karrigans FaZe vandt Intel Grand Slam i 2023.

Pil op til karrigan

Det har været et blandet 2023 for FaZe, som startede med at vinde Intel Grand Slam, inden de skuffede til majoren.

Ferien har for alvor ramt Counter-Strike-scenen, og følger man spillerne på de sociale medier, er det da også tydeligt, at de nyder at have fri, hvor batterierne bliver genopladet.

Det er der også behov for, for der venter et hæsblæsende andet halvår, men først skal vi lige have gjort status på første halvår.

Dust2.dk har taget sig den frihed at lege censor for de danske top-IGL's på baggrund af det første halvår af 2023, hvorfor vi har givet dem hver især karakterer fra 1-6.

1: Dårlig
2: Lige bestået
3: Godkendt præstation
4: God
5: Meget god
6: Fremragende

Dust2.dk laver i den forbindelse en artikelserie for udvalgte ingame leaders, der har floreret og spillet med i de største turneringer i den første del af 2023.

karrigan og FaZe kom ind i 2023 som en af de helt store favoritter til at dominere.

I 2022 var FaZe i perioder nærmest urørlige og tilbragte næsten seks måneder som nummer et i verden, men den form tog de ikke med ind i 2023.

Året startede ud med en skuffende præstation til IEM Katowice, men karrigan fik vendt skuffelsen til en stor triumf allerede i turneringen efter, da ESL Pro League blev vundet af FaZe.

Det var dog ikke det eneste, da sejren også betød, at FaZe sikrede den blot fjerde Intel Grand Slam-titel nogensinde i CS:GO, hvorfor den danske kaptajn skrev sig ind i historiebøgerne som en af blot fire IGL's.

Derfor gik FaZe også ind til IEM Rio og majoren som favoritter, men den værdighed formåede de langt fra at leve op til.

I Brasilien blev det til en skuffende 9.-12. plads for karrigans tropper, og til majoren så det heller ikke ligefrem godt ud for FaZe, som måtte kæmpe med næb og klør for bare at nå kvartfinalen, hvor det dog også sluttede.

Efter de to skuffende turneringer for FaZe gik turen til USA, hvor IEM Dallas og BLAST Spring Final ventede, og holdet søgte oprejsning som afslutning på første halvdel af 2023.

Det så da også bedre ud i flere momenter, men til sidst måtte FaZe tage til takke med en 3.-4. plads til IEM Dallas og en 5.-6. plads til BLAST Premier Spring Finals.

Den helt store triumf med Intel Grand Slam blev hurtigt byttet ud med skuffelse for karrigan og resten af FaZe, som ellers var spået til at have et stort 2023.

FaZe har ligget solidt placeret i top 5 det meste af året med blot én uge på en 7. plads, men de store titler har stadig manglet.

Man kan dog ikke se bort fra, at de i perioder spillede rigtig flot Counter-Strike og formåede at skrive sig ind i historiebøgerne, og derfor giver vi her på Dust2.dk karrigan tre store stjerner for første halvdel af 2023.

Det er dog værd at bemærke, at det er tre stjerner med pil op, men den sidste skarphed har manglet for at hive FaZe-kaptajnen længere op.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.