ESIC er på vej med en ny omgang bans.

Ny bølge af coach-bans på vej

ESIC bekræfter overfor medie, at en ny omgang coach bug-bans kommer inden majoren.

Der er en ny bølge af bans på vej til coaches, der har udnyttet coach-buggen.

Det bekræfter ESIC nu overfor Dust2.us.

Siden første bølge af bans i 2020 kom, hvor blandt andre HUNDEN og flere andre coaches blev ramt, har der været stille fra ESIC-kanten, når det kommer til coach bug-skandalen.

Men skal man tro ESIC selv, så kommer næste bølge, inden majoren skydes i gang den 9. maj. Dermed kommer de næste bans i denne uge.

Majordeltager i søgelyset

I marts kunne Dexerto berette, at ESIC var på vej med udelukkelser af op mod 52 coaches.

Og i april kom det så frem, at den nuværende Imperial-coach peacemaker ifølge Jaxon var røget under lup hos ESIC for at have udnyttet coach buggen, da han var coach for Heroic tilbage i 2018.

peacemaker er som bekendt Imperial-coach den dag i dag og skal efter planen tage hul på PGL Majoren i Antwerpen mandag i næste uge, når første runde, det såkaldte Challengers Stage, skydes i gang.

#1(Med 12 svar)
2. maj 2022 kl. 11:37
Pimp
Major deltager
Flot.. .

Det er efterhånden svært at argumentere mod Valve og deres syn på coaches. De har siden dag 1 været skeptiske, og modarbejdet integrationen af coaches på fuld skala.

Ved først givne mulighed vælger langt over halvdelen af de prominente navne så at snyde. Det er så gennemført fattigt, og hovedrystende dumt.

Massiv respekt til de trænere og spillere der holder sig for gode til den slags, men hold nu kæft hvor er der efterhånden mange med røde øre.

Øv.
#2(Med 4 svar)
2. maj 2022 kl. 11:49
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Valve burde uden tvivl levere et så bug-fri spil som muligt. Der har åbenbart været mange muligheder for at snyde. Det er på ingen måde et forsvar af de coaches der har snydt, men hvor der er konkurrence vil der være forsøg på snyd.

De kunne vælge at bakke op om spillet og lukke ned for de bugs der er (Og som tydeligvis er alment kendt) og/eller give "dommeren på banen" mulighed for real-time at se, hvad en coach ser, og så slå ned på det live.
#5(Med 3 svar)
2. maj 2022 kl. 12:14
JernLars
+1
Det er Valve, og Valve alene der har ansvaret for at der ikke er bugs i spillet. Selvfølgelig har coachene også et ansvar, men det meste af tiden ligger bolden hos Valve
#9(Med 1 svar)
2. maj 2022 kl. 12:57
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Det meste af tiden - indtil kampen starter og igen efter den er slut. Hvad der sker under kampen er 100% til indstillingen fra spillere/coaches.

Jeg forsøger ikke at sige, at Valve ikke skal tage sig sammen, for det skal de!
Men alle spiller under de samme forudsætninger, og er man ikke voksen nok til at spille efter reglerne og modstå fristelsen, så løber man ind i en velfortjent straf. Det er uden nogen former for undskyldninger eller undsigelser trænernes egen skyld, at de dummer sig.
#13(Med 0 svar)
2. maj 2022 kl. 18:56
Juu88
+1
#21(Med 0 svar)
4. maj 2022 kl. 01:18
JakobHelms
Derfor bør de implicerede stadigvæk reagere moralsk korrekt i situationen.

Jeg er godt med på, at der ikke har været nogle af de coaches her, som bevidst har forsøgt at snyde sig til en fordel (med en meget, meget lille undtagelse i form af folk der bevidst har forsøgt at aktivere en bug) - men det er ikke moralsk korrekt at stjæle folks pung og tage deres penge, uanset om man stjæler den fra deres lomme, eller utilsigtet finder den tabt på jorden. De coaches der er blevet præsenteret med en mulighed - ligesom den tabte pung på jorden - burde naturligvis have rapporteret dette til rette instans (i dette tilfælde nok bare den tilknyttede turneringsadmin) lige så snart det skete.
#12(Med 6 svar)
2. maj 2022 kl. 18:14
Rejin
Major deltager
Skal vi ikke lige huske på den her wave der kommer er taget fra samme tid som den første. Altså ikke bugs der er blevet udnyttet EFTER.
#14(Med 5 svar)
2. maj 2022 kl. 19:06
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Det er helt sikkert vigtigt at tage med, men det ændrer ikke på, at en lang række coaches har snydt, før de kunne se at der kom en konsekvens, men helt sikkert uden at være i tvivl om, at det var forkert i øjeblikket - sanktion eller ej.

At en efterhånden SÅ stor del af (på det tidspunkt) aktive coaches har snydt er et glimrende argument for Valve. Uanset hvordan det ser ud efter det er blevet kendt, at handling har konsekvens.
#16(Med 4 svar)
2. maj 2022 kl. 19:41
Rejin
Major deltager
Uden tvivl især når de har været imod coaches fra starten. Men jeg synes man skal se det som en lærestreg for alle indvolveret. Coaches, spillere, TO, spil udvikler. Også komme videre, det hjælper ikke noget at dvæle ved det. (Bliver nok nødt til at sige det ikke er et forsvar for mine egne handlinger)
#17(Med 3 svar)
2. maj 2022 kl. 20:09
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Jeg er helt enig. Jeg synes dog ikke, at den skal endeligt lukkes før alle der har snydt har fået sin straf.
Alt andet ville være unfair for dem der har taget sin straf - dig inkl.
Og nej, du behøver ikke sige, at det ikke er et forsvar for egne handlinger.
Du har taget din straf, og så er den i min optik ikke længere. Videre!

Og i øvrigt al mulig held og lykke fremover. Du har helt sikkert stadig mere at bidrage med!
#18(Med 2 svar)
2. maj 2022 kl. 20:42
Rejin
Major deltager
Mange tak for de venlige ord! Ja helt enig de skal self straffes. Men derfor bør der ikke ske yderligere ting fra valve/TO. Der er en linje den er blevet trukket også kom videre i mine øjne ihvertfald!
#19(Med 1 svar)
3. maj 2022 kl. 06:31
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Jeg tror måske vi har talt forbi hinanden.

Jeg synes på ingen måde at coaches skal forbydes i CS, men Valve har altid været afaik modstander af coaches på serveren, så at den slags skandaler kommer, gør at de nok ikke rykker sig tættere på at synes godt om ideen.

Coaches er efterhånden en så integreret del af CS på alle niveauer - det ville være en skam at afskaffe det. Så hellere udvikle værktøjer til admins og fikse de bugs der tillader misbrug.
#20(Med 0 svar)
3. maj 2022 kl. 23:14
Rejin
Major deltager
Tror vi var enige men jeg som er træt med to børn som er syge haha :D !
#3(Med 1 svar)
2. maj 2022 kl. 11:55
JernLars
Er der nogen der ved om ban falder før majoren eller efter? Det kunne potentielt set have store implikationer for slut resultatet, men håber at den kommer hurtigt
#7(Med 0 svar)
2. maj 2022 kl. 12:34
Hateville
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Jeg anbefaler at læse artiklen.
#4(Med 3 svar)
2. maj 2022 kl. 12:10
z1mZe
Det jeg hæfter mig ved er "Og i april kom det så frem, at den nuværende Imperial-coach peacemaker ifølge Jaxon var røget under lup hos ESIC for at have udnyttet coach buggen, da han var coach for Heroic tilbage i 2018."

Kan det virkelig passe at Heroic har haft 2 coaches der har brugt den bug, uden at nogen i og rundt om har vist noget om det. det lyder mærkeligt....
#6(Med 0 svar)
2. maj 2022 kl. 12:33
RasmusRoev
Skisme en farlig diskussion at starte herinde :)
Altså med den "tude" film som Heroic lagde op, så må man satme håbe for de gutter, at de taler sandt.
Men man kan dog have sin tvivl.
Jeg tror ikke nogen, som har været omkring NOGLE af disse coaches har rene hænder - Dog bare min holdning :)
#10(Med 0 svar)
2. maj 2022 kl. 13:03
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Var peacemaker coach før eller efter Hunden? Eller måske endda i vinduet under hundens ban?

EDIT: jeg fandt selv svaret på mit spørgsmål.

Peacemaker var coach før hunden, og før buggen var almen kendt. Så længe de ikke har haft en træner efter hunden, som har udnyttet buggen, så bør det ikke lægges dem til last. Da peacemaker fratrådte var der jo ingen, som kendte til buggen.
#11(Med 0 svar)
2. maj 2022 kl. 14:17
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
De indrømmede da, afai-remember, at de vidste det, efter første bug-abuse fra hunden (mod Astralis), men herefter siger de at de intet vidste, på trods af hunden fortsat misbrugte buggen. Så kan man jo så vurdere hvad ens holdning er hertil :-)
#8(Med 0 svar)
2. maj 2022 kl. 12:39
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Bliver spændende at se den liste!
#15(Med 0 svar)
2. maj 2022 kl. 19:09
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Bliver godt nok spændende at se hvad og hvem der er impliceret i denne bølge - og om ESIC tør tage ansvaret for potentielle spillerbans, som det virkede til de for alt i verden gerne ville undgå ved første bølge.

Det bliver også en smule skræmmende, for hvis man tænker på at de coaches der først får et ban nu, hele tiden må have vidst at deres tid (og straf) ville komme - så har de nydt godt af løn og tillid fra diverse organisationer. Bliver også spændende at se hvad straffene så bliver. Bør de være større end første bølge, hvis de ikke selv meldte sig dengang hvor ESIC åbnede op for at man kunne samarbejde med dem for mindskning af straf?
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.