HooXi startede sæsonen på toppen, men sluttede meget tæt på bunden.

Fra toppen til bunden

HooXi og G2 startede 2023 som verdens - måske - bedste hold, men faldt helt igennem mod slutningen af sæsonen.

Mens folkeskole-, gymnasie- og universitetselever i disse dage render til eksamen, er de danske Counter-Strike-IGL's mere eller mindre gået på ferie.

Derfor har Dust2.dk nu taget sig den frihed at lege censor for de danske top-IGL's på baggrund af det første halvår af 2023, hvorfor vi har givet dem karakterer fra 1-6.

1: Dårlig
2: Lige bestået
3: Godkendt præstation
4: God
5: Meget god
6: Fremragende

Dust2.dk laver i den forbindelse en artikelserie for udvalgte ingame leaders, der har floreret og spillet med i de største turneringer i den første del af 2023.

Hvis nogen har haft en rutsjebanetur af et år indtil videre, så er det i hvert fald HooXi og G2-mandskabet, som den tidligere Flames-spiller står i spidsen for.

Den 28-årige ingame leader sluttede 2022 af med et brag, da han og resten af holdet gik på ferie ovenpå en flot sejr til BLAST Premier World Final 2022.

I starten af 2023 fortsatte G2 fra, hvor de slap i Abu Dhabi, efter de først toppede deres gruppe til BLAST Premier Spring Groups 2023, og derefter vandt årets første store turnering i form af IEM Katowice.

Siden da er det gået ned ad bakke for HooXi og G2, da det først blev til en skuffende præstation til ESL Pro League S17, der blev fulgt op af en endnu værre præstation til årets største og vigtigste turnering, BLAST Paris Major.

Til majoren blev det nemlig ikke til mere end en 12. til 14. plads, selvom de fleste eksperter og fans stærkt forventede at se HooXi og kompagni indtage Accor Arena.

Efter majoren formåede G2 ikke at få løftet niveau, da halvåret blev sluttet af med et par kedelige resultater over Atlanten til IEM Dallas og BLAST Premier Spring Final 2023.

Kort sagt: HooXi og G2 startede året fyr og flamme, men da det endelig gjaldt til majoren, faldt holdet helt igennem, og det blev der ikke rettet op på, da holdet sluttede sæsonen i USA.

På mange måder har det været en skuffende sæson for HooXi og G2, men danskeren førte trods alt holdet til en sejr til en af årets mest prestigefyldte turneringer. Dust2.dk tildeler derfor tre stjerner til HooXi.

Er du enig i Dust2.dk's vurdering? Del din mening i kommentarfeltet.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.