Slut: Elgiganten Ligaen afgjort

Dust2.dk bringer her en live-nyhed, hvor vi dækker de sidste kampe i Elgiganten Ligaens grundspil.

I dag bliver Elgiganten Ligaens grundspil afgjort, og Dust2.dk følger kampene tæt, hvorfor vi bringer denne live-nyhed.

I aften skal mange spændende dueller spilles, idet førstepladsen skal afgøres, mens også nedrykkerholdene og holdene videre til slutspillet er fundet, når vi takker af efter dagens mange kampe.

Mere information om, hvad der helt præcist er på spil i Elgiganten Ligaens sidste spillerunde kan findes i nedenstående artikel:

Elgiganten Ligaen - Stilling og kampprogram

Herunder kan opdateringerne fra aftenens kampe ses:

Dust2.dk takker af for i aften ◴ 23:00

Alle opgørene i denne sæsons grundspil af Elgiganten Ligaen er nu afviklet, og derfor kender vi nu alle holdenes placeringer, som kan ses længere oppe i artiklen.

Sørby Flames skal i relegation efter nederlag ◴ 22:53

På trods af, at det var et Alpha-mandskab med intet at spille for og et Sørby-hold med alt at spille for, så flaskede resultatet sig ikke for sidstnævnte.

En meget tæt kamp endte til sidst i Alphas favør, hvorfor Sørby-drengene med BERRY ved roret på en tur i relegation, hvor de skal kæmpe om overlevelse i Elgiganten Ligaen.

Dødt løb efter første halvleg ◴ 22:35

En tæt 8-7-halvleg endte til Alphas fordel, hvorfor Sørby Flames skal steppe op i anden halvleg, hvis de ikke vil i relegation.

Tæt fra starten i bundbrag ◴ 22:17

Sørby Flames kæmper en hård kamp med Alpha, hvor førstnævnte kan sende MASONIC i relegation med en sejr, mens de selv må spille om overlevelse, hvis de taber kampen.

Fra starten er det helt tæt, og der står i skrivende stund 3-3.

To opgør mangler for at afgøre Elgiganten Ligaen ◴ 22:02

Mange måneders kampe kulminerer for alvor nu, når to opgør i Elgiganten Ligaen mangler at blive spillet.

Her støder Alpha sammen med Sørby Flames, mens Enable og IGNITE mødes. Blandt disse mandskaber er det kun Sørby Flames, som har noget at spille for. Mandskabet med BERRY ved roret kan nemlig undgå relegation, hvis de vinder, hvilket i stedet vil sende blaq og MASONIC i relegation.

På Twitter åbner den MASONIC-IGL'en op og fortæller om, at de ikke er tilfredse med resultatet i ligaen. Det kan du læse mere om ved at trykke her og her.

De to sidste opgør, som mangler at blive spillet, er:

 • Danmark Alpha  vs. Danmark Sørby Flames 
 • Danmark Enable vs. Danmark IGNITE 

Du kan se TMBs vinder-interview her: ◴ 21:58

ESIMED tager sidste plads i slutspillet ◴ 21:55

Efter en overbevisende sejr over Enable bliver det ESIMED, som snupper den sidste plads i slutspillet i Elgiganten Ligaen.

Der er dog fortsat meget at spille for inden det sidste opgør i ligaen. Her kan Sørby Flames nemlig undgå en plads i relegation, hvis de slår Alpha, som allerede er ude af Ligaen.

Sådan sluttede opgørene i runde fire

 • Danmark Copenhagen Flames vs. Danmark AGF [4-16] 
 • Danmark ESIMED  vs. Danmark Enable [16-8] 
 • Danmark MASONIC vs. Danmark Alpha [11-16] 

TMB: "Vi spillede vores eget spil" ◴ 21:48

"I dag fik vi endelig bevist, hvem de bedste er." Sådan lød det fra TMB i interviewet efter kampen mod Copenhagen Flames, hvor sidstnævnte tabte med hele 4-16 til TMBs AGF.

AGF smadrer Copenhagen Flames og vinder Elgiganten Ligaens grundspil ◴ 21:44

Det længe ventede topbrag mellem Copenhagen Flames og AGF kom aldrig rigtigt i gang, da der blot skulle 20 runder til, før AGF havde overrumplet Flames.

En vunden pistolrunde til det københavnske mandskab blev aldrig konverteret til mange runder, idet AcilioNs tropper kun vandt sølle fire på hele opgøret.

Med resultatet er det samtidig AGF, som kan kalde sig sejrherrer af Elgiganten Ligaens grundspil, hvilket udløser en plads i DreamHack Open November. 

12-3-føring ved pausen i topopgør  

Der skal andre boller på suppen fra Copenhagen Flames' side, hvis de vil vinde Elgiganten Ligaens grundspil, idet AGF i skrivende stund er foran hele 12-3 efter første halvleg.

Storføring til AGF i topbrag ◴ 21:28

Det aarhusianske mandskab har sikret sig en 10-2-føring i skrivende stund, hvorfor de pt. ligger til at vinde Elgiganten Ligaens grundspil og dermed sikre sig en plads i DreamHack Open November.

Næstsidste runde godt på vej ◴ 21:18

Den næstsidste runde i Elgiganten Ligaens grundspil er godt i gang, hvor alle tre kampe er færdig med den femte runde.

AGF har taget en ganske godkendt føring på 5-1 over Copenhagen Flames, og det aarhusianske mandskab går virkelig til makronerne i forsøget på at vinde grundspillet og tage en plads i DreamHack Open November.

Kampen mellem ESIMED og Enable er helt tæt, hvor førstnævnte er foran 4-3.

Opgøret mellem Alpha og MASONIC er lidt længere henne, og her fører førstnævnte med 6-3 på trods af, at de ikke har noget at spille for, mens MASONIC kæmper for at undgå relegation.

Pistolrunden går til brandvarme Flames ◴ 21:09

Et hurtigt rush til Secret belønnede sig for Copenhagen Flames, som vandt pistolrunden efter to kills fra både nicoodoz og Basso.

Disse opgør er på programmet i runde fire ◴ 21:05

 • Danmark Copenhagen Flames vs. Danmark AGF
 • Danmark ESIMED  vs. Danmark Enable
 • Danmark MASONIC vs. Danmark Alpha

Nu findes førstepladsen i Elgiganten Ligaen ◴ 21:00

Et af de opgør vi alle har ventet på, skal igangsættes om et kort øjeblik, når AGF tørner sammen med Copenhagen Flames.

Kampen kommer til at afgøre en hel del, da det efter al sandsynlighed bliver vinderen af opgøret, som kommer til at tage en plads i DreamHack Open November - en plads, som går til vinderen af Elgiganten Ligaen.

Sidst de to hold stødte sammen måtte opgøret helt ud i overtid, inden Copenhagen Flames tog sejren. Om det bliver helt så tæt nu må tiden vise, men én ting er helt sikkert: Det bliver et brag af en kamp, du ikke vil misse.

nicoodoz: "Vi har forberedt os på AGF-kampen" ◴ 20:52

I et interview efter kampen mod Sørby Flames løftede nicoodoz sløret for, hvorfor det var tæt på at gå galt mod det unge mandskab.

Her nævner han blandt andet, at de ikke havde forberedt sig på kampen mod Sørby Flames, men at alt fokusset var lagt på topopgøret mod AGF, som afgører, hvilket hold, der tager en plads i DreamHack Open November.

Sådan endte runde tre

 • Danmark Copenhagen Flames vs. Danmark Sørby Flames [16-14]
 • Danmark Alpha  vs. Danmark Atlando Esports [16-11]

Reddet i sidste runde: Copenhagen Flames slår Sørby Flames ◴ 20:50

I dagens tredje runde stod Copenhagen Flames over for Sørby Flames, mens også Alpha mødte Atlando Esports.

I førstnævnte opgør startede Flames skidt ud, idet Sørby kom foran 7-2. Efter et vildt comeback kom Flames dog tilbage i opgøret og endte også med at tage sejren til syvende og sidst med scoren 16-14.

Alpha, som har flere kendisser som bagmænd bag projektet, måtte se sig slået tidligere i dag, hvorfor nedrykning ikke længere kunne undgås.

Her var æren dog stadig vigtig for Alpha, som slog Atlando Esports 16-11. Opgøret mod Alpha var Atlandos sidste kamp i grundspillet, hvor de i skrivende stund ligger til at tage en plads i slutspillet.

Tæt løb til sidst i to opgør ◴ 20:40

Sørby Flames er kommet godt tilbage i kampen mod Copenhagen Flames, hvor de i skrivende stund er bagud 12-13.

Samtidig er kampen mellem Alpha og Atlando Esports også ekstremt tæt. Her spiller sidstenævnte for en plads i slutspillet, mens Alphas løb er kørt, da de ikke kan reddes fra direkte nedrykning.

Førerholdet kommer stærkt tilbage ◴ 20:28

Efter en hård start fra Copenhagen Flames er det i de sidste runder blevet en del bedre, hvor AcilioN og kompagni er brandvarme og fører 11-7 i skrivende stund.

Samtidig er der dødt løb i kampen mellem Alpha og Atlando Esports, hvor der i øjeblikket står 8-8.

Copenhagen Flames får svær start ◴ 20:17

Ligaens førerhold har fået en rigtig svær start i kampen mod Sørby Flames, hvor det i skrivende stund står 7-2 til Sørby-mandskabet, som kæmper for en plads i slutspillet.

Tredje runde sættes i gang ◴ 20:08

Der er kun to kampe på programmet i den tredje runde på Elgiganten Ligaens sidste spilledag.

Her står Copenhagen Flames over for Sørby Flames i et vigtigt opgør for begge hold, mens også Alpha skal møde Atlando Esports.

De to opgør i tredje runde er dermed:

 • Danmark Copenhagen Flames vs. Danmark Sørby Flames
 • Danmark Alpha  vs. Danmark Atlando Esports 

Aalborg Rebels slår Tricked for at færdiggøre anden runde ◴ 20:04

I sidste kamp i Elgiganten Ligaens sidste spillerunde stod Aalborg Rebels over for Tricked i en direkte kamp om fjerdepladsen.

Det aalborgensiske mandskab tog en sikker 16-9-sejr, men det var desværre ikke nok til at tage fjerdepladsen i Ligaen, da Tricked stadig placerer sig over Rebels - en position de beholder, da begge hold har færdigspillet deres kampe.

Sådan så resultaterne ud i anden runde af Elgiganten Ligaens sidste spilledag

 • Danmark Atlando Esports vs. Danmark ESIMED [10-16]
 • Danmark Sørby Flames vs. Danmark AGF [9-16]
 • Danmark Aalborg Rebels  vs. Danmark Tricked [16-9]

ESIMED og AGF sejrer i vigtige opgør ◴ 19:48

ESIMED stod over for et Atlando-mandskab i en vigtig kamp for begge hold, da resultatet meget vel kan ende med at få stor betydning for det sidste hold i slutspillet. 

I opgøret blev det til en sikker 16-10-sejr til ESIMED, hvorfor de spillede sig à point med Atlando, og topstriden bliver derfor endnu mere spændende.

Samtidig tog AGF også en vigtig sejr i deres opgør mod Sørby Flames. Med dette resultat spiller 'De Hviie' sig tættere på Copenhagen Flames, som venter i et af dagens mest spændende opgør klokken 21:00.

Fuld eco går Trickeds vej ◴ 19:41

I kampen om fjerdepladsen vandt Tricked for kort tid siden en vigtig runde, da de med pistoler og ingen armor vandt over et Aalborg Rebels med et fuldt buy.

Helt lige duel mellem Sørby Flames og AGF ◴ 19:35

Frøslev er startet godt ud i kampen mod Sørby Flames, men det har ikke været nok til at udbygge en stor føring til AGF, idet der står 8-8 i skrivende stund.

ESIMED tager pauseføring over Atlando Esports ◴ 19:24

Begge mandskaber kæmper for en eftertragtet plads i slutspillet af Elgiganten Ligaen, og her er ESIMED kommet bedst fra land, da de i skrivende stund fører 9-6. 

Aalborg Rebels og Tricked kæmper om fjerdepladsen ◴ 19:17

Med en storsejr til Aalborg Rebels kan de sikre sig en fjerdeplads i Elgiganten Ligaen, mens Tricked også kæmper for selv samme placering. De to hold mødes på Train, og kampen kan følges på streamen nederst i nyheden.

Nu starter aftenens anden runde ◴ 19:10

Med første runde færdigspillet er det nu blevet tid til, at anden runde i aftenens Elgiganten Ligaen-kampe bliver sat i gang. 

Disse opgør spilles i anden runde, som starter om kort tid:

 • Danmark Atlando Esports vs. Danmark ESIMED
 • Danmark Sørby Flames vs. Danmark AGF
 • Danmark Aalborg Rebels  vs. Danmark Tricked

Alpha rykker ned: Kan ikke længere reddes ◴ 19:03

Kampen mod Tricked blev ikke vendt til en sejr for Alpha, som må se sig slået 12-16. Dette resultat kommer samtidig til at koste Alpha muligheden for at blive i Danmarks bedste Counter-Strike-liga, idet de ikke længere kan holde sig over 11. pladsen, som medfører direkte nedrykning.

Dermed kendes de to direkte nedrykkere også, idet både IGNITE og Alpha rykker ud af Elgiganten Ligaen.

De første fire opgør i aften er samtidig slut og endte som følger:

 • Danmark Alpha vs. Danmark Tricked [12-16]
 • Danmark IGNITE vs. Danmark Copenhagen Flames [9-16] 
 • Danmark MASONIC vs. Danmark Aalborg Rebels [10-16]
 • Danmark AGF  vs. Danmark Atlando Esports [16-7]

AGF tager sejren over Atlando Esports; Aalborg Rebels slår MASONIC ◴ 18:56

AGF fulgte trop ved også at vinde deres første kamp i aften, hvorfor de holder sig lige bag Copenhagen Flames. 

Samtidig blev det også til en sejr til Aalborg Rebels, som derfor sikrer sig en plads i Elgiganten Ligaens slutspil.

Aftenens første opgør er afgjort ◴ 18:45

Dagens første kampe er netop blevet spillet færdigt, og her blev det ikke til den store overraskelse.

Copenhagen Flames tog en sikker 16-9-sejr over IGNITE, som derfor fortsat har 12 point. Samtidig er både Aalborg Rebels og AGF også millimeter fra at vinde deres første opgør på Elgiganten Ligaens sidste spillerunde.

Video: MASONIC smider 3v1 efter teamkill ◴ 18:36

En sikker runde udviklede sig til det værre for MASONIC, efter Altekz skød sin holdkammerat i ryggen. Anlelele trådte ud af en smoke og skød de resterende to MASONIC-spillere for at sikre Aalborg Rebels runden.

Store føringer udbygges i Elgiganten Ligaens sidste spillerunde ◴ 18:30

Både AGF, Copenhagen Flames og Aalborg Rebels er kommet flyvende fra start i dagens opgør. 

AGF har netop bragt sig foran 10-3 over Atlando, som også kæmper om en plads i slutspillet. Copenhagen Flames fører 12-6 over bundproppen IGNITE, mens også Aalborg Rebels fører 9-4 over MASONIC.

Alpha kæmper for livet ◴ 18:23

Spillerne fra kendisprojektet skal vinde deres resterende opgør for at have en chance for overlevelse. Kløerne er da også blevet spidset forud for dagens vigtige kampe, hvor Alpha i skrivende stund har bragt sig foran 5-2 over Ligaens fjerdeplads, Tricked.

Sikker start for Elgiganten Ligaens tophold ◴ 18:16

Copenhagen Flames og AGF er startet stærkt ud i deres respektive opgør, hvor det i skrivende stund står henholdsvis 8-1 og 6-1.

Begge mandskaber kæmper om en førsteplads i Elgiganten Ligaen, og de to hold mødes endda senere i aften i en kamp, som muligvis kan afgøre, hvem, der vinder og dermed tager en plads i DreamHack Open November.

Første opgør i Elgiganten Ligaens sidste spillerunde skydes i gang ◴ 18:10

Hele fire kampe er på programmet allerede fra klokken 18:00, hvor aftenens opgør bliver skudt i gang.

 • Danmark Alpha vs. Danmark Tricked
 • Danmark IGNITE vs. Danmark Copenhagen Flames
 • Danmark MASONIC vs. Danmark Aalborg Rebels
 • Danmark AGF vs. Danmark Atlando Esports

Her bliver opgøret mellem MASONIC og Aalborg Rebels vist på streamen i bunden af nyheden.

 

Velkommen til Dust2.dks live-nyhed ◴ 18:05

I anledningen af den sidste spillerunde i Elgiganten Ligaens grundspil bringer Dust2.dk en live-nyhed, hvor vi løbende vil følge alle opgørene tæt og opdatere i nyheden.

Udvalgte kampe kan ses på nedenstående stream:

 

#1(Med 0 svar)
16. november 2020 kl. 19:21
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Uhh live nyhed.
#2(Med 0 svar)
16. november 2020 kl. 19:55
BehinD
Er Alpha nu ude efter at have tabt mod Tricked?
#3(Med 0 svar)
16. november 2020 kl. 20:13
JaySomz
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Rough for Alpha at have oprykningskamp til ESEA Main og 2 "ligegyldige" kampe i Dust2 på samme tid nu.
#4(Med 17 svar)
16. november 2020 kl. 20:14
Sonny
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Hva sker der for at det ikke er indbyrdes score der tæller. Vi burde have 4. plads i stedet for tricked.
#5(Med 10 svar)
16. november 2020 kl. 20:19
JaySomz
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Jeg kan ikke helt finde ud af om jeg foretrækker samlet roundscore over indbyrdes roundscore eller ej. Synes der er for og imod begge ting.
#6(Med 1 svar)
16. november 2020 kl. 20:59
BehinD
Burde det ikke være head2head i maps og derefter runde score
#7(Med 0 svar)
16. november 2020 kl. 21:03
JaySomz
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Det er også H2H i maps - ikke runder H2H, men overall.
#8(Med 7 svar)
16. november 2020 kl. 21:15
Sonny
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Burde bare altid være H2H med alt når det kun er 2 hold som står lige. Sådan er det alle steder. Jeg kan sagtens forstå man evt køre samlet roundscore hvis man ender i en tie med 3 eller flere hold.
#9(Med 6 svar)
16. november 2020 kl. 21:27
JaySomz
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Jeg tænker at det skal være enten eller.
#10(Med 5 svar)
16. november 2020 kl. 21:29
Sonny
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Alle køre enten med H2H eller tiebreaker kampe. Vi kunne også sagtens have spillet en kamp mere for at afgøre det. Tvivler dog på at Tricked tør det. :)
#12(Med 2 svar)
16. november 2020 kl. 22:39
Phy
Tricked
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Hvad fanden har det med sagen at gøre, om vi tør eller ej. Latterlig udmelding.
#17(Med 0 svar)
16. november 2020 kl. 23:44
Sonny
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
slap nu af morten, det er en joke.
#22(Med 0 svar)
17. november 2020 kl. 00:01
Sonny
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Jeg beklager hvis du ikke kunne se at det var en joke morten, prøvede også at sætte en smiley bagefter for at indikere det. Ville bare lave lidt sjov. Forhelvede mate, vi har kendt hinanden i røv mange år og arbejdet sammen i flere omgange. Du ved sku da hvor meget jeg respektere jer.
#14(Med 0 svar)
16. november 2020 kl. 23:20
Winspai
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
xD
#24(Med 0 svar)
24. november 2020 kl. 20:09
kiR
Vinder af Dust2 Fight Club
Guld Sæsonkort Sæson 15
l0l
#15(Med 5 svar)
16. november 2020 kl. 23:21
warwhale
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Man kan jo gå ud fra at det stod i regelsættet helt fra starten. Er du utilfreds, find et andet sted at spille. Indtil da, tør øjnene og spis en kiks.
#18(Med 4 svar)
16. november 2020 kl. 23:46
Sonny
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
har vel lov til at give min mening så de forhåbenlig vil overveje reglerne og måske ændre dem i frem. hvis jeg bare holder min kæft, så sker der jo ingenting.
#19(Med 3 svar)
16. november 2020 kl. 23:50
warwhale
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Men måden du gør det på, får dig bare til at fremstå som en lille pige der ikke må få en hest.

Da du læste regelsættet igennem inden turneringsstart, kunne du jo have reageret.
#20(Med 2 svar)
16. november 2020 kl. 23:53
Sonny
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
jeg har skam aldrig fået noget regelsæt af ligaen og har heller ikke kunne finde noget regelsæt på hjemmesiden hvor ligaen afholdes. jeg er først joinet som coach for et par uger siden, så har ikke været med fra start.
#21(Med 1 svar)
16. november 2020 kl. 23:58
warwhale
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Det tog mig 2 minutter at finde regelsættet. Jeg anbefaler at læse dem....
#23(Med 0 svar)
17. november 2020 kl. 00:02
Sonny
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
amen wow sry mr warwhale, du må meget undskylde så.
#11(Med 0 svar)
16. november 2020 kl. 21:47
DH_JanLund
Ja tak KSDH 😘
#13(Med 1 svar)
16. november 2020 kl. 23:03
Ahmed
Er glad på spillernes vegne, men esimed virker til at være en kæmpe amatør org da
#16(Med 0 svar)
16. november 2020 kl. 23:41
warwhale
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Jeg kender ikke til organisationen og dem der står bag, men har du en begrundelse? Kunne se at b0ychild havde travlt med at beskylde dem for at købe følgere til deres Twitter, men så igen, det er b0ychild.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.