18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

888sport CS2

Med 888sport CS2 får du masser af konkurrencedygtige odds på Counter Strike.

888sport anmeldelse: 888sport CS2 betting

888sport esports er en af de nyeste tilføjelser til spiludvalget hos 888sport. Oddsene leveres af Kambi Group, som har mange års erfaring med levering af odds, og derfor kan du altid regne med et bredt udvalg af konkurrencedygtige 888sport odds på Counter Strike og andet esport.

Esport er generelt eksploderet indenfor de seneste år, og det betyder naturligvis også at mulighederne for 888sport CS2 betting er større end nogensinde før.

888sport CS2: 888sport bonus

888sport anmeldelse: Hvordan fuldfører man det?

888sport anmeldelse er meget nem – alt du skal gøre er at komme til 888-registreringssektionen og udfylde de nødvendige data. Disse data består normalt af navn, efternavn, brugernavn, adgangskode, bonuskode (hvis der er denne mulighed) og mere. Når du udfylder formularen, skal du blot klikke på ’tilmeld dig’-knappen, og du er godt i gang.

888sport anmeldelse

Kom godt fra start med en 888sport bonus & 888sport login

Hvis du endnu ikke er kunde hos bookmakeren, kan du modtage en 888sport bonus som ny kunde. Det betyder at du kan få endnu flere penge at spille for når du begynder din rejse hos 888sport, og dermed har du bedre forudsætninger for at tjene en ekstra skilling. Inden du opretter en konto og takker ja til din 888sport bonus, så husk at læse alle de gældende regler og vilkår.

Sådan opretter du en konto hos 888sport og 888sport login

Hvis du vil oprette en konto hos 888sport til 888sport login, er det en ganske nem og enkel proces. Det tager ikke mere end et par minutter, og så kan du være i gang med din 888sport CS2 betting. For at oprette en konto, skal du bare følge disse trin:

  1. Gå til 888sport.dk.
  2. Klik på “Tilmeld dig nu” øverst til højre.
  3. Indtast dine personlige oplysninger.
  4. Vælg dit brugernavn og kodeord.
  5. Bekræft din identitet ved at logge ind med NemID.

Hvis du også ønsker at modtage din 888sport bonus, skal du foretage din første indbetaling og huske at benytte den tilbudskode, som du finder på hjemmesiden.

888sport app

888sport har også en fantastisk app til iOS, med fantastisk sportsdækning. 888sport app tilbyder de seneste opdateringer i deres tilbud, funktioner til live betting, 888sport betting og meget mere. Du er velkommen til at downloade 888sport app og få adgang til disse førsteklasses funktioner.

Udvalg af 888sport CS2 Esport Odds

Når du spiller på 888sport CS2 får du som sagt et bredt udvalg af konkurrencedygtige esport odds. Det skyldes at 888sport har valgt at få sine odds leveret fra Kambi Group, som i mange år har leveret nogle af de højeste og mest konkurrencedygtige odds til førende bookmakere i den danske branche.

Du kan spille på alle de største turneringer og begivenheder indenfor CS2, herunder Blast Series, Flashpoint, DreamHack, IEM, ESL Pro League og alle Majors. Du kan dog også spille på et hav af mindre turneringer og ligaer, hvor mange af de mere ukendte hold og spillere holder til. Hver dag er der et hav af 888sport CS2 odds at finde på hjemmesiden. Hvis du vil have et overblik over dagens kampe indenfor CS2, så tjek vores kampprogram.

888sport esport odds
Billede af 888sport odds er taget d. 10. maj 2021

Når det gælder udvalget af spiltyper, vil du heller ikke blive skuffet. Du kan nemlig spille på alle de mest populære spiltyper indenfor CS2, samt nogle af de mere alternative markeder. Du kan bl.a. spille på kampvinderen, banehandicap, antal maps, antal runder på et map, hvem der vinder en pistolrunde, om en bane går i overtid, og meget mere.

Derudover har du med 888sport CS2 også masser af muligheder for live betting på Counter Strike. De fleste af kampene i spiludvalget kan du også finde under live betting sektionen, og det gælder også mange af kampene fra de lavere rækker og turneringer. Også indenfor live betting kan du finde mange af de markeder, som tilbydes før kampene går i gang, herunder kampvinder, banehandicap, vinder af en specifik bane, rundehandicap, antal runder, vinderen af en pistolrunde osv. Tjek eventuelt vores community, hvor du kan få hjælp til hvad disse markeder betyder og meget andet.

888sport mobile: Spil på CS2 direkte fra mobilen

Hvis du ikke orker at finde din computer frem for at spille på 888sport esports, kan du bare tage telefonen frem. 888sport har nemlig en brugervenlig hjemmeside, som er kompatibel med alle mobile platforme. Det vil sige at hjemmesiden automatisk tilpasser sig til størrelsen på din skærm, så du får den samme brugervenlige oplevelse når du spiller via mobilen som når du spiller via computeren.

Opbygningen af hjemmesiden er helt den samme på mobilen som på computeren. Du har en overskuelig og enkel navigationsmenu til rådighed i venstre side af skærmen, hvor du kan finde alle sportsgrene, ligaer og turneringer, der tilbydes esport odds på.

Som en ekstra fordel behøver du ikke at logge ind med NemID når du foretager din 888sport CS2 betting via mobilen. Det er nemlig ikke et krav at bookmakerne skal kræve et NemID-login på deres mobilplatforme. Så hvis du ikke orker at bøvle med dit NemID, kan du bare logge ind via mobilen.

88sport kontakt via telefon og email

Hvis du har spørgsmål, eller hvis du oplever problemer med din 888sport CS2 betting, kan du altid kontakte 888sport’s kundeservice, som sidder klar til at hjælpe med stort og småt. Åbningstiderne for deres kundeservice er 10-22 fra mandag til fredag og 10-18 lørdag og søndag. Du kan altså få hjælp i de fleste af døgnets timer.

Hvis du vil have fat i 888sport’s kundeservice, kan du gøre det på følgende måder:

  • Via en formular på hjemmesiden, som du finder ved at klikke på spørgsmålstegnet øverst til højre, og derefter på “Kontakt os”. Du får svar via din email.
  • Via email på [email protected].
  • Via telefon på nummeret 80 25 10 22.

888sport kundeservice

Du får den hurtigste hjælp ved at ringe via telefonen, hvor du relativt hurtigt kommer igennem til en venlig medarbejder, som er klar til at hjælpe dig.

Ofte stillede spørgsmål

Lad os tage et kig på nogle af de mest stillede spørgsmål omkring 888sport CS2.

Er 888sport en god hjemmeside til 888sport betting på CS2?

888sport CS2 er en af de bedste løsninger indenfor betting på Counter Strike i Danmark. Det skyldes bookmakerens samarbejde med Kambi Group, hvilket sikrer dem nogle af markedets største udvalg af odds og nogle af de højeste tilbagebetalingsprocenter. Desuden er hjemmesiden brugervenlig og nem at navigere rundt i, så du får generelt en god og brugervenlig oplevelse med 888sport CS2.

Hvilke andre esports dækker 888sport?

Du kan også finde masser af odds på andre populære e-sportsgrene hos 888sport. De tilbyder nemlig 888sport esport odds på League of Legends, Dota 2, Starcraft 2 og Overwatch. I alle disse e-sportsgrene tilbydes også et stort udvalg af odds på tværs af mange begivenheder, ligaer og turneringer.

Tilbyder 888sport live betting på CS2?

Hos 888sport kan du også spille live på CS2, og du kan finde liveodds på de fleste af de kampe, som du finder i spiludvalget. Alle de populære spiltyper er desuden tilgængelige når du spiller live på CS2 hos 888sport, så det giver bare endnu flere muligheder for at finde gode 888sport esports odds.

Hvilke CS2 begivenheder kan jeg spille på?

Du kan spille på alle de største turneringer og ligaer i verden, herunder Blast Series, IEM, PGL, DreamHack, Flashpoint og ESL Pro League. Derudover kan du finde odds på et hav af mindre af turneringer og ligaer, hvor de mere ukendte spillere og hold tørner sammen. Der er altså masser af muligheder for at specialisere sig indenfor en given liga eller turnering og finde gode odds med værdi med 888sport CS2.

Hvilke slags markeder tilbyder 888sport på CS2?

Du kan spille på alle de mest populære markeder indenfor CS2 hos 888sport, herunder kampvinder, korrekt score, banehandicap, rundehandicap, antal runder på en bane, vinderen af en pistolrunde, om en bane går i overtid osv. Du har altså alle de gængse markeder til rådighed med 888sport CS2. Husk at tjekke vores nyhedssektion, hvor du kan holde dig opdateret med alle de seneste nyheder indenfor CS2, så du er på forkant med dine informationer om kommende kampe.

Hvilke specielle 888sport betting-tjenester er tilgængelige?

Når du spiller hos 888sport, har du en række ekstra funktioner tilgængelige, som giver dig mere fleksibilitet når du vælger dine esport odds. Du kan bl.a. benytte deres “Byg dit bet” funktion, som giver dig muligheden for at lave dit eget væddemål med kombinationer af flere forskellige markeder. F.eks. kan du kombinere vinderen af en kamp i CS2 med et spil på antal baner i kampen.

Derudover kan du også på udvalgte markeder bruge en cash out funktion, som giver dig mulighed for at lukke dit væddemål før en begivenhed er slut. Hvis du f.eks. har spillet på et hold, som fører, og hvis du gerne vil sikre dig en gevinst, kan du lukke dit væddemål ved at bruge cash out.

Samlet bedømmelse af 888sport CS2

Overordnet set er 888sport CS2 en af de bedste hjemmesider du kan benytte i Danmark når du vil spille på Counter Strike. Du har en brugervenlig og nem hjemmeside til rådighed, både via computer og mobil, og du har et bredt udvalg af odds og spiltyper at vælge mellem.


Andre artikler om 888sport