k0nfig og Astralis tager kampen op i Funspark ULTI Finals.

Astralis inviteret til finaleevent

Det danske mandskab er blandt de otte hold, der kæmper med om 1,6 millioner.

Turneringsarrangørerne Funspark og Relog Media har offentliggjort deltagerlisten til Funspark ULTI Finals, hvor blandt andre Astralis, Gambit og ECSTATIC skal i kamp.

Funspark ULTI Finals er finaleeventet for Champion of Champions Tour, der inkluderer turneringer som Home Sweet Home, Pinnacle Cup, Elisa og Malta Vibes.

Turneringen har en præmiepulje på lidt over 1,6 millioner kroner og huser otte hold, der skal dyste i en double elimination Bo3 bracket. Funspark ULTI Finals afvikles online i Europa og skydes i gang på tirsdag.

Stærkt felt

På deltagerlisten er topholdene fra Funspark ULTI 2020 Europa-turneringen, BIG og Extra Salt, samt danske ECSTATIC og K23 fra Funspark 2021 ranking.

Dertil deltager fire inviterede hold, hvoraf Gambit, Astralis og Entropiq tilhører verdens top 10.

ULTI Finals bliver også første gang, vi får det nye Extra Salt at se i aktion. De har nemlig oprustet med to nye spillere, da de henter Grim fra Liquid og FURIA-spilleren junior.

Den fulde deltagerliste ser ud som følger:

Danmark Astralis (Inviteret)

Gambit (Inviteret)

Entropiq (Inviteret)

fnatic (Inviteret)

Danmark ECSTATIC (Funspark Finals)

Extra Salt (Funspark Finals)

BIG (Funspark rank)

K23 (Funspark rank)

Astralis møder K23 i første runde, mens birdfromsky og kompagni løber sammen med Entropiq, der i øjeblikket ligger nummer ni på verdensranglisten. Extra Salt får en hård debut med de nye spillere, når de tager kampen op imod verdens to'eren Gambit.

Kampprogrammet for første runde:

Tirsdag d. 18 januar:

  • 12:00 - Entropiq vs. Danmark ECSTATIC

  • 15:00 - Danmark Astralis vs. K23

Onsdag d. 19 januar:

  • 12:00 - fnatic vs. BIG

  • 15:00 - Gambit vs. Extra Salt

#1(Med 2 svar)
13. januar 2022 kl. 19:34
JakobHelms
Spændende retningsskifte for Astralis at de nu vælger at være med i en turnering som denne her. Sidste gang de var med i et event der ikke er en del af det etabliserede show (Majors/BLAST/ESL/IEM/Dreamhack-events) var 3 år siden med iBUYPOWER Masters 2019. Det er fedt at de gør det, og jeg håber, at det også er fordi vi har at gøre med et hold her som virkelig glæder sig til at spille og vise hvad de kan. Det ser jeg som et rigtig godt kvalitetstegn.
#3(Med 0 svar)
13. januar 2022 kl. 21:39
DOMINA7HOR
Jeg kan egentlig godt lide det! Der skal grindes og hvorfor ikke starte her?
#6(Med 0 svar)
14. januar 2022 kl. 14:17
nylsnej
Om ikke andet er det god pracc at få nogle officielle kampe under vingerne. God beslutning imo. Og pisse fedt for fans der savner noget CS :D
#2(Med 0 svar)
13. januar 2022 kl. 19:36
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Fan af OPAA
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Bliver spændende at se ECSTATIC mod hold fra den øvre hylde.
#4(Med 0 svar)
13. januar 2022 kl. 21:41
DOMINA7HOR
Fedt med både Astralis og ECSTATIC i aktion her set med danske øjne! Og synes det er forfriskende at se Astralis grinde et "mindre" event. De må og skal være sultne!

Dog lidt mærkeligt med Extra Salt, som er rygtet til Complexity. Skal de så spille dette event under Extra Salt-fanen, for derefter at skifte til Complexity før BLAST?
#5(Med 0 svar)
13. januar 2022 kl. 22:22
Hunt
Glæder mig til at se Ecstatic spille mod tier 1, det er nok det eneste de mangler pt. Det er svært at nå længere ned hvor de er pt i top 20 uden at spille mod tier 1.
#7(Med 0 svar)
14. januar 2022 kl. 18:15
Unifite
Udover penge har Astralis ikke meget at vinde i sådan en turnering - man kan næsten kun skuffe med mindre man taber en. evt finale til Gambit.
Men det giver selvfølgelig også spillerne mulighed for at tjene lidt præmiepenge, hvilket de ikke har meget udsigt til ellers. :)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.