Tilmelding til POWER Ligaen lukker
03D : 00T : 40M : 32S

Dust2 og THE PLAY kårer sæsonens Fair Play

Vinderen af Fair Play-prisen kan se frem til et eksklusivt og skræddersyet play af sit eget store CS:GO-øjeblik fra POWER Ligaen.

Sammen med THE PLAY har vi sat os for at kåre sæsonens Fair Play, der går til den spiller i POWER Ligaen, som har udvist ekstraordinær god og fair opførsel.

Til det skal vi bruge dig!

Du kan nemlig nominere den spiller i ligaen, som du mener fortjener Fair Play-prisen.

Det kan både være en med- og modspiller. Der kan være flere grunde til at nominere en spiller, men det kan fx være en, som har været særligt venlig til at rykke kampe, en der generelt bare har opført sig rigtig godt, eller en som har hjulpet et andet hold.

Mulighederne er mange.

Ud fra nomineringerne kommer Dust2.dk og THE PLAY til at udvælge vinderen, som kan se frem til en helt unik præmie, der foreviger prisen.

Vinderen af årets Fair Play-pris modtager et eksklusivt og skræddersyet play af sit eget store CS:GO-øjeblik fra POWER Ligaen.

Værket foreviger et ikonisk øjeblik fra sæsonen, der repræsenterer noget ekstraordinært og mindeværdigt for spilleren. Denne limited edition trykkes på 300g kunstpapir, præges i 23 karat guld m. individuel nummerering og kommer i håndlavet egetræsramme m. glas.

Vinderen af Fair Play-prisen får selv lov til at bestemme, hvilket play fra denne sæson, som værket skal laves ud fra.

Du nominerer en spiller til Fair Play-prisen ved at sende personens nick samt en begrundelse til [email protected] Vi lukker for nomineringerne den 16. juli.

THE PLAY® er et grafisk koncept, der hylder ikoniske øjeblikke fra hele sportens verden. Det er stilfuld og nørdet kunst til den sportsglade type, der på en helt ny måde minder os om de affektionsfyldte højdepunkter. I virkeligheden nok milepæle på vores egen rejse. THE PLAY® er dedikeret til at forevige de store øjeblikke i esporten - danske såvel som internationale.

Du kan læse mere om THE PLAY og se produkterne, der blandt andet tæller Dosias ikoniske granat på Inferno samt dupreehs vilde AWP-play i Royal Arena, ved at trykke her.

Herover kan du se et eksempel på et play (Foto: THE PLAY)

HAR DU ENDNU IKKE KØBT BILLET TIL FINALEN? KØB HER!

#1(Med 0 svar)
12. juli 2022 kl. 14:08
MCzip
Fed titel at få. Tillykke til hvem der måtte vinde. Du er noget særligt.
#2(Med 2 svar)
23. august 2022 kl. 18:01
Koste
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Så hvem vandt det her?
#3(Med 1 svar)
23. august 2022 kl. 19:07
casle
Astralis
Dansktoppen
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Alexsomefan
#4(Med 0 svar)
23. august 2022 kl. 23:57
Koste
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Fedt, fortjent
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.