Rejin har før løftet trofæet med MOUZ.

Rejin drømmer om at løfte major-trofæet som træner

Selvom at han er glad for sin rolle som sportsdirektør i Sashi, så drømmer Rejin stadig om en major-titel som coach.

Rejin er en fri mand efter majoren i København i 2024.

Her slutter hans udelukkelse fra CS:GO-majors nemlig, efter ESIC fredag meldte ud, at danskerens straf var blevet reduceret.

Dermed kan vi i fremtiden atter se Rejin på den største scene i Counter-Strike-regi, og det er også noget, den nuværende sportsdirektør hos Sashi Esport er glad for.

Det har været en meget svær tid. Jeg er blevet udelukket 100% korrekt. Problemet var, at det blev til et permanent ban, hvilket jeg synes var uretfærdigt, så der er ingen tvivl om, at jeg står med en lettelse. Det er rart at kunne lukke dette kapitel, fortæller Rejin til Dust2.dk.

Tilbage i 2023 blev tre coaches, som var udelukket af Valve, unbanned efter appelsager, og det er også sådan, Rejin har fået udsigt til i fremtiden at kunne stå på major-scenen igen.

Hans egen appelsag startede dog ifølge ESIC først tre år efter den oprindelige udelukkelse, men det er der en god grund til, fortæller danskeren.

Jeg har siden dag ét været i dialog med ESIC (nærmere Ian Smith). Jeg har hele tiden støttet ESIC og deres arbejde, og jeg har ikke haft advokater indblandet i det. Jeg har også hele tiden sagt, at jeg blev korrekt straffet, og at jeg skulle udstå straffen.

Det er først, da Valve smækker den permanente udelukkelse oven i ESIC's udelukkelse, at det blev problematisk. Da andre coaches så blev unbanned, tog jeg fat i ESIC igen, og herefter begyndte vi en appelsag.

Selvom at han nu står tilbage og ser frem imod at kunne coache på den største scene allerede fra anden major i 2024, så er planerne dog ikke, at han stopper som sportsdirektør i Sashi lige foreløbig.

Rejin afviser dog ikke over for Dust2.dk, at vi i fremtiden igen kan se ham i en trænerrolle, da drømmen om at løfte trofæet stadig lever i den 35-årige sportsdirektør.

Jeg er glad for min nuværende position hos Sashi, og jeg har ikke planer om at skulle skifte ud med en trænerrolle.

Når det så er sagt, så vil jeg en dag nok gerne kunne sige, at jeg har været med til at vinde en major som coach. Det må blive en gang i fremtiden, når jeg er klar til et nyt kapitel, slutter Rejin af over for Dust2.dk.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.