Ophæver kontrakt efter misligholdelse

JBOEN er ikke længere en del af Atlantics startfemmer.

JBOEN har misligholdt kontrakten i Atlantic, hvorfor POWER Liga-organisationen har valgt at ophæve AWP'erens kontrakt med øjeblikkelig virkning.

Det skriver Atlantic på Twitter søndag aften.

Det fremgår ikke af Atlantics tweet, hvilken del af kontrakten, som JBOEN ikke har overholdt, men noget kunne tyde på, at det handler om Astralis-sagen, som Dust2.dk belyste tidligere på ugen.

Dust2.dk kunne nemlig afsløre, at Atlantic og Astralis havde gang i et skifte, som ikke var gået helt problemfrit for sig.

Astralis havde ifølge Atlantics ejer, Toni, taget kontakt til en unavngivet spiller bag Atlantics ryg, hvilket blev kritiseret af Atlantic-ejeren efterfølgende.

JBOEN kom til Atlantic tilbage i december 2022, hvor han fik lov til at svinge den grønne stok, og har gjort det lige siden.

I tiden hos Atlantic har den 18-årige spiller blandt andet deltaget i slutspillet i den 23. sæson af POWER Ligaen.

Atlantic består nu af:

  • Basso

  • kroK

  • Vster

  • Zanto
    --

  • USA carbs (coach)

Dust2.dk har forsøgt at få en kommentar fra JBOEN, men spilleren ønsker ikke at svare på spørgsmål.

#1(Med 0 svar)
23. juli 2023 kl. 21:31
Lunar
Astralis talent 👀🤙
#2(Med 9 svar)
23. juli 2023 kl. 22:07
JakobHelms
Utroligt at Astralis ender med endnu en sag, hvor de henter en person, som så får deres kontrakt hævet af det tidligere hold grundet misvedligehold. Det er for useriøst når man er så stor en org.
#3(Med 5 svar)
23. juli 2023 kl. 22:18
zEden
Vi har kun en side i denne sag og er ret sikker på hvis man har den anden side i denne sag er det dårlige lys ik kun på astralis :)
#4(Med 1 svar)
23. juli 2023 kl. 22:25
MemphisONE
Troller du? - Astralis har selv vært ude undskylde, tror endda der var en artikel her på dust2 med det. Umuligt du ikke sidde i din Astralis stol, med Astralis trøje, en wallpaper af Astralis på din computer, har alle dine skins klisteret ind med Astralis stickers. Og sikkert også de grimme Hummel sko de er tvunget til at have på(kun 80% sikker på du har skoene på).
#7(Med 0 svar)
23. juli 2023 kl. 22:42
zEden
Jeg er ik astralis fan (Navi fan her)

Men gider ik diskutere herinde vil bare påpege at der kun er en side af sagen her. Men hvis vi nu hypotetisk siger at hans kontrakt udløber, næste måned og han så signer en kontrakt der starter efter den anden udløber, uden og sige det til hans nuværende arbejdsgiver er det vel ik forkert? det kan være dårlig stil, men det ik forkert.

Men godaften til dig os :)

Du kan også se i kommentar #1 i artiklen dust2.dk/nyheder/38216/neglebider-sikrer-den-sidst..
at jeg støtter navi :)
#5(Med 0 svar)
23. juli 2023 kl. 22:27
MemphisONE
(dk-shop.astralis.gg/actus-astralis-jr/p-213115-200.. hvis du ikke har købt dem endnu zEden er de her.
#13(Med 0 svar)
24. juli 2023 kl. 10:04
JakobHelms
Arh, vi har også den side hvor Astralis har undskyldt deres adfærd, og så sidder du seriøst og insinuerer, at Atlantic skulle have ophævet JBOENS kontrakt for misvedligehold, uden at der skulle være hold i det. Der er også en grænse for hvornår det er fint at smide "der er to sider til en sag"-kortet.
#15(Med 0 svar)
24. juli 2023 kl. 11:39
Kristja
Du må jo næsten referere til, at vi ikke har hørt sagens fra JBOEN's side af. Så jeg må nu se mig enig her. Der er vel reelt set ingen her som ved ud fra officielle udmeldinger, om Atlantic ville lade JBOEN skifte problemfrit :)

For mig at se lyder det her, som en sag hvor Atlantic gerne ville tjene lidt hånører, og så skulle JBOEN fanges som en lus i mellem to negle. Og hvis det er tilfældet med en kontrakt der udløber om lidt, så er det helt absurd...
#6(Med 2 svar)
23. juli 2023 kl. 22:26
Hunt
Enig og især fordi der trods alt fra Astralis side må være tale om småpenge som går videre ned i systemet til holdene i powerligaen.

Men Astralis virker alt for bange til at bruge penge, selv i powerligaen. Både med es3tag, staehr og nu jboen.

Det er næsten imponerende hvordan de har formøblet deres omdømme til en Heroic org der ellers har gjort alt for ikke at få fans. Vi er ikke så heldige med orgs i DK, de to som rent faktisk gjorde det godt er så lukket.. (Tricked/Flames)
#8(Med 1 svar)
23. juli 2023 kl. 22:51
xone
Du glemmer at astralis rent faktisk tjener penge. Så kan tricked og flames være dygtige til rigtig mange ting, men hvis de ikke tjener penge, hvad nytter det så?
#9(Med 0 svar)
23. juli 2023 kl. 23:06
Hunt
1 år med lille overskud og stadig mange år med meget underskud. Der skal lidt mere end et enkelt godt år til.

Det ændre ikke på hvordan de har fucked deres omdømme op som de har, på trods af Heroic har gjort alt hvad de kan for ikke at gøre sig bedre..

Men altså Flames havde overskud og året efter konkurs, så Astralis konkurs i 2024?
#10(Med 4 svar)
24. juli 2023 kl. 02:30
DOMINA7HOR
Vent... Hvad?! Det er fandme underligt. Jeg forstår ikke Atlantics gøren og laden. Okay, Astralis taler med JBOEN, og den anden vej rundt. De bliver enige. Men Astralis skal vel stadig betale en sum til Atlantic?! Og i stedet lader Atlantic ham nu gå, gratis?! Yderst mærkelig sag, som burde og skulle have været behandlet mere hæderligt.

In any case. En god spiller Astralis Talent for på AWPen! Og med brzer, Kristou og Scr0b ledige på markedet, bør Atlantic nok kunne finde en god erstatning. Om de så kan gøre det uden at klokke i de kontraktmæssige forhold er en anden side af sagen.
#11(Med 3 svar)
24. juli 2023 kl. 06:22
Thorup
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
En sum ville kræve han skifter under kontrakt. Når de tager fat i ham direkte tænker jeg hans nye kontrakt starter når hans Atlantic kontrakt udløber. Derfor forstår jeg heller ikke han kan misligholde hans Atlantic kontrakt, hvis startdatoen på Astralis kontrakten er i forlængelse.

Siden Atlantic formentlig ikke skal spille kampe før skiftet, synes jeg det er en trist sag som burde være håndteret internt. Kan ikke se denne sag hjælper Atlantic, udover de selvfølgelig sparer 1 måneds løn.
#14(Med 1 svar)
24. juli 2023 kl. 10:09
JakobHelms
Selvfølgelig kan han misvedligeholde sin kontrakt med Atlantic, når han er under kontrakt med dem.

Jeg forstår det også sådan, at hans kontrakt stod til at udløbe snart, og at Astralis har lavet en kontrakt med ham, der gælder, når hans kontrakt med Atlantic udløber. Derefter har JBOEN bænket sig selv på Atlantic og sagt, at det er fordi, han ikke føler, at han passer ind på holdet.

Nu ved ingen af os hvordan hans kontraktmæssige vilkår var hos Atlantic, men han kan da sagtens have brudt nogle af dem i netop den situation, f.eks. ved officielt at træne med Astralis Talent, eller ved at være til en medie-dag og få taget billeder i en Astralis-trøje eller lignende.
#16(Med 0 svar)
24. juli 2023 kl. 11:45
DOMINA7HOR
Virker som det mest tænkelige. At han stod til at skifte til Atlantic ved udløb, og han derfor bænkede sig selv indtil da. Men du har ret, vi kender naturligvis ikke detaljerne når det kommer til hans kontraktmæssige vilkår og forpligtelser.
#17(Med 0 svar)
24. juli 2023 kl. 11:47
DOMINA7HOR
Du har nok ret angående det, at han formentlig snart havde kontraktudløb. Gud ved hvordan hans kontraktmæssige forpligtelser og vilkår er. Kan vi kun gisne om.

Vi kan dog hurtigt blive enige om, det for alle parter er en trist sag, og det virker en anelse uprofessionelt.
#12(Med 0 svar)
24. juli 2023 kl. 08:46
rafikoN
Det var aldrig sket under b0ychild.
#18(Med 0 svar)
24. juli 2023 kl. 11:49
Kristja
Another shitshow set ude fra. De danske orgs forstår virkelig, at gøre figur og tiltrække sponsorer :)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.