niko prøvede sig selv an i en uvant rolle som ingame leader i 2023.

Godkendt præstation i uvant rolle

niko skulle prøve sig an som ingame leader, og det har danskeren håndteret overraskende godt.

Ferien har for alvor ramt Counter-Strike-scenen, og følger man spillerne på de sociale medier, er det da også tydeligt, at de nyder at have fri, hvor batterierne bliver genopladet.

Det er der også behov for, for der venter et hæsblæsende andet halvår, men først skal vi lige have gjort status på første halvår.

Dust2.dk har taget sig den frihed at lege censor for de danske top-IGL's på baggrund af det første halvår af 2023, hvorfor vi har givet dem hver især karakterer fra 1-6.

1: Dårlig
2: Lige bestået
3: Godkendt præstation
4: God
5: Meget god
6: Fremragende

Dust2.dk laver i den forbindelse en artikelserie for udvalgte ingame leaders, der har floreret og spillet med i de største turneringer i den første del af 2023.

Rosinen i pølseenden.

Den tidligere Heroic- og North-spiller niko er den sidste af de danske ingame leadere, der skal have tildelt en karakter af Dust2.dk på baggrund af det første halvår af 2023.

I modsætning til de samtlige danske ingame leadere, som Dust2.dk har uddelt karakterer til, så er niko den eneste, som har været lidt på udebane i 2023.

Den danske rifler - nu også ingame leader - skulle nemlig prøve sig an i en helt ny og uvant rolle som kaptjan, da han tog over for NEXA, som forsvandt ud af det blå et par måneder inde i det nye år.

Det har været et blandet halvår for niko og OG, der leverede fine resultater til IEM Dallas og IEM Rio, men som faldt helt igennem til debuten i ESL Pro League S17.

Helt suveærnt endte OG med at være en del af den allersidste CS:GO-major, da han og holdet vendte en 0-2 til 3-2 i RMR-turneringen i København. Til selve majoren gik det dog ikke helt som håbet, da det blev til bare én sejr.

niko tog imod opgaven som ingame leader med oprejst pande, og danskeren fik sørget for, at han og resten af holdet fik lov til at smage majoren.

Taget i mente, at det er første gang, at niko har påtaget sig IGL-rollen, må det siges at have været en godkendt sæson for danskeren, der ikke har haft mange brikker at arbejde med. Dust2.dk tildeler defor tre stjerner til niko.

Er du enig i Dust2.dk's vurdering? Del din mening i kommentarfeltet.

#1(Med 0 svar)
21. juli 2023 kl. 03:14
DOMINA7HOR
PROSPECTS, 00NATIONs akademihold, praccer for tiden med niko, birdfromsky, syrsoN, JDC og susp. Rytter fortsætter som en del af coaching-staben, sammen med pita. Farlig var også en del af projektet, men syrsoN er kommet ind i billedet i stedet.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.