Astralis slutter CS:GO inden for top 10.

MOUZ springer ind i top 5; Astralis dykker

br0 træder også ind i top 10 på verdensranglisten og snuser til Astralis.

Hvis man skulle tage et øjebliksbillede af verdenstoppen, da CS:GO blev lagt i graven, så er der både velkendte ansigter og ukendte nytilkomne.

For mens NAVI, MOUZ, fnatic, Virtus.pro og NIP har været med siden dag ét, så har et hold som Monte, der nu ligger nummer ni i verden, kun lidt over et år på bagen i spillet.

Resten af top ti domineres ellers af hold, der har siddet tungt på de øverste podietrin de sidste seks år. Med navne som Astralis, Heroic, G2, FaZe, Vitality, ENCE, Cloud9 og MOUZ giver det en fin repræsentation af turneringsvindere fra spillets efterår.

Den største udeblivelse må uden tvivl være Liquid, som i 2019 var det blot andet hold i spillets historie til at vinde en Intel Grand Slam. Her skal man rulle helt ned til 18. pladsen på verdensranglisten, før det store navn dukker op.

Det bliver spændende at følge verdensranglistens udvikling, når resultaterne fra de første turneringer i CS2 triller ind, og der kommer uden tvivl nye ansigter til, mens vi må sige farvel til velkendte veteraner.

Hvem tror du forsvinder med indførslen af CS2?

#1(Med 4 svar)
2. oktober 2023 kl. 21:26
mad0
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Også fedt med Preasy lige udenfor top 30
#2(Med 3 svar)
2. oktober 2023 kl. 23:02
JakobHelms
Ja, springet fra 39 til 33 er rigtig flot - tænker sgu de top 30 må være der snart, selvom en del hold kan få et potentielt boost af f.eks. Showdown-turneringerne.
#3(Med 2 svar)
2. oktober 2023 kl. 23:42
Hunt
Gid et hold som preasy eller ecstatic havde muligheden for at spille blast...

Sådan går det jo når man går fra at slå monte til at tabe til alle og en hver mand til blast. Eller man vælger ikke at spille noget cs nærmest og sejler ned igennem ranking og slet ikke er i form, fordi man ikke har spillet nok..
#4(Med 1 svar)
2. oktober 2023 kl. 23:54
JakobHelms
I den kontekst synes jeg også lige vi skal snakke om hvor rædderligt CS Monte spillede der, no offence til de andre hold, men det var jo tydeligvis ikke der, de spillede for fulde gardiner.
#5(Med 0 svar)
3. oktober 2023 kl. 09:45
Hunt
Min generelle pointe står stadig, mest for ecstatic. Preasy er stadig tilpas nyt til det er fair nok. Det er bare nederen at se dem svinge så meget i niveau.

Ecstatic forstår jeg ikke bare har givet deres plads i top 30 helt op ved slet ikke at spille noget cs overhovedet den her sæson, selvom de nemt kunne have haft fået invites da de var top 30.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.