brzer har været brandvarm for CEPTER BITSKINS.

AWP-stjerne: "Jeg føler, vi har gennemskuet metaen i CS2"

CEPTER BITSKINS er helt klar til slutspillet, hvis man skal tro holdets AWP-spiller.

POWER Ligaens slutspil er over os lørdag, og her er CEPTER blandt de deltagende mandskaber.

De sort- og hvidstribede sluttede som nummer tre i grundspillet, hvilket særligt skyldtes store ændringer i holdets spil efter transfervinduet og ændringen til CS2, hvorefter CEPTER vandt seks ud af syv kampe.

Jeg føler vi har gennemskuet metaen i CS2 og alle arbejder virkelig hårdt på at blive bedre og lære spillet. Jeg er også kommet med en masse nye ting og været med til at ændre nogle af de taktikker, som de allerede havde. Overordnet set er det hele bare blevet meget bedre, end da vi først startede med at træne. Man skal heller ikke undervurdere, at vi har det virkelig godt sammen som hold i forhold til nogle af de andre hold i slutspillet, fortæller brzer til Dust2.dk.

brzer kom til CEPTER lige inden transfervinduet, og hans individuelle niveau har også været en afgørende faktor i successen i CS2.

AWP-spilleren sluttede grundspillet som den fjerdebedst ratede spiller overhovedet, og det skyldes i høj grad tiltroen fra holdkammeraterne, fortæller han til Dust2.dk.

Jeg har stadig meget mere af byde på, og jeg har slet ikke vist, hvad jeg kan. Jeg kan kun takke mit hold for, at mine stats ser ud, som de gør, da de bare lader mig gøre min ting og stoler på, at jeg tager de rigtige valg. Det er noget, jeg har savnet på mine gamle hold.

Møder overmændene fra grundspillet

I semifinalen lørdag står CEPTER over for grundspillets andenplads, Atlantic.

Selvom at CEPTER er det lavest seedede hold af de to, er det dog ikke en modstander, som skræmmer brzer, selvom de heller ikke skal undervurderes.

Atlanic har haft lidt knas på linjen på det seneste, så vi skal spille vores eget spil og skyde dem, før de skyder os - det er faktisk ret simpelt. De har heller ikke en AWP-spiller, så det er helt klart til vores fordel, en med det sagt, så er der en grund til, at de er i slutspillet, så vi skal ikke undervurdere dem på nogen måde.

Hvordan ser du styrkeforholdet mellem de fire slutspilshold? Hvem ser du som jeres største konkurrent, og hvem er I mindst bange for?

Alle hold er meget lige, så det kommer meget an på dagen. Jeg tror, Astralis Talent bliver vores største konkurrent, da vi har Sashi i lommen.

Vi er mindst bange for vores semifinalemodstander, Atlantic, og er ret tilfredse med, at vi møder dem, slutter brzer af.

CEPTER BITSKINS består af:

  • Danmark LUMSEN

  • Danmark leakz

  • Danmark brzer

  • Danmark Gnøffe

  • Danmark buNNy

#1(Med 0 svar)
30. november 2023 kl. 23:47
Raven223
Det min awper ham der!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.