CS2 ER LANDET
LIVE
Følelserne var uden på tøjet, da cadiaN og Heroic tog sejren søndag aften.

Mors dreng: cadiaN bryder sammen i studiet

Da den danske kaptajn var i studiet efter sejren, og her fik en særlig gæst den danske stjerne til at bryde sammen.

Søndag aften brød Heroic forbandelsen og løftede som det første helt danske hold trofæet i Royal Arena.

Sejren var samtidig holdets første store trofæ på LAN, og det vakte naturligt nok følelser frem hos både spillere og fans.

Efter at have løftet trofæet kom cadiaN i studiet hos Freya, Pimp og Maniac, og her blev han kåret til turneringens MVP af BLAST.

Men midt i interviewet kom der uventet besøg i studiet, for ingen ringere end cadiaNs mor kom ind og krammede sin søn, og det bragte følelserne op i den 27-årige Heroic-kaptajn.

#1(Med 25 svar)
28. november 2022 kl. 09:55
Ahmed
Selvfølgelig gør han det
Selvfølgelig har han brasiliansk flag til en Major i stedet for dansk
Selvfølgelig har han regnbue armbånd på
Selvfølgelig skal han reagere sådan helt ekstremt når de vinder noget og vælte rundt.

Respekt for resultatet, men det er alt for påtaget dét der, og han gør ALT hvad han kan, for at folk kan skrive noget "nice" om ham.

Bliver sikkert høvlet ned for det her, men det er fakta.
#2(Med 4 svar)
28. november 2022 kl. 10:00
nylsnej
Jeg er ikke et sekund i tvivl om det er ægte. Skulle han midt i rusen over at vinde et stort event lige have overskud til at spille skuespil eller hvordan?

Især med tanke på at resultatet jo i flere år på ingen måde har været at folk skrev noget nice om det. Tværtimod.
#3(Med 3 svar)
28. november 2022 kl. 10:02
Ahmed
Tænker ikke, at det er "skuespil" men han har bare "påtaget" sig den rolle nu, så nu skal han gøre et eller andet, hver gang der er et kamera på ham, hvilket der åbenbart altid er.
#4(Med 1 svar)
28. november 2022 kl. 10:20
warwhale
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Gud forbyde at han er en fyr med følelser.
Du har ret I, at det er fakta at du tror at det hele er påtaget. Brasiliansk flag, godt påtaget valg. Regnbue armbind, godt påtaget valg. Vise følelser når du vinder og taber, ikke noget valg. Tænk hvis alle pro spillerne var lige så tørre som eks. Astralis.
#6(Med 0 svar)
28. november 2022 kl. 10:33
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Tør? Aah. Hvis ret skal være ret har Astralis jo ikke vundet nogle større turneringer i en god portion tid, så jeg er ikke helt sikker på hvad det baseres på - for det tidligere Astralis havde så bestemt følelser med på trøjen, når de både vandt og tabte.

Hopper man på youtube og søger lidt på astralis' winning moments, eller bare ser nogle VODS, tænker jeg også at det virker besynderligt at kalde netop dem for tørre. Dupreeh der vinder en major få uger efter hans far gik bort, interviews med de forskellige spillere m.m. og VODs fra kampene (både nyt og gammelt lineup) - tænker bestemt ikke Astralis er blandt de "tørre" i branchen, hvor nogle hold virker til at være helt følelsesløse :D
#17(Med 0 svar)
28. november 2022 kl. 12:43
MoX
Du er jo helt væk. Der er sgu da kæmpe følelser på spil efter sådan en omgang, men hvor skal du også vide det fra, du har jo sikkert ikke engang vundet i et spil ludo. Hvad det påtagede angår, så er det jo også et show, hvor det jo bestemt ikke er en bagdel at have tilskuerene med sig. Det ved Cadian selvf. alt om, men derfra og så til at kalde ham påtaget, fortæller nok mere om dig end om Cadian. (Jante)
#5(Med 8 svar)
28. november 2022 kl. 10:24
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Jeg tror det er en balancegang. Noget er påtaget af specifikke årsager, noget er ægte.

Da cadian bryder sammen inden han løfter trofæet, da han krammer hans mor - er jeg slet ikke i tvivl om at det er 100% ægte. Ift. regnbue armbåndet, det brasilianske flag og lignende er jeg ganske overbevist om at han er skarp nok til at vide at han, på samme måde som Ronaldo, Beckham m.fl., skal skabe et brand på/ om sin person. Det samme gælder den (til tider) overdrevne reaktion på specifikke situationer - han skaber opmærksomhed på/ om ham som både spiller og person hvilket gør at kameraer m.m. typisk altid vil søge ham i jagten på en potentiel viral situation ift. fx stavn som typisk er meget, meget mere stille og rolig.

Reaktionerne, det følelsesmæssige, vil jeg mest af alt påstå virker til at være en følsom knægt som ikke smider låg på eller holder sig tilbage, og er 100% i hans følelses vold, og her kan man så diskutere om man kan lide den slags eller ej. Personligt bliver det alt, alt for meget til mig, og det er for mig tå-krummende at hans mor kommer på scenen og han bryder ud i gråd - men jeg forstår og anerkender situationen. Jeg kan i langt større grad lide en som fx karrigan og måden han reagerede på da de vandt en Major - for også dér vidste man hvor hårdt han havde kæmpet og hvad det betød for ham. Det samme med dupreeh som vandt en Major meget kort tid efter hans far var gået bort. Reaktionerne dér var også ægte, men mere afbalanceret.
#10(Med 0 svar)
28. november 2022 kl. 10:55
majez
Enig! Det er jo lidt ligesom Karrigan, han har da også tit lavet noget for at gejle publikum op osv. Det samme gør CadiaN med at tage et flag med osv.

Men græde da hans mor er der, det er fuldstændig legit. Ingen tvivl.
#13(Med 1 svar)
28. november 2022 kl. 11:26
Ahmed
Du beskriver præcis mine tanker, men er man for direkte, så kommer Heroic fanbase (de der 2-3 stykker, efter en)
#26(Med 0 svar)
28. november 2022 kl. 18:52
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Jeg er gammel, så jeg tror jeg har et issue med Heroic og hele episoden og deres håndtering omkring/ af hunden - derfor bliver jeg sgu nok aldrig fan. Hepper da på dem hvis de er eneste danske hold, og jeg synes at spillerne individuelt er vanvittigt cool, men som helhed er jeg bare ikke fan. Men, deres fanbase er vokset i stor grad, det kan man ikke komme udenom og det så man også i går.

Før var jeg fan af astralis, både fordi jeg kender nogle af gutterne, for de vanvittigt mange ting de har gjort for esport og især den måde hvor de vandt alt, faldt i niveau - kun for at komme tilbage igen 3 (!) gange. Det tror jeg aldrig vi kommer til at se igen, men deres forvirrende skifte, håndtering af offentligt kendte "hemmeligheder" og den direktion de har taget, fanger mig slet ikke.
#18(Med 4 svar)
28. november 2022 kl. 14:17
b1ng0_o
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Synes i virkeligheden slet ikke, at det har sin plads, at man skulle debattere hvorvidt, man bryder sig om måden en sportsmand fejrer sin begejstring. 🥱😁
#24(Med 3 svar)
28. november 2022 kl. 18:46
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Den holdning er du selvfølgelig i din fulde ret til at have. På samme måde som man kan diskutere nye spillertrøjer, Twitter opslag m.m. som ikke handler om situationer på serveren, finder jeg det nogenlunde normalt at den slags omtales og diskuteres.
#27(Med 0 svar)
28. november 2022 kl. 18:54
silverfoxen123
?????
#28(Med 1 svar)
28. november 2022 kl. 19:53
b1ng0_o
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Synes bestemt ikke de ting kan sammenlignes. Men fair nok gamle dreng 😁👍 Min tanke er mest af alt, at manden skal have lov at nyde sin succes, uden skulle stå skydeskive for div. negativt ladede holdninger. Tillykke til ham! Fan eller ej, så er det stadig imponerende.
#31(Med 0 svar)
29. november 2022 kl. 10:33
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Haha, det var måske også et skævt eksempel - det jeg mente var at man også i fodbolden, håndbolden og andre sportsgrene taler om ting som ikke udelukkende er ting fra/ på banen - og at jeg derfor finder det mere naturligt det sker i denne sport.

Jeg er helt enig i at han skal have lov til at nyde hans imponerende succes, på samme vis som Heroic skal. Jeg er ikke fan af ham eller Heroic, men jeg er fan af danske hold med succes - og det er de så bestemt!
#7(Med 0 svar)
28. november 2022 kl. 10:45
Bestiarium
Jeg tror ikke et sekund på, at det er påtaget det der. For mig virker det som en helt naturlig reaktion for en mand vi ved har følelserne uden på tøjet og som lige har opnået noget rigtigt stort i sin karriere.

Havde han derimod råbt, skreget og hoppet vildt til alle sider, så kunne vi tale om, at det måske var påtaget. Men ikke det der.
#9(Med 2 svar)
28. november 2022 kl. 10:53
majez
Jeg havde skrevet en lang kommentar hvor jeg kom lidt omkring, måske lidt for offensivt og kom lidt for meget ind på religion og traditioner :D
- Den blev slettet hurtigere end jeg kunne tælle til 10....

Men det korte og lange svar er: Du er afstumpet hvis du virkelig mener at han faker det at vise følelser og græde.

Det er okay at være følsom i dagens Danmark.
#12(Med 1 svar)
28. november 2022 kl. 11:19
Ahmed
Selvfølgelig har du skrevet noget med religion og traditioner, og du har selvfølgelig også brug for at nævne det i din kommentar, du er vel fra Slagelse af eller lignende.
#25(Med 0 svar)
28. november 2022 kl. 18:49
silverfoxen123
Og du er fra…. Esbjerg måske? Noget kunne tyde på det :)
#11(Med 0 svar)
28. november 2022 kl. 11:12
Hateville
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Det er de facto forkert, at det er fakta... Men det ved du selvfølgelig ikke.
#15(Med 0 svar)
28. november 2022 kl. 11:54
eyM
Det er fakta? Altså som i, det er evidens baseret? Som i, at du er 110% sikker på, det sandheden.. eller er der noget, du tror?

Jeg tror egentlig bare, han er en mand i sine følelsers vold. Han reagerer voldsomt på følelsesskalaen i begge ender. Om man bryder sig om det eller ej, kan jo være op til én selv… dét er fakta.
#16(Med 0 svar)
28. november 2022 kl. 12:05
Hunt
Har du set noget sport før hvor et hold vinder en stor turnering? 10-15 håndboldspillere som alle løber på banen og jubler sammen? Samme i foldbold...

Men det er trods alt også nemmere at sidde her og have ondt i røven over andre har arbejdet benhårdt i mange år for at opnå noget, for så at have kong gulerod til at sidde her og være træls.
#23(Med 0 svar)
28. november 2022 kl. 18:38
fremilyset
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Fakta ? Bestemmer du fakta ?
#29(Med 1 svar)
28. november 2022 kl. 20:05
uedzorn
Du projekterer; det betyder at dette ville have været din grund til at gøre som cadiaN gør; cadian gør som han gør fordi at han er cadiaN, og I er tydeligvis to helt forskellige mennesker. Husk: din opfattelse af verdenen kan meget sjældent fremføres som facts med mindre at denne opfattelse tager udgangspunkt i dig selv.
#32(Med 0 svar)
29. november 2022 kl. 16:24
b1ng0_o
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Antager at du mener projicere 😊
#30(Med 0 svar)
28. november 2022 kl. 20:16
sZyx
Tænkte du også de her tanker da Victor Axelsen vandt OL Guld? Da Ulrik Wilbeck hoppede som en gal på stedet da håndboldkvinderne vandt OL guld? Da Poul-Erik Høyer flåRDE sin t-shirt op da han vandt OL guld. Da Michael Rasmussen nærmest græd af glæde fordi han så ud til at have sikret sig sejren i Tour de France. Da de Japanske spillere løb på banen forleden og fejrede deres 2-1 sejr over Tyskland så det nærmest lignede de havde vundet VM.
Som andre her inde har fortalt dig, så har sportsfolk også følelser ligesom du og jeg. Jeg ville sgu nok også bryde sammen, hvis jeg var Cadians sted.
#14(Med 0 svar)
28. november 2022 kl. 11:29
cleansation
Altid nogen som har ondt i røven. Følelserne har altid sidder uden på tøjet for cadian, og det har bestemt heller ikke altid været følelser som har gjort ham populær.
#19(Med 0 svar)
28. november 2022 kl. 14:17
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det dur jo ikke alle kører Broky style. Det sælger ingen billetter.
#20(Med 0 svar)
28. november 2022 kl. 16:30
Unlucky-Luke
Tillykke til Heroic, de har spillet flot. ( jeg er 100% Astralis fan når de to hold mødes, men ellers holder jeg med danskere og god cs )
Jeg har ikke været stor fan af Cadian da jeg synes han har været meget toxic og hoverende, men men men, jeg synes han har ændret sig meget og vist meget bedre takter det sidste års tid og personligt kan jeg rigtig godt lide at han viser følelser og er lidt en show mand, det giver også noget til spillet. Kunne godt have ønsket mig han tog det danske flag med ind i rio og droppede det regnbue noget til cs turneringer. Forstår flaget i rio var for at vinde lokale fans, men altså....
Godt hold, fed cs og tab kun når det er mod Astralis, så er jeg fan ;)
#21(Med 0 svar)
28. november 2022 kl. 16:38
bruja
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Hvor fanden var mutters Heroic trøje 😂😂
#22(Med 0 svar)
28. november 2022 kl. 17:08
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
cadiaN er bare fantastisk. Flere spillere, der giver noget af sig selv, tak!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.