke hvad der skulle være set. Enig i at det er vildt.
#14(Med 2 svar)
5. december 2023 kl. 18:10
nylsnej
Måske det bare er mig - men jeg ville sgu heller ikke bytte min danske arbejdsgiver ud med en saudisk prins for et 300% lønhop.
#17(Med 0 svar)
5. december 2023 kl. 19:21
JakobHelms
Jeg tænker også at jeg heller ikke ville det, men hvis jeg blev tilbudt at få så mange penge mere for cirka samme arbejdsopgave ville jeg sgu lige skulle tænke over det.
#21(Med 0 svar)
5. december 2023 kl. 19:59
RasmusRoev
Øhh jo jeg ville!
#18(Med 1 svar)
5. december 2023 kl. 19:30
JakobHelms
Mht hele Snax/Valde/LauNX situationen, så gik de jo med Valde over Snax, fordi det fungerede skidegodt i tests - men kom endda så langt med LauNX at ham og ENCE var blevet enige om vilkårene og det hele, men at Sprout simpelthen blokerede det transfer og ikke var interesseret i at sælge (i hvert fald ikke til en realistisk pris). Så ikke nok med at han var på shortlisten der, så var han faktisk også deres første valg.
#23(Med 0 svar)
6. december 2023 kl. 17:03
DOMINA7HOR
Præcis! Det må også komme lidt til hans fordel nu, at har et stort bekendtskab til ham. Eftersom de netop var så langt i processen, tænker jeg heller ikke det er urealistisk, at Snappi allerede - sammen med sAw - havde haft individuelle samtaler med ham.

Hvis det holder stik med dette lineup, så håber jeg virkelig Snappi og zonic kan få det bedste ud af, og de kan medvirke til, at han genfinder Sprout-formen.
#15(Med 0 svar)
5. december 2023 kl. 18:11
nylsnej
Lad os håbe de flopper fælt, så de kan komme videre til en anden org.
#16(Med 0 svar)
5. december 2023 kl. 18:57
Kristja
SunPayus bliver i ENCE. Det forstår jeg... Men hvad sker der for xantares???
Jeg forstår godt hans håb om, at gøre tyrkisk cs relevant(igen) og at han måske bare ikke har opgivet håbet endnu. Men imo spilder han virkelig en ellers lovende karriere, hvor han kunne vide store trofæer.

Men respekt for deres integritet :)
#20(Med 0 svar)
5. december 2023 kl. 19:59
panzerlas
Jeg tror egentlig godt det kunne virke med de spillere for nu. Sunpayus er jeg i forvejen ikke særlig stor fan af og Xantares er selvfølgelig mere ærgerligt, men lad os se!
#22(Med 0 svar)
5. december 2023 kl. 20:02
RasmusRoev
Med det G2 lige har præsteret, så Falcon da hverken have m0nesy eller Niko på holdet :P

Spøg til side. Jeg tror nu stadigvæk, at det her kan blive til noget. Små skridt af gangen. Få kernen op omkring Snappi og magisk. Derefter finde de små brikker. Se vitality. Det har os taget noget tid at få det bygget op til nu (duppe og magisk tiden) .
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.