Elgigantens divisioner afgøres onsdag aften.

Sidste kamp afgør division

I aftenens sidste kamp i 4. division A mødes de to hold, der lige nu topper rækken. De er á point, så vinderen rykker direkte op.

Onsdag aften skal flere af divisionerne afgøres, og flere steder er løbet uhyre tæt.

Især i 4. Division A, hvor de to førerhold Fast-Forward og Københavns Private Gymnasium ligger á point før onsdag aftens to kampe. 

Som ekstra krydderi brager netop de to hold sammen i sæsonens sidste kamp klokken 22 i et opgør, der efter al sandsynlighed sender vinderen direkte i 3. Division, mens taberen skal spille relegation om en oprykningsplads.

De to mandskaber mødtes tidligere på sæsonen, hvor Fast-Forward tog sejren 16-13, og står det til mohanN fra Københavns Private Gymnasium, så er det tid til revanche.

Det er selvfølgelig en KPG-sejr. Jeg er fortrøstningsfuld og ved, at vi sagtens kan hive en sejr hjem, hvis vi spiller op til niveau, lyder det fra mohanN.

I den anden lejr er forventningen, at onsdagens duel bliver en gentagelse af de to holds sidste opgør. xDPiratManden, der er ingame leader for Fast-Forward, har i hvert fald stor tro på holdets evner. 

Jeg føler, at vi havde godt styr på dem på Inferno, men vi smider nogle dumme runder. På vores hjemmebane føler vi os meget sikre på, at vi sagtens kan gå ud og slå dem sikkert.

Fremgang efter udskiftning

Tidligere på sæsonen var der ballade på Fast-Forward-holdet. Efter nederlaget til Copenhagen Flames Fe smuttede AntonBB, og holdet spiller nu sæsonen færdig med B!sgaard, der ellers var en del af Obliviate i 3. Division B.

Siden udskiftningen er det gået den rigtige vej, mener ingame leaderen, og nerverne før aftenens kamp er derfor heller ikke nævneværdigt store.

Siden vi splittede op, har vi spillet meget mere frit og uden nerver. Vi har ikke så mange nerver på op til den kamp, da vi har slået dem en gang, og det er noget, vi sagtens burde kunne gøre igen, siger xDPiratManden.

Begge mandskaber har før aftenens kampe naturligt nok en målsætning om direkte oprykning. Det var også ambitionen, da sæsonens første kampe blev skudt i gang i januar.

Vores forventning fra sæsonstart var at spille med i toppen, og det må man sige, vi gør. Nu handler det bare om at hive den over målstregen, siger mohanN fra KPG, der forudser, at især én af Fast-Forward-spillerne bliver en udfordring.

Hvis jeg skulle udpege en enkelt, ville det nok være deres AWP'er Gaardsøe. Ud fra stats kan jeg se, han er god til at vinde sine entry's, hvilket helt naturligt giver holdet en fordel i runden. Derudover er AWP'en et helvede at spille imod, hvis den bliver spillet rigtigt, siger han.

For Fast-Forward vil en sejr i aftenens kamp også være godt til det regnskab, IGL'en har med MariNa fra Københavns Private Gymnasium-holdet.

Hun snakker hele tiden om dengang, hun vandt over mig på LAN, så nu vil jeg gerne have to sejre, så jeg kan sige, jeg er på 2-1, siger xDPiratManden.

Hvem der ender med oprykning og håneretten afgøres i aften. Kampen mellem Fast-Forward og Københavns Private Gymnasium skydes i gang klokken 22.

4. Division A

Onsdagens divisionskampe, der vises på streamen, er disse fem kampe:

  • 18:00 - HDE.Hype vs. FG.NOCCO
  • 19:00 - Spor5 vs. Copenhagen Flames Fe
  • 20:00 - EF Cubs vs. Sønderborg eSport
  • 21:00 - Catchii vs. Falcons
  • 22:00 - Sørby Alpha vs. Rydhave Slots Efterskole 4

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.