Stem her: Hvem er Ugens Spiller i POWER Ligaen?

POWER Ligaen er igen i gang, og vi skal derfor have kåret Ugens Spiller for første gang i år.

Mandag blev en ny sæson af POWER Ligaen skudt igang, og jagten på triumf gik ind for de otte mandskaber, der duellerer i POWER Ligaen sæson 22.

Her gjorde Tricked rent bord og lagde sig i spidsen af tabellen med sejre over Atlantic og MASONIC, mens Prosapia og netop Atlantic fortsat har point til gode i denne sæson.

Der var dog flere spillere fra alle de fire mandskaber, som var i ilden, som gjorde opmærksom på sig selv. Og denne gang er to ud af ugens tre udvalgte spillere fra de to bundhold i tabellen.

For mens Nodios med flot spil sikrede sig en plads blandt de tre bedste, så entrerede JBOEN også POWER Ligaen med manér. Den 17-årige AWP'er har farmet i de lavere divisioner i de seneste sæsoner, og nu har han fået chancen i POWER Ligaen.

Den chance greb han i den grad, da han i kampen mod Tricked skød sig til en rating på 1.45. Det var desværre for Atlantic ikke nok til at snuppe sejren.

Sidst men ikke mindst har vi sirah, der diskede op med en 30 bomb i kampen mod MASONIC og var lige ved at snuppe sejren til Prosapia-mandskabet.

Som noget nyt denne sæson har vi fem kasser Red Bull på højkant til Ugens Spiller.

Afstemningen denne gang lukker fredag formiddag klokken 9:00, så skynd dig at få stemt i bunden af denne artikel.

Stem her:

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.