18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
bet365
100/100
 • Enorm live streaming
 • Live CS2 betting
 • Attraktiv mobil app
Nye kunder hos bet365 kan modtage et matchet beløb i væddemålskreditter på op til 1.000 kr., når du opretter en konto og foretager en kvalificerende indbetaling på 50 kr. eller mere.
Opret en konto, foretag en kvalificerende indbetaling på 50 kr.* eller mere, og gør krav på tilbuddet for at få et matchet beløb i væddemålskreditter, op til et maksimum på 1.000 kr.*. Væddemålskreditter tilgængelige for brug efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Kun tilgængeligt for nye kunder. Oprettelse kræves. Krav om min. indbetaling. Returbeløb er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Regler, tidsbegrænsninger og undtagelser gælder.

bet365 Bonus & Anmeldelse

bet365 er en af de absolut største og mest populære bookmakere i verden. De leverer en glimrende sportsbook med masser af konkurrencedygtige odds på et hav af markeder. Læs alt om bookmakeren i denne anmeldelse, hvor vi vurderer hjemmesiden ud fra en række faktorer. Vi starter dog med et kig på deres bet365 bonus til nye kunder.

bet365 Bonus

Hvad kan jeg få i bet365 Bonus?

Som ny kunde kan du få en bet365 bonus, som alle nye kunder kan modtage, hvis de opfylder alle kravene.

*Reklamelink

 1. Nye kunder hos bet365 kan modtage et matchet beløb i væddemålskreditter på op til 1.000 kr., når du opretter en konto og foretager en kvalificerende indbetaling på 50 kr. eller mere.
  Opret en konto, foretag en kvalificerende indbetaling på 50 kr.* eller mere, og gør krav på tilbuddet for at få et matchet beløb i væddemålskreditter, op til et maksimum på 1.000 kr.*. Væddemålskreditter tilgængelige for brug efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Kun tilgængeligt for nye kunder. Oprettelse kræves. Krav om min. indbetaling. Returbeløb er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Regler, tidsbegrænsninger og undtagelser gælder. Alle regler og vilkår
  • Enorm live streaming
  • Live CS2 betting
  • Attraktiv mobil app
  Nye kunder hos bet365 kan modtage et matchet beløb i væddemålskreditter på op til 1.000 kr., når du opretter en konto og foretager en kvalificerende indbetaling på 50 kr. eller mere.
  Opret en konto, foretag en kvalificerende indbetaling på 50 kr.* eller mere, og gør krav på tilbuddet for at få et matchet beløb i væddemålskreditter, op til et maksimum på 1.000 kr.*. Væddemålskreditter tilgængelige for brug efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Kun tilgængeligt for nye kunder. Oprettelse kræves. Krav om min. indbetaling. Returbeløb er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Regler, tidsbegrænsninger og undtagelser gælder.

Denne bet365 bonus gives til nye kunder som et velkomsttilbud, og er en af de metoder som bookmakeren bruger til at promovere sig selv og tiltrække nye kunder. Ved at klikke på linket nedenfor kan du se alle detaljer for din bet365 velkomstbonus. Vil du se hvordan den er i forhold til andre bonusser, kan du besøge vores side med sammenligning af bookmakere.

Regler og vilkår for bet365’s velkomstbonus

Opret en konto med bet365, foretag en kvalificerende indbetaling på 50 kr.\ *eller mere, og gør krav på tilbuddet for at få et matchet beløb i væddemålskreditter, op til et maksimum på 1.000 kr.*. Væddemålskreditter tilgængelige for brug efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Kun tilgængeligt for nye kunder. Oprettelse kræves. Krav om min. indbetaling. Returbeløb er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Regler, tidsbegrænsninger og undtagelser gælder.

Vigtigste regler og vilkår

 • Kun tilgængeligt for nye kunder. Foretag en kvalificerende indbetaling på 50 kr.\ *eller mere og gør krav på tilbuddet inden 30 dage, efter du oprettede din konto for at kvalificere dig til et 100% matchende beløb i væddemålskreditter, op til et maksimum på 1.000 kr.*. Når du har gjort krav på dine væddemålskreditter, kan disse findes på saldoen på din konto og kan ikke udbetales.
 • For at udløse dine væddemålskreditter, skal du placere kvalificerende væddemål til værdien af din kvalificerende indbetaling (øvre grænse på 1.000 kr.*), og de skal afgøres inden for 60 dage, efter du gjorde krav på tilbuddet. Kun kvalificerende væddemål, som afgøres efter du gjorde krav på tilbuddet, tæller mod dette krav.
 • PayPal kan hverken bruges til at foretage din kvalificerende indbetaling eller efterfølgende udbetaling af gevinster fra indsatser med væddemålskreditter, medmindre du har fuldført bekræftelsesprocedurer og et af følgende krav er mødt: vi har bekræftet en accepteret form af dine ID-dokumenter og du har indtastet en postverifikationskode (PVC); eller vi har bekræftet to accepterede former af dine ID-dokumenter. Se vilkår 2 under samtlige regler og vilkår for detaljer.
 • Placerede væddemål skal opfylde specifikke betingelser for at bidrage mod udløsningen af dine væddemålskreditter:
 • Skal indeholde mindst ét valg til odds 1.20 (1/5) eller højere.
 • Kun den største kumulative indsats på et individuelt valg i en kombination af markeder/kampe (enten før-kamp eller Liveodds) tæller mod kravet om afsluttede væddemål.
 • Hvis en indsats er blevet delvist lukket, er det kun den resterende aktive indsats, der tæller.
 • Hvor et væddemål er blevet redigeret via funktionen Rediger væddemål, vil kun den nye indsats på det nye væddemål tælle.
 • Væddemål som lukkes helt, placeres på hurtige spil, gaming, annullerede væddemål eller Liveoddsvæddemål, som afgøres som push, tæller ikke.
 • Dine væddemålskreditter kan ikke udbetales, og indsatser for væddemålskreditter inkluderes ikke i eventuelle returbeløb. Eventuelle returbeløb fra placerede væddemålskreditter tilføjes til din udbetalingsbare saldo. Væddemålskreditter kan ikke anvendes på specifikke produkter, afgørelsesfunktioner og væddemålstyper. Se samtlige regler og vilkår for detaljer.
 • Dine væddemålskreditter udløber 60 dage efter de tilføjes til din saldo for væddemålskreditter. Registrering påkrævet.

Sådan opretter man en konto hos bet365

Hvis du vil oprette en konto og modtage din bet365 velkomstbonus, er det en ganske nem og hurtig proces. Du skal først tjekke at du opfylder alle kravene. Derefter skal du følge disse enkle trin:

 1. Gå til bet365’s hjemmeside.
 2. Klik på “Opret konto” øverst til højre.
 3. Angiv dine personlige oplysninger såsom navn, adresse og CPR-nummer.
 4. Indtast dit ønskede brugernavn og adgangskode.
 5. Sæt en indbetalingsgrænse.
 6. Klik på “opret konto hos bet365”.

Din konto er derefter oprettet, og du er klar til at spille. Bemærk at du også vil blive bedt om at bekræfte din konto MitID, så bet365 kan bekræfte din identitet.

Derudover kan du senere blive bedt om at uploade dokumenter, som beviser din identitet og adresse. Det er en del af den såkaldte KYC-proces (“Know Your Customer”).

Sådan aktiverer du din bet365 velkomstbonus

Det er mindst lige så hurtigt at aktivere din bet365 velkomstbonus som det er at oprette din konto. Aktivér din bonus med disse trin:

 1. Opret din konto på hjemmesiden.
 2. Angiv at du ønsker at modtage din bet365 velkomstbonus.
 3. Gennemfør din første kvalificerende indbetaling.
 4. Sørg for at du overholder alle bonusvilkår.
 5. Sørg for at du er gammel nok til at spille.
 6. Gå i gang med at spille.

Bemærk også at du ikke behøver en bet365 bonuskode. (Bonuskoden kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde.)

Odds og spiludvalg på bet365 Sport

bet365 er en respekteret og velanset bookmaker. Det betragtes som en af de helt førende i både den globale og danske branche. Det skyldes ikke mindst deres enorme spiludvalg, som dækker et væld af sportsbegivenheder hver dag hele året rundt.

Der er ikke mange konkurrenter i branchen, som kan måle sig med det oddsudvalg, man kan finde hos bet365. Uanset hvilken dag og på hvilket tidspunkt du besøger siden, er der utallige sportsbegivenheder der dækkes med odds.

Du kan selvfølgelig spille på alle de største og mest populære sportsgrene såsom fodbold, basketball, tennis og ishockey hos bet365. Alle disse sportsgrene dækkes med et udvalg af odds og spiltyper.

Derudover kan du dog også finde odds på et hav af andre markeder. Spil på bl.a. motorsport, boksning, golf, cricket, volleyball, dart, bordtennis, bandy, netball og mere.

Det brede spiludvalg dækker også mange af de mere nicheprægede sportsgrene såsom skak, surfing, bandy og gæliske sportsgrene. Endelig finder du også mange odds på begivenheder indenfor TV-underholdning og politik. Og naturligvis kan du spille på masser af e-sport og CS2.

Spiltyper

Bredden af odds dækker et hav af forskellige sportsgrene, men der er også masser af dybde i oddsene. På specifikke kampe finder du nemlig et enormt udvalg af spiltyper. Det gælder både for de helt store begivenheder og mindre kampe mellem ukendte hold og spillere.

Dermed er du næsten altid garanteret en masse forskellige markeder med odds. Det giver dig masser af muligheder for at spille på samme kamp. Der er dog også plads til forbedringer.

Udover et stort spiludvalg og mange spiltyper, kan bet365 også tilbyde nogle af de mest konkurrencedygtige odds i branchen. Derudover er det ofte en af de første bookmakere til at lægge odds ud, så du kan være tidligt ude.

Bet på e-sport og CS2 hos bet365

Leder du efter en bookmaker med mange konkurrencedygtige odds på e-sport, er bet365 et af de mest oplagte valg. Det er uden tvivl en af de bookmakere, som kan levere det største oddsudvalg på e-sport og bet365 CS2.

Du kan spille på League of Legends, Dota 2, Call of Duty, Rainbow Six, Rocket League, Overwatch, Starcraft, Warcraft, CS2 og meget mere. Det er virkelig svært at finde en bookmaker i Danmark, som kan hamle op med dette udvalg.

Går du specifikt efter en god bookmaker til CS2 betting, er der heller ikke meget tvivl om at bet365 er det helt rette sted for dig. Du kan spille på alle de største begivenheder såsom Majoren, Blast Premier, ESL Pro League, IEM og mere.

Derudover er der et enormt udvalg af odds på mindre kampe fra små turneringer og nationale ligaer. Hver dag hele året finder du et helt unikt spiludvalg indenfor CS2 hos bet365.

Antallet af spiltyper på CS2-kampe er mindst lige så imponerende. På stort set alle kampe, uanset hvor små holdene er, kan du finde odds på kampvinder, over/under, handicapspil og masser af odds på specifikke maps.

På de største kampe er der skruet gevaldigt op for udvalget af spiltyper. Her kan du udover de traditionelle markeder også finde odds på masser af specialspil for hele kampen og specifikke maps.

Så uanset om du vil spille på hvor mange bombedetonationer der er i kampen, hvor mange kills der kommer i en specifik runde eller hvem der vinder en pistolrunde, er det muligt hos bet365. Læs eventuelt en af vores CS2 betting guides hvis du vil lære mere om hvordan man kan spille på CS2.

bet365 live betting og streaming

Et af de områder, hvor bet365 især har været banebrydende, er deres live betting. Med bet365 live betting får du adgang til en af de bedste live betting-løsninger i industrien. Du kan selvfølgelig spille på alle de store sportsgrene, men der er også liveodds på de fleste af de mindre og nicheprægede sportsgrene i spiludvalget.

Udvalget af spiltyper er desuden lige så imponerende som prematch, hvilket giver dig adgang til et utal af livemarkeder hver dag hele året rundt. Det gør sig også gældende indenfor e-sport og CS2, hvor bet365 igen er en af de absolut bedste bookmakere i branchen.

Tilbagebetalingsprocenterne er konkurrencedygtige. Live betting bliver mere og mere populært, og for alle der elsker live betting, er bet365 det helt oplagte valg.

Det trækker endnu mere op i vores anmeldelse af live betting-platformen at bet365 har det største udvalg af live streaming i branchen. Hver dag hele året rundt har du adgang til et bredt udvalg af live streamede sportsbegivenheder.

Det gælder både indenfor de største sportsgrene, men også indenfor e-sport og CS2. Live streaming er tilgængeligt for alle kunder, som har penge på deres konto, og kunder som har placeret et væddemål indenfor de seneste 24 timer. Live streaming er ikke tilgængeligt i alle lande, og hvilke events der vises kan afhænge af din lokation.

Spil fra din mobil med bet365 app

Hjemmesiden er opbygget på en brugervenlig og intuitiv måde, som sikrer en nem og enkel oplevelse når man spiller på sport hos bet365. Den samme brugervenlighed finder man i den bet365 app, som kan downloades til din smartphone.

Du kan downloade den til både iOS og Android, og du kan også tilgå mobilplatformen via browseren på din mobile enhed.

Med din bet365 får du adgang til det samme store spiludvalg, både prematch og live. Navigationsmenuerne er de samme som du kender fra hjemmesiden, så du nemt og hurtigt kan finde frem til de kampe, du leder efter. Med en søgefunktion er der desuden mulighed for at søge efter det hold eller den spiller du leder efter, og springe direkte til den kamp de skal spille.

Via appen har du også adgang til mange af de samme funktioner, som du finder på hjemmesiden. Du kan altså både foretage ind- og udbetalinger, benytte live betting og kontakte kundeservice.

FAQ om bet365 bonus

Vi runder vores anmeldelse af bet365 af med nogle af de mest stillede spørgsmål om deres bet365 bonus.

Tilbyder bet365 en velkomstbonus?

Alle nye kunder kan modtage en bet365 velkomstbonus efter at have opfyldt alle regler og vilkår, som kan benyttes på sport.

Skal jeg bruge en bonuskode for at få min velkomstbonus?

Der er ikke noget krav om at du skal bruge en bet365 bonuskode for at aktivere din velkomstbonus. Du skal dog opfylde alle regler og vilkår.

Er der et minimum indbetalingskrav?

Se alle regler og vilkår for din bet365 bonus på bookmakerens hjemmeside eller i afsnittet “Regler og vilkår for bet365’s velkomstbonus”.

Hvornår er bonussen gennemspillet?

Se alle regler og vilkår for din bet365 indbetalingsbonus på bookmakerens hjemmeside eller i afsnittet “Regler og vilkår for bet365’s velkomstbonus”.

Er mine gevinster skattefri?

Se mere på bookmakerens hjemmeside for information om dette emne.

Samlet vurdering

bet365 er uden tvivl en af de største og mest prominente aktører i den globale bettingindustri. I flere årtier har de været en af de førende og banebrydende virksomheder indenfor odds og betting. I dag er det stadig en af de førende bookmakere i den danske branche.

Spiludvalget er et af de bedste i branchen, og dækker et væld af odds og spiltyper indenfor et hav af forskellige sportsgrene, ligaer og turneringer.

Når det gælder live betting, var bet365 en af de første og mest førende bookmakere til at udvikle konceptet, og i dag er de stadig en af de bedste live betting bookmakere.

Taler vi specifikt om CS2 betting, er bet365 en af de første bookmakere som bør være i dine overvejelser når du kigger på nye bookmakere at spille hos. Spiludvalget er utroligt bredt, både indenfor e-sport og CS2.

Langt de fleste kampe dækkes med et imponerende udvalg af spiltyper, som meget få bookmakere i branchen kan måle sig med. Det gælder også indenfor live betting, hvor du kan finde et hav af liveodds på CS2-kampe på både store og små turneringer og ligaer.

Overordnet set er det en imponerende bookmaker med et utroligt veludviklet koncept. Hjemmesiden er enkel og nem at navigere rundt på, og bet365 er altid en af de første til at udvikle nye produkter. Husk at du som ny kunde kan modtage en bet365 indbetalingsbonus når du opretter din konto og opfylder alle regler og vilkår.


Andre artikler om bet365