Xyp9x har haft problemer med at genfinde det høje niveau.

Kasper Hvidt: “Ingen er fredet i Astralis”

Dust2.dk har talt med sportsdirektøren i Astralis om holdkortets tilstand samt Xyp9x’ rolle på det.

Astralis har gennem en længere periode været genstand for stor kritik grundet manglende præstationer på serveren. Den kritik tog igen fart, da Astralis måtte se sig slået ud af PGL Major Antwerp i Challengers Stage efter to 2-0-nederlag til henholdsvis Spirit og Liquid.

Dust2.dk har talt med sportsdirektør Kasper Hvidt om tilstanden på holdkortet samt Xyp9x’ rolle i særdeleshed.

Astralis-æraen er en saga blot

Astralis har ikke løftet nogen pokaler siden december 2020, hvor den danske organisation løb med guldet til IEM Global Challenge 2020. Dengang bestod holdkortet af device, dupreeh, gla1ve, Magisk og Xyp9x.

Meget har ændret sig siden da med store udskiftninger, men blandt andet Xyp9x er stadig en del af holdets stamme. Den erfarne supporters tal er, siden han kom tilbage fra sin pause, dog kun gået nedad.

Find de bedste CSGO betting sider her.

Kigger man på hans rating 2.0 de sidste seks måneder ved “Big events”, har han bogført en rating på 0.93.

Tilbage i februar spurgte vi Kasper Hvidt, om Xyp9x var fredet på Astralis-holdkortet. Dengang var svaret et ja.

Lige siden Xyp9x kom tilbage fra sin pause, er hans tal kun blevet rødere. Er han stadig fredet på Astralis-holdkortet?

Der er ingen hos os, der er fredet, men der er heller ingen hos os, der hænger i det yderste af neglene for at ryge ud, før vi får snakket tingene igennem, og det er dét, vi er i gang med nu.

Til det tilføjer han følgende:

Det her er jo folks levebrød. Man kan ikke bare sige, at ‘nu er du ude’. Vi prøver i stedet for at spørge, om han har nogle idéer til, hvordan han kan gøre det bedre. Vi har nogle idéer og træneren har nogle idéer. Der skal lægges en indsats, og hvis der så bliver lagt en indsats, hvorefter man så forbedrer sig, skal man have en chance til.

Hvor mange chancer skal man have?

Jeg kan ikke sætte et tal på. Vi kigger på alle spillere og deres præstationer for at se, om det er de rigtige spillere, vi har hos os. Hvis man ikke kan se, at folk lægger nogen arbejdsindsats i at forbedre sig, så skal de ikke være hos os. Men hvis du ser, at folk, med kvalitet, arbejder røven ud af bukserne og ikke har noget imod at sætte sig ned og se alle sine egne dårlige kampe samt alle mulige andres gode kampe, så skal folk have en fair chance.

Det er jo heller ikke sådan, at han selv går med armene over hovedet og siger ‘hold kæft, hvor har jeg spillet godt’. Hos os er der ikke nogen elefant i rummet. Det er heller ikke sådan, at alle andre går rundt og snakker om, hvor godt han spiller.

Hvis jeg skal være helt ærlig, kan man jo sige det samme om fire spillere ift. deres præstationer ved majoren.

Er valde svaret på Astralis' problemer?

Mange har peget på valde som en eventuel erstatning for Xyp9x på Astralis-holdkortet.

Danskeren er netop blevet bænket i OG efter godt 900 dage i organisationen, hvorfor han altså ikke spiller længere. Vi spurgte Kasper Hvidt, om Astralis har kigget i den retning:

Først ser vi på de spillere, vi har, og om der en mulighed for, at de kan forbedre sig. En kontrakt er ikke sådan noget, man bare lige river i stykker. De her mennesker har planlagt deres liv efter det her.

Vi ser da hele tiden på, hvilke spillere, der er.

Det er derfor, jeg spørger, om I har overvejet at hente valde ind?

Ikke lige nu. At være bænket er jo ikke det samme som at være fri transfer. Det, vi gør, når spillere ikke præsterer, som de skal, er, at vi sætter os ned i motorrummet og snakker om, hvorfor tingene ikke virker. Men når du spørger, om enkelte spillere er fredet, kan jeg bare sige, at der da ikke er nogen hos os, der er fredet. Men når vi ser folk arbejde seriøst for at forbedre sig, skal man jo have lov til at gøre det.

Ikke desto mindre lukker Kasper Hvidt ikke helt døren på klem, i forhold til spørgsmålet om hvorvidt valde kunne have en fremtid i Astralis.

Hvis deres (red. Astralis’ spillere) udvikling så ikke ændrer sig, er det da klart, at vi kigger på nye spillere, og valde er da en spiller, som alle danskere synes er rigtig fornuftig. Men derfra, til at det så lykkedes, der er rigtig, rigtig mange mellemregninger.

Ingen yderste stol i Astralis

blameF var Astralis’ bedste spiller ved PGL Major Antwerp og holdt på flere tidspunkter liv i drømmen om videre avancement for det danske mandskab. Desværre for ham blev læsset dog for tungt på et hold, hvor mange ikke levede op til fansenes forventninger.

Du siger, at der ikke er nogen, der er fredet. Er blameF mere fredet end Xyp9x er?

Det er da ikke nogen overraskelse, at blameF har spillet rigtig fint hos os.

Kan du ikke svare ja eller nej på, om blameF er mere fredet end Xyp9x, hvis man kigger på, hvem der sidder på den yderste stol?

Der er slet ikke nogen hos os, der sidder på den yderste stol. Jeg opererer hverken med den fasteste stol eller den yderste stol.

Så de (red. blameF og Xyp9x) har lige gode fremtidschancer i Astralis?

Ja. Altså der er ikke nogen, der sidder på den yderste stol, men der er nogen, der spiller bedre end andre, og det er jo ikke sådan, at vi ikke er klar over det. Der er ikke nogen i vores trup, hvilket gør mig glad, som ikke arbejder stenhårdt.

Når man event efter event går i røde tal, hvad tænker I så i den sportslige ledelse?

Det er rigtigt nok, at når man kigger på stats, så havde Andreas tidligere lige over 1.00, men han har jo aldrig været den, der lå og scorede højest. Og med de utallige titler, han har vundet, erindrer jeg ikke en eneste gang, hvor han er blevet MVP. Det har jo noget med rollen at gøre.

Xyp9x har ikke haft et ‘grønt’ event siden sidste sommer. Er det ikke problematisk?

Det er hverken os eller Andreas jo specielt tilfredse med, men det er derfor, jeg siger, at når man kigger på en spiller, der arbejder enormt hårdt for at få tingene til at lykkes, så er det vores ansvar at behandle alle med respekt. Og det gælder også Andreas.

Du gentager ofte, at ALLE arbejder hårdt. Er det sådan i Astralis, at det at arbejde hårdt er målet i sig selv, og så kan resultaterne komme i 2. række, hvis bare man knokler hårdt?

Nej selvfølgelig er det ikke det. Vi går da efter resultaterne. Det er også derfor, jeg prøver at forklare, at det er meget sjældent, at man bare går fra 0 til 100. Man går altid fra 0 til 25, 25 til 50 og så videre. Hvis vi så siger, at 100 er, at vi vinder en turnering, skal vi jo ikke ødelægge den opadgående kurve, på vej derhen af, ved at dømme holdet ud fra to kampe på 27 timer, som i øvrigt lignede ‘jeg ved ikke hvad’. Vi skal prøve at finde årsagen til, at det var netop de kampe, hvor det gik galt.

Så når du spørger, om det er nok, hvis man arbejder hårdt, er mit svar, at vi da skal prøve at vinde noget, men jeg er også klar over, at ting, selvom vi er Astralis og har vundet en Major fire gange, tager tid. Og det gjorde det jo også dengang, vi vandt en Major.

Langt fra fordums tid

Det er længe siden, Astralis har været den dominerende faktor i international Counter-Strike, men heller ikke i dansk Counter-Strike er holdet længere på toppen, efter de er blevet indhentet af både Copenhagen Flames og Heroic.

Som power-rangeringen ser ud nu, må man nok sige, at I er det 3. bedste hold i Danmark. Hvordan påvirker det selvforståelsen hos jer?

Jamen det vil vi da selvfølgelig gerne væk fra. Men jeg vil også sige, at jeg er ligeglad med Danmark (red. Astralis’ rangering på Danmarks nationale CS-rangliste). Vores ambitioner er mere orienteret mod verdensranglisten. Hvis vi f.eks. var nummer tre i verden, ville vi da, med danske briller, håbe, at Heroic og Copenhagen Flames var nummer et og to. Det er ikke sådan, at jeg sidder og tænker ‘fuck, fuck, fuck’, fordi to danske hold er bedre end os.

I var med til at gøre Counter-Strike til et samtaleemne ved de danske middagsborde, og det er jer folk, udenfor Dust2.dk og lignende, refererer til, når de snakker om Counter-Strike. Gør det intet for jer, at I ikke løfter den højeste fane længere?

Jeg tænker ikke så meget over, hvad andre gør, og det er jeg sådan set glad for. Som du selv siger, har vi været med til at rykke esport, og så har vi også været med til at gøre vilkårene bedre for alle.

Vi er ikke tilfredse med at lægge, hvor vi ligger. Vi vil højere op. Hvem der så ellers er højere oppe, foran os eller bagved os, er der overhovedet ikke nogen grund til at gå og kigge på, men med danske øjne er jeg da glad for, at der bliver spillet rigtig god CS hos en hel masse hold og spillere.

Kasper Hvidt oplyser overfor Dust2.dk, at der ikke er kommet nogle bud ind på Lucky, der i den sidste periode har siddet på bænken i Astralis. Snart er han dog fri af sin kontrakt, hvorfra den unge AWP’er kan søge nye græsgange.

#1(Med 0 svar)
29. maj 2022 kl. 12:18
Onychiax
Mundlort Kasper Hvidt. Med al den tid i bruger på PR - så er det rarest at ligge nummer 1. I bliver snart en omgang leverpostej der ikke står for noget som helst!

Gla1ve er forfærdeligt at se på og snakker ligeledes kun om datiden (med fire majors) og Kasper Hvidt snakker om hårdt arbejde. Xyp9x er bare ikke god nok - med den lange kontrakt så lad ham blive træner på et evt. kommende U15 hold i kan oprette..

Intet hænger sammen længere..
#2(Med 0 svar)
29. maj 2022 kl. 12:26
Quepsie
Hvad med at skrue ned på alt PR tiden og op for pracs? Fordi synes satme det ser ud til at der bliver brugt mere tid på PR og andet bras end hvad CS egentligt handler om......
#3(Med 8 svar)
29. maj 2022 kl. 12:44
Bestiarium
Kasper Hvidt ses som skurken af mange, men kæft der er mange i CS-/sportsverdenen der kunne lære noget af hans tilgang til modgang.

I øvrigt kæmpe cadeau til strqx (eller hvem der nu har stået for selve interviewet) for ikke bare at acceptere det første og altid lidt vage svar. Selvom der selvfølgelig er en grænse, hvor man på et tidspunkt må acceptere, at der ikke kommer et mere kontant svar. Det kunne have været interessant, hvis KH var blevet åbnet lidt op i forhold til, hvad de så arbejder hårdt på i øjeblikket (eller i nærmeste fremtid). Han havde nok ikke svaret, men måske.
#6(Med 1 svar)
29. maj 2022 kl. 12:58
DOMINA7HOR
True. Ligeledes den måde han kører lead by example på flere områder udenfor serveren.
#28(Med 0 svar)
29. maj 2022 kl. 20:12
bat
Roser du lige dig selv, Hvidt? Og hvis ikke hvordan ved du noget som helst om hvordan han “leader by example”?
#29(Med 5 svar)
29. maj 2022 kl. 20:16
bat
Og hvilken tilgang er det? Hvis det er tålmodighed så vil jeg ikke mene Astralis/Hvidt historisk har vidst ret meget af det. Det var i hvertfald ikke megen snor Lucky, Bubber (kom aldrig ind i startfemmeren) eller ave fik. Men det var måske bare fordi de ikke arbejde håret nok.
#31(Med 4 svar)
29. maj 2022 kl. 21:57
Bestiarium
Det ved vi ikke, men det var vel zonics og ikke KHs beslutning ikke at bruge bubs. Beslutningen om ave var vel KH, men man stod jo med en trace, som pludselig fik holdet i fremgang. Hvorfor ikke holde fast i det?

Nå, men tilbage til KHs tilgang. I mine ører sætter han målet om langvarig fremgang over et kortsigtet sats med en udskiftning, men frem for alt køber han sig tid til at Astralis kan vurdere, om de mener at det nuværende lineup er værd at satse på.
#33(Med 3 svar)
29. maj 2022 kl. 22:30
bat
Måske. Hand historik viser nu ikke at denne tilgang er blevet praktiseret tidligere, men måske han - ihvertfald udadtil - har ændret stil. Lad os nu se om det ikke blot er spil for galleriet og jeg stiller mig ihvertfald tvivlende. Vngs relative korte periode hos Astralis Talent er blot endnu et eksempel på at Hvidt sjældent giver sine medarbejdere lang snor - med mindre de naturligvis arbejder stenhårdt. Og sikke en bredside det er at sende ens tidligere medarbejderes vej. Pinligt.
#38(Med 2 svar)
30. maj 2022 kl. 08:36
Bestiarium
Det er jeg nu ikke enig i. I hvert fald ikke på spillerfronten. Der har han i mine øjne givet tid til, at spillerne skulle falde til og begynde at performen. Både Lucky og Bubs er eksempler på dette - igen, det var formentligt ikke KHs beslutning, hvor meget spilletid Bubs skulle have.
#39(Med 1 svar)
30. maj 2022 kl. 09:03
bat
Lucky fik 6 måneder og dette inkluderer en vinterpause, varierende rolle og 2-mands udskiftning midtvejs. Det kan man vel næppe kalde for lang snor under de betingelser. Med mindre han selvfølgelig bare ikke arbejdede for det, men igen hvad er det for noget at melde ud..
#47(Med 0 svar)
30. maj 2022 kl. 14:54
Bestiarium
Måske skulle han have haft længere tid, men det kræver jo, at de stadig kunne se potentialet. Måske var han fejl-castet. Her på d2 var den udbredte holdning vist, at han skulle have været smidt på porten noget før.
#4(Med 5 svar)
29. maj 2022 kl. 12:46
zaioh
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
"De her mennesker har planlagt deres liv efter det her."

Fint at have et menneskeligt syn på tingene, men det her er sport og i sport skal der præsteres. Der er sgu ikke plads til almisser, hvis man 1. vil vinde og 2. drive en succesfuld forretning.
#5(Med 4 svar)
29. maj 2022 kl. 12:57
DOMINA7HOR
Det er fint mester, så bør du også kunne lure, at det er nemmere for sportsfolk at præstere, når hverdagen omkring dem - med alt hvad det indebærer - er struktureret således, at de bedst muligt kun skal forholde sig til deres job - og til at præstere. At der er ro på bagsmækken, så at sige, så det eneste de skal koncentrere sig om er at præstere.

Gu fanden er det fint med et menneskeligt syn på tingene. Uden det menneskelige præsteres der ikke. Vågn dog op.
#21(Med 3 svar)
29. maj 2022 kl. 16:34
zaioh
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Haha gas ned mester. Det er elitesport og vil du have en hyggeklub skal du nok finde noget andet at lave. Rammerne for Astralis er vel kun blevet bedre siden de startede, og xyps præstationer er kun gået én vej siden sin pause. Så dit argument holder ikke helt, derimod tegner der sig et billede af nogle personer som ikke er tilpas i det miljø der er blevet etableret.
#24(Med 2 svar)
29. maj 2022 kl. 17:31
WitaCasts
Dust2.dk Caster
Dust2 fantasy vinder
Selv indenfor elitesport er det menneskelige supervigtigt at have med. Det er de færreste atleter på topplan som præsterer i et miljø de ikke befinder sig godt i.
#30(Med 0 svar)
29. maj 2022 kl. 21:49
JernLars
+1
Selvfølgelig skal de agere professionelt, men de er jo også bare mennesker. Tror de færreste får de bedre af hele tiden have truslen om fyring over hovedet. Hvis du ikke har det godt mentalt, så er det dælme svært at præstere
#36(Med 0 svar)
29. maj 2022 kl. 23:03
DOMINA7HOR
Amen.
#7(Med 3 svar)
29. maj 2022 kl. 13:03
DOMINA7HOR
Fint interview. Om end der både i dette interview og det første, er lidt for mange gentagelser fra begge parter.

Og til dem som bliver ved med at nævne PR, som en problematik for Astralis, så stop nu jer selv, altså. For det første, er det ikke Kasper Hvidt, som står for PR. For det andet, så er det en del af gamet. For det tredje, så aner I jo ikke hvor meget tid de rent faktisk bruger på det, kontra prac mv. (og det er kun en brøkdel sammenlignet med hvad de bruger på de ting der gælder selve gamet).
#9(Med 2 svar)
29. maj 2022 kl. 13:15
RAVN
Det sjove er, at den gang de vandt alt, der var blev der også lavet rigtig meget PR men der var ingen der stillede spørgsmålstegn ved det.
#35(Med 1 svar)
29. maj 2022 kl. 23:02
DOMINA7HOR
Det skider Hvidt-haderne højt på. Det er ikke en del af deres bibel.
#56(Med 0 svar)
31. maj 2022 kl. 20:35
RAVN
Desværre ja. :-)
#8(Med 4 svar)
29. maj 2022 kl. 13:08
chiez
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Kan I ikke snart gå lidt efter ham og hans position?
Det ligner han går fri gang på gang I interviewer 🤷🏼‍♂️
#10(Med 2 svar)
29. maj 2022 kl. 13:15
RAVN
Der har været et interview, hvor han netop blev spurgt ind til sin position.
#13(Med 1 svar)
29. maj 2022 kl. 14:00
chiez
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Har du link?
#15(Med 0 svar)
29. maj 2022 kl. 14:06
RAVN
#14(Med 0 svar)
29. maj 2022 kl. 14:05
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
I det sidste (kortere) interview skrev str1x at der tidligere var svaret på netop det spørgsmål og hverken han eller redaktionen (som jeg forstod det) mente de ville få andet end et spin-svar tilbage.

Nu går der nok lidt tid før næste interview, og spørgsmålet er hvordan det hele ser ud der og om det bliver relevant at spørge KH på det tidspunkt.
#11(Med 0 svar)
29. maj 2022 kl. 13:33
panzerlas
Igen synes jeg at det virker som om at man hos Astralis nu i højere grad forholder sig til virkeligheden og at det klæder dem. Som fan har jeg ikke lyst til at se et glansbillede udadtil mens det sportslige sejler. Vi ved der er problemer og er glade for at høre at de bliver taget seriøst og at der arbejdes på dem.
I disse interviews er jeg faktisk glad for at Kasper Hvidt ikke negligerer problemerne, men svarer med mere ærlighed end jeg havde forventet.
#12(Med 0 svar)
29. maj 2022 kl. 13:46
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Når man er, eller vil være, blandt den ene procent af elite udøvere på et givent område, så er det satme sjældent at nogle får SÅ lang snor. Der går sgu lidt for meget pædago, guitar og kumbaya i de svar om xyp - kom nu venner.

Hvad skete der med dupreeh da han fik en advarsel fra zonic?

Som skrevet i sidste artikel og interview med KH, ville jeg ønske at KH igen blev spurgt om hans egen rolle og ansvar - for præcis som xyp var fredet før, er han det reelt set ikke mere (...) - men er KH mon det?

Udover det, virkelig fedt interview. Så fedt med noget nyt og ISÆR mere kritiske spørgsmål 🙏👍
#16(Med 2 svar)
29. maj 2022 kl. 14:26
JaySomz
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Selvfølgelig skal Kasper Hvidt værne om sine spillere. Jeg synes personligt at der bliver gentaget for meget. Kasper Hvidt gentager jo blot svarene på de samme spørgsmål stillet flere gange.
#17(Med 0 svar)
29. maj 2022 kl. 14:28
Wasin
Jeg tænkte præcis det samme. Ikke et interview med meget substans.
#23(Med 0 svar)
29. maj 2022 kl. 17:30
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
true
#18(Med 0 svar)
29. maj 2022 kl. 14:51
str1x
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Jeg kan se, mange her i tråden kritiserer Astralis for at bruge for meget tid på PR. Jeg vil bare lige opklare, at det her interview selvfølgelig er på mit initiativ, og at det altså ikke er Astralis, der har henvendt sig.

Derfor kan man altså ikke rigtig sige, at det her interview skulle være en del af en eller anden PR-strategi.
#19(Med 0 svar)
29. maj 2022 kl. 15:25
Bluerose13x
Ingen i Astralis er fredet bortset fra Kasper Hvidt
#20(Med 2 svar)
29. maj 2022 kl. 15:42
AGR
Copenhagen Flames
Jeg synes at Kasper havde en fed tilgang til spørgsmålene, hvorimod det føltes som om at intervieweren bare ikke rigtigt forstod hans svar eller troede på dem. Han skulle dælme gentage sig selv mange gange, som om at det bare ikke kan passe, at det måske faktisk kan betale sig at give hårdtarbejdende spillere en chance og at spiller udskiftninger ikke altid er det bedste svar. :D
#22(Med 1 svar)
29. maj 2022 kl. 16:44
str1x
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Jeg er til dels enig med dig. Jeg skulle nok have holdt lidt igen :)
#27(Med 0 svar)
29. maj 2022 kl. 19:28
Bestiarium
En gang for meget blev det nok til. Men stadig ros for at trykke ham lidt på maven.
#25(Med 0 svar)
29. maj 2022 kl. 19:09
wazorntB
Han kunne måske blive en fin politiker/spindoktor, men en dygtig sportsdirektør i CS, det bliver han godt nok aldrig.

Han må nok selv være den, som sidder på den yderste stol.
#26(Med 0 svar)
29. maj 2022 kl. 19:19
Kristja
"fire spillere" og ikke fem! Spændende indput. Det må vel næsten er F der er den eneste der præsterede på et rimeligt niveau
#32(Med 2 svar)
29. maj 2022 kl. 22:20
xone
Kæft der er mange der ridder på KH out hesten.
#37(Med 1 svar)
29. maj 2022 kl. 23:05
DOMINA7HOR
Skræmmende nok, ja. På sådan en Thorin-agtig måde.
#40(Med 0 svar)
30. maj 2022 kl. 09:26
_kW
Enig, de fleste argumenter for #HvidtOut kommer fra folk som ikke kender til hverdagen hos Astralis eller andet elitehold for den sags skyld.

Det mentale er super vigtigt for kunne yde, og når der er høje forventninger fra org., fans og spillerne selv, er det bare vigtigt at have sikre rammer og et stabilt miljø. Alle yder bedre på den lange bane, når det er "ok" at fejle.

Man kan sætte spørgsmålstegn ved nogle beslutninger, især på bagkant når man har resultatet.

Jeg er helt overbevist om at Hvidt gør det godt, og har kæmpe respekt for hans valg om at gå ind i eSport.
#34(Med 18 svar)
29. maj 2022 kl. 22:52
MemphisONE
"Det her er jo folks levebrød. Man kan ikke bare sige, at ‘nu er du ude’. Vi prøver i stedet for at spørge, om han har nogle idéer til, hvordan han kan gøre det bedre" - Hvad er det for noget pædagogisk pis. Det ikke mere end 2 måneder siden hvor Lucky røg, der var det intet problem at sige "nu er du ude".

Problemet ligger i at man har lavet en kontrakt på 3 år med Xyp9x, og man derfor er nød til at prøve mere end nødvendigt for at få det til at fungere. Men igen peger pilen ind imod den sportslige ledelse. At man giver spillere 3 års kontrakt i eSport verden er satme mig en gåde.
#41(Med 13 svar)
30. maj 2022 kl. 11:56
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
+1 man giver en spiller en så lang kontrakt som har fået flere heads Up/advarsler for at spille elendigt (har dog også steppet op derefter dengang han fik dem) men stadig.
Så betyder et headsup jo ikke en skid, hvis man ved man bare kommer på bænken og sidder og trækker løn 3 år 😳
#44(Med 12 svar)
30. maj 2022 kl. 13:14
xone
Hvornår har xyp fået advarsler? Jeg synes ikke lige at kunne finde noget om det nogen steder.
#46(Med 11 svar)
30. maj 2022 kl. 14:25
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Se dokumentarerne Astralis har lavet. Det er zonic der siger det midt i en af dem, kan ikke huske hvilken.
Det er vidst den hvor han også beskriver dupreeh var ved at blive sat af holdet.
#48(Med 3 svar)
30. maj 2022 kl. 15:36
xone
Så du henviser til To The Stars episoderne? Eller er der noget nyere?
#50(Med 2 svar)
30. maj 2022 kl. 18:59
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Aner det ikke hvis jeg skulle sidde og skrive alt ned jeg hører i videoer på youtube med timestamps bliver det fandme en lang omgang :D
#52(Med 1 svar)
30. maj 2022 kl. 19:14
xone
Det kunne bare være god stil, hvis man nu kunne bakke sine påstande op med beviser.
Umiddelbart mener jeg ikke at have set/læst at xyp har fået advarsler. dupreeh og karrigan fik.
#53(Med 0 svar)
30. maj 2022 kl. 19:52
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Jamen uden tvivl, men jeg kan jo ikke bare sådan lige finde det når jeg ikke kan huske det, kan være en anden kommer til undsætning :) Jeg er 100% sikker på der er blevet sagt han har fået advarsler. Ikke kun en men advarsler i flertal.
#49(Med 6 svar)
30. maj 2022 kl. 15:55
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Det er da karrigan der får en headsup?
#51(Med 5 svar)
30. maj 2022 kl. 19:00
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
xyp9x har også det er 100% sikkert når jeg har hørt det fra zonics mund, men hvor de siger det kan jeg fandme ikke huske, der bliver sagt så meget bras hele tiden.
#57(Med 4 svar)
31. maj 2022 kl. 20:41
RAVN
Det er dupreeh og karrigan, som fik “heads-up”. Hvis det er fra den dokumenter, hvis du har hørt det direkte fra zonic selv, så skal jeg ikke kunne modsige dig.
#58(Med 3 svar)
1. juni 2022 kl. 00:02
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Ja i know at det OGSÅ var de 2.
Men xyp gjorde også end da 2 gange :)
Dupreeh var jo lige ved at blive skiftet ud i Kjaerbye tiden, men var det ikke også der han kæmpede med at hans far var på renden til at dø? Ved godt han døde lige inden majoren, men stadig. Synes også det er for vildt han fik en advarsel når der var igang med at ske noget så tragisk i hans familie.
#59(Med 2 svar)
1. juni 2022 kl. 07:19
RAVN
Dupreehs far døde lige inden de vandt deres 4. Major. I den periode tror jeg ikke de havde planer om at skifte nogen som helst fra holdet. :-)
#60(Med 1 svar)
1. juni 2022 kl. 09:50
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
En kludret tid.
Stillede det som spørgsmål med dupreeh, fordi jeg simpelthen ikke kunne huske det.
#61(Med 0 svar)
1. juni 2022 kl. 15:18
RAVN
Der skulle også stå 3. Pølsefingrene kunne ikke ramme rigtigt. :-)
#43(Med 3 svar)
30. maj 2022 kl. 12:27
_kW
Det der "pædagogiske pis" er et kendetegn for en god leder.
Vi har alle set hvor god Xyp9x er, og der kan være mange grunde til at han ikke er der lige nu, men at true med bænken, er en elendig motivator.
Ved at lave en lang kontrakt skaber man stabilitet, hvilket er et krav for at yde kontinuerligt.
Med hensyn til Lucky, er det en anden situation og derfor en anden løsning.
#45(Med 2 svar)
30. maj 2022 kl. 13:41
JernLars
"Med hensyn til Lucky, er det en anden situation og derfor en anden løsning" Min tolkning af det er at Lucky er en ny spiller og ikke har det samme image på scenen som Xyp har. Derfor kunne de bare skille sig af med ham uden videre, selvom at han nok havde passet bedre til en del af rollerne
#54(Med 1 svar)
31. maj 2022 kl. 11:12
_kW
Du har fat i noget, og det kan også være noget med kemien på holdet.
Det er lidt et sats at sammensætte et hold, Xyp9x har bevist sine evner på de helt store scener, og kan måske finde niveauet igen, eller Lucky som har talent og måske kan finde sin rolle.

Om ikke andet synes jeg det er godt at der bliver truffet beslutninger, så alle ved hvordan de står
#55(Med 0 svar)
31. maj 2022 kl. 11:28
JernLars
Det har nok spillet en ret stor faktor at Xyp har så meget erfaring, men det hjælper desværre ikke super meget hvis de ikke kan lave dybe runs. Men det overrasker mig at han fik så lang en kontraktforlængelse. Men jeg er enig i at det er godt at der blev truffet en beslutning
#42(Med 0 svar)
30. maj 2022 kl. 12:03
MickYY
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Ingen er fredet i astralis.

Lad os håbe det samme gælder Kasper Hvidt. :)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.