CS2 ER LANDET
LIVE
brzer sætter et par ord på tiden i Astralis Talent.

Første interview i Astralis-trøjen: brzer ser frem mod en ny sæson af POWER Ligaen

brzer og Astralis Talent tager i næste uge hul på POWER Ligaen sæson 19.

En ny sæson af POWER Ligaen står for døren, og i næste uge tager blandt andre Astralis Talent hul på deres færd i POWER Ligaen.

Til at styre tropperne står brzer, der i november skiftede fra MASONIC til Astralis Talent, og han sætter overfor Dust2.dk ord på den første tid i Astralis-trøjen.

Det har været en meget lærerig tid, hvor jeg skal tage meget mere ansvar, end jeg normalt ellers har gjort og have mere fokus på comms, strukturen både på og udenfor serveren. Ellers har det været godt til mig at komme væk fra trygge rammer og prøve noget nyt, som var tiltrængt, siger brzer.

Hvordan er det anderledes i forhold til at være i MASONIC?

Forskellen for mig har helt sikkert været, at MASONIC har prøvet at finde ud af tingene hen ad vejen, og der er Astralis suverænt bedre og har styr på alt organisations-mæssigt, siger han.

Klar målsætning

I forbindelse med tilgangen af brzer annoncerede Astralis desuden, at Astralis Talent i 2022 går fuldtid.

De bedste CSGO betting sider kan du finde her.

Dermed er der nu tid til udelukkende at fokusere på spillet, og det har også medført ændringer af målsætningen.

Vores mål har helt sikkert ændret sig. Vi skal til at vinde og være med, der hvor det er sjovt. Det lægger vi overhovedet ikke skjul på, siger han.

Astralis Talent har endnu til gode at nå slutspillet i POWER Ligaen trods tre forsøg i 2021. Det skal der også laves om på i år, hvor målsætningen er klar.

Det er helt sikkert en top 4-placering. Som jeg ser det, er der tre rigtig gode hold med udover os denne sæson; Los Reyes, MASONIC og Tricked. Alt andet ville være en skuffelse, siger han.

Forskel på coaches

Astralis annoncerede tidligere på ugen, at trace var hentet ind som ny coach i stedet for VNG, der ellers har varetaget trænergerningen, siden han tog over for spdr i slutningen af september sidste år.

Og trods kort tid under begge coaches, så er der en mærkbar forskel, fortæller brzer.

Martin (trace, red.) har meget mere spilforståelse og er lidt mere den hårde hånd, der klapper en i nakken, når man dør til eco, hvor VNG er lidt mere “kom igen, i har den næste gang”-typen, siger brzer.

Ny i IGL-rollen

brzer har foruden AWP'en også overtaget IGL-rollen på Astralis Talent. Og den tjans er han glad for at tage på sig, lyder det.

Det kom lidt pludseligt faktisk. Jeg har altid gået og tænkt over, om jeg kunne få det til at fungere både som IGL og AWP. Jeg savnede mere struktur i vores spil, som de manglede, da jeg kom ind. Det ligger det bare naturligt til mig, da jeg altid har snakket meget og har masser af ideer og sådan noget, siger AWP'eren.

brzer og resten af Astralis Talent skyder POWER Ligaen sæson 19 i gang i næste uge.

Astralis Talent består af følgende:

  • Danmark brzer

  • Danmark Fessor

  • Danmark vigg0

  • Danmark Altekz

  • Danmark MistR

  • Danmark trace (coach)

#1(Med 1 svar)
7. januar 2022 kl. 16:46
zaioh
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
"brzer har foruden AWP'en også overtaget IGL-rollen på Astralis Talent. " Fra hvem?
#2(Med 0 svar)
7. januar 2022 kl. 17:01
sygtnokbro
vigg0
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.