Danske Rejin er Senior Manager for MAD Lions.

Efter mindre end en måned: Siger farvel til spiller

Det er under en måned siden, at holdet offentliggjorde deres nye holdkort, men nu er det altså slut for én af spillerne.

MAD Lions har valgt at skille sig af med keen efter mindre end en måned på holdet. Den 20-årige lette har været på prøve siden slutningen af marts, men nu er det altså slut.

Det skriver organisationen på Twitter.

På deres hjemmeside uddyber MAD Lions beslutningen, samt takker keen for hans hårde arbejde på holdet. Det er særligt lederrollen, der har været udfordrende for den 20-årige spiller.

Vi vidste, at en lederrolle ville være svær at udfylde for så ung en mand/spiller. Det var en god mulighed for ham til at prøve at lede et hold imod nogle af topholdene i verden, og vi er glade for, at han tog chancen og gav alt hvad han havde.

Desværre er det svært at udvikle lederevner på dette niveau på så kort tid, så derfor leder vi nu efter en anden IGL.

Vi tror i høj grad på, at keen har en masse at tilbyde, men vi mangler en anden profil lige nu, skriver MAD Lions på hjemmesiden.

keen har været en del af MAD Lions siden den 23. marts, hvor den spanske organisation afslørede det nye holdkort. Holdet tæller blandt andre danske TMB, som dog har været en del af holdet siden januar.

MAD Lions består nu af:

  • Danmark TMB
  •  sausol
  •  tudsoN
  •  Woro2k
  •  jL
     
  •  kubeN (coach)
  •  MusambaN1 (hjælpetræner)

 

#1(Med 0 svar)
6. april 2021 kl. 20:50
stylez
"Vi tror i høj grad på, at keen har en masse at tilbyde, men vi mangler en anden profil lige nu, skriver MAD Lions på hjemmesiden."

"Keen is solution-focused, gritty and consistent in his approach and this makes him a perfect fit for our squad."

🧐
#2(Med 9 svar)
6. april 2021 kl. 21:06
Wasin
"Jeg vil dog sige vi har gjort vores arbeje ifht at scoute. Det har været en meget lang process til at komme frem til de spillere der, så vil nok ikke sige det er ren lottokuponer"

Hvad er der gået galt siden det statement Rejin? Nyheden om holdet kom d.23 marts. Hvad er det præcis der har ændret sig på 14 dage?
#3(Med 0 svar)
6. april 2021 kl. 21:14
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Tallene er blevet trukket, og det faldt ikke ud til keens fordel :D
#4(Med 2 svar)
6. april 2021 kl. 21:18
rEkZA
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Der er jo altid den faktor der hedder kemi....
#5(Med 1 svar)
6. april 2021 kl. 21:20
stylez
Tja.. de har vel snakket og spillet sammen inden de skrev under på kontrakten? 🤣
#7(Med 0 svar)
6. april 2021 kl. 21:45
Rejin
Major deltager
Nej det har de faktisk ikke, de bliver betalt fra dag 1.
#6(Med 4 svar)
6. april 2021 kl. 21:42
Rejin
Major deltager
Der er skam ikke gået noget galt? Vi tog en chance hos en ung gut som udviste eksemplarisk leder egenskaber (I de test's som de gennemgår i deres interviews process), og gav ham muligheden for at lede et hold af Rookies. Det virkede ikke, vi afslutter hans trial periode og prøver en anden.

Vi betaler folk fra dag 1 hos ML, selvom de er på trial. Forskellen her er bare vi er offentligt ude med det hele. Så I kommer helt sikkert til at se flere udskiftninger.

Det gør ikke vores scouting process forkert, men Kemi og leder egenskaber i en officiel kamp er nu bare engang anderledes end hvad du kan uddrage fra interviews og tests.
#8(Med 1 svar)
6. april 2021 kl. 21:50
BehinD
Var keen den eneste på trial kontrakt, har ikke helt fulgt med om i har signet de andre til længere aftaler eller om de også er på trial.
#9(Med 0 svar)
6. april 2021 kl. 21:52
Rejin
Major deltager
Jeg vil ikke gå i detaljer med hvem er på hvad :)
#11(Med 1 svar)
6. april 2021 kl. 21:59
Wasin
Nu kender jeg ikke noget som helst til keen - så jeg spørger af nysgerrighed. Hvad er det for nogle test's du snakker om? Har han ikke været ingame leader før? Eller er det på baggrund en personlig profil i mener han udgør en god ingame leader eller hvordan kommer i frem til han udviste eksemplariske leder egenskaber?
#14(Med 0 svar)
6. april 2021 kl. 22:07
Rejin
Major deltager
Vil ikke gå mere i detaljer end det :)
#10(Med 2 svar)
6. april 2021 kl. 21:58
Hunt
Så er det trist der ikke sidder en erfaren(ift de andre på holdet) igl på bænken man kunne bruge og som man sikkert stadig betaler løn til alligevel :p

Og btw fedt rejin du rent faktisk gider tage dig til at svare folk herinde :)
#12(Med 0 svar)
6. april 2021 kl. 22:02
BehinD
Der er en del igls derude alligevel. MSL, ALEX, emi. Og så selvfølgelig kan de også købe nogle ud.
#13(Med 0 svar)
6. april 2021 kl. 22:07
Rejin
Major deltager
Har skam snakket med stort set alle der bliver nævnt. Men de skal passe ind i vores system og have vores vision. Har de ikke det er vi ikke interesseret i at arbejde med dem.
#15(Med 1 svar)
7. april 2021 kl. 00:09
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Hvis vi nu ser bort fra, at ML lukkede ned for det danske hold inden de startede den her retning, hvilket er ret surt set med danske øjne, så synes jeg da det er spændende det Rejin har gang i.
Det er en anden tilgang, og selvom vi udefra kan stå lidt med nogle spørgsmålstegn, så bliver der i det mindste prøvet noget nyt af, og det bliver spændende at se hvilke spillere og resultater de står tilbage med om en 6-8 måneder.
#16(Med 0 svar)
7. april 2021 kl. 11:15
ankjaers
Jeg syntes det er stærkt de giver et talent chancen. Er sikker på Keen har fået god erfaring med i rygsækken samt et par ting at arbejde med.
#17(Med 5 svar)
7. april 2021 kl. 11:24
Apnemt
Cloud9 2,0?
#18(Med 4 svar)
7. april 2021 kl. 12:38
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
I mine øjne er det da lidt omvendt af Cloud9. Det er meget muligt at jeg tager helt fejl, men som jeg ser det, så har Rejin taget fat i en masse super billige spillere med potentiale, og nu ser vi så udskillelsesprocessen, hvor det er dem, der fungerer bedst på holdet og som viser hurtig udvikling, der får lov at blive. Der er lidt hunger games over det 😅
Anyway, det virker på mig som om de er i gang med at bygge holdet op organisk og “langsomt”, hvor vi kommer til at se flere udskiftninger og måske også nogle mere kendte/erfarne navne, hvis de kan overbevise nogen til at spille for dem. Hvis de nu ender med 3 unge spillere de har fået gratis som virkelig viser sig frem, så kan jeg da godt se at det begynder at virke mere interessant for en spiller som MSL at joine.

Det står bare i kontrast til Cloud9, som går ud og bruger hele budgettet på de fem første spillere de signer og så (naivt) krydser fingre for at det hele bare går op i en højere enhed med det samme.
#19(Med 0 svar)
7. april 2021 kl. 12:46
Rejin
Major deltager
En der har forstået vores idé !
#20(Med 0 svar)
7. april 2021 kl. 12:48
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Der hvor jeg tror det bliver svært for ML er at finde balancen i hvor hurtigt og hvor meget man skifter spillere ud og i sidste ende hvor lang tid der går før de føler de har det færdige hold.

Forhåbentligt er alle spillerne super motiverede lige nu, men Jo længere tid der går, desto mere demotiveret ville jeg blive, hvis jeg var en af de spillere, der blev på et hold, hvor der konstant blev hevet nye spillere ind. Som jeg ser det har ML et par måneder til at eksperimentere i før de bliver nødt til at bestemme sig for en mere permanent retning.

Det er meget muligt at jeg skyder helt ved siden af, for Kuben har jo snakket om 7-8 spillere som en permanent løsning, hvor trænerstaben næsten er vigtigere end spillerne, men det tror jeg simpelthen ikke på i længden.
#21(Med 1 svar)
7. april 2021 kl. 16:43
Apnemt
Der tror jeg du har fat i noget! Men 2 uger virker absurd kort tid? 🤯
#23(Med 0 svar)
7. april 2021 kl. 19:09
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Ja, det er rimelig kontant. Jeg har ikke lige styr på om de har praccet inden nyheden om holdopsætning kom ud, men de scrimmer nok en del hver dag. Hvis han nu er faldet ret meget igennem, så er de jo netop i den position at de kan sige nej tak pga. deres start strategi med at skyde lidt med spredhagl og fordi de ikke har bundet sig til dyre 3-års kontrakter.

Det jeg er nysgerrig på, er hvordan deres kampe er foregået. Keen var vidst den eneste der var tiltænkt som IGL, så har han callet alle kampe, eller har han kun callet de kampe hvor han selv spiller eller har Kuben bare IGL en del her i opstarten?
#22(Med 0 svar)
7. april 2021 kl. 18:23
steady
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Holy smokes et pres system, men hvis de retter personer findes til det, så kan det sikkert give fine afkast. Held og lykke Allan og co. :D
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.