Sashi har ikke leveret som forventet i CS2.

HUNDEN: "Der er ærlig talt ingen undskyldning for ikke at være bedre"

HUNDEN er helt ærlig, når det kommer til holdets præstationer i CS2.

Mandag aften bliver grundspillet i POWER Ligaen afgjort, og her er det Sashi, som ligger til en førsteplads med 24 point efter 12 kampe.

På trods af førstepladsen er det langtfra gået lige godt hele vejen igennem sæsonen for favoritterne. Sashi startede ud som fyr og flamme, men har blot vundet to ud af deres seneste fem kampe, efter POWER Ligaen skifitede til CS2 halvvejs gennem sæsonen.

Det er da heller ikke godt nok, lyder det fra den tidligere Heroic-træner HUNDEN, da Dust2.dk fanger ham inden sidste spillerunde.

Jeg synes egentligt, vi kommer ind med fyr og flamme til CS2s første åbne kvalifikation til ESL Challenger i Sverige, men efterfølgende har vi haft svært ved at finde fodfæste i CS2.

Vi kæmper, og alle spillerne træner hårdt dagligt for at finde det niveau, vi havde i starten af POWER Ligaen. For at være bundærlig, så har vi slet ikke klaret denne sidste halvdel af sæsonen til noget, som vi kan være bekendt, hvis vi skal være favoritter til at vinde POWER Ligaen.

Sashi er kendt som et af de storsatsende hold i POWER Ligaen og har både den tidligere North-stjerne aizy på holdkortet, mens man også har HUNDEN tilknyttet som træner og tidligere også har haft rejiN inde over projektet.

Den tidligere Heroic-træner lægger da heller ikke skjul på, at Sashis CS2 slet ikke har været godt nok, og at der venter evalueringer efter sæsonen.

Jeg synes, vi har alle midler, ressourcer, og faktisk alting til, at vi burde have fået en bedre start på CS2. Der er ærlig talt ingen undskyldning for ikke at være bedre.

Det er noget, jeg skal undersøge internt, og så skal jeg nok give et svar på, hvad der er gået galt, efter sæsonafslutningen, fortæller HUNDEN.

Mens man har set diverse professionelle spillere fortælle om, hvor dårligt spillet er, så er det ikke en undskyldning for HUNDEN, som faktisk kommer med en positivt tilgang til, hvor spillet er i øjeblikket.

Jeg kan faktisk godt lide spillet. Jeg synes, at Valve arbejder hårdt på at give os et spil, der virker. Den seneste opdatering har gjort underværker for spillet.

Udskiftninger igen i denne sæson

Den øjeblikkelige førsteplads hos Sashi kommer til trods for, at der endnu en gang har været tumult om holdkortet i denne sæson.

Midtvejs i sæsonen vinkede holdet farvel til AWP-spilleren J3nsyy, mens man smed n1Xen på akademiholdet for to uger efter at hive ham op igen.

Jeg synes selvfølgelig, det er rigtig ærgerligt, at der er sket udskiftninger i løbet af sæsonen. Jeg havde håbet og troet på, at vi kunne holde sammen på de samme fem i minimum hele sæsonen.

Det har givet nogle udfordringer at have n1Xen på AWP'en nu, men jeg synes egentligt, hvis vi kigger på vores træninger, at niveauet mere eller mindre har været det samme hele vejen igennem, fortæller HUNDEN til Dust2.dk.

Mandag aften møder Sashi deres nærmeste konkurrenter fra Astralis Talent og Atlantic, og det er derfor to uhyre vigtige kampe, der venter.

Der skal også point på bordet, hvis HUNDENs tropper vil være sikret en plads i slutspillet, og med udsigt til to gode kampe, er der forberedt godt til mødet med konkurrenterne.

Vi har forberedt os som til alle vores andre kampe i Ligaen. Vi møder to af favoritterne til at løfte trofæet i de sidste to kampe, og jeg glæder mig helt vildt til at mærke energien hos drengene i aften, når vi slår hovederne sammen med disse to stærke hold!

Sashis kampe mandag aften er:

  • Danmark Sashi vs. Danmark Astralis Talent - (Klokken 19)

  • Danmark Atlantic vs. Danmark Sashi - (Klokken 21)

#1(Med 6 svar)
13. november 2023 kl. 17:22
Kristja
Omend jeg synes det er spændende at gøre n1XEN til en hybrid awp. Så kan jeg også synes det er ærgerligt, at omskole en af sine absolut bedste riflers, og et af de største danske talenter. Men bærer det frugt, så er det selvfølgelig også et win på den lange bane.
#2(Med 5 svar)
13. november 2023 kl. 20:24
bimse
Vildt at kalde en powerligaspiller, der er 20 år gammel med en 1.06 HLTV rating, for "et af de største danske talenter" imo.
#3(Med 0 svar)
13. november 2023 kl. 20:39
Hunt
1.35 rating i powerligaen

Deres kampe på hltv er ret få og mod en del bedre hold hver gang pga deres altid lave seed
#4(Med 0 svar)
13. november 2023 kl. 20:52
JakobHelms
1.14 over de sidste 3 måneder - i mine øjne en mere relevant statistik at kigge på, end hans ranking der er påvirket af kampe med mixhold tilbage i 2021.
#5(Med 2 svar)
13. november 2023 kl. 21:13
Kristja
HLTV rating < Powerliga rating, når vi nu snakker et dansk talent som spiller i T3/T4/Power ligaen.
Han er vel unægtelig en af de bedste hvis ikke den bedste i PowerLigaen, så kan du synes hvad du vil, men det er faktuelt :)
#6(Med 1 svar)
13. november 2023 kl. 21:18
bimse
Åh jo, nu sagde du, som jeg også skrev, "et af de største danske talenter", og der er alligevel et par stykker i samme aldersgruppe, der spiller på langt højere niveau --> ergo dit statement kan unægteligt være rigtigt :)
Er dog fuldstændig enig i, at han er bedste spiller i PowerLigaen, men mod andre hold, der er han sgu ikke af samme kaliber.
#7(Med 0 svar)
13. november 2023 kl. 22:11
Kristja
Det tror jeg bare ikke helt jeg er enig i, mest af alt fordi, at vi jo ikke har set ham spille på et bedre hold. Hans individuelle niveau ville formentlig sagtens kunne klare sig godt i T2. Men det er jo selvfølgelig ren spekulation fordi der ikke er noget data at bygge på. Men talentet er der unægtelig!

Men ja deraf mener jeg stadig han er et af de største talenter i Danmark, trods der selvfølgelig er flere andre om buddet, det har du bestemt ret i. Men igen meget af det handler jo også om, at slippe igennem nåleøjet, og faktisk få chancen for at bevise sit værd.

Men jeg tænker vi er delvis enige om det hele så haha :D
#8(Med 0 svar)
15. november 2023 kl. 18:19
TheOneAndOnly
HUNDEN er helt ærlig, den har jeg sku ikke hørt før, det er vist kun Dust2 som hoppen på den.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.