rizc: "Jeg skal være et friskt pust"

Dust2.dk fangede den nye sportsdirektør i Tricked til et interview om hans nye rolle i organisationen.

rizc er ny sportsdirektør i Tricked.

Sådan lød meldingen fra Tricked, der nu opgraderer sin stab, fredag eftermiddag.

I den forbindelse har Dust2.dk sat den nyslåede sportsdirektør i stævne til en snak om hans rolle i organisationen og klubbens målsætninger på sigt.

Tricked har været genstand for vokseværk i løbet af de seneste par år, og derfor var der brug for flere kræfter til at løfte den sportslige byrde. Det forklarer rizc således:

Generelt er vi i Tricked vokset rigtig meget de seneste år. Det betyder også, at vores CEO, Morten Høj Jensen, har været fuldstændig booket op med opgaver, som ikke er sportslige. Derfor var det for det første nødvendigt at få skabt en struktur, hvor han ikke skal stå for driften af virksomheden og det sportslige samtidigt. Der er simpelthen ikke timer nok i døgnet til, at han ville kunne gøre begge dele.

Ifølge hovedpersonen selv kommer han ikke ind i rollen med en bred palette af nye kompetencer, men han skal i højere grad være et frisk pust, lyder det:

Det, jeg kan tilføje sportsligt, er måske ikke så meget nyt, men derimod et frisk pust og et større fokus på spillerne, som der ikke var muligt før. Jeg har været i fuld gang med at forbedre den struktur, der allerede var, da jeg startede i rollen så småt i December og opbygge småting, der ikke var søsat før, således at vores spillere kan performe endnu bedre, og vi kan sikre os, at deres udvikling går som den skal.

Hånden på kogepladen

rizcs nye arbejdsopgaver er delt op i flere sektioner, men alt sammen har kategorierne til fælles, at han skal gøre det nemmere at være spiller.

Jeg skal blandt andet lave management opgaver for alle vores spil såsom kalenderplanlægning, contentplanlægning og forberedelse til bootcamps/LAN's. Derudover står jeg også for de strukturelle opgaver. Altså ting, der sørger for, at spillerne har den struktur, der skal til, for at de kan performe på professionelt niveau. For eksempel har vi lige fået tilknyttet en ny perfomance coach som jeg skal arbejde tæt sammen med. Men også strukturen i forhold til vores talentudvikling i alle spillene. Et eksempel her kunne være vores Scouting Grounds events, hvor vi finder vores fremtidige Academy spillere.

Udover det strukturelle arbejder, hvor rizc skal spille en vigtig rolle i klubbens bagland, er der også de helt klassiske, sportslige roller, hvor den nye sportsdirektør får en central rolle:

Jeg skal også stå for sportslige opgaver som for eksempel, når der skal signes nye spillere, som vi er i gang med i Fortnite lige nu. Der arbejder jeg tæt sammen med vores coach om, hvem der skal signes til Pro-holdet, og hvem der ikke skal.

En klar 2022-plan

Med en ny sportsdirektør ved roret er 2022-planen da også klar. Tricked skal være totalt dominerende. Særligt på den danske scene, fortæller rizc:

I 2022 skal vi dominere den nationale scene. Som eksempel skal der ingen tvivl være om, hvem der er det bedste hold i POWER Ligaen - noget som vi er godt i gang med allerede. Derudover har vi et håb om at komme op og snuse til den internationale top-30 og vise god form i diverse HLTV-cups og store kvalifikationer som feks. den RMR kvalifikation, der kommer snart.

Samtidig mener han også, at Tricked har det helt rette mandskab til at nå netop de mål:

Alle fem spillere på vores nuværende lineup og vores Coach er dem, vi helst vil have. Og på rigtigt langt sigt, når de 5 vi har nu rykker videre til store, internationale kontrakter, kommer vi til at have de bedste talenter klar fra vores eget Academy samt de bedste unge spillere, som ikke har været igennem Tricked-møllen endnu.

#1(Med 0 svar)
11. februar 2022 kl. 22:32
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Håber det går bedre end andre talents, som har skiftet til den aktive side.
#2(Med 0 svar)
11. februar 2022 kl. 22:45
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Kæmpe held og lykke, Niels. Er ikke i tvivl om du nok skal give den fuld Jonna.
#3(Med 0 svar)
12. februar 2022 kl. 00:28
wazorntB
Held og lykke, en god mand at få ind over det 😊
#4(Med 0 svar)
12. februar 2022 kl. 11:26
p0se
Held og lykke Niels ✌️
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.