AGF-coach: "Det føles bedre at slå Tricked"

Selvom AGF i går aftes skød sig op på førstepladsen i grundspillet, er der ikke ændret ved holdets mål.

AGF er tilbage på førstepladsen i Elgiganten Ligaen efter to sejre i gårsdagens kampe, hvor ESIMED og Tricked blev nedlagt.

AGF havde ellers fået en svingende start på ligaen, og sidste sæsons vinder var derfor nede på ottendepladsen inden gårsdagens kampe. 

Nu er århusianerne tilbage i toppen, og det skyldes blandt andet, at AGF har arbejdet på at hæve bundniveauet.

Vi har to sejre og et nederlag i overtid til de tre andre tophold, som selvfølgelig hjælper en del på placeringen. Men som nævnt tidligere på sæsonen, er det meget mentalt, når det gælder ligaen, så vi har haft fokus på at stabilisere bundniveauet, så vi ikke underperformer de dage, hvor intensiteten ikke helt er der, siger FaagaN til Dust2.dk.

Det er særligt i de interne samtaler, at AGF arbejder med holdets bundniveau.

Som udgangspunkt bliver der snakket meget om scenarier, reaktioner og de dertilhørende aftaler.

Selvom AGF er oppe på førstepladsen i grundspillet, bliver der ikke ændret ved målet; holdet skal bare lande i top 6 og komme videre til slutspillet, hvor bo3-kampene venter.

Den del er der ikke ændret på. Vi har stadig en del på programmet, der kan stjæle fokus, mens ligaen løber. Dermed ikke sagt, at vi ikke går ind til hver kamp for at vinde den.

18-årige TMB havde en K/D på 1,67 i gårsdagens sejr over Tricked.

Stor rivalisering

AGF startede med at banke ESIMED 16-1, hvorefter de slog Tricked 16-11. Efter opgøret mod Tricked var der et efterspil på Twitter, hvor de to organisationer stak til hinanden.

Det bunder dog bare i, at AGF følte, at der skulle gives lidt igen. Rivaliseringen med Tricked er i hvert fald ikke større, end den er med hold som Lyngby Vikings og Copenhagen Flames.

Jeg føler ikke, der er en ekstra stor rivalisering mellem os og Tricked. De har prikket lidt til os, så vi tænkte, det var på tide at prikke lidt igen. Men fra vores side er der intet mere i det end det. Jeg føler, der er lige stor rivalisering mellem top 5-9 på den danske rangliste - vi hader at tabe til dem alle sammen, siger FaagaN.

Det føles derfor også rigtig godt at slå Tricked, da det er et af holdene, der er favoritter sammen med AGF.

Det gør den bestemt, i og med Tricked er et bedre hold og en af konkurrenterne til titlen. Så det er ikke ligeså meget en pligtsejr, som den mod ESIMED, svarer FaagaN på spørgsmålet, om det føles bedre at slå Tricked i forhold til at slå ESIMED.

På mandag har AGF hele tre kampe på programmet, når Alpha, Sørby Flames og IGNITE skal forsøge at overraske mod århusianerne.

AGF består af:

  • Danmark TMB
  • Danmark fr0slev
  • Danmark netrick
  • Danmark Kristou
  • Danmark Lukki
     
  • Danmark FaagaN (Coach)

Husk at du selv kan dykke ned i Elgiganten Ligaen ved at trykke på 'Liga' oppe i menuen. Derinde finder du nyheder, stillinger, kampe, resultater og stats - og så kan du selvfølgelig stadig nå at støtte holdene og ligaen med et sæsonkort.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.