Heroic vandt søndag BLAST Premier Fall Final.

Heroic er verdens bedste

Det danske mandskab rykker op på toppen af verdensranglisten.

Dagen derpå står det klart. Heroic er nu verdens bedste.

I mandagens opdatering af verdensranglisten rykker Heroic op over de forsvarende majorvindere Outsiders for nu at indtage førstepladsen.

Danskerne er dermed rangeret som verdens bedste hold, efter de søndag løftede trofæet i Royal Arena ved BLAST Premier Fall Final.

I finalen slog Heroic FaZe, der rykker fem pladser op på ranglisten, hvor de nu ligger nummer tre. Liquid rykker fire pladser op og sniger sig med ind i top 5 efter deres præstation ved BLAST, hvor de nåede semifinalen.

NIP, der også stod i semifinalen, rykker tre pladser op. De ligger dermed nummer 12 foran G2, ENCE og BIG.

Der er nu blot et stort event tilbage i år, nemlig BLAST World Final, hvor samtlige top 5 hold deltager. Derudover deltager også Vitality, G2 og OG, der altså også får mulighed for at samle point til ranglisten inden vinterpausen.

Verdens ranglisten per den 28. november:

#1(Med 0 svar)
28. november 2022 kl. 19:47
Seneberg
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Fortjent. De har været kontinuerligt gode
#2(Med 1 svar)
28. november 2022 kl. 20:00
Hunt
Forstår ikke hvordan Flames ikke rammer top 30 når de vinder tier 2 cups på stribe, mens hold som 500 og EF bliver i top 30...

Flames er #36 for info
#3(Med 0 svar)
28. november 2022 kl. 20:18
JernLars
Det ser tilmed ud til at de er rykket 4 pladser ned (???) Men Astralis rykker op, for at have været i Aars og plante et træ...
(Ja, jeg ved godt at det er sådan ranking systemet fungerer, men alligevel)
#4(Med 4 svar)
29. november 2022 kl. 16:44
Unlucky-Luke
Den liste er så værdiløs. Astalis ryger op fordi andre har spillet og mister lidt point. Så du kan bliver belønnet for ikke at være med. Heroic overtager en 1. plads som verdens bedste.. De tager pladsen fra dem der lige så lige har banket dem sønner og sammen i en major for 14 dage siden fordi de ikke er med i den næste turnering og sådan man man blive ved.
Ved godt man ikke rigtig kan lave det på en bedre måde, men derfor er listen også fuldstændig værdiløs..
#5(Med 3 svar)
29. november 2022 kl. 21:22
Hunt
Det er ikke helt sådan ranglisten virker, du har misforstået den ret meget.

Du mister ikke point ved at tabe, men de point du har bliver mindre værd med tiden. Sådan at en turnering i dag er mere værd end den for 4 måneder siden.

Samt hvis du ser på hvad Outsiders har præsteret udover den ene major, så snakker vi DH open niveau sejr og lidt playoff hist og her. Mens heroic både har vundet et tier 1 event og blevet 2er.

Du kan se her: hltv.org/ranking/teams/2022/november/28/details/71.. hvor meget hver turnering tæller alt efter hvor gammel den er.

Problemet med ranglisten den her "sæson" bygger mere på at der kun er meget få afsluttede events i tier 1. EPL, Major, Blast Fall og Blast World. Så med kun 4 turneringer på en sæson, så ender Heroic 1 og 2 pladser med at tælle for rigtig meget, efter kun 3 events den her "sæson".

Alt under tier 1 tæller for så få point, det er lidt ligemeget. (ihvertfald når vi snakker top 5 hold i verden)
#6(Med 2 svar)
1. december 2022 kl. 18:51
Unlucky-Luke
Kan godt se de ikke mister point, men det ændre ikke på at den liste er værdiløs.
Du kan stadig være verdens nr. 1 over hold som tæsker dig hver eneste gang de spiller.
Eller fordi du bare har deltager i flere turneringer.
Det er ikke for at fra tage nogle hold noget for selvfølgelig kan du ikke ligge i top10 hvis du er et dårligt hold.
Altså min pointe er at eksl. Heroic er nu verdens nr. 1 og bedre end outsiders på papiret, men 14 dage før de blev nr. 1 blev de kørt fuldstændig over af netop outsiders og de har ikke spillet mod hinanden siden så har ikke bevist de er bedre.
Det vil nærmest være umuligt at lave en liste der gav det rigtige billede inden for top 20.
#7(Med 1 svar)
1. december 2022 kl. 19:11
Hunt
Det bare omvendt også svært at skulle sige Outsiders er nr. 1 når det tæt på eneste de har leveret er den major. Hvor Heroic har ca samme placering til EPL og de vandt blast.

EPL playoff
Major 1st

vs

EPL playoff
Major 2nd
Blast 1st

Så er det vel ikke svært at se hvem der er bedst. Hvis vi går ned og siger nogen er #1 på baggrund af en enkelt bo3, så ville det hele jo skifte alt for meget.

Ranglisten er langt fra værdiløs, hvis ikke man har sat sig ind i hvordan den virker i 3 dele (og så det at vi har meget få turneringer i den her efterårssæson). Fx faze/navi er stadig blandt de bedste i LAN og Achievements, mens de halter en del ned omkring top 10-12 stykker i Form. Så samlet set giver den rangliste både god mening og virker godt.
#8(Med 0 svar)
1. december 2022 kl. 21:16
Hunt
Du kan se ranking delt op i 3 og forklaret her:

hltv.org/news/35077/outsiders-claim-no-1-spot-in-r..
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.