k0nfig er færdig i Astralis.

k0nfig taler ud: "De sidste uger har været de sværeste i mit liv"

Den nu tidligere Astralis-stjerne har lagt et langt statement ud på sin Twitter, hvor han fortæller, hvad der skete den skæbnesvangre aften på Malta.

Mandag eftermiddag kom det ud, at k0nfig ikke længere skal tørne ud for Astralis, efter han og organisationen er blevet enige om at ophæve kontrakten.

Årsagen skyldes personlige omstændigheder, og den 25-årige klubløse spiller har nu lagt et længere statement ud på sin Twitter, hvor han beskriver, hvad der skete den pågældende aften, hvor han var involveret i et slagsmål på Malta.

Desuden takker han også communitiet for støtten og undskylder samtidig for at have svigtet sit ansvar som rollemodel.

Hele k0nfigs statement kan ses her:

De sidste uger har været de sværeste i mit liv. Jeg har været bange, i stykker og fuldstændig fortabt. Jeg vil gerne takke jer alle for jeres støtte - uden jer og kærlighed fra venner og familie ville jeg ikke have kommet gennem dem.

Der har været en masse spekulation om min skade og situationen omkring og nu (tre uger efter episoden), har jeg samlet styrke til at gå tilbage til den nat, hvor det hele faldt fra hinanden for mig, og dele min side af sagen.

Jeg håber, I vil tage jer tiden til at læse den og forhåbentligt også lære af de fejl, jeg har lavet.

Jeg er ikke perfekt, og jeg står her i dag og fortæller jer, at jeg har svigtet jer og hele communitiet som en rollemodel, men også svigtet mig selv for ikke at være den person, jeg sigter efter at være. Jeg er oprigtigt ked af at have svigtet jer. Jeg vil gøre hvad som helst for at ændre det, men alt, jeg kan gøre, er aldrig at lade noget som dette ske igen i fremtiden. Handlinger har konsekvenser, og ingen andre end jeg selv er ansvarlig for disse.

Det var aftenen efter vores nederlag til Heroic. Vi var et rigtig skidt sted efter det nederlag. Vi havde grindet hårdt for at forbedre os, men vi skuffede endnu en gang og skulle forlade Malta dagen efter. Vi ville gerne gå ud og få vores tanker væk fra kampen og i stedet have noget sjov, nu hvor nederlaget gjorde os så kede af det. Vi vile bare nyde den sidste aften i Malta, inden vi tog hjem.

Efter at have været på et bar barer besluttede vi at tage på en natklub i Paceville (Maltas område med natteliv).

Jeg var sulten, så jeg gik hen for at finde noget mad alene, mens mine holdkammerater gik ind på klubben. Jeg ankom til natklubben en halv time efter at have spist. Indgangen til natklubben var ved toppen af en trappe, som gik ind til klubben.

Jeg gik op på trappen og spurgte fyren, som så ud til at bestemme, om jeg kunne gå ind til mine venner, som, jeg forklarede, allerede var på klubben. I stedet for bare at sige nej svinede han mine tatoveringer til og sagde, at det 'var hans fucking klub', og at jeg var en 'tatoveret taber", og at jeg derfor aldrig ville komme ind, medmindre jeg betalte 5000 Euro (37.200 kroner red.) for et bord.

Jeg var aggresiv og følte mig ydmyget, så vi kom op at diskutere. Jeg fortalte ham, at han var den egentlige taber, fordi han stod og følte sig bedre end alle andre, og ud af det blå spyttede og sparkede mig i hovedet. Han stod flere trin over mig på trappen, så det var som om, at han sparkede til en fodbold.

Jeg faldt ned af trappen og forstuvede min fod. Det gjorde virkelig ondt, men adrenalinen, frygten og forvirringen havde taget over, så jeg lagde ikke mærke til det. Jeg husker bare følelsen af forvirring. Efterfølgende løb han ind på klubben med vagterne foran ham. Min mund var hævet, og mit ben og min fod gjorde virkelig ondt.

Jeg sad på fortovet uden for klubben og var i total chok, mens jeg forsøgte at forstå, hvad der var sket, da jeg fik øje på den selvsamme mand forlade stedet hurtigt.

Jeg var så sur og følte mig uretfærdigt behandlet, så jeg humpede efter ham og fik fat på ham længere nede af vejen. Det fortryder jeg virkelig. Jeg skulle bare være gået væk. I stedet for skulle jeg være gået hjem og have slikket mine sår, for så var intet af dette sket.

Da jeg halede ind på ham, sagde jeg, at jeg ville politianmelde ham, og med det samme spyttede han på mig igen, mens han svinede mig til, hvilket gjorde mig rasende.

Vi kom op at slås, og han brækkede mit ben, så jeg faldt. Han sparkede mig gentagne gange i hovedet, mens jeg lå ned. Jeg prøvede at komme væk fra situationen, men det kunne jeg ikke, fordi mit ben var brækket. Jeg forsøgte at løbe væk, men jeg kunne ikke støtte på mit højre ben. Det knækkede sammen under mig og brækkede fuldstændig, så min fod også røg af led. Han stoppede med at sparke mig, fordi jeg hev ham ned med mig i rent selvforsvar, så han ville stoppe.

Jeg var så bange, at jeg troede, at jeg skulle dø. Jeg kan huske, at det føltes som at se min krop ovenfra, mens jeg bare lå på jorden. Promoteren stjal min telefon, men heldigvis fik en anden ringet til en ambulance, hvorefter jeg blev transporteret til et maltesisk hospital.

Siden den episode har jeg været et virkelig mørk sted, som jeg aldrig troede, jeg ville komme i. Jeg er ked af det, vred, skuffet, bange og bekymret på samme tid.

Jeg græd under hele mit hospitalsophold. Jeg græd hver dag, flere gange om dagen. Jeg følte, at jeg var alene i verden. Intet kunne få mig til at smile. Intet. Jeg følte, at mine følelser var døde.

Lægerne prøvede at sætte min fod på plads, men det kunne de ikke, så jeg skulle opereres. Jeg følte mig ikke sikker, så jeg sagde, at jeg ville opereres hjemme i Danmark.

Jeg prøvede virkelig at komme hjem, så jeg kunne føle mig sikker og blive opereret i Danmark, men de lagde mærke til et brud i min orbitale væg (en brækket knogle tæt på øjet red.) De sagde, at jeg ikke ville kunne komme hjem i fire uger. Det knuste mit hjerte. Jeg var så bange, at jeg startede med at svede og græde. Alt jeg ønskede mig var at komme hjem og blive opereret. Jeg vidste, at mit humør ville blive så meget bedre, hvis jeg kom hjem, og at jeg samtidig ville føle mig sikker og have mine elskede tæt på mig.

Efter at være i kontakt med dnaske læger over email fik jeg lov til at rejse hjem, fordi der ikke var luft fanget under mit øje. Hvis der var det, var der en chance for, at jeg ville blive blind på mit højre øje.

Torsdag (den 22. september) kom jeg hjem til Danmark. Jeg kom på hospitalet som det første, da jeg landede i lufthavnen. Her prøvede de at sætte min fod på plads, men det kunne de ikke. Jeg har aldrig prøvet noget så smertefuldt.

Jeg kan ikke forklare, hvor dårlige disse dage har været. Jeg har ikke sovet. Jeg sov omkring 1-2 timer om natten og var konstant bange, og når jeg så endelig faldt i søvn, vågnede jeg og følte, at noget prøvede at hive i mine ben og trække mig ud af sengen. Jeg havde mareridt og vågnede op baden i sved, og det gør jeg stadig næsten hver nat.

Fredag fik jeg min første operation til at ordne min fod, hvilket nærmest betyder, at de borer huller i mit skinneben og min fod og sætter titaniumsstænger ind, så jeg ikke kan bevæge min fod. Alt gik godt, men smerten var uudholdelig både mentalt og fysisk.

Onsdag (den 28. september) fik jeg min sidste operation. De satte metalstykker ind i mit skinneben med skruer, og samtidig trak de en muskel tilbage i min fod, som jeg havde revet i stykker.
Senere fredag fik jeg lov til at tage hjem. Da jeg endelig kom hjem, brød jeg sammen. Jeg kunne ikke se lyset for enden af tunnellen. Jeg havde det så dårligt, at jeg bare ville slette alt og give op. Jeg kunne ikke stoppe med at græde. Jeg lå bare i min egen seng og følte mig tom.

Hele tiden på hospitalet har tankerne kørt. Er det tid til at stoppe min karriere? Er det slut for mig? Men det er ikke enden for mig. Jeg går i krig med mig selv nu. Nej, jeg skal ingen steder.

Jeg går til psykolog. Jeg kigger fremad. Fremadrettet ser jeg mine dæmoner i øjnene.

Jeg skal ingen steder. Jeg sørger for, at dette fald bliver til noget positivt.

Dette er ikke, hvem jer er. Jeg giver ikke op. Jeg vil gøre, hvad end det kræver, for at blive den gudsbenådede Counter-Strike-spiller, jeg ved, jeg kan være.

Jeg vil bruge denne tid på at arbejde med de ting, der skal arbejdes med. Jeg ivl gøre alt i min magt for at komme tilbage. Mit mentale helbred har fået et slag, men det skal ikke lægge mig ned.

Jeg vil bruge denne tid på at komme tilbage psykisk og fysisk. Det er helt sikkert en af de sværeste perioder i mit liv, og det accepterer jeg.

Jeg vil gerne takke alle, som har sendt mig beskeder. Venner, familie og min kæreste. Der er ikke noget bedre i hele verden. Tusind tak. Jeg kan ikke beskrive, hvor meget det har hjulpet mig gennem denne deprimerende periode i mit liv. Nu er det tid til at se fremad.

En specielt tak går ud til Villads for at blive i Malta og hjælpe mig med at kontakte familie, læger og med at støtte mig mentalt.

Hvad angår den promoter, så forstår jeg fra de maltesiske myndigheder, at en undersøgelse er i gang, og at jeg er resistreret som offer i denne. Jeg blev testet negativ for stoffer på hospitalet (hvilket betyder, at jeg ikke havde taget nogen). Jeg kan forstå på myndighederne, at promoteren også var testet, og at han var positiv (altså, at han havde taget stoffer).

Handlinger har konsekvenser, og jeg accepterer disse fuldstændig. Nu og i fremtiden. Til alle derude, her er den lektie, jeg har lært på den hårde måde. Vend den anden kind til. Gå væk. Vold løser ingenting. Det er aldrig det værd.

Kristian Wienecke.

#1(Med 3 svar)
10. oktober 2022 kl. 16:08
MattShades
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Jeg tror på, at man kommer længst med ærlighed. Jeg ved ikke, om det her er 100% ærligt eller ej, men jeg får en fornemmelse af, at resten af CS-verden gør, og det er det vigtigste for Konfig - for kan han vinde folkets sympati, så har han også en vej tilbage til CS på topplan omend der måske er et mellemstep inden da.

Nu gider jeg ikke undersøge det, men hvad var det i rapporten fra Jaxon, som var "Mostly BS"? Hvis der ikke er noget, så synes jeg, at det ville være på plads med en undskyldning til Jaxon.

Hvis jeg var MSL med TITANS i ryggen, så ville jeg pitche ideen om et rent dansk lineup. Konfig og Acor er nobrainers og der er flere andre danske spillere, som kunne udgøre et stærkt lineup. Det kunne være sjovt at samle alle dem, hvis karriere har taget en detour og se om man kan få dem til at fungere sammen.
#6(Med 2 svar)
10. oktober 2022 kl. 16:48
d0kz
Guld Sæsonkort Sæson 15
"Hvis jeg var MSL med TITANS i ryggen, så ville jeg pitche ideen om et rent dansk lineup. Konfig og Acor er nobrainers og der er flere andre danske spillere, som kunne udgøre et stærkt lineup. Det kunne være sjovt at samle alle dem, hvis karriere har taget en detour og se om man kan få dem til at fungere sammen."

Tillykke, du har vundet prisen for den mest braindead kommentar på dust2.dk i 2022 !
#10(Med 0 svar)
10. oktober 2022 kl. 18:03
MattShades
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Arh vel?
#33(Med 0 svar)
11. oktober 2022 kl. 14:25
MattShades
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Mathias Lauridsen @MSLcsgo · 1 t
Faceit w/ niko k0nfig gade

Var det virkelig så "braindead" at forestille sig, at MSL gerne ville spille med de gamle holdkammerater igen? Du behøver ikke svare, hvis du stadig er fuld.
#2(Med 4 svar)
10. oktober 2022 kl. 16:09
kasparS
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
God bedring Kristian. En forfærdelig situation, men kan ikke have ondt af dig. Når man selv opsøger det, og som jeg husker dig er du ret øretæveindbydende 😃
#4(Med 1 svar)
10. oktober 2022 kl. 16:15
_Jeppe_
uanset hvad, må det være forfærdeligt at være i sådan en deprimeret fase, som han beskriver den...
#27(Med 0 svar)
11. oktober 2022 kl. 12:27
kasparS
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Selvfølgelig er det ikke sjovt. Men kan ikke have ondt af en mand der er selvforskyldt. 😉
#8(Med 1 svar)
10. oktober 2022 kl. 17:10
Seneberg
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Jeg har også tit tænkt jeg ville give dig en omgang øretæver. Men så trykkede jeg tab og fik hurtigt medlidenhed og kom videre 😉
#26(Med 0 svar)
11. oktober 2022 kl. 12:26
kasparS
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Sebastian du vil få ørene i maskinen... 🤣
#3(Med 0 svar)
10. oktober 2022 kl. 16:13
_Jeppe_
shit...

Jeg er målløs :(
#5(Med 0 svar)
10. oktober 2022 kl. 16:20
majez
Hvis historien er sand, så er det da lidt nederen at "holdet" vælger at gå ud sammen for at have det sjovt SAMMEN, da de lige har tabt sammen og praccet meget.

Men k0nfig er sulten og skal derfor finde noget mad først.. Hvorfor følges man ikke ad og venter de 15-30 min på knægten kan få noget at spise? det er nattelivet i et sted ingen af jer kender, så bliv dog sammen som et hold og ikke leg 4xblameF :D

.....
#7(Med 0 svar)
10. oktober 2022 kl. 16:49
nylsnej
Det er svært ikke at have ondt af manden. Håber han kommer ovenpå igen.
#9(Med 1 svar)
10. oktober 2022 kl. 17:18
cleansation
Det må være fake news. Så mange var jo overbevist om at man ikke kan brække benet i en slåskamp, i den anden nyhed om at han 'afviste slåskampen'.

Ærgeligt for Konfig, han virker til at have nogen store personlige problemer. Sådan noget er helt sikkert en stor hindring for hans fremtidlige karriere. Men håber han formår at vende rundt på det og komme ovenpå igen.
#11(Med 0 svar)
10. oktober 2022 kl. 18:09
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Det gjorde han jo så sådan set heller ikke helt. Han brækkede det da han faldt ned af trappen. At han så får et spark på det bagefter har jo kun dels med grunden til at det brækkede at gøre :D havde han startet med at skrive han var blevet tæsket ned af en trappe tænker jeg også lige umiddelbart den var lukket ;)
#12(Med 0 svar)
10. oktober 2022 kl. 19:46
Hani
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Uanset hvad eller hvordan ting er sket, er det simpelthen for sygt at få brækket benet i en slåskamp.
God bedring herfra.
#13(Med 1 svar)
10. oktober 2022 kl. 20:00
_ANDY3460
Alle eksperter og kommentatorer sagde jo at der var 2 mulige udgaver af konfig da han kom til ASTRALIS.
Den første mulighed var at det kunne blive en rolig, forbedret og mere fokuseret/profesionel konfig.
Eller at det var den gamle konfig, som var en tikkende bombe der kunne gå af når som helst.
At det så blev den tikkende bombe der sprang, med en eksplosion der får c4'en i spillet til at blegne, er både forfærdeligt og mega frustrerende på samme tid, for både konfig selv og ASTRALIS.
Håber konfig kommer på rette spor og ind i den "kedelige fornuftige" hverdag, så man kan hvile i sig selv på en bedre måde og udvikle sig derfra.
#14(Med 0 svar)
10. oktober 2022 kl. 21:01
NiveK
Du skyder da helt forbi skiven med den kommentar
#15(Med 15 svar)
10. oktober 2022 kl. 21:10
Hunt
Forstår slet ikke hvad en der skal forestille at være "pro" laver i byen midt i sæsonen, det er dybt useriøst. Astralis betaler manden bunkevis af penge for at spille cs så godt som muligt og ikke for at manden skal gå i byen fordi holdet har tabt en kamp.
#16(Med 3 svar)
10. oktober 2022 kl. 21:17
brink
Altså læser du overhovdet noget i det han har udtalt ? De tog i byen for hygge sig lidt på ders sidste dag dernede så de kom lidt væk med tabet bare fordi man er pro må man godt hyg sig efter
#17(Med 2 svar)
10. oktober 2022 kl. 21:18
Hunt
Ja, hvad laver et "pro" hold i byen midt i sæsonen?
#18(Med 1 svar)
10. oktober 2022 kl. 21:19
brink
De var jo færdi? De røg jo ud. De havde 1 dag tilbage inden de skulle hjem?
#19(Med 0 svar)
10. oktober 2022 kl. 21:19
Hunt
Der var få dage til RMR, der skal være fuld fokus på det. Så render man ikke rundt i byen. (få dage fra playoff i EPL til RMR)
#20(Med 8 svar)
10. oktober 2022 kl. 21:21
Hani
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Vild kommentar. Pro spillere må sagtens tage i byen så længe det passer med deres skema. Præcis som alle andre normale voksne mennesker må.
#21(Med 7 svar)
10. oktober 2022 kl. 21:29
Hunt
Der er bare forskel på at være "pro atlet" og så et normalt arbejde.

esport vil gerne ses som en "rigtig" sport, så må de også vise de er top pro atleter som andre sportsgrene og ikke lalle sådan rundt.

Du kan tage bendtner som også var et kæmpe talent og kunne være blevet mega god, men var en kegle udenfor banen så han nåede ikke så langt som han kunne have nået.
#23(Med 0 svar)
10. oktober 2022 kl. 21:35
Hani
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Pro atleter må skam også gerne tage i byen. Så længe at det er moderat og man ikke laver en scene er der intet problem.
ekstrabladet.dk/sport/fodbold/landsholdsfodbold/ve..

At tage i byen dagen inden en rejsedag med 2 uger til næste kamp skal ikke være et problem. Hvis ikke spillere må have lov til at være dem selv tage ud med venner og kolleger, så skal de da nok blive udbrændte hurtigt.
#24(Med 0 svar)
10. oktober 2022 kl. 21:37
odens
"rigtige" atleter tager også i byen i sæsonen.. Hvis de har en kampfri weekend eller 2 får de også lov til at tage ud. Der står jo ingen steder de var ude for at drikke hjernen ud, men at tage ud at hygge sig i byen sker i alle sportsgrene når man har frie weekender. eller evt efter en kamp hvor man ikke har en kamp i lidt tid efter.
#28(Med 4 svar)
11. oktober 2022 kl. 12:30
kasparS
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Ehhh Ronaldinho som vandt ballon gik i byen mindst 3 gange om ugen i Barcelona. Plus da han fik en ny kontrakt i Brasilien fik han skrevet en klausul om han måtte tage i byen mindst 2 gange om ugen.
#29(Med 3 svar)
11. oktober 2022 kl. 12:46
Hunt
#23 #24 #28

Det er i min bog også dybt useriøst at tage i byen som i nævner det. Der er helt sikkert en del at hente på seriøsiteten (og derfor også blive en bedre fodboldspiller)
#30(Med 2 svar)
11. oktober 2022 kl. 12:56
kasparS
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Vi har selvfølgelig ret til at være uenige. Men man kan altså godt tage i byen og stadig passe sit arbejde.
#31(Med 1 svar)
11. oktober 2022 kl. 12:57
Hunt
Sagtens, synes bare der er forskel på om man er pro atlet eller har et "normalt" arbejde.

Hvis ens job er at møde 100% op fysisk op og spille fodbold, så er det jo noget andet end hvis man sidder ved kassen i netto
#38(Med 0 svar)
11. oktober 2022 kl. 16:59
xone
Man behøves jo ikke drikke når man er i byen.
#22(Med 1 svar)
10. oktober 2022 kl. 21:33
_Jeppe_
de tog alle sammen i byen, for at hygge sig, inden de tog hjem igen... Hvad er problemet med det?

Det er jo ikke for at drikke sig stangstive og hive damer med hjem, at de gør det vel ;D
#41(Med 0 svar)
11. oktober 2022 kl. 21:02
DanskHammer
Problemet er jo netop i Konfigs tilfælde at han ikke kunne styre en afvisning på et diskotek. At han har været ædru gør det kun endnu mere pinligt for ham.
"Instead of just saying no, he dissed my tattoos and said that it was "his fucking club" and that I was a "tattoo'ed looser" and that there was no way he would let me in, except if I paid 5000 euro for a table. He was aggressive and I felt humiliated so we got into an argument."
Læg mærke til det sidste.. Vi kom op at skændes. Bevares, det da ikke okay at blive svinet til - men du er 25 år, har et profilieret job - WALK AWAY! Og der er sikkert mere til historien.
#25(Med 0 svar)
10. oktober 2022 kl. 22:24
CheatoN
Håber du får styr på det hele K0nfig. Hård medfart du har fået, god bedring med benet.
#32(Med 7 svar)
11. oktober 2022 kl. 14:19
DanskHammer
Nægter at tro på hele sandheden er beskrevet af Konfig, det virker for finpudset og undskyldende for egen adfærd i forlængelse af en afvisning om at komme ind på et diskotek.
Hold dig også fra at skrive en modpart er testet positiv for stoffer, med mindre du kan dokumentere det til fulde. Det er sgu for letsøgt.
#34(Med 6 svar)
11. oktober 2022 kl. 15:31
JernLars
“ Hvad angår den promoter, så forstår jeg fra de maltesiske myndigheder, at en undersøgelse er i gang, og at jeg er resistreret som offer i denne. Jeg blev testet negativ for stoffer på hospitalet (hvilket betyder, at jeg ikke havde taget nogen). Jeg kan forstå på myndighederne, at promoteren også var testet, og at han var positiv (altså, at han havde taget stoffer)“
#35(Med 5 svar)
11. oktober 2022 kl. 15:37
DanskHammer
Det jo let at skrive..
#36(Med 4 svar)
11. oktober 2022 kl. 16:40
JernLars
Du skal være velkommen til at spørge de maltesiske myndigheder hvis du ikke tror på ham
#37(Med 3 svar)
11. oktober 2022 kl. 16:45
DanskHammer
Jeg syntes faktisk man skal holde sig for god til at skrive det.. Det understreger meget godt at en 25-årig i det her tilfælde ikke er helt voksen.. Det er som et barn der undskylder sin handling med at det den anden gjorde var værre.. Han dummer sig igen igen..
#39(Med 2 svar)
11. oktober 2022 kl. 18:32
JakobHelms
Du mener, at det er barnligt, at man skriver den information, man har fået udleveret af politiet, i forbindelse med at man er blevet overfaldet?
#40(Med 1 svar)
11. oktober 2022 kl. 19:42
DanskHammer
Ja det mener jeg. Jeg mener hele Konfigs skriv om det her er en stor undskyldning som han prøver at tørre alt for meget af på andres handlinger. Det ikke rigtige undskylninger der kommer, det er bortforklaringer i sidste ende..

Han er jo ikke kun blevet overfaldet. Klovnen har selv jagtet en person for at få hævn.. Det er et mandebarn der har været på Malta. Accepter du ikke kunne komme ind, fis af. Der bliver afvist 100vis af mennesker i det danske natteliv hver weekend - de ender bare ikke med en brækket fod.

Det kan godt være Astralis har brug for lidt pr-hjælp, men det havde Konfig endnu mere.
#42(Med 0 svar)
11. oktober 2022 kl. 22:36
JakobHelms
Jøsses.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.