Søger du hold til næste sæson?
04D : 20T : 55M : 06S
En spændende uge i vente, når divisionernes hovedspil skal afgøres.

Fire hold i tæt kamp om oprykning

POWER Ligaen og divisionerne er i gang med den sidste fase, og med det følger intense opgør omkring op- og nedrykningspladser.

I denne anledning tager vi et kig på 3. division C, hvor kampen om direkte oprykning falder mellem fire hold.

I næste uge går det hele løs, når alle holdene skal spille deres sidste kampe i divisionen. XI GamerPay har sat sig på tronen med 30 point, men de har spillet flest kampe af top fire holdene.

XIs bedste spiller i denne sæson har været NIXA, der med en rating på 1.22, kan være sin præstation stolt. XIs sidste tre kampe bliver mod 3. division Cs sidste tre pladser, hvilket på papiret ser godt ud for dem.

Lige i hælene på XI følger hele tre hold med 27 point. Det første hold er Copenhagen Esport | Imperials, som har spillet 13 kampe. De startede stærkt ud med syv sejre i streg og lignede en stærk kandidat til at vinde divisionen. Efter skiftet fra CS:GO til CS2, ændrede billede sig, da de pludselig tabte fire kampe på stribe. De har dog vundet deres seneste to kampe.

Holdet har overrasket konkurrenterne fra O Grande Canhão Main. OGCs IGL Br0k9n fortæller i en kommentar til Dust2.dk omkring divisionens tætte topstrid.

Jeg tror at 3. division C, generelt har haft nogle gode hold. Vi regnede med at os, XI og Vendetta ville kæmpe om toppen. Men særligt CPH har taget mange hold med bukserne nede.

For OGC har skiftet fra CS:GO til CS2 været en velsignelse fra himlen, da de er gået ubesejret gennem det nye spil. De har vundet alle deres syv kampe i CS2, hvilket også har givet dem et godt udgangspunkt inden de skal spille deres sidste seks kampe i løbet af næste uge. Br0k9n tror på, at vinderen i 3. division C skal findes mellem OGC eller XI.

Jeg tror generelt, at vi prøver at ændre vores utility, så det passer bedst muligt med metaen samt beholde de aftaler vi havde i CS:GO. Jeg tror ikke vi har lagt flere timer i det end så mange andre, men vi prøver at arbejde effektivt, og være åbne for at ændre i executes og defaults.

Jeg tror, at os eller XI vinder, men håber naturligvis på os.

Vendetta Gaming, har ligesom CPH Imperials spillet 13 kampe, men de har indbyrdes været efter, da de kun har vundet en kamp mod top tre holdene. De startede stærkt ud med fem ud seks mulige sejre i CS:GO, mens de har tabt tre af deres seneste syv kampe i CS2.

Ølgod Efterskole 2, Fjerritslev Gymnasium og eSpuma har en matematisk chance for direkte oprykning, men der skal nogle mirakler til for, at det hele skal gå op i en højere enhed for holdene. De har dog stadig en chance for sikre sig flere point i løbet af næste uge.

I bunden af tabellen ser det ikke godt ud for Ducator eSports og Dynamic 5, der hver har vundet to kampe inden sidste spilleuge. De ligner to sikre nedrykkere, men der er stadigvæk mange kampe endnu for begge hold.

De sidste kampe i 3. division C, starter den 13. november og slutter den 15. november, hvor kampen om op- og nedrykningspladserne afgøres.

Her er stillingen før den sidste spilleuge:

#1(Med 1 svar)
9. november 2023 kl. 23:16
kragh
Hvad med 2. Div A, 6 hold der kæmper om 1. og 2. pladsen :)?
#2(Med 0 svar)
9. november 2023 kl. 23:22
Nazary95
Hold øje med siden, det kan være der kommer noget mere ;)
Der en del tætte divisioner, der skal holdes øje med :)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.