cadian er imponeret over jabbi.

cadiaN om holdkammerat: "Han har spillet en kæmpe rolle"

Der bliver uddelt rosende ord til Heroics nyeste spiller.

Efter Heroics kæmpe succes til BLAST Fall Final i Royal Arena, er cadiaN ikke bleg for at uddele nogle rosende ord til holdets yngste spiller.

I et interview med HLTV lægger den danske IGL nemlig ikke skjul på, at jabbi har været en nøgle i at ramme det niveau, Heroic viste til BLAST.

Han har spillet en kæmpe rolle, men jeg tror også, de andre er blevet bedre. Jeg har sagt det flere gange, men hvis vi kigger på de første turneringer med jabbi, så var de ikke hans fejl. Os fire andre, som er kernen på holdet, skulle leve op til nogle af de større ambitioner, fordi vi har spillet sammen længere.

I interviewet bliver cadiaN også mere specifik og nævner netop dén ting, der gør, at jabbi passer så godt ind på holdet.

Særligt én egenskab hos den blot 19-årige spiller har nemlig haft stor betydning for holdet.

Det jabbi gør, er, at han ikke er bange for at tage initiativ og sige ' lad os gå herhen og gøre sådan her' i de vigtige øjeblikke. Det er noget, vi har haft brug for, fordi hvis stavn eller jeg er på den anden side af mappet, eller andre ikke er klar over informationen, så tager han (jabbi red.) initiativet. Med den måde, vi spiller på, Heroic-måden at spille Counter-Strike, handler det hele om at tage de rigtige beslutninger og at tage initiativ, så han passer perfekt ind.

Heroic har virkelig imponeret i den seneste tid.

Her er det blevet til en andenplads til IEM Major Rio, mens de i weekenden slog FaZe i finalen til BLAST Fall Final.

Danskerne har én turnering yderligere på programmet i 2022. Den 14.-18. december drager holdet nemlig til De Forenede Arabiske Emirater, hvor de deltager i BLAST World Final som et af otte hold.

#1(Med 4 svar)
1. december 2022 kl. 00:45
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Og det kunne reffe ikke eller? Han er igl nu. Før i tiden da han spillede var han virkelig god til at middround Calle, og snakkede generelt meget, det husker jeg ham hvert fald for da jeg selv var aktiv.
Så det kan da umuligt være det jabbi bringer som reffe ikke gjorde?
#2(Med 3 svar)
1. december 2022 kl. 01:00
JakobHelms
Det kunne han måske godt, men Reffe har også selv sagt, at det var en bedre løsning for holdet at have Stavn som sekundær caller end ham, så der er sikkert noget om snakken - og at der ikke rigtig var plads til ham, at de positioner han spillede passede meget bedre til at være dedikeret IGL, og at han havde svært ved at være sig selv in-game. Det tyder jo ikke ligefrem på at det var super oplagt at bidrage meget.

Selvfølgelig er det ikke kun det. De har også tidligere været ude og sige at man simpelthen får mere firepower i Jabbi, han passer bedre ind ifht. rollefordelingen (og der har Refrezh jo også sagt, at han ikke passede ind) og derfor generelt i synergien.
#3(Med 2 svar)
1. december 2022 kl. 10:44
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
"og at han havde svært ved at være sig selv in-game. Det tyder jo ikke ligefrem på at det var super oplagt at bidrage meget."

Det forstår jeg godt hvis han ikke fik lov til at middround Calle og byde ind, at stavn skulle gøre det? Hvorfor? Det er reffes natur lol.

Hvorfor pokker må jabbi så hvis stavn skulle gøre det. Reffe har da 10x mere erfaring end jabbi.😂 Anyways der er nok noget andet galt som sædvanlig der var dækket af.
#4(Med 1 svar)
1. december 2022 kl. 15:40
JakobHelms
Når Reffe selv siger at det var mere naturligt for holdet at stavn gjorde det, fordi han passede bedre ind, så giver det vel god mening, at det var stavn, der skulle gøre det.

Cadian nævner jo også, at "hvis jeg og stavn" er på den anden side af mappet - altså stavn er stadig sekundær caller, det virker bare til, at Jabbi er rigtig god til at få meget ud af sine positioner.

Jeg er helt enig med dig i, at man sikkert kunne lave en større omvæltning og omrokering i det Heroic, der havde Refrezh på holdet, men hvorfor skulle man det, når man bare kunne hente Jabbi i stedet og få - i følge både Refrezh og holdet - mere firepower og noget der passer direkte ind? Kan ikke se hvorfor der skulle være noget andet galt.
#5(Med 0 svar)
1. december 2022 kl. 17:00
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Tjah de laver hvert fald resultater pt. Men om reffe kunne have gjort det samme, og det er pga. jabbi, finder vi vel aldrig ud af :)
Holder stadig på den sprout core der skal hentes af astralis hvis ikke glaive kommer lidt igang. Og så glaive i en coaching rolle.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.