HUNDEN skulle angiveligt have delt strategi- og taktikmateriale med en medarbejder hos Astralis.

HUNDEN: Derfor delte jeg analysematerialet

Det var angiveligt trusler og pres fra en person i Heroic-ledelsen, der fik den fyrede coach til at dele taktik- og strategimaterialet. Ifølge TV 2 Sport var det Astralis, HUNDEN delte materialet med.

Det var en medarbejder hos Astralis, som HUNDEN op til IEM Cologne delte analysemateriale med.

Det erfarer TV 2 Sport fredag eftermiddag.

I fredagens afgørelse fra ESIC står der, at HUNDEN har delt strategimateriale med et konkurrerende hold forud for IEM Cologne, og det er ifølge TV 2 Sport Astralis, der er tale om.

I afgørelsen står der desuden, at selvom HUNDEN havde delt materialet, så var det ikke blevet åbnet af modtageren.

Hvem hos Astralis, der skulle være modtageren, fremgår ikke af mediets historie.

Dust2.dk har været i kontakt med Astralis, der ikke har kommentarer til TV 2's artikel.

HUNDEN: "En fra Heroics ledelse truede mig"

HUNDEN selv kommenterer ikke på, hvorvidt det var Astralis, han delte materialet med. Han fortæller dog, at han delte analysematerialet efter en længere periode med pres fra ledelsen i Heroic. Et pres, der begynder sidste år.

Der er en fra ledelsen, der begynder at true mig, og han er et virkelig dårligt menneske over for mig. Når alt kom til alt, havde jeg ikke lyst til at være i nærheden af ham længere, og det gør jeg også klart omkring april/maj i år - at jeg ikke har lyst til at være der mere på grund af den person, siger HUNDEN til TV 2 SPORT og fortsætter:

Vi har så et møde et par dage efter, og her fortæller jeg den norske ledelse, at jeg aldrig nogensinde bliver glad i Heroic igen, og at jeg synes, vi skal se på en mulighed for, at jeg kan komme ud af Heroic. Jeg havde brug for en frisk start, men det ville de ikke give mig.

For at holde på deres succesfulde coach begynder Heroic, ifølge HUNDEN, at tilbyde lidt af hvert. I første omgang i hvert fald, for stemningen vender hurtigt.

De prøver så at tilbyde mig rigtig mange ting. En bedre kontrakt, biler, en lejlighed og at blive medejer af Heroic. Men jeg er meget afklaret omkring, at jeg ikke vil være der mere, siger HUNDEN til TV 2 Sport.

For en gangs skyld står jeg faktisk fast på min beslutning om, at jeg vil væk, men så vender den fuldstændig, og jeg får aggressive svar. Jeg melder mig syg, fordi de rammer mig rigtig hårdt psykisk. Jeg er fuldstændig knust over situationen, siger HUNDEN og fortæller, hvorfor han ender med at dele materialet:

Jeg delte det, fordi jeg var sendt på græs og var færdig i Heroic. Jeg synes, jeg gør det rigtige i situationen, fordi det ikke kunne skade Heroic, slutter HUNDEN overfor TV 2 Sport.

Dust2.dk har været i kontakt med Heroics direktør Joachim Haraldsen. Han skriver i et skrifteligt svar, at han ikke genkender HUNDENs udlægning.

Nicolai blev i dag for anden gang suspenderet af ESIC for uetisk opførsel. Alligevel fortsætter han med at lægge skylden på alle andre end sig selv. Dette er en forlængelse af den opførsel, Nicolai har haft lige siden, han fik en chance til hos Heroic. Vi kan ikke gå ind i detaljediskussioner om forholdet til en tidligere medarbejder, men Nicolais fremstilling tegner et fuldstændig fejlagtigt billede. Det er vigtigt at få frem, at det vi tidligere har refereret til som "severe trust issues" ikke kun var knyttet til ledelsen, men også resten af ​​administrationen, performance-holdet og værst af alt spillerne, skriver Joachim Haraldsen.

Dust2.dk har herefter spurgt Joachim Haraldsen, hvad han siger til HUNDENs påstande om, at medlem af Heroics ledelse skulle have truet ham. Det ønsker direktøren ikke at svare på og henviser i stedet til sit oprindelige svar. 

Dust2.dk har desuden forsøgt at få en kommentar fra Erik Askered, der er Chief Gaming Officer. Han er endnu ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

#1(Med 0 svar)
27. august 2021 kl. 18:03
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Har Dust2 snakket med hunden om det?

Tænker der kunne komme et godt interview ud af det, og måske nye oplysninger og afklaringer.

Og altså…
“ Jeg delte det, fordi jeg var sendt på græs og var færdig i Heroic. Jeg synes, jeg gør det rigtige i situationen, fordi det ikke kunne skade Heroic, slutter 'HUNDEN'.”

Hvordan kan det undgå at skade Heroic, at han afskærer dem fra indholdet og endda deler med en konkurrent..?
#2(Med 0 svar)
27. august 2021 kl. 18:02
NiveK
Blot fordi man er “sendt på græs”, berettiger det vel næppe deling af virksomhedsstrategier til tredje-part?
Umiddelbart en fesen forklaring.
#3(Med 0 svar)
27. august 2021 kl. 18:35
SEVEN
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Man nåede at få en lille smule sympati for hans tilstand, såfremt den er sand, lige indtil man læste hans argumentation for at dele taktikker med konkurrenterne..

Uanset hvad der er op og ned, så er det her en rigtig grim sag for esporten og uanset hvilken part som har været ansvarlig, har ageret ekstremt uprofessionelt.

Synd for sporten.
#4(Med 6 svar)
27. august 2021 kl. 18:54
Radski
sagde nej til at være medejer, bil og bedre kontrakt?? kom nu lidt...
#7(Med 5 svar)
27. august 2021 kl. 19:22
JakobHelms
Kan ligesom lidt fornemme at du aldrig har været sygemeldt, fordi du i en længere periode er blevet truet på din arbejdsplads, af en leder ;). Hvis den oplevelse HUNDEN beskriver er sand, så kan jeg sagtens forstå, at han sagde nej til ellers generøse tilbud.
#8(Med 3 svar)
27. august 2021 kl. 19:28
Radski
tag bilen, vær medejer og sælg det du ejer af heroic, og så smut
#10(Med 0 svar)
27. august 2021 kl. 19:54
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Mon ikke det også indebar en kontraktforlængelse? De tilbyder ham jo ikke en bil og medejerskab i afskedsgave 😂
#13(Med 1 svar)
27. august 2021 kl. 20:04
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Har du haft et arbejde før? :D
#20(Med 0 svar)
27. august 2021 kl. 22:30
Radski
Ja flere gange faktisk, og hver gang skulle jeg arbejde 2 uger før jeg kunne gå :DDD

Men troller også bare lidt ^^
#21(Med 0 svar)
27. august 2021 kl. 22:41
fremilyset
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Hvis du er blevet truet af din leder, så går du selvfølgelig til relevante instanser for at afslutte forholdet.
Hvem der har gjort hvad her er der kun 2 parter der ved og den ene part har mange beviser der taler negativ i sin retning.

Heroic beholder hunden på lønningsliste efter coachbuggen, hvor de kunne have smidt ham ud på røv og albuer.

"Biler, lejlighed, bedre kontrakt, medejerskab", altså værdier for flere millioner tilbyder de? Det lyder næsten for godt til og være sandt. Især når man kommer fra et forhandlingsbord, hvor man reelt kunne være blevet fyret, men virksomheden vælger og hjælpe en til at komme videre.

Sendt på græs og færdig i Heroic? Hvordan hænger det sammen med at det er ham selv som ønsker at stoppe? Han er vel ikke færdig før han har underskrevet en aftale om ophør. Sendt på græs må vel være et udtryk for at være blevet fyret, men han siger det er ham der vil smutte og dem som ønsker han bliver, så er man vel ikke fyret.
Så kommer den helt flade børnehave undskyldning.

Når man lige kommer fra en lortesag, hvor man er taget I og snyde og først benægte. men lige vælger og dele materiale fra min arbejdsgiver, som heller ikke er tilladt, selvom man er opsagt, fyret, selv går, gensidig aftale.
Gør det rigtige i situationen?? Hvilken situation snakker han om? Det lugter jo lidt af dårlig moral og etik.

Han var pludselig klar til at hjælpe med og indrømme coachbuggen,da han kunne få nedsat sin straf.
Han ændrer forklaring med hensyn til at det kun var ham der vidste det, men det ændrer han i en sag om at dele materiale?
Det kunne jo godt ligne at man bare skal kaste noget den anden vej, for at få historien og fortællingen til at passe med at han er ofret i hele denne sag.

Der bliver i en anden artikel fra hans advokat, forsøgt på at sige at de endnu ikke har set bevismaterialet, men han siger selv han har delt det, så der erkender han vel beskyldningerne?

Så han har erkendt 2 forhold, hvor han er skyldig, men samtidig mener folk han er kastet under bussen ?

Kan også se at nogle tror han er en kæmpe engel, som altid har lyst rummet op med glorien, men alle kan træde ved siden af. Nogle gør det tit og ved hvordan de skal komme op ad hullet.
Andre gør det og graver hullet dybere i forsøget på at komme op igen.
#5(Med 0 svar)
27. august 2021 kl. 18:57
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Kæft et shitshow. Bliver spændende at se om der på noget tidspunkt kunne mener beviser, i stedet for udtalelser fra begge parter. Omvendt, med en formodet retssag forude, skal de selvfølgelig tænke sig om.
#9(Med 0 svar)
27. august 2021 kl. 19:57
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Ved sku ikke, hele den her sag lugter langt væk.

Hvis hunden havde gjort sådan noget her før eller opført sig som en idiot kunne jeg forstå det, men come on, hunden har været i utallige organisationer og hold(Alternate, tricked, mad Lions etc.) Aldrig har der været problemer og han har haft et virkelig godt ry for at hjælpe spillere.

Heroic ledelsen derimod er helt nye i eSport, de opkøbte jo holdet sidste år og det er deres første lineup.

Så i mine øjne er der altså noget hold i hvad Hunden skriver, kan ikke se motivet bag alt det her hvis ikke han var blevet behandlet virkelig dårligt!

Han har muligvis taget nogle dårlige valg her, men at smide et ban i hovedet på ham på 2 år uden at gå dybere ind i sagen og bare tage medhold i Heroic er mig en gåde!

Det her var ALDRIG gået heroics vej hvis ikke den coaching bug der har fået ESIC til at se sig sure på hunden jo..
#14(Med 3 svar)
27. august 2021 kl. 20:24
bat
“Jeg synes jeg gør det rigtige i situationen” roflmao
#15(Med 2 svar)
27. august 2021 kl. 20:55
Patman
Ja sandheden må frem. I starten valgte han nok at Skåne de andre men når man bliver kastet for løverne så er der intet at skjule mere :)

Spillerne må da have vidste noget når det pludselig kommer sindssyge calls som bare passer
#24(Med 1 svar)
27. august 2021 kl. 22:46
bat
Han skriver det ift. at dele analysematerialet…
#27(Med 0 svar)
27. august 2021 kl. 23:51
Patman
Jo jo bevares
#16(Med 2 svar)
27. august 2021 kl. 21:14
wazorntB
Jeg gør det for den halve løn, en kolonihave og en elcykel.
#18(Med 1 svar)
27. august 2021 kl. 22:22
noche
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Nogle kolonihaver koster da mere end en lejlighed
#31(Med 0 svar)
28. august 2021 kl. 12:09
wazorntB
Bevares, så sparer de trods alt så mange andre steder 🤗
#17(Med 6 svar)
27. august 2021 kl. 22:06
Kristja
Jeg kan ikke se motivet bag alt det her hvis ikke han var blevet behandlet virkelig dårligt!
Om han har været en idiot, om han har dummet sig gevaldigt, JA. Men synes satme han får meget hate. Det er EN person mod EN HEL organasation. Nægter at tro på Heroic har rent mel i posen... Synes umiddelbart at de prøver at bort forklare sige hele tiden, og lege helte og ofre på samme tid :)

Sørgeligt det hele.
#19(Med 0 svar)
27. august 2021 kl. 22:26
Patman
Helt enig :) helt utopisk at tro at ingen spillere vidste noget.
#22(Med 0 svar)
27. august 2021 kl. 22:45
zyh
Det Interview med HUNDEN, vidner jo om at noget er helt galt. Jeg forsvarer ikke hunden, men det er langt fra utænkeligt at HUNDEN var alene om snyd.
Derefter kommer alt det med delte dokumenter, som er en helt anden sag. Her har HUNDEN handlet tåbeligt på alle parametre, men hvorfor gøre alt dette, hvis livet er perfekt i Heroic? Hvorfor gamble hele sin karriere hvis man er glad, der hvor man er? Og hvorfor er der Ingen der bider mærke i, at de isolerer HUNDEN fra spillerne, som et forsøg på at pille det sidste fra ham. Hvem, med sit fulde mindset og begavede tankegang, kan finde på sådan noget?

Det er elendig ledelse, uanset resultatet af sagen. Absolut talentløst, det kan ikke siges på anden vis.
#25(Med 3 svar)
27. august 2021 kl. 22:51
fremilyset
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Så fordi det er en person mod en organisation, så gør det automatisk organisationen til skurken?
Jeg kan godt se logikken.

Så hvis jeg laver lort i den på mit arbejde og bliver fyret, så kan jeg med den logik bare kaste nogle beskyldninger den anden vej. Så skal folk have ondt af mig, fordi det er mig mod en hel virksomhed og hvis virksomheden kommenterer på det, så prøver de og komme med bortforklaringer også selvom de snakker sandt.
#26(Med 1 svar)
27. august 2021 kl. 23:11
zyh
Det kommer så sandelig an på hvad der tolkes som lort, alt er vel relativt hvis det nu rammer toilettet eller rette medarbejder 😭🤣
#29(Med 0 svar)
28. august 2021 kl. 07:32
fremilyset
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
😉
#28(Med 0 svar)
27. august 2021 kl. 23:57
Kristja
Zyh har forklaret det meget godt. Og nej du skal nok ikke se så sort og hvidt på det jeg skriver ^^
Jeg siger ikke at Hunden ikke har nooset i den. Men som Zyh så fint skriver, så tror jeg satme heller ikke Heroic har ret mel i posen. De er ynkelige i min bog. Sælg ham, kom videre i livet...
#23(Med 0 svar)
27. august 2021 kl. 22:45
noche
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Og lige som jeg troede katteverdenen var klar til reality drama tv, så tager cs bare prisen igen igen.
#30(Med 0 svar)
28. august 2021 kl. 07:38
zypath
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Virker som en rigtig lortesag for alle parter.. håbløst af hunden at nogensinde dele internt materiale. En hvilken som helst arbejdsplads hvor man gør det, vil man komme i vanskeligheder. Det lyder dog også som håbløs håndtering fra Heroic generelt og samtidig virker det som utrolig dårlig ledelse. Selvfølgelig med den betragtning af Hundens udlægning er korrekt.

Det er tydeligt at branchen stadig er suuuuper umoden når det kommer til professionelle forhold.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.