HUNDEN blev fredag idømt to års ban af ESIC for at dele strategimateriale. Hvad det materiale dækker over, løfter Heroic nu sløret for.

Heroic gør det klart: Det her delte HUNDEN

Det danske storhold har fredag aften løftet sløret for, hvilke filer HUNDEN har delt.

Det var ikke kun antistrat-materiale, HUNDEN forud for IEM Cologne delte med en direkte konkurrent.

Sådan lyder det nu fra Heroic, der i et opslag på Twitter kaster lys over indholdet af det Google Drive, HUNDEN først lukkede af for spillerne for derefter at dele med en konkurrent.

I opslaget remser det danske storhold op, hvad indholdet er, og det ser ud til, at det er en anelse mere end det såkaldte analysemateriale af modspillerne, som HUNDEN ellers hidtil har fastholdt. Og det er ikke materiale, som HUNDEN alene har forfattet.

De filer, som vi hidtil godt ved, blev delt, blev ikke udviklet af HUNDEN alene, men i fælles indsats med Heroics spillere. Nogle af dokumenterne blev både oprettet og ejet af spillerne selv på vores Google Drev.

Dokumenternes indhold viser, hvad vores hold leder efter, hvordan vi tænker, og hvordan vi udspiller vores modstandere, både i forskellige mapsettings og sider i spil.

Den beskriver vores filosofier i specifikke scenarier, f.eks. mid round calls, når X og Y sker, og hvordan vi vil misbruge og manipulere rotationer. Samlet set giver dette mange oplysninger om, hvordan vi tænker som hold. Dokumenterne dækker langt mere, end hvor modstandere kan lide at stå, og hvilke setups de bruger. De giver detaljeret instruktion om, hvordan vi agerer mod specifikke hold, hvordan vi spiller mod specifikke  smokes, og hvad vi præcis leder efter i vores forberedelse - som kan manipuleres i de forkerte hænder.

Disse filer er bygget på viden fra alle Heroic-spillere, som er skrevet detaljeret ud på tværs af flere filer, skriver Heroic blandt andet.

Lukkede for adgangen op til IEM Cologne

Ifølge opslaget fra Heroic skulle HUNDEN have lukket for adgangen til netop det Google Drev lige inden IEM Cologne.

Vores spillere fremhæver også den påvirkning, som HUNDENs begrænsning af adgangen til mappen har medført. Det var en bevidst handling, der begrænsede deres evne til at forberede sig og dermed vores chance for at yde vores bedste under dette års IEM Cologne, skriver Heroic og slår fast, at de bakker op om den dom, ESIC kom med fredag:

Vi støtter kraftigt ESICs opfattelse af, at denne type handlinger isoleret set er et brud på integriteten og ikke er noget, nogen arbejdsgiver eller esportsorganisation kan forvente af holdmedlemmer - især ikke fra en cheftræner, skriver Heroic.

Hvad der præcist er delt fremgår ikke af ESICs kendelse. De skriver i deres pressemeddelelse, at det delte er "strategisk holdinformation".

#1(Med 0 svar)
27. august 2021 kl. 21:36
WolmiN8ter
#Popcorn
#2(Med 13 svar)
27. august 2021 kl. 22:03
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Heroic må virkelig være sikre på at HUNDEN ikke har nogle konkrete beviser der kan hive deres spillere med i faldet, siden de kaster mere brænde på bålet. De kommende dage bliver spændende at følge, der kan ikke gå lang tid før at navnene bliver kastet på bordet.
#3(Med 11 svar)
27. august 2021 kl. 22:07
noche
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Men spørgsmålet er så om han vil ramme spillerne. I så fald er det ikke kun karrieren indenfor cs der er slut.
#4(Med 10 svar)
27. august 2021 kl. 23:07
Patman
Is på makker :)
#5(Med 9 svar)
27. august 2021 kl. 23:31
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
?

Det er da ikke utænkeligt, at det kommer til at koste venskaber og andre relationer, som kan have relevans uden for esportens verden 🤷🏼‍♂️
#6(Med 8 svar)
27. august 2021 kl. 23:50
Patman
Nå på den måde men noche svare også ret bredt. Han vil jo til hver en tid nok godt kunne få et "normalt" job trods alt
#7(Med 6 svar)
28. august 2021 kl. 06:33
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Altså rigtigt mange ved, hvem han er og hvilke kontroverser han har været en del af eftersom de almindelig medier (navnlig BT og TV2) har skrevet så meget om ham og hele miseren.

Jeg er dog enig med dig i, at det formentligt ikke vil påvirke muligheden i andre brancher.

Men overvej, hvor mange timer af hans “bedste år” han har brugt i og omkring CSGO communitiet. Hvis alle vender ham ryggen, bliver hans liv markant anderledes. Han spiller højt spil lige her.
#8(Med 3 svar)
28. august 2021 kl. 09:10
kapz
Set på landsplan er CS en niche, og det vil ikke have nogen betydning for hans jobmuligheder uden for sporten. Der er ganske få af mine 250 kolleager på kontoret som kender noget til CS, og jeg tvivler nogle af dem ved hvem HUNDEN er :-)
#11(Med 0 svar)
28. august 2021 kl. 11:36
Radski
De søger ofte efter ens navn på nettet :)
#16(Med 0 svar)
28. august 2021 kl. 18:03
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Helt sikkert en niche, men som arbejdsgiver ser det underligt ud, hvis der på CV’et er 5-10 års hul eller der står “træner for Heroic”, så vil de muligvis undersøge hvad det er for en størrelse, og dermed se overskrifterne.

Han kan selvfølgelig forsøge at komme en eventuel ny arbejdsgiver i forkøbet spille med åbne kort, men det lyder sgu heller ikke helt godt.. “Min chef var truende overfor mig, så jeg sendte fortroligt materiale til vores nærmeste konkurrent.”

Så ja.. jeg hil give Whitebear ret i, at det er højt spil der kører lige nu..
#23(Med 0 svar)
28. august 2021 kl. 20:27
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Det er ikke så stort som fodbold, det er vi da helt enige om.

På min arbejdsplads er der langt flere, end man lige skulle tro, som interesserer sig for det. Min gamle farmor på 85 sidder troligt og følger med på Zulu, når Astralis spiller, så det her bliver mere og mere hvermandseje.

Folk kommer til at have hørt om ham og den her episode, selvom de ikke nødvendigvis går op i esport :)
#12(Med 1 svar)
28. august 2021 kl. 11:54
ankjaers
Han har en bachelor i pædagogik. Hvilket er lidt oplagt til jokes når man tænker på hvilken børnehave det her er.
#14(Med 0 svar)
28. august 2021 kl. 13:39
bat
+10000
#10(Med 0 svar)
28. august 2021 kl. 09:31
noche
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Det var netværket og relationer via CS netværket jeg tænkte på, dog vigtigste af alt venskaber.

Det burde blive taget op internt i ESD om han ville kunne blive ansat hos medlemmerne i fx foreningslivet.
#21(Med 0 svar)
28. august 2021 kl. 20:00
uedzorn
Det kunne også være at de rent faktisk havde rent mel i posen, selvom at hunden siger andet. Hvis manden har gjort hvad der beskrives her i artiklen, så ville jeg ikke stole på manden som så vi var de sidste to tilbage på jorden. Der er meget som peger på at hunden er skyldig. At hen hel organisation (samtlige spillere og resten af organisationen), bestemmer sig for at frame en træner på baggrund af præcis hvilken motivation?! Modsat indrømmer Hunden at have gjort det beskrevne, men underdriver hændelsen. Hvis han har delt deres spilstil/reaktionsmønster/teamets dna og så rent faktisk blokket det hele af lige før en turnering og delt med konkurrenter, så skal han brænde op i helvede.
#9(Med 5 svar)
28. august 2021 kl. 09:13
PillerPaller
Risikerer hunden egentlig fængsel worst case :?
#13(Med 4 svar)
28. august 2021 kl. 12:48
Patman
Så er det Max betinget da. Tænker ik han kommer ind og ruske
#15(Med 3 svar)
28. august 2021 kl. 15:22
PillerPaller
Hvilke tidl. sager bygger du det på :)?
#17(Med 2 svar)
28. august 2021 kl. 19:01
fLix8
Kan han ikke kun blive dømt for brud på sin kontrakt? I så fald går jeg ud fra, at straffen bliver i form af erstatning til Heroic. Kontraktbrud og snyd i et spil, er vel næppe noget man bliver idømt fængselsstraf for.
#20(Med 1 svar)
28. august 2021 kl. 19:54
PillerPaller
I mit hoved er det bare at sammenligne med, at dele fortrolig information med en konkurrent uden at have lov til det - tænker sådan noget vil medføre en mere seriøs straf, hvis udgangspunktet er fx 2 store fodboldklubber eller virksomheder : ) Nægter simpelthen at tro på, at sådan noget kun ville medføre en betinget dom...
#24(Med 0 svar)
28. august 2021 kl. 21:48
fLix8
Hvis det var sket i Astralis ville deling af fortrolig information måske kunne medføre fængselsstraf, eftersom du kunne profitere på det igennem aktiestigning eller fald. Tror bare ikke, at han kan straffes med andet end erstatning i retten og så bliver han vel udelukket fra eSport af de diverse instanser, som er i denne branche.

En hurtig Google søgning, siger mig, at han evt. kan blive tiltalt for brud på tavshedspligten i forbindelse med forretningshemmeligheder. Tillader mig lige at citere dette link: lederne.dk/faa-hjaelp-og-svar/ansaette..

"Overtræder du loven, kan du risikere bortvisning, erstatning, nedlæggelse af forbud og påbud, betaling af en godtgørelse fastsat af domstolene samt straf. I nogle kontrakter ser vi også, at brud på tavshedspligten er sanktioneret med en konventionalbod – et fastsat kompensationsbeløb, du skal betale, hvis du overtræder tavshedspligten."

Hvilken straf der evt. kunne blive tale om, kan være at andre ved noget om. Jeg kan bare ikke forestille mig, at der bliver tale om fængsel i dette tilfælde, heller ikke betinget.

Håber da ikke, at det kommer så vidt for HUNDEN. Han har dummet sig gevaldigt, det kan vi godt blive enige om, men det er stadig blot et spil eller en sport vi snakker om. Han har skadet sporten og nu bliver han ekskluderet fra den, hvilket er straf nok i mine øjne.
#18(Med 10 svar)
28. august 2021 kl. 19:40
RasmusRoev
Undskyld, men er det ikke Heroic der er de store "svin" i hele den her sag? Jeg har som folk ved, været meget efter HUNDEN!
Men ret skal være ret. "Beskyttede" de ikke HUNDEN i starten, da han ligesom tog hele skraldet selv. Når det så ikke går deres vej (ved godt han har delt ting med andre), så gør de alt, for at nakke manden?
#19(Med 4 svar)
28. august 2021 kl. 19:45
SEVEN
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Problemet er vel at han prøver at trække spillerne med i faldet nu. Hvis de støttede ham, da han tog ansvar for hans handlinger, så er det vel forståeligt at de går ud og beskytter spillerne, når han pludselig vender på en tallerken?
#25(Med 3 svar)
28. august 2021 kl. 22:33
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Det gjorde han jo først efter, at de havde fyret ham og truet med sagsanlæg for deling af materiale.
#26(Med 1 svar)
28. august 2021 kl. 23:07
RasmusRoev
Jamen lidt der jeg står ? At de kunne godt dække over ham, når han tog skraldet for både org og spillerne?
Jeg sidder bare med den følelse af, at hele lortet viste, at manden brugte den bug. Og derfor stod de 110% bag ham, da han blev opdaget med hånden i kagedåsen. For ligesom at dække over deres egen røv ?
#29(Med 0 svar)
28. august 2021 kl. 23:23
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Det ved jeg intet om, og jeg synes ikke, at der er kommet noget frem i offentligheden endnu, så man selv kan tage stilling.

Pimps vurdering siger jo intet om, hvad det er, han har set.

Jeg kan sagtens følge din tanke, men indtil der kommer mere frem, så synes jeg det er forhastet at kunne tilsidesætte ESICs tidligere konklusion :)
#28(Med 0 svar)
28. august 2021 kl. 23:16
SEVEN
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
I see, tak.
#22(Med 4 svar)
28. august 2021 kl. 20:04
uedzorn
Tror aldrig at Heroic har været svinene. Der har været nogen som har troet mere på hunden end heroics udtalelser tidligt i forløbet, men jeg synes godt nok at pilen begynder at pege en bestem vej.

Problemet er at selv hvis en eller flere spillere vidste at han havde brugt buggen som det beskrives, så har hundens handlinger gjort ham så utroværdig at ingen vil tro på ham uden beviser. Derudover har han motivation for at lyve; I den aktuelle sag (ang. delt materiale): hvad skulle være Heroics motivation for at finde på sagen (når hunden endda har indrømmet det)
#27(Med 3 svar)
28. august 2021 kl. 23:08
RasmusRoev
Er HELT enig i det du skriver. Og manden står sku skidt nu. Men hvor meget kan han egentlig gøre, med en Org som Heroic? Læs #26.
Jeg er sku lidt splittet. Manden har dummet sig, og skal ikke være i cs verden! Der er jeg stadigvæk. Jeg brækker mig bare lidt over Heroic i alt det her? Samt de andre spillere?
#30(Med 1 svar)
29. august 2021 kl. 00:25
fLix8
Som du selv siger, virker det mistænkeligt at de beholdte ham, men medmindre HUNDEN kan bevise at organisationen har holdt hånden over ham og spillerne, så har Heroic været uden skyld i begge sager på papiret.

Han får kun ram på dem, hvis nogle af de andre spillere bliver banned, men i og med at han var en autoritet på holdet, står han stadig tilbage som den store skurk i det hele.

Det er mest af alt bare en kæmpe tragedie. Verdensklasse hold og træner, tænk at det skulle ende i det her.
#31(Med 0 svar)
29. august 2021 kl. 00:43
RasmusRoev
Helt enig.
HUNDEN er jo død i esport verdenen nu.
#33(Med 0 svar)
29. august 2021 kl. 20:45
uedzorn
Jeg tænker bare at hvis de var 110% bag ham og dækkede over ham, så er der no chance at han så ikke afslører det når han er villig nok til at påstå at en eller flere spillere har vidst det. I princippet kan der godt være noget om det han siger, men at hele Heroic har vidst det; det tror jeg personligt ikke :)
#32(Med 3 svar)
29. august 2021 kl. 09:47
RAVN
Det er jo stadig påstand mod påstand, hvornår ser vi nogle konkrete beviser?
#34(Med 2 svar)
29. august 2021 kl. 20:48
uedzorn
Nu er det jo ikke hel regulær retssag der kører i medierne! :D Så vidt jeg har forstået har Heroic givet beviser på det de har skrevet er fundet sted. Hunden har så brokket sig over at de ikke har ville høre på hans argumenter (om det er sket og hvilke beviser han har ved jeg ikke :) ) Men omvendt så er det nok til at bevise at han har gjort som han har gjort da der er tale om lukning for adgang til filer (hvilket man kan få notifikation på (ellers er der logs))
#35(Med 1 svar)
30. august 2021 kl. 14:47
RAVN
Nej, det kan vi hurtigt blive enige om. :-)
Jeg kan ikke finde ud af hvad der er op eller ned og jeg synes hverken Heroic eller Hunden er specielt troværdige.

Det eneste jeg egentlig anfægter er bare at hverken Heroic eller hunden er kommet med nogle beviser for at det de siger er sandt, i min verden kaster de bare med mudder i de her opslag.

Enig, der burde være nogle logfiler som i hvert fald kan vise at han har lukket for adgang for andre.

Men sagen er da spændende nok at følge. 🍿
#36(Med 0 svar)
30. august 2021 kl. 23:55
uedzorn
Måske kender jeg ikke hele sagen og alle udtalelser, men hvad ved heroics ageren er ikke troværdigt? Pimp har sagt at det er sandsynligt at han taler sandt (udfra 'bevis') Hvorfor kun sandsynligt? Hvis det kun er sandsynligt, så lyder det ikke som et specielt godt bevis? Og hvorfor smider hunden ikke bare svesken på disken og nævner navne når han er så presset? Alt sammen add'et op så giver hans ageren INGEN mening. Omvendt burde Heroic have ret gode beviser for at han har løjet i sagen om videregivet materiale da det drejer sig om filer og der findes logs af dette. Det lugter alt sammen af at Hunden forsøger at smide distraktioner for at tage stille spørgsmålstegn om deres kredibilitet. Hvis han har beviser og navne: så få dem dog forfanden ud!? Han er selv blevet udpeget 2 gange nu i 2 sager som sætter streg under hans exit af scenen; why the f*** nævner han ikke navne og kommer med beviser!? Jeg har også en bentley og et 3080Ti men I må ikke se billeder!

Jeg håber bare ikke at et hunde-vendetta kan ødelægge uskyldige spilleres fokus fra sporten (antaget at de er.)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.