Spinx kan blive dupreeh og Magisk' nye holdkammerat.

Spinx tæt på transfer

Vitality og Spinx er meget tæt på at skrive kontrakt ifølge flere medier.

Frankrigs bedste hold de seneste mange år vil snart skulle vaje et nyt flag.

Ifølge 1pv.fr og Dexerto er det nemlig utrolig tæt på, at den israelske stjerne Spinx kommer til at overtage franske misutaaa's plads på holdet.

Hvis det sker, så vil der ikke være nogen nationalitet med majoritet på holdkortet, som i stedet kommer til at blive repræsenteret af et EU-flag.

Det var danske Snappi, der i sin tid gav Spinx chancen for at spille Counter-Strike i de øverste rækker, da han blev hentet til c0ntact.

Da Snappi blev tilbudt jobbet som IGL i ENCE, var han blevet så imponeret af den israelske spiller, at han blev hentet i samme ombæring.

Og specielt i tiden hos ENCE har Spinx været en stjernespiller. Her har han præsteret en samlet rating på 1,14 over de seneste 18 måneder.

Han var samtidig holdets bedste spiller ved majoren i Antwerpen, hvor han hjalp ENCE til semifinalen med en turnerings-rating på 1,21 - Den tredje højeste af alle spillere.

Vitality vil så komme til at bestå af:

  • apEX

  • ZywOo

  • Spinx

  • Danmark dupreeh

  • Danmark Magisk

  • Danmark zonic (Coach)
    --

  • misutaaa (Bænket)

#1(Med 0 svar)
28. juli 2022 kl. 00:18
Wasin
Mon ikke også det tvinger dem til at kommunikere fuldt ud på engelsk, så både individuelt og som hold en kæmpe opgradering.

Spinx er vanvittig god!
#2(Med 0 svar)
28. juli 2022 kl. 08:57
Kristja
På papiret et farligt hold. Lad os håbe de kan udnytte Spinx potentiale fuldt ud og få gang i zywoo 🔥
#3(Med 2 svar)
28. juli 2022 kl. 15:01
JakobHelms
NeL mener nu også at Misutaaa ryger videre til EG, og at de er endt med at vælge NeaLan (over HooXi, som ellers var rygtet som deres anden kandidat til IGL-posten). Så ser det ud til at det her også er en done deal :-).
#4(Med 1 svar)
28. juli 2022 kl. 15:38
Hunt
Det virker næsten syndt for NeaLan at få den opgave, andet end han nok får en god løn for det.. (Eller hvis hooxi ender i den position..)
#5(Med 0 svar)
28. juli 2022 kl. 16:07
JakobHelms
Ja, i den grad. Jeg føler også at hvis de hiver Misutaaa og HooXi/NeaLan ind, og så stadig er interesseret i Valde - så er vi måske der hvor man bare skal vælge at kigge efter nye stykker i stedet for at kontraktforlænge med Brehze og CerQ. Det virker som et fuldstændig absurd mismask, og hvis de så skal ud i at spille RMR i Europa, så skal man sgu noget mere op på dutterne end det.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.