Foto: Astralis

Astralis Talent henter brzer

Astralis Talent går igen på rov hos MASONIC, da de henter brzer ind som erstatning for void.

brzer er ny mand i Astralis Talent-trøjen, da han fra dags dato skifter fra MASONIC til Astralis Talent.

Her erstatter han void, der har været holdets AWP-spiller, lige siden holdet blev annonceret i december sidste år.

19-årige brzer har over de seneste måneder gjort sig bemærket som en rigtig stærk spiller, hvilket kulminerede, da MASONIC vandt NPF i oktober, hvortil brzer blev kåret som turneringens MVP af Dust2.dk.

Esportal

Kort tid efter sprang der dog noget af en bombe, da MASONIC satte brzer ud på bænken.

Ingen af parterne ville ud med, hvad der lå bag beslutningen, og det var derfor forventet, at brzer var på vej videre, hvilket nu er en realitet.

Vi har brugt en masse ressourcer på at bygge på, og har brugt de første 12 måneder på at prøve idéer af, begå en masse fejl, rette dem og finde det stærkest mulige set-up for vores version 2.0. Vi er nu komfortable med at investere yderligere, og det kræver også noget ekstra af vores spillere, siger VNG, der er ansvarlig for talentarbejdet i Astralis, og fortsætter:

Derfor vælger vi udskiftningen nu. void er en dygtig og talentfuld spiller, som også er vellidt. Derfor er det på ingen måde et let valg at skifte ham ud, men i det nye set-up har vi brug for en anden type. Jeg vil godt understrege, at vi kun har gode ting at sige om void, og vi ønsker ham al muligt held og lykke fremover.

Der er høje forventninger til holdets nye spiller, som Astralis har valgt på baggrund af, at han passer godt ind i den måde, som de gerne vil arbejde med talentholdet på.

Omvendt får vi i brzer en spiller ind, som passer til måden, vi gerne vil arbejde, og som virkelig brænder for at spille i vores system. Han er en spiller, jeg forventer mig rigtig meget af, og som sammen med holdet og dem omkring os, kommer til at give et boost allerede nu, udtaler VNG i pressemeddelelsen, hvor han også slår fast, at holdet skal levere bedre resultater i fremtiden.

Spillerne skal på fuldtid

Hidtil har Astralis Talent-spillerne ikke været på fuldtid, men det kommer de fra årsskiftet, mens der også bliver et tættere samarbejde med førsteholdet.

Vi har indtil nu arbejdet med spillere, der har haft arbejde eller skole ved siden af. Det har helt naturligt givet nogle udsving, men vi har samtidig bygget et fundament, der gør, at vi føler os klar til næste skridt. Fra 1. januar introducerer vi derfor et fuldtids-setup og et tættere samarbejde med pro-organisationen, som over de kommende måneder skal være med til at løfte de enkelte spillere, holdet og også resultaterne, siger Kasper Hvidt.

Astralis Talent har spillet tre sæsoner i POWER Ligaen indtil videre, som alle er endt med lige ved og næsten.

Holdet har således ikke været i slutspillet endnu, og i den indeværende sæson sluttede de seks point fra sjettepladsen, som giver en plads i slutspillet.

Det forventes der dog at blive lavet om på i fremtiden, når spillerne kommer på fuldtid, hvilket mange af konkurrenterne ikke er.

Astralis Talent består nu af:

  • Danmark Altekz

  • Danmark Fessor

  • Danmark vigg0

  • Danmark MistR

  • Danmark brzer

  • Danmark void (Bænket)

  • Danmark VNG (Coach)

Esportal
#1(Med 0 svar)
22. november 2021 kl. 13:30
Rubel
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Han var godt nok også skarp til NPF da. God signing umiddelbart!
#2(Med 0 svar)
22. november 2021 kl. 13:30
Django_xD
Crazy
#3(Med 0 svar)
22. november 2021 kl. 13:39
7ri
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 18
gz brzr så det nu vi skal se ast talent give den mere gas. og lad os nu se de samme spillere i en periode uden udskiftninger.
#4(Med 0 svar)
22. november 2021 kl. 14:00
larzN
Klasse signing
#5(Med 3 svar)
22. november 2021 kl. 14:27
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Nu bliver det rigtigt interessant.

Med det her setup, så er alt under en fast plads i DKs top5 og under top50 på verdensranglisten vel en reel skuffelse? Jeg er med på, at de lige skal igang, men hvis ikke talent ligger lige under Heroic, Flames og Astralis i DK, så får de vel ikke nok for deres penge.

Astralis satser på talentudviklingen, hvilket er fedt, men pludselig må kravet om at levere resultater også være markant anderledes :)
#6(Med 2 svar)
22. november 2021 kl. 14:32
JaySomz
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Tror du overvurderer økonomien lidt. Uden at vide det, så tvivler jeg på de matcher hverken ECSTATIC, Tricked eller AGF.
#7(Med 1 svar)
22. november 2021 kl. 14:33
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Talentholdet er på fuldtid fremover, hvilket bør afspejle sig i resultaterne. Når man så lægger Astralis’ generelle setup ind i ligningen, så er det ikke godt nok at ligge og rode rundt længere nede i ligaen og tabe til amatør/semipro-hold i diverse turneringer, som man har gjort hidtil :)
#8(Med 0 svar)
22. november 2021 kl. 14:44
JaySomz
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Ja - ligesom 6-7 andre hold i DK også er det.

Selvfølgelig skal der ske en forbedring resultatmæssigt - det siger de også i interviewet. Men jeg kommenterede bare på dit udsagn om, at de ikke får nok for deres penge, hvis ikke man ligger lige under top 3 i DK og rammer top 5/top 50, hvilket jeg ikke synes kan bruges som argument, når der sidder hvert fald 6 hold, som opererer med større budgetter og mere kortsigtede visioner.
#9(Med 0 svar)
22. november 2021 kl. 16:37
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Spændende skifte - og virker bestemt som en god signing. Holdet begynder nu endelig (!!) at ligne den type setup som jeg havde håbet de gik med fra start, i stedet for en en relativt (over?)ambitiøs satsning med efter- og folkeskole elever på deltid skulle være del af et projekt i flere år for måske (...) at blive en del af førsteholdet en dag.

Det her, det kan jeg tro på kunne fungere. Omvendt lidt synd for en coach som spdr at ryge ud med et "blakket" ry (forstå mig ret), med de midler han havde til rådighed - ift. nu hvor man arbejder med et hold fuld tid og med et formodet tættere (og reelt) samarbejde med A-holdet.
#10(Med 4 svar)
22. november 2021 kl. 22:43
DOMINA7HOR
Super signing og fedt at de går fuldtid med Talent-holdet. Og endnu et tjek til CSGO Leaks, som meldte om dette skifte for 20 dage siden.

Jeg håber de har fundet den rette sammensætning nu, for jeg synes efterhånden de nærmest har skiftet hvad der svarer til et helt hold ud. Er rollefordelingen bedre nu end den tidligere har været? Og er vigg0 og MistR gode nok?
#11(Med 3 svar)
22. november 2021 kl. 23:31
artie
vigg0 har fra mit synspunkt altid været blandt de bedste danske spillere. Hans spilforståelse er på et helt andet niveau, og han har et aim, som supplerer det perfekt. Jeg forudser, at hvis vigg0 får den rette mulighed for at spille Tier 1 CS:GO, så vil man se ham brillerer.
#12(Med 2 svar)
22. november 2021 kl. 23:46
DOMINA7HOR
Tak for input! Så må det også gavne ham at spille med gradvist bedre spillere som Fessor, Altekz og brzer. Jeg ved godt de ikke er tier1, men alligevel et skridt op fra tidligere spillere, hvis man ser bort fra Zyphon.

Er det vigg0 der IGL eller MistR? Var det vigg0 der tog den tjans efter R0nic, eller er jeg gal på den?
#13(Med 1 svar)
23. november 2021 kl. 00:09
artie
Vigg0 er IGL, men stod det til mig, så skulle han måske spille helt almindelige rifle haha
#14(Med 0 svar)
23. november 2021 kl. 00:16
Hunt
Er det ikke Altekz som er igl? Synes jeg læse et sted at det var ham?
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.