Troede på top 4: Nu kæmper de for overlevelse

Sæsonen har ikke været nem for Exzentriq, som kan ende med direkte nedrykning, relegation og overlevelse.

Der skal point på bordet mandag aften for Exzentriq.

larsens tropper kan nemlig ende med tre forskellige scenarier alt efter, hvordan det går mandag, eftersom Exzentriq kan ende med direkte nedrykning, relegation og overlevelse.

Inden det går løs tyder meget dog på, at det bliver en næstsidsteplads, hvilket betyder relegation og at kæmpe for overlevelse, og det er ikke som håbet, fortæller holdets IGL, larsen, til Dust2.dk.

Det er svært at sætte ord på, hvor stor en skuffelse denne sæson har været. Jeg føler, vi kunne have spillet os i top 4 med Sukker og wAGNR, men som jeg forklarede i et tidligere interview, så har jeg fejlet i vores måde at spille på.

Hvis vi ender næstsidst, må vi bare tage den derfra. Som det ser ud lige nu, må vi prøve at få det bedste ud af situationen.

Selvom det ikke ligefrem ser godt ud for Exzentriq, så er det ikke nervøsitet, der præger det nedrykningstruede mandskab.

Der er ingen nervøsitet, fordi vi ikke har noget at forvente, som holdet ser ud lige nu. Vi skulle nok have været nervøse for et par uger siden med tre point.

Den måde, jeg godt kan lide at spille på, er, at folk har meget frihed, og det kræver man er helt vildt god til at kommunikere og tilpasse sig, fremfor at man har et stort Google Docs-dokument, og man så kaster en terning med en taktik derfra. Men som jeg har nævnt flere gange, så har jeg fejlet i vores måde at spille på, når man tager vores spillere i betragtning.

Havde regnet med slutspillet

Exzentriq var en af sidste sæsons helt store positive overraskelser og endte akkurat med ikke at ramme slutspillet, selvom det var tæt på.

Der var derfor også lagt op til en sæson, hvor Exzentriq muligvis kunne gå endnu længere, da man blot havde skiftet ud på én position fra sidste sæson, da man hentede Sukker ind i stedet for ANSG1.

Jeg troede inderligt i starten af sæsonen, at vi ville ramme top 4 og gå i slutspillet, men man må så også ligge sig fladt ned, når det er gået, som det er.

I transfervinduet skiftede larsens tropper dog stort ud og hentede Kristou og holzt ind som erstatninger for Sukker og wAGNR, og siden er det blevet bedre for mandskabet, der nu ligger på 12 point i stedet for 3.

Det skyldes både egenskaberne hos de to tilføjelser, men også gode præstationer fra både logz og thamlike, der begge har måttet vænne sig til en ny måde at spille på.

Der er ingen tvivl om at holzt og Kristou er to af de store faktorer til, at vi vinder. Det er to spillere, der tør at tage chancer, og det er to af de spillere, jeg kender, som er bedst til at kommunikere, samtidig med at de begge kan skyde 30.

Samtidig med, at vi har måtte gøre brug af holzt og Kristou, så har logz og thamlike også skulle adapte meget. De har skullet spille på en anden måde, end de er vant til og har skullet tilpasse sig mange midround-beslutninger. Det vil jeg gerne give dem et klap på skulderen for, for det er ikke altid en nem opgave at skifte rundt på den måde, vi har gjort det til transfer.

Mandag møder larsen og kompagni to af deres direkte konkurrenter i form af CEPTER og XI, og med to sejre kan Exzentriq faktisk overhale indenom og redde sig fra nedrykningsfaren.

Det kan gå begge veje, men man skal altid tro på en sejr, og jeg mener, vi har nogle af de bedste komplette spillere i Ligaen.

Vi spiller dog ikke meget sammen som hold, udover når nogle af os mødes til lidt FACEIT-hygge, så vi må bare tage en runde ad gangen og spille lidt mere på de individuelle færdigheder og kommunikationsstærke spillere, vi har.

Exzentriqs kampe mandag er:

  • Danmark Exzentriq vs. Danmark CEPTER BITSKINS - (Klokken 20)

  • Danmark XI Esport vs. Danmark Exzentriq - (Klokken 21)

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.