FeZ er blandt spillerne på Flames' nye akademihold

Fra asken af AGF til Flames

FeZ og Speedy kan rejse sig fra asken af AGF med det nye Flames Ascent, der sigter efter en plads i POWER Ligaens slutspil.

Tirsdag præsenterede den danske organisation Copenhagen Flames deres nye akademihold Flames Ascent, som har plads i den kommende sæson af POWER Ligaen.

Blandt holdets spillere, der alle tidligere har dystet i POWER Ligaens øverste division, er FeZ og Speedy, der tørnede ud for AGF i sidste sæson.

Selvom det var et tilfælde, at AGF-duoen endte samme sted, glæder det FeZ, at de kan fortsætte sammen efter halvandet år som holdkammerater.

Nu har jeg spillet hold med Allan (Speedy, red.) i 1,5 år, og det betyder meget, at vi kan fortsætte vores tid sammen. Vi matcher hinandens energi rigtig godt, hvilket er en kæmpe gavn både ingame og outgame.

FeZ er bestemt også begejstret for det nye hjem Copenhagen Flames, der har oparbejdet en vis anseelse inden for talentudvikling.

Jeg er virkelig glad for, hvor jeg er endt. Det er en stor organisation, der har en masse gode forudsætninger for udvikling både som hold og som individuel spiller. Det er virkelig fedt, da der er flere hold og trænere at spare med, hvilket giver os en stor fordel. Flames har vist gang på gang, at de nok er de bedste i Danmark til talentudvikling.

De bedste betting sider med de bedste odds på CSGO kan du finde her.

Ny start i POWER Ligaen

Den udvikling kommer vi forhåbentlig også til at se, da FeZ og Speedy nu har muligheden for at rejse sig fra asken af AGF.

De sidste to sæsoner er AGF-mandskabet endt i bunden af tabellen, hvor de måtte dyste om overlevelse. Der er derfor også noget at bevise, fortæller FeZ.

Efter to skuffende sæsoner har jeg klart noget at bevise nu. Det var svært for mig at performe i den sidste periode med AGF, hvor vi havde en del udskiftninger, og vi byttede rundt på rollerne af flere omgange. Jeg tror på, at rammerne i Flames kan hjælpe mig med at vise min gode side igen.

Ambitionerne for Flames Ascents første sæson i Ligaen er da også i den helt anden ende af tabellen. Her sigtes nemlig efter en plads i slutspillet.

Med det setup vi har lige nu, ser vi gerne, at vi lander i en top 6. Det er dog svært at vide, nu hvor vi ikke kender hele listen af deltagende hold næste sæson, men med alle de timer, vi smider i projektet, kan jeg kun spå en succes næste sæson, afslutter FeZ.

Flames Ascent får deres officielle debut, når de spiller deres første kamp i POWER Ligaen den 12. september mod Prosapia.

Flames Ascent består af:

  • Danmark Inspire

  • Danmark Hansi

  • Danmark Speedy

  • Danmark buNNy

  • Danmark FeZ

  • Danmark ko5te (coach)

#1(Med 0 svar)
3. september 2022 kl. 19:19
chrisazz
pog
#2(Med 10 svar)
3. september 2022 kl. 21:22
PeterBech
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Så Flames academy hopper direkte ind og spiller Powerliga... ingen divisioner først!? Det kan godt være man fik nogle spændende kampe med det gamle main roster, men det ny Flames main burde i mine øjne spille ligaen og vise statur og så kunne deres academy starte i en af divisionerne. Nogen har vist fået stjernenøkker! Desværre kan den slags være det der ødelægger ligaen og så ender det med kun at være de bedre danske holds academy-liga... Sgu synd at de her orgs ikke bakker bedre op om ligaen imo!
#3(Med 3 svar)
3. september 2022 kl. 21:25
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Hvem skulle ellers have spottet? Kæmpe værdi for ligaen - med spillere som tidligere har spillet i POWER Ligaen & måske mangel på bedre?
#5(Med 2 svar)
3. september 2022 kl. 22:11
PeterBech
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Jeg har ikke svarene - og kan godt forstå nogle af argumenterne for det der skal ske efter den kommende sæson. Jeg gad godt se en liga der kunne tiltrække Ecstatic, Flames Main m.fl. og det må vi jo bare håbe det kan i fremtiden. Jeg er ikke bleg for at indrømme, uden der nødvendigvis er opbakning fra mig eget bagland, at jeg personligt godt kan forstå hvis nogle hold overvejer at trække sig... jeg ser det gode for nogle og det absolut mindre gode for andre! God gammeldags ondt i røven kan jeg godt få lidt af ;-)
#8(Med 1 svar)
3. september 2022 kl. 23:48
JakobHelms
Jeg tror ikke at en liga mellem de danske tophold ville være synderligt spændende, og jeg tror heller ikke at man ville kunne skabe et format og en præmiestruktur der ville være attraktiv for dem, desværre - men jeg ville rigtig gerne se en enkel og lille turnering, hvor man samlede de gode danske hold. I starten af pandemien ville det have været bare nogenlunde spændende at se North, Heroic, Astralis og MAD Lions dyste - og nu kan man jo nemt beholde Heroic og Astralis, og så tage f.eks. ECSTATIC og Sprout med, og så have en rigtig spændende dansk turnering.
#10(Med 0 svar)
4. september 2022 kl. 06:36
PeterBech
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
En liga som kunne huse alle de danske tophold og nogle bejlere af og til ville da være sindsygt fedt imo! - Jeg tror da netop at man vil kunne skabe en præmiestruktur og format der kunne noget for de her hold, men mest af alt ser jeg det vigtige i at skabe den kultur på denne her lille danske scene. Fuld tid eller ej. Astralis, Heroic, Sprout, Masonic, Ecstatic, Flames, Tricked, Astralis Talent og hvem end der viser sit værd kunne da godt have en årligt tilbagevendende ting kørende... masser af danske seere der ville booste good ol Dust2.dk og skabe noget for hele scenen, samt ikke mindst foreningsliv og organisationsdannelse og drift... Jo, jrg kan se mange fordele.

Men det med at Powerligaen skal være parkeringsplads for deltidshold uanset hvor dygtige de så er, samt academy mv. gør bare at det er en subtop mod en subsubtop. Jeg gad bare godt se en subtop mod toppen.

Ak ja, man kan ikke få det som man vil altid ;-)
#4(Med 2 svar)
3. september 2022 kl. 21:32
fremilyset
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Har du ikke fulgt med de andre år?
Stjernenøkker- du kan kalde power ligaen for meget, men for de største danske hold er det jo ikke interessant. Det er jo en udviklingsliga, som kan sende nogle danske hold videre mod næste hylde. På næste hylde er der bare ikke tid til og være hygge onkel.
#6(Med 1 svar)
3. september 2022 kl. 22:10
PeterBech
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Det er ikke det der ligges op til fra Dust2's side tænker jeg. Nogle af de bedste danske hold er med for at støtte op om scenen, ikke fordi de har brug for Powerliga-kampe...

Det ville se godt ud hvis flere så det på den måde!
#7(Med 0 svar)
3. september 2022 kl. 23:37
fremilyset
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Hvilke hold er det lige du mener er blandt se bedste ? Masonic måske, eller også rammer de hverdagen igen efter deres flotte rmr run.
Så længe de andre hold har spots i ting der er meget mere attraktive både for sponsorer og pengemæssigt, så er det da bedre der er plads til andre hold. Det var præcis det samme med Astralis talent dengang, men det er nu engang sådan, at man må accepterer at nogle af de her organisationer, har sat alt på spil og gjort et kæmpe sats, for at komme op hvor de er i dag. Derfor har de selvfølgelig også et brand, som er godt for ligaen, selvom det er deres acd. Hold.
Heroic, Astralis, Flames, Sprout, Ecstatic har alle setups der gør at deres fokus er et helt andet sted. Gik Masonic fuldtid, så burde de også skippe ligaen og være med i de internationale ligaer, som er sjovere. Tricked virker ikke som er hold, der på nogle måder rykker sig, så det er fint de stadig er med, for deres udvikling er nærmest ikke eksisterende.
#9(Med 1 svar)
4. september 2022 kl. 00:04
JaySomz
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Er ret sikker på det er Inspires spot fra sidste år.
#11(Med 0 svar)
4. september 2022 kl. 09:40
buNNy
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Det er det også
#12(Med 0 svar)
5. september 2022 kl. 10:11
z1mZe
Inspire havde vel et powerliga spot med, og derfor kan man vel ikke rigtig argumentere for det ødelægger ligaen. Jeg tænker også at selv om de ikke havde et spot, kan man vel ansøge til ligaen som man kan til de andre divisioner (mener jeg). Og sådan en ansøgning havde nok også været accepteret, da samtlige spillere har liga erfaring. Men det er en ligegyldig debat da de allerede har et spot grundet Inspire :)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.