cadiaN blev tildelt den højeste karakter blandt de seks ingame leaders.

Fik du læst: Alle karaktererne til danske ingame leadere

Hvis du ikke fik læst Dust2.dk's artikelserie med karakterer til de danske ingame leaders, skal du læse med her.

Imens verdens bedste CS:GO-spillere er i gang med at holde ferie og genoplade batterierne under spillerpausen, har Dust2.dk's forsøgt at lege censor på baggrund af det første halvår af 2023.

Dust2.dk har nemlig udvalgt seks danske ingame leadere, som er blevet tildelt en karakter/antal stjerner fra 1 til 6, alt efter hvordan spilleren har leveret til årets første turneringer, og hvorvidt han har levet op til forventningnerne.

1: Dårlig
2: Lige bestået
3: Godkendt præstation
4: God
5: Meget god
6: Fremragende

I denne artikel bringer Dust2.dk et overblik over alle seks artikler fra artikelserien. Vi starter fra bunden af og bygger op mod den ingame leader, som er den absolut bedste i Danmark i øjeblikket.

gla1ve - 2 stjerner

"Med de skuffende resultater i 2023 for Astralis in mente kan Dust2.dk dog ikke give gla1ve mere end to små stjerner ud af seks mulige på vores skala, og det er endda med pil ned.

Selvom han derfor lige akkurat består i vores bog grundet deres to CCT-sejre samt en flot præstation til Brazy Party, gjorde han det altså ikke internt i Astralis, hvor han nu er fortid.

Det bliver dog spændende at se, om gla1ve kan rejse sig igen som IGL på et nyt mandskab, og han kan bevise, at han stadig har det i sig. Men for nu kan han ikke være tilfreds med sit 2023."

niko - 3 stjerner

"niko tog imod opgaven som ingame leader med oprejst pande, og danskeren fik sørget for, at han og resten af holdet fik lov til at smage majoren.

Taget i mente, at det er første gang, at niko har påtaget sig IGL-rollen, må det siges at have været en godkendt sæson for danskeren, der ikke har haft mange brikker at arbejde med. Dust2.dk tildeler defor tre stjerner til niko."

HooXi - 3 stjerner

"Kort sagt startede HooXi og G2 året fyr og flamme, men da det endelig gjaldt til majoren, faldt holdet helt igennem, og det blev der ikke rettet op på, da holdet sluttede sæsonen i USA.

På mange måder har det været en skuffende sæson for HooXi og G2, men danskeren førte trods alt holdet til en sejr til en af årets mest prestigefyldte turneringer. Dust2.dk tildeler derfor tre stjerner til HooXi."

karrigan - 3 stjerner

"Den helt store triumf med Intel Grand Slam blev hurtigt byttet ud med skuffelse for karrigan og resten af FaZe, som ellers var spået til at have et stort 2023.

FaZe har ligget solidt placeret i top 5 det meste af året med blot én uge på en 7. plads, men de store titler har stadig manglet.

Man kan dog ikke se bort fra, at de i perioder spillede rigtig flot Counter-Strike og formåede at skrive sig ind i historiebøgerne, og derfor giver vi her på Dust2.dk karrigan tre store stjerner for første halvdel af 2023.

Det er dog værd at bemærke, at det er tre stjerner med pil op, men den sidste skarphed har manglet for at hive FaZe-kaptajnen længere op."

Snappi - 4 stjerner

"Danskeren beviser gang på gang, at han sagtens kan bygge et hold fra bunden, når holdkammeraterne samles op af de helt store spillere, og at han stadig spiller med, hvor det er rigtig sjovt.

En lidt sløj start på 2023 blev der i høj grad rettet op på inden spillerpausen, da Snappi endelig vandt sit velfortjente trofæ. Dust2.dk tildeler derfor Snappi fire store stjerner efter en god sæson med op- og nedture, hvor der dog var flest af førstnævnte. Det tæller også op, at ENCE ikke er øverst i fødekæden."

cadiaN - 5 stjerner

"Derfor bliver det også til fem meget store stjerner for cadiaN. Det eneste, der holder ham tilbage fra topkarakter er major-skuffelsen, men ellers har det været tæt på et fejlfrit år for ham og Heroic, så hvis der kunne gives pil op, havde han også fået sådan en!"

Er du enig i Dust2.dk's vurdering? Del din mening i kommentarfeltet.

#1(Med 6 svar)
8. juli 2023 kl. 10:40
arseface
Lidt underligt at Cadian skal have to stjerner mere end Karrigan og hooxi, når de to andre vinder turneringer, men Cadian primært er specialist i 2/3 pladser. Ved godt heroic vandt en lille invite turnering for nylig.
#3(Med 5 svar)
8. juli 2023 kl. 11:34
BEDST
Isoleret til holdets præstation synes jeg du har en pointe, når det så er sagt, så synes jeg han bærer holdet på en helt anden måde, mens en hvilken som helst spiller fra Faze og G2 vel har kostet det samme som hele Heroics mandskab tilsammen : ) Ved godt det sidste er lidt uden for scope, men min opfattelse er bare, at han også har et stærkt say i rekrutteringen (ligesom Karrigan vel også havde, bare med en lidt anden økonomi i baghånden)
#4(Med 4 svar)
8. juli 2023 kl. 11:55
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Men var karrigan ikke os den første igl nogensinde til at føre et internationalt hold til en major sejr? Eller husker jeg forkert
#5(Med 3 svar)
8. juli 2023 kl. 12:12
BEDST
Jeg synes det er svært at rangere en eventuel sprogbarriere i forhold til at kunne lukrere på et globalt transfer marked : ) Personligt ville jeg ikke se det som noget, der gør bedriften større - hvad tænker du da, siden du fremhæver den del? : )
#7(Med 1 svar)
9. juli 2023 kl. 02:04
Hatty
Det er da om noget en større bedrift at være igl for det første internationale hold der vinder en major end at være igl for det nye tsm der choker i alle semi finaler eller finaler. Kan skide godt lide cadian og heroic men det er tydeligt de har samme mentale problemer som tsm havde dengang desværre. Og det der betyder mest er trofæer.
#8(Med 0 svar)
9. juli 2023 kl. 09:24
BEDST
Hvorfor er det en ekstra stor bedrift at føre det måske dyreste hold nogensinde til en major? og hvorfor mener du at det internationale perspektiv skal tillægges vægt - var han afgrænset til en nationalitet tænker jeg da, at det ville være sværere at opnå?
#9(Med 0 svar)
9. juli 2023 kl. 21:31
RasmusRoev
Du blander økonomi ind i det, men han må ikke blande sprog? Eller misser jeg noget? :)
#2(Med 0 svar)
8. juli 2023 kl. 11:28
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Cadian har jo aldrig vundet noget uden Kasper Straube på holdet, altså kom nu lidt!!
#6(Med 0 svar)
8. juli 2023 kl. 21:45
MoX
Fuldt fortjent Cadian!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.