trace skal ikke længere stå bag gla1ve og co.

Astralis sadler om: trace er færdig på førsteholdet

Foruden trænerskifte er der flere andre ændringer på vej, slår Astralis' administrerende direktør fast.

trace er færdig som Astralis-coach, og i den kommende periode overtager casle roret på førsteholdet.

Det skriver Astralis på sin hjemmeside onsdag formiddag.

Under overskriften "Sportslige ændringer på vej - første skridt taget" slår den danske organisation fast, at resultaterne længe ikke har levet op til forventningerne, og at det senest kulminerede med den missede kvalifikation til Majoren i Rio.

Derfor skal der ske noget nyt, og første skridt her er, at trace ikke længere skal stå i spidsen for førsteholdet. I stedet bliver Astralis Talents coach, casle, hentet ind til at styre førsteholdstropperne i den kommende tid.

Astralis' administrerende direktør Anders Hørsholt sætter i den forbindelse ord på skiftet og erkender, at der skal nyt blod til for at nå de sportslige mål.

Martin (trace, red.) har ydet en stor indsats, men vi må erkende, vi slet ikke har fået nok ud af det talent, spillertruppen besidder, og vi vurderer også, der skal andre kvaliteter til i forhold til de kommende opgaver omkring holdet, lyder det fra Anders Hørsholt til Astralis' hjemmeside.

Foruden skiftet på trænerposten kommer der også andre ændringer omkring holdet, slår direktøren fast. Hvad der præcist skal ske, løfter han ikke sløret for, men retningen er sat, forklarer han.

I den kommende tid vil vi se en udvikling og modernisering af organisationen omkring Counter-Strike holdet, hvor vores sportsdirektør kommer til at kigge på alle nuværende og potentielt nye roller, samt behovet for ændringer på og omkring holdet.

Vi oplever en enorm støtte og opbakning fra fans, men vi må erkende at vi i for lang tid ikke har leveret en klar retning og resultater. Vi kommer i den kommende tid til at foretage ændringer med fokus på den lange bane, så vi igen kommer til at leve op til de forventninger vi selv, vores partnere og vores omverden med rette stiller.

Astralis ligger i skrivende stund nummer 11 på verdensranglisten og skal som nævnt ikke til Majoren i Rio. Det er første gang i organisationens levetid, at holdet misser kvalifikation til majoren.

Med dagens nyhed er Astralis' holdkort nu:

  • Danmark gla1ve

  • Danmark Farlig

  • Danmark blameF

  • Danmark Xyp9x

  • Danmark MistR (Stand-in)

  • Danmark casle (Coach)

#1(Med 25 svar)
12. oktober 2022 kl. 10:23
Ib1ng
Nov 21: Ave erstatter Zonic. 4. marts Ave og trace bytter. 2. maj. Trace permanent, 12. okt. Casle overtager midlertidigt. Det sejler i den overlegne performance organisation.
#3(Med 14 svar)
12. oktober 2022 kl. 10:30
MB-J
Hvis ikke det fungerer, er man vel nødt til at lave ændringer?
#6(Med 5 svar)
12. oktober 2022 kl. 10:39
Ib1ng
Jovist, er man det.
Men det, at det åbenlyst ikke virker og ikke har virker siden Zonic, viser bare at den højt besungne performance model åbenbart ikke er særligt robust. Spillerne kan ikke levere og trænerne kan åbenbart heller ikke få dem til det.
#10(Med 4 svar)
12. oktober 2022 kl. 10:53
ankjaers
Performance modellen er til for at holde spillere/ansætte tættere på deres top, og reducere deres bund. Men hvis toppen ikke er høj nok, og bunden er rigtig dyb. Hvad hjælper det så?
#13(Med 3 svar)
12. oktober 2022 kl. 11:05
Ib1ng
Enten er man dårlig til rekruttere eller også virker modellen ikke. (eller måske en kombi) Astralis har selv været ude at tale om, at modellen var med til at rekruttere de rigtige folk, hvilket det så ikke tyder på.
#20(Med 1 svar)
12. oktober 2022 kl. 11:25
ankjaers
Eller de bruger modellen forkert. Man kan også bruge videnskab til at bevise jorden er flad.
Jeg tror vi begge er enige om at folkene bagved har lavet dårlige valg siden de gyldne år.
#32(Med 0 svar)
12. oktober 2022 kl. 11:53
Ib1ng
"Eller de bruger modellen forkert." Der tror jeg, du har ret. Har i hvert fald hørt inside historier om, at spillerne ikke efterlever det, som bliver solgt som modellen udadtil.
#43(Med 0 svar)
12. oktober 2022 kl. 13:16
JakobHelms
Hvilken træner ville du have rekrutteret? Jeg tænker da ikke ligefrem det er nemt at erstatte Zonic.
#7(Med 6 svar)
12. oktober 2022 kl. 10:43
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Men hvis det man forsøger ikke fungerer, så skal man måske til at kigge længere op i fødekæden. Det virker mest af alt til at direktøren ser Astralis som en cash-cow på nuværende tidspunkt, hvis ikke der snart kigges nærmere på sportsdirektøren. Vil gerne slå fast jeg ikke nødvendigvis ser Kasper Hvidt fyret, men det er simpelthen utroligt at der ikke placeres mere (officielt) ansvar på den mand. Hvordan man kan sige at trace ikke fik det optimale ud af potentialet på holdet, mens man igen freder sportsdirektøren og fortsat giver ham ansvaret for rollerne på og omkring holdet?

Købet af blamef og konfig var første gang jeg tænkte KH reelt set gjorde noget godt, men så gik det galt igen. Det blev til endnu en punkt-løsning.

Jeg er virkelig spændt på at se hvad der sker; om blamef gider/ har motivationen til at fortsætte uden hans "brormand", om gla1ve og xyp fortsætter, om farlig bliver endnu en spiller der blev hevet ind kun for at blive spyttet ud igen - men mest af alt også om hvorvidt Kasper Hvidt fortsætter (hvilket alt tyder på). Mon ikke den kommende tid byder på en hunden og dev1ce, og så det store spørgsmål om hvorvidt de så igen satser på at det hele nok skal gå, eller om de rent faktisk tager chancen og får lavet et ordentligt og tiltrængt reset.
#9(Med 1 svar)
12. oktober 2022 kl. 10:50
MB-J
Jeg er helt enig i at man må stille spørgsmålstegn ved KH's beslutninger. Jeg synes heller ikke, at han er den rigtige til jobbet, men hvis holdet ikke syntes, at det fungerer med trace som coach, så er det vel det rigtige at skifte ham ud?
Synes ikke at man kan klantre Astralis for at have haft 3-4 coaches på et år, hvordan skulle man vide hvordan det går før man er i det? Lige Ave burde man måske have sprunget over, grundet hans manglende resultater i North, men det virkede som en nødløsning da zonic smuttede, og de næsten havde hentet HUNDEN ind. Trodsalt bedre at have en coach end ikke at have en :)
#12(Med 0 svar)
12. oktober 2022 kl. 11:02
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Jeg har altid været fan af trace som spiller, men må erkende at jeg var forundret over at man som stor organisation, med ambitioner om at være en fast del af top 3, først vælger at hive ave ind (også selvom der ikke er nogle tvivl om hans taktiske indspark) som coach (i stedet for analytiker), og herefter trace som umiddelbart ikke havde den store erfaring fra øverste hylde.

Jeg kan ikke rigtig afgøre om det er trace som har mangler ift. udvikling og udnyttelse af potentiale og talent, eller om han bare er (endnu) en spot-fiks-løsning, hvor man håbede at det ville give noget ekstra.

Mjorh, jeg må jo antage at en organisation som Astralis har nogle interne lister over mulige what-if's scenarier. Hvad sker der hvis X brækker ryggen, hvis Y bliver syg og/ eller hvis én spiller/ eller coach siger op? Det er bl.a. det der er fordelen ved et talenthold - både for standins men nu også casle. Zonic er tidligere holdkammerat med både ave og trace, og om det har haft noget at sige, ved jeg ikke. Men, når man nu har haft 3-4 coaches på et år, og de ikke har fungeret, det samme med spillerindkøb - hvad gør man så? Bliver man ved med at købe én spiller her, erstatter en coach dér?

Er det ikke på tide at organisationen kigger indad og spørg hvem pilen så også bør inkludere ift. ansvar? Det er ikke fordi Kasper Hvidt alene er skyld i alt det negative, slet ikke - men hvis man offentligt erklære hvor stolt man er af ens succeser, så bør man også tage ansvar for ens nedture og fejl. I min optik smider direktøren trace under bussen, for så at give sportsdirektøren/ KH fuld bemyndigelse som altid. Dét mener jeg er skidt gjort, når det er tydeligt for enhver at problemerne stikker dybere end en træner eller en spiller.
#15(Med 2 svar)
12. oktober 2022 kl. 11:17
odens
synes nu også Kasper Hvidt gjorde det godt da han hentede Magisk ind. Men enig der har været mange tvivlsomme singings - Og for den sags skyld også bubs og esetag synes jeg var gode signings. dog var det 6 mands roster en joke
#67(Med 1 svar)
12. oktober 2022 kl. 16:42
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Helt enig. Jeg vil endelig ikke fratage noget fra KH, om end at han kom til organisationen da æraen allerede var i gang - hvis jeg ikke husker helt skævt. Magisk signingen var rigtig god - og så under æraen må man jo antage at tingene blev kørt rigtig godt i baglandet, som man hurtigt kan glemme - der har han selvsagt også en stor portion ansvar.

Men, så kan man så tale om al deres snak om spillernes helbred m.m. hvorefter det kom frem af xyp og gla1ve ikke umiddelbart "bare" fik lov til at få en stress-diagnose (eller hvad det nu skyldtes) på trods af de kørte meget hårdt på med turneringer m.m.

Es3tag var en god forretningsmæssig signing da de jo tjente en god portion penge på ham afaik, men Bubzkji vil jeg aldrig kalde en god signing - måske var han ikke just dyr, men hans talent blev spildt af de maaaange måneder hvor han sad på bænken og kun fik enkelte indhop. Mener så han netop gjorde det rigtig godt da han fik RMR kvallen, for så ikke at komme med til Majoren, hvilket var synd for netop ham, og nu "laller" han rundt med et hyggehold i 3. division (tror jeg) af Dust2 ligaen .. JUGi signingen, igen formodentligt ikke dyr, men også en joke af dimensioner. Og så var det jo aldrig intentionen at lave en 6-mands roster, joken for mig var jo at de netop talte om det at have 10 spillere som kunne rotere på kryds og tværs m.m., men som blev en større og større joke, for så til sidst at blive mere eller mindre tiet ihjel.

For mig er der bare en historik der fortæller at man igen og igen satser på at én signing kan ændre på "alle" de problemer som der er - og selvom man igen og igen har indset det ikke sker, så bliver man ved med at give KH fuld myndighed og, her, smider ansvaret på coach - det synes jeg ikke klæder dem.
#70(Med 0 svar)
12. oktober 2022 kl. 17:03
odens
Det jeg mener med at esetag og bubs var gode signing er at de var klasse spillere der gjorde det godt. Hvad træneren(eller hvem der bestemte) gjorde efterfølgende gør det jo ikke til en dårlig signing da han hentede dem.

Tænkte ikke så meget på at bubs aldrig endte så godt, men det var et godt valg at hente ham da de gjorde det :)
#24(Med 0 svar)
12. oktober 2022 kl. 11:30
DanskHammer
Cash-cow? Uddyb gerne.. ☺️
#42(Med 0 svar)
12. oktober 2022 kl. 13:15
uedzorn
De skulle ikke have satset på trace i udgangspunktet imo. Mange af Astralis beslutninger virker meget dårligt overvejet. Så hjælper det ikke hvis man er god til at komme videre, hvis man igen laver en fejl (casle ses ikke som en fejl.) Min hvidt, bubzki 7 mand rooster, folk ind og ud, trace som coach; der har været mange beslutninger som den garvede csgo-spiller/seer har kunne undre sig over.
#21(Med 9 svar)
12. oktober 2022 kl. 11:27
Hateville
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Jeg tror ikke, at du har været med til at rekruttere i noget form for erhverv eller forening. Jeg tror ikke, at du har noget med iværksætteri at gøre, og jeg tror heller ikke, at du er i nærheden af en ledende stilling i din karriere. - Hvis du var det, så ville du forstå, at det ofte tager tid at få succes med nye tiltag, og du ville også vide, at der ofte er mange mislykkedes forsøg, før tingene for alvor giver pote.

Hvis du alligevel er indblandet i to af mine teser, så vil jeg påstå dig fejl-castet.
#31(Med 3 svar)
12. oktober 2022 kl. 11:48
Ib1ng
Ha ha.
1) Jeg er pt. HR-chef og har arbejdet i rekrutteringsfirma med headhunting af specialister og ledere
2) Jeg har selv været leder i mere end 12 år med alt fra 2-35 i direkte reference.
#38(Med 2 svar)
12. oktober 2022 kl. 12:26
Hateville
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Godt gået. Hvorfor ved du så ikke mere?
#65(Med 1 svar)
12. oktober 2022 kl. 16:09
Bergizzle
Er klar over du er ligeglad med hvad andre mener, og du føler du kan skrive hvad du vil.
Men en eftertanke inden "send" knappen kunne måske overvejes. Mvh Anders
#82(Med 0 svar)
12. oktober 2022 kl. 20:41
Hateville
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Du har ret i alt.
#34(Med 0 svar)
12. oktober 2022 kl. 12:00
jabroni
Sikke noget ad hominem bavl.
#68(Med 0 svar)
12. oktober 2022 kl. 16:45
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Hvis en projektleder igen og igen laver fejlkøb, og ansvaret igen og igen placeres alle andre steder, så er det vel ikke underligt at nogle udefra kommenterer på at man måske bør kigge højere oppe for at finde fejlen. Igen, ikke sagt KH er ene om problematikken - men jeg tror desværre heller ikke han hjælper på den.

Han var helt sikkert god under æraen, og fik den sikkert også forlænget - men på det niveau Astralis er, er det mig en gåde at der ikke er nogle der internt, tilsyneladende, stiller spørgsmålstegn ved ham.
#69(Med 0 svar)
12. oktober 2022 kl. 16:59
bat
Hold nu kæft en omgang gylle at lukke ud. Du kan jo ikke mene det tager tid at få succes med tiltag og rekrutteringer samtidig med at du forsvarer Astralis gøren og laden. Hvis der er noget de ikke har gjort så er det da at give spillere og tiltag tid..
#88(Med 1 svar)
13. oktober 2022 kl. 18:26
ch1no
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Hahahah hold op en udmelding. Jeg føler du har været en elendig "leder" førhen, som nu prøver at forsvare deres handlinger uuuh og ååh det kan tage lang tid at finde det rigtige bla bla bla. Jeg har hørt det her mundlort fra så mange andre personer i "lederstillinger" som ALDRIG vil tage ansvar for deres egne latterligt dårlige beslutniger. Og det kommer typisk fra folk som har en lang og flot uddannelse, godt betalt job, men INGEN erfaring når det kommer til stykket. Og når de/DU ikke kan leve op til forventningerne udefra, så det selvfølgelig meget nemmere at køre bolden videre end at tage ansvar. Du virker som typen
#90(Med 0 svar)
13. oktober 2022 kl. 22:20
Hateville
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Kontroversiel udmelding eller ej, så tager det tid at få succes, og det “mundlort” kan du have hørt rigtig mange gange, men det gør det ikke mindre rigtigt. Jeg er fuldstændig enig i, at ansvaret lander et sted, og til det vil jeg vil jeg gerne vide, om du/I forventer, at der er nogen, der går ud offentligt og siger, at vedkommende er den, der skal peges fingre af, og hvorfor? Mener du, at de er forpligtet til det, eller er det bare fordi, at du vil blive glad for af kunne skule til enten højre eller venstre? Internt - i forretningsregi - skal problemernes ejermand naturligvis findes. Åbentlyst! Føler du, at du har krav på at blive indblandet?

Jeg er i hvert fald berettiget til min mening, og jeg vil også gerne respektere din, ligesom jeg også respekterer, at du peger fingre af mig, for jeg gør det selv, alt det jeg kan skrabe til mig ☺️
#2(Med 0 svar)
12. oktober 2022 kl. 10:27
Hippi
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Alligevel vildt at fjerne trace, men spændende hvad casle kan tilbyde førsteholdet.
#4(Med 0 svar)
12. oktober 2022 kl. 10:33
GET_LEIF
Det er jo fuldstændig vanvittigt. Trace er en vild træner og man taler om spillere med kvalitet? Det hold man stiller er det dårligste nogensinde. Man laver lange kontrakter på spillere som er helt færdige? Hvor er Kasper hvidt i al det her? Han er jordens største joke.. og hvad skal han i CSGO verdenen? Han aner ikke en skid om noget som helst? haha. Fjern al skraldet i truppen og få baitF til at tage sig sammen. Man taler om Device? Manden har ikke spillet top niveau længe og han vil ikke kunne give det sidste til denne trup.

Pinligt!
#5(Med 13 svar)
12. oktober 2022 kl. 10:35
RAVN
Hunden kommende coach.
#17(Med 11 svar)
12. oktober 2022 kl. 11:18
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
^^ det her håber jeg på, ene og alene for at se kommentarsporet gå op i flammer xD

I den lidt mere seriøse afdeling: Hunden har bevist, at han kan gøre meget med relativt lidt. Det ville være spændende at se hvad han kunne udrette med et af CS’ største navne :)
#27(Med 0 svar)
12. oktober 2022 kl. 11:40
JernLars
Så længe man har Hunden cam så er alt muligt
#28(Med 5 svar)
12. oktober 2022 kl. 11:44
RasmusRoev
Det vil virkelig være som at skyde sig selv i foden, hvis du smider ham op som træner! Hele hadet til Heroic som cs hold, er jo netop, alt det omkring Hunden, hvis Astralis flaget hans navn, så tror jeg virkelig de taber en stor fanbase (også undertegnede).
#41(Med 2 svar)
12. oktober 2022 kl. 13:02
RAVN
Nu var der jo snak om at hunden skulle skifte til Astralis fra Heroic, inden at det gik helt galt. Så jeg synes ikke det er utænkeligt.
Hvorfor skulle de tabe en stor fanbase?
#47(Med 1 svar)
12. oktober 2022 kl. 13:36
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Manden snød på det højeste niveau af cs? Lad os bare hive en cheater ind :D
#48(Med 0 svar)
12. oktober 2022 kl. 13:39
RAVN
De hentede da ave?
#78(Med 1 svar)
12. oktober 2022 kl. 19:53
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Jeg er ikke i tvivl om din holdning. Men jeg tror, du overvurderer, hvor mange der vil vende dem ryggen af den grund.

Manden har så rigeligt udstået sin straf, og lad os nu ikke glemme, at Astralis jo rent faktisk har balanceret på kanten, dengang hunden delte oplysninger med et andet hold :)
#80(Med 0 svar)
12. oktober 2022 kl. 19:56
RasmusRoev
Det nager mig også :P

Jeg tænker bare, at det vil skade deres Hr & Fru Danmark billede :)
#36(Med 3 svar)
12. oktober 2022 kl. 12:22
RAVN
Ha ha! Ja, det kunne godt blive spændende. 😃

Helt enig. Sindssyg dygtig og har vel udstået sin straf?
#77(Med 2 svar)
12. oktober 2022 kl. 19:52
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Ja. En del fans vil dog have et problem med at acceptere det, fordi man har kravlet meget langt op i træet (uagtet Astralis har haft både zonic og Ave ansat…).
#81(Med 0 svar)
12. oktober 2022 kl. 20:17
JakobHelms
Jeg synes kun at det er spillerne, der har været kravlet op i et træ - og ikke Astralis som org :-). Hans ban løber dog også indtil 27. august 2023, hvilket nok også er den primære grund til, at Astralis endnu ikke har hentet ham.
#85(Med 0 svar)
13. oktober 2022 kl. 09:45
RAVN
Ja måske. Hvis de så også henter device, så opvejer det for hinanden. 😃
#18(Med 0 svar)
12. oktober 2022 kl. 11:24
glx0
Den kunne jeg også godt se komme 🙂
#8(Med 0 svar)
12. oktober 2022 kl. 10:49
bat
Ja. Lad da endelig manden som har truffet og eksekveret alle de beslutninger,
som har slået fejl, kigge på hvad der skal gøres bedre. Det løser da helt klart problemet.
#HvidtOut
#11(Med 4 svar)
12. oktober 2022 kl. 10:56
V4nge
Glaive kommende coach
#16(Med 3 svar)
12. oktober 2022 kl. 11:17
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Jeg ville gerne se Glaive som coach, for han har helt sikkert et helt særligt taktisk talent.

Når det så er sagt, så ville jeg hellere se ham et andet sted end i Astralis. Jeg kan godt være bekymret for, om en spiller, der var IGL dengang Astralis var verdens suverænt bedste hold, vil være tilbøjelig til at forsøge at “genskabe” den gamle stil, fremfor at genopfinde Astralis.

Glaive som coach for et hold med vanvittige individualister såsom Na’Vi (blade sidder sikkert i stolen, det ved jeg), C9 eller måske et hold som fnatic, der utvivlsomt har en masse potentiale :)
#72(Med 2 svar)
12. oktober 2022 kl. 18:00
DanskHammer
Glaive har da netop vist at han ikke har taktisk talent i nuværende meta.. Astralis’ T-sider er tæt på det værste i top 30 og det ikke kun på grund af manglende firepower..
#79(Med 1 svar)
12. oktober 2022 kl. 19:55
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Jeg er ikke uenig. Metaen lige nu (og det sidste års tid) har ikke været god for ham som caller.

Metaen ændrer sig formentlig igen på et tidspunkt, og det er da ikke utænkeligt, at han kan gøre sig gældende igen :)
#83(Med 0 svar)
12. oktober 2022 kl. 21:31
DanskHammer
Det kan du have ret i, problemet er bare at strats er blevet langt mere simple end da glaive var den bedste. Det er firepower, straf CT når du har fået en åbning. Det er også Astralis 2022 i en nøddeskal at være helt omvendt.
Man får en åbning, trisser rundt 3-4 mand og blame langt væk. Beslutter sig med 15-20 sekunder for hvilket site man vil ramme for at rushe ind. (Så kunne man jo ligeså godt rushe ind med blame fra start).

Men jeg tror den største udfordring med at få glaive til at være træner indenfor nær tid er at han ikke ser sig selv færdig som spiller. Toget er bare for længst kørt fra perronen for ham.
#14(Med 0 svar)
12. oktober 2022 kl. 11:05
cleansation
Anders Høraholt burde også blive sendt tilbage til supershoppen.
#19(Med 16 svar)
12. oktober 2022 kl. 11:25
TubbyGold
Spændende nyt. At dømme ud fra billedet ligner Trace også en, der går mere op i træning af overarme end sit virke som træner. Jeg er ikke bekendt med “Performance modellen” men det lyder skrækkeligt. Ligner S1mple én der går super meget op i kost og motion? Hold nu fokus på spillet for pokker. Fint at spise nogenlunde fornuftigt og motionere lidt i ny og næ, men det skal IKKE være et fokusområde.

Jeg kan iøvrigt godt se Glaive for mig som træner. Slet ikke noget dumt bud. Alternativt Hunden, hvis han er kommet sig over forløbet i Heroic. Og får de Device tilbage kan det godt være de hurtigt kan spille sig tilbage i toppen. Men BlameF virker ikke som en holdspiller. Der er noget, ser skal ses på der.
#30(Med 0 svar)
12. oktober 2022 kl. 11:48
RasmusRoev
Arh, om man kan lide de arme eller ej! Så ser det sku mere stærkt ud, når man kigger på BlameF end at se på Boombl4. Da forkasteligt at give sådan op på sin krop! Og der vil jo aldrig dannes tvivl til det modsatte, hvis de vandt alt, og der var store guns over det hele, så var det jo bare en positiv ting omkring dem, og sikkert en af faktorerne for, at de vandt.

Kan godt følge dig, men det må ikke bruges som argument :P
#37(Med 14 svar)
12. oktober 2022 kl. 12:24
wazorntB
Nu har trace så trænet ret intensivt i 10 år eller mere efterhånden, så at dette skulle være et problem, eller bevis på manglende dedikation for sit arbejde som coach, kan man da kun ryste på hovedet af.

Desuden kan man efterhånden spørge sig selv om, hvor mange udskiftninger der skal ske af trænere, før man kigger længere op i hierakiet for at gøre det samme? 🤔
#39(Med 0 svar)
12. oktober 2022 kl. 12:33
RasmusRoev
+1
#40(Med 12 svar)
12. oktober 2022 kl. 13:02
TubbyGold
Jeg er enig i, at Astralis har foretaget helt enormt mange håbløse udskiftninger. Og jeg er helt enig i, at problemet med Astralis er længere oppe i hierakiet. Udviklingen i Astralis med Zonics og co's exit minder mig om Michael Jordans magtkampe med organisationerne bag. Indenfor underholdningsbranchen (herunder sport) tror jeg organisationerne skal forstå, at det ultimativt er spillerne og trænerne der bestemmer. Man kan jo ikke rigtig få nogen andre til at udføre arbejdet. Det er der jo i sagens natur kun meget få der kan.

Men ift. det med træning så tror jeg altså CS:GO på allerhøjeste niveau kræver ALT fra træneren og spillerne. Og der bekymrer det mig, at han tror, man kan præstere på eliteniveau og samtidig have tid til at muligt andet. Hvis man vil helt til tops kræver det altså nogen ofringer, herunder fritidsinteresser som træning af overarme, tid med familie mv. Den tid kan bruges på analyse af demoer, selvransagelse ift. trænerrollen mv. Internationalt topniveau er ikke et 8-16 job. Det kan man næsten se på en mand som S1mple. Han betaler bare prisen, det er helt tydeligt.
#45(Med 8 svar)
12. oktober 2022 kl. 13:25
mamas
Hvis du ikke tror man har tid til at træne 1,5-2 timer i fitness om dagen fordi man er professionel inden for e-sport, så tror jeg altså du tager fejl. Jeg er med på at det nok ikke kun er en 37 timers uge, men derfor kan man godt pleje sit helbred (og overarme)
#46(Med 7 svar)
12. oktober 2022 kl. 13:31
TubbyGold
Professionel? Ja. Verdens #1? Der har jeg min tvivl. Hvis man vil være verdens bedste træner virker det i mit hoved helt skørt at bruge så meget tid på sit udseende. Trace lever måske 5 år mere end Zonic grundet hans helsefokus, men en legende bliver han dæleme ikke og trofæerne kommer nok heller ikke til at fylde det helt store i skabene.
#50(Med 6 svar)
12. oktober 2022 kl. 13:45
mamas
Så du mener at kunne konkludere at fordi Trace går i fitness center bliver han aldrig verdens bedste coach? xD
#51(Med 5 svar)
12. oktober 2022 kl. 13:54
TubbyGold
Nej, jeg mener ikke, at der en årsagssammenhæng mellem de to ting. Men jeg mener, at der er en sammenhæng :). For mig vidner det bare om 8-16 mentalitet og et ønske om et "normalt" liv. Den mentalitet tror jeg bare ikke fører til trofæer :)
#52(Med 3 svar)
12. oktober 2022 kl. 14:08
JakobHelms
Det virker godt nok som en bagvendt konklusion, når du konkluderer, at en mand, der har motivationen og dedikationen til at vedligeholde sin krop på den måde, ud over sin normale arbejdsgang, drømmer om et 8-16-liv.

Mener du også, at NIP har dårligere forudsætninger for at vinde majoren, fordi de går i træningscentret efter de har spillet kampe, eller vidner det modsat Traces aktivitet ikke om en 8-16-mentalitet?
#55(Med 2 svar)
12. oktober 2022 kl. 14:11
TubbyGold
Okay okay okay, jeg giver mig. I har ret, jeg tog fejl :)
Selvfølgelig skal manden have lov at pleje sine overarme!!
#57(Med 1 svar)
12. oktober 2022 kl. 14:21
mamas
xD - Dont fuck with the overarme
#58(Med 0 svar)
12. oktober 2022 kl. 14:24
TubbyGold
Nej for helvede!! Haha :)
#53(Med 0 svar)
12. oktober 2022 kl. 14:08
JaySomz
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Moongamer123
#74(Med 0 svar)
12. oktober 2022 kl. 18:49
rALF
Fysisk aktivitet har en direkte positiv indvirkning på hjernen, hvis du spørger videnskaben. Det er ikke godt for helbredet eller hjernen, at være inaktiv dag ud og ind.

Det giver derfor ingen mening at argumentere for, at træning er en dårlig ting, fordi alle ens vågne timer skal bruges foran skærmen. Det kommer man næppe til at performe bedre af.

Når det er sagt, så kræver det meste ‘succes’ ofte dedikation, så 8-16 mentalitet vil aldrig være nok. Trace slår nu ikke mig som den type, bare fordi han har store overarme :)
#84(Med 1 svar)
12. oktober 2022 kl. 21:32
wazorntB
Du har måske en indsigt i trace’s arbejdsdag? Det er da en besynderlig antagelse, at han ikke skulle have lagt det nødvendige antal timer i sit arbejde, blot fordi han har fundet tid til at vedligeholde sin træning?
#86(Med 0 svar)
13. oktober 2022 kl. 10:55
TubbyGold
Som #53 påpeger er det helt på månen det jeg har skrevet :D. Jeg kastede derfor håndklædet i ringet allerede i #55.

Pump nu de overarme for helvede! Måske er Astralis problem faktisk, at de pumper for lidt :D
#22(Med 1 svar)
12. oktober 2022 kl. 11:28
ankjaers
Et friskt bud

Dev1ce
Staehr
Zyphon
Gla1ve
BlameF

Coach: Xyp9x
#23(Med 0 svar)
12. oktober 2022 kl. 11:30
Hateville
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
#25(Med 0 svar)
12. oktober 2022 kl. 11:33
Bluerose13x
Jeg håber at casle er en midlertidig løsning
#26(Med 0 svar)
12. oktober 2022 kl. 11:37
zagal
"Director of Sports will be looking at all current and potentially new roles and needed upgrades on and around the team."

Heldigt nok. Så ved vi de bedste beslutninger bliver taget!
#29(Med 0 svar)
12. oktober 2022 kl. 11:47
rALF
Ligesom mange andre, så tænker jeg også, at pilen i høj grad også må pege mod Kasper Hvidt.
Ave, Trace, Lucky, 4-årige kontrakt til Xyp? Samtidig, hvis jeg husker korrekt, så har der også være mange udskiftninger på Astralis Talent?! Burde de ikke også kunne få det til at fungere over længere tid? I stedet for alle de udskiftninger?

Jeg aner ikke hvad der sker bag kulisserne, men jeg formoder ikke, at det er trace "der er problemet", men noget som stikker langt dybere.

Hvor lang tid er Hundens ban gældende? Og kunne en potentiel løsning være ruggah?

Under alle omstændigheder, så bliver det spændende at se, hvad der kommer til at ske - og GL til trace, håber han fortsætter som coach :-)
#33(Med 0 svar)
12. oktober 2022 kl. 12:00
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Så nu har ave og trace begge været igennem møllen. Håber casle i det mindste får lov til at coache Astralis Talent igen, når næste udskiftning sker.
#35(Med 4 svar)
12. oktober 2022 kl. 12:17
jabroni
Dejligt at Astralis melder noget ud. Det virker for mig lidt mærkeligt at sige farvel til trace og komme med endnu en interim løsning på trænerposten. Men de har næppe nogen på plads endnu. Spørgsmålet er, om de kan lukke nogle aftaler med spillere inden majoren - selvom skift selvfølgelig først sker efter? Hvis de foruden device går efter Staehr og Zyphon (som mange gætter på), tager Sprout sig nok virkelig godt betalt, fordi de er sikret Legends stage.

I forhold til trænerposten er spørgsmålet, om Astralis kan tåle at tage HUNDEN ind. Hans ry vil ikke ligefrem forbedre Astralis image, omend han har et sublimt øje for det taktiske. Det ville være spildt potentiale at gøre gla1ve til træner. Han har stadig meget at give som spiller.
#44(Med 3 svar)
12. oktober 2022 kl. 13:17
DanskHammer
Tror ikke vi ser noget med Staehr eller Zyphon på denne side af Majoren. Det ville være tosset.
Samtidig tror jeg at Glaive er for stolt til at smide musen på hylden, for at blive træner - og jeg er langt fra sikker på at han kan fungere som træner.
#59(Med 1 svar)
12. oktober 2022 kl. 14:29
V1cc0
hvorfor skulle han ikke kunne fungere som træner?
#61(Med 0 svar)
12. oktober 2022 kl. 14:41
DanskHammer
Han slår mig bare slet ikke som en coach type. Derudover så skal han godt nok ændre meget mindset hvis han skal coache et hold, hvis vi ser på den måde han IGLer en T-side.
Hvis Glaive havde coach potentiale løb blame ikke rundt modsat i så mange runder.
#63(Med 0 svar)
12. oktober 2022 kl. 14:47
jabroni
Nej, jeg mener ikke at det sker på denne side af majoren, men at der bliver forhandlet på denne side. Selvfølgelig sker et skift ikke nu.
#49(Med 3 svar)
12. oktober 2022 kl. 13:41
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Hvis Astralis ikke snart får styr på sit lineup og giver det den tid som det fortjener, tror jeg desværre det ender i North skruen. For høje lønninger i forhold til præstation og så bliver de nød til at lukke og slukke.

De allerede i enormt underskud, det kan jo ikke blive ved ฅʕ•̫͡•ʔฅ
#56(Med 0 svar)
12. oktober 2022 kl. 14:12
zyh
Bingo. Det er skruen uden ende i øjeblikket. Man føler sig nødsaget til at spille videre med de samme spillere grundet deres kontrakter. Omvendt, så koster det også forretningen dyrt, ikke at gå af med dem eller forsøge at sælge/bænke.
Det er en risiko man må løbe.
#60(Med 0 svar)
12. oktober 2022 kl. 14:30
V1cc0
du skal være høj på et eller andet ahhahahaha. astralis er 10 gange så stort som north var
#62(Med 0 svar)
12. oktober 2022 kl. 14:43
DanskHammer
At sammenligne Norths mindre setup med Astralis er så naivt og uvidende. De bliver ikke nødt til at dreje nøglen, men ja de skal finde resultater.
North var ikke 5% af det brand Astralis er idag, så de der dommedagsprofetier må være fordi man ikke er voksen endnu.
#54(Med 0 svar)
12. oktober 2022 kl. 14:08
verSatile
Sycrone eller Berry ville måske ikke være helt tosset. Berry især, hvis de alligevel skal på rov efter spillere i Sprout.

Jeg håber dog at Sprout beholder deres lineup. De er spændende at følge!
#64(Med 0 svar)
12. oktober 2022 kl. 14:50
JernLars
Vorborg som coach???
#66(Med 0 svar)
12. oktober 2022 kl. 16:25
RAF
Spændende hvad der sker. Ku godt forestille mig at de beholder glaive og xyp, dels for device skyld og dels for fans'enes skyld, om end der nok kunne være brug for udskiftning i igl og anchor rollen. Havde været fedt at få snappi og Valde over men det løb er nok desværre kørt, for nu.
#71(Med 1 svar)
12. oktober 2022 kl. 17:46
Ernst_Iv
Ud med xyp og farlig. Ind med es3tag og device. Brug en akademispiller i et par måneder og hent Konfig tilbage 🤘🏼💪🏼
#73(Med 0 svar)
12. oktober 2022 kl. 18:01
DanskHammer
Konfig er færdig hos Astralis.. Accepter det..
#75(Med 0 svar)
12. oktober 2022 kl. 18:52
soga
Øv! Jeg aner ikke om trace er en god coach, men han har virkelig ikke haft gode kort at arbejde med. Han fik lynhurtigt ESTATIC til at være konkurrencedygtige i top 30 (20?), Astralis talent så kæmpe forbedringer instant da han joinede dem (oddsede sågar på nogle af deres første kampe da han kom med). Fra management kan jeg godt forstå at der skal ske noget, men igen, når de har spillet med et halv amputeret hold med lorte rolle fordelinger, så er det sgu lidt svært for ham. Håber han får chancen for at vise sit værd andet sted!
#76(Med 1 svar)
12. oktober 2022 kl. 19:17
zaioh
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Fatter ikke man har en med så lidt cs kompetencer til at sætte et hold. Nu har man siden spillerne gik ned med stress bare hentet tilfælde ledige spillere ind uden at tænke på hvordan de passer sammen på serveren.

Fint med udskiftninger generelt, men få lige manden med ansvaret skiftet før, ellers er de sgu lige vidt.
#89(Med 0 svar)
13. oktober 2022 kl. 20:49
Kristja
Lige hvidt!
#87(Med 0 svar)
13. oktober 2022 kl. 12:02
majez
trace som spiller! kom såå
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.