Ifølge Altekz kan Astralis Talent godt gå hele vejen.

"Vi føler selv, vi har en chance for at vinde det hele"

Dust2.dk tog en snak med Altekz, der sagtens kan se Astralis Talent gå hele vejen i slutspillet.

Astralis Talent er for første gang at finde i POWER Ligaens slutspil efter tre glippede forsøg i 2021.

Det glæder naturligt nok Altekz, der siden april sidste år har tørnet ud i Astralis-trøjen. Slutspillet skyldes blandt andet, at lang tids opbyggende arbejde endelig bærer frugt.

Jeg er selvfølgelig rigtig glad for, at vi endelig har nået slutspillet.

Det har været målet længe, men vi var igennem en opbygningsfase med fokus på at bygge mange ting op uden for spillet og med mange udskiftninger så var det svært at få en stabil mappool førhen.

Det har vi fået nu, og det viser vi denne sæson med det nye lineup af spillere, det nye fuldtidssetup og ny energi på coach-siden, siger han.

Hvad er målet for slutspillet?

Vi føler selv, vi har en chance for at vinde det hele. Det kræver, at vi leverer på dagen, men det er helt klart målet.

Vi tager dog en kamp af gangen. Det er et af de områder, vi er blevet skarpere på, siger Altekz.

Ændringer inden sæsonstarten

Forud for denne sæson af POWER Ligaen havde Astralis Talent skiftet ud både på trænerposten, hvor trace tog over for VNG, ligesom også brzer og Fessor kom ind på lineuppet midt i sidste sæson.

Desuden er holdet også gået fuldtid, og det ser nu ud til at have båret frugt. Først på året nåede de slutspillet i WePlay Academy League, og i denne uge blev slutspillet i POWER Ligaen så sikret. Begge præstationer var første gang for Astralis Talent-mandskabet.

Og selvom det er en holdindsats, der har bragt dem i POWER Ligaens slutspil, så er der alligevel én, Altekz gerne vil fremhæve.

Der er mange ting og mennesker, også uden for selve holdet, der er med til at gøre os gode.

På holdet bidrager alle med rigtig meget, men vigg0 er nok den som har påtaget sig den "store" rolle, da han typisk er manden med det sidste ord, hvilket kun er rigtig godt for os og vores spillestil.

Samtidig med at han typisk caller så skyder han ekstremt mange, og kan snildt vinde runder alene når han gør sine ting, siger Altekz.

Bud på finalen

Kampprogrammet for slutspillet er lagt, og her skal Astralis Talent op mod DREAM i kvartfinalen. Det er et mandskab, som Astralis Talent ikke har vundet over i grundspillet, men derfor ser Altekz alligevel, at favoritværdigheden er Astralis Talents.

Vi er inde i en rigtig god udvikling, og jeg ser helt klart os selv som favoritter. Vi har tabt rimelig stort til dem for nyligt, men vi har en god tro på os selv, og vi har vist, vi er et godt slutspilshold, siger han.

Skulle Astralis Talent vinde den kamp, så står de overfor MASONIC i semifinalen. I den anden kvartfinale mødes Linx Legacy og LosReyes, mens Tricked venter vinderen af det opgør.

Og hvis han er tvunget til at pege på den største konkurrent i slutspillet, så er det en potentiel finalemodstander, han peger på.

Jeg føler næsten, alle hold i slutspillet kan gå hen og overraske. Det handler om dagen, men umiddelbart kan jeg godt se os og Los Reyes i en finale. Dem har vi haft rigtig svært ved at slå, siger han og tilføjer:

Der er flere dygtige hold og rigtig gode spillere. Konkurrencen er hård, men hvis vi spiller vores spil, uden at overtænke og holder humøret oppe, så vinder vi det hele. Det har vi kvaliteten til, siger Altekz.

Kvartfinaler og semifinaler spilles den 4. april. Finalen spilles på LAN i Odense den 10. april. Billetterne er til salg og kan >>KØBES HER<<.

Astralis Talent består af:

  • Danmark Altekz

  • Danmark vigg0

  • Danmark MistR

  • Danmark brzer

  • Danmark Fessor

#1(Med 0 svar)
25. marts 2022 kl. 20:27
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det begynder at ligne et hold. Stadig langt mellem 1. og 2. holdet, men de begynder at bide fra sig.
#2(Med 0 svar)
26. marts 2022 kl. 12:21
AwF
Må man godt kalde sig favoritter imod et hold med 51p når man selv lander på 36? Endda et hold som over to sæsoner har opnået bedre resultater, og er i bedre udvikling?

Det er en ommer Altekz. Fedt at have selvtillid! Det skal I have.. Men favoritværdigheden har i IKKE over andre end måske Linx.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.