18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Bet25
95/100
 • CS2 live betting
 • Imponerende mobil app
 • Kundeservice alle ugens dage
VIND ELLER FÅ ET EKSTRA BET PÅ OP TIL 500 KR.
Kun nye kunder. Få op til 500 kr. ekstra bet, hvis ikke du vinder dit første spil (max. 500 kr.). Gælder ved første indbetaling. Min. indsats 50 kr. 1x gennemspilskrav (min. odds 1.50) indenfor 60 dage. Øvrige vilkår gælder. Spil ansvarligt | StopSpillet.dk | ROFUS.nu |

Bet25 Bonus & Anmeldelse

Bet25 er en dansk bookmaker, som i de seneste år har vundet mere og mere popularitet i Danmark. Der er tale om en bookmaker, som leverer et stort spiludvalg samt stærke odds. I denne dybdegående Bet25 anmeldelse vurderer vi bookmakeren ud fra en række parametre. Først tager vi dog et kig på den Bet25 bonus, du kan modtage som ny kunde.

Bet25 bonus: Få op til 500 kr ekstra bet

Alle nye kunder kan modtage en Bet25 bonus, som giver ekstra mange muligheder for at spille hos bookmakeren. Velkomstbonussen består af et ekstra bet på op til 500 kr.*, som udbetales hvis du taber på dit første væddemål. Dit ekstra bet har samme værdi som dit første væddemål.

Bet25 Bonus
Billede af Bet25 Bonus taget den 04. juli 2023
VIND ELLER FÅ ET EKSTRA BET PÅ OP TIL 500 KR.
Kun nye kunder. Få op til 500 kr. ekstra bet, hvis ikke du vinder dit første spil (max. 500 kr.). Gælder ved første indbetaling. Min. indsats 50 kr. 1x gennemspilskrav (min. odds 1.50) indenfor 60 dage. Øvrige vilkår gælder. Spil ansvarligt | StopSpillet.dk | ROFUS.nu | Alle regler og vilkår

Hvis du vil modtage din Bet25 velkomstbonus,er det ganske nemt og hurtigt. Det eneste du skal gøre, er at besøge bookmakerens hjemmeside og oprette en konto. Når du har oprettet din konto, skal du indbetale penge og placere dit første væddemål på mindst 50 kr. Hvis du vinder på dit første væddemål, beholder du selvfølgelig gevinsten. Hvis du derimod taber, får du straks overført et ekstra bet svarende til størrelsen på dit første væddemål.

Denne Bet25 bonus er en af de bedre bonusser blandt bookmakerne i den danske branche. Du får nemlig helt op til 500 kr.*, og samtidig er bonussens regler og vilkår mere end rimelige. Nedenfor tager vi et nærmere kig på hvilke vilkår du skal være opmærksom på ved bonussen.

Eks.: Placer dit første spil på 500 kr. Taber du, får du 500 kr. ekstra bet, som skal spilles én gang til min. odds 1.50 indenfor 60 dage. Placerer du dit ekstra bet på 500 kr. til odds 2.00 og vinder, udbetales 1.000 kr. Du beholder indsatsen fra dit ekstra bet.

*Kun nye kunder. Få op til 500 kr. ekstra bet, hvis ikke du vinder dit første spil (max. 500 kr.). Gælder ved første indbetaling. Min. indsats 50 kr. 1x gennemspilskrav (min. odds 1.50) indenfor 60 dage. Øvrige vilkår gælder.

Regler og vilkår for Bet25’s velkomstbonus

Der er nemlig altid en række regler og vilkår, som du skal være opmærksom på, inden du aktiverer et tilbud. Den Bet25 bonus du kan modtage som ny kunde, er naturligvis ingen undtagelse. Du kan læse alle regler og vilkår på Bet25’s hjemmeside, men nedenfor har vi samlet nogle af de mest centrale vilkår for bonussen:

 • Du skal være 18 år, være bosiddende i Danmark og være ny kunde.
 • Tilbuddet gælder altså kun for kunder der ikke før har foretage en indbetaling på hjemmesiden.
 • Du skal som minimum indbetale og spille for 50 kr. ved dit første væddemål.
 • Asiatiske linjer, systemspil og vinderspil er ikke kvalificerende markeder.
 • Hvis du bruger cashout på dit første væddemål, kan du ikke modtage bonussen.
 • Hvis du taber på dit første væddemål, modtager du automatisk et ekstra bet svarende til indsatsen på dit kvalificerende væddemål.
 • Dit ekstra bet skal benyttes på et væddemål til minimum odds 1.50 indenfor 60 dage.
 • Det ekstra bet kan ikke benyttes på systemspil.
 • Hvis du vinder på dit ekstra bet, beholder du gevinsten samt indsatsen.
 • Hvis du bruger et ekstra bet på 500 kr.* på et væddemål til odds 2.00, beholder du altså den fulde gevinst på 1.000 kr.
 • Der er ikke noget omsætningskrav på gevinster fra dit ekstra bet.
Bet25 velkomstbonus
Billede af Bet25 velkomstbonus taget den 04. juli 2023

Dette er bare de mest centrale regler. Som altid anbefaler vi at du tjekker bookmakerens hjemmeside og læser samtlige regler og vilkår inden du opretter en konto og aktiverer tilbuddet.

*Kun nye kunder. Få op til 500 kr. ekstra bet, hvis ikke du vinder dit første spil (max. 500 kr.). Gælder ved første indbetaling. Min. indsats 50 kr. 1x gennemspilskrav (min. odds 1.50) indenfor 60 dage. Øvrige vilkår gælder.

Eks.: Placer dit første spil på 500 kr. Taber du, får du 500 kr. ekstra bet, som skal spilles én gang til min. odds 1.50 indenfor 60 dage. Placerer du dit ekstra bet på 500 kr. til odds 2.00 og vinder, udbetales 1.000 kr. Du beholder indsatsen fra dit ekstra bet.

Sådan opretter man en konto hos Bet25

Det er nemt og enkelt at oprette en konto, så du kan få fingrene i din Bet25 bonus. Hele oprettelsesprocessen er nem og ligetil, og du kan straks være i gang med at spille. Du skal bare følge disse enkle trin for at oprette din konto:

 1. Gå til Bet25’s hjemmeside.
 2. Klik på “Opret konto” i øverste højre hjørne.
 3. Indtast din e-mail og vælg dit kodeord.
 4. Angiv dine personlige oplysninger såsom navn, adresse og CPR-nummer.
 5. Vælg dine indbetalingsgrænser.
 6. Bekræft din konto med MitID.

Hele processen tager ikke mere end et par minutter, og derefter kan du straks være i gang med at spille.

Bet25 - Opret konto
Billede af Bet25 taget den 04. juli 2023

Sådan aktiverer du din Bet25 velkomstbonus

Det er nemt og hurtigt at oprette sin konto, og det er lige så nemt at aktivere din Bet25 velkomstbonus. Følg blot disse trin:

 1. Opret din konto på hjemmesiden.
 2. Foretag din første indbetaling på mindst 50 kr.
 3. Placér dit første væddemål på mindst 50 kr.

Du skal altså bare oprette din konto og placere dit første væddemål på et kvalificerende marked. Husk at asiatiske linjer, systemspil og vinderspil ikke er gyldige markeder hvis du vil være berettiget til at modtage dit ekstra bet. Bemærk også at du ikke modtager et ekstra bet hvis du vinder på dit første væddemål. Du beholder selvfølgelig gevinsten på dit spil. Læg også mærke til at du ikke skal bruge en Bet25 bonuskode for at modtage bonussen.

Odds og spiludvalg hos Bet25

Når du opretter en konto hos Bet25 får du adgang til et stort spiludvalg med masser af konkurrencedygtige odds. Bookmakeren er især fremme i skoene når det gælder dækning af danske sportsbegivenheder, da de har et stort fokus på at behage deres danske kunder.

På sportsbooken kan du selvfølgelig spille på alle de største og mest populære sportsgrene, herunder fodbold, tennis, basketball og ishockey. Udover disse findes der også odds på et bredt udvalg af mindre kendte sportsgrene og nichemarkeder. Bet25 har odds på vintersport, amerikansk fodbold, badminton, cricket, dart, snooker, bordtennis, bandy, golf, kampsport, vandpolo og meget mere. Derudover er der gode muligheder for at spille på e-sport, herunder masser af CS2-kampe.

Det brede spiludvalg er også gældende når man ser på udvalget af spiltyper på specifikke begivenheder. På de fleste af de sportsbegivenheder, som du finder i spiludvalget, kan du nemlig spille på masser af forskellige markeder. De helt store kampe indenfor f.eks. fodbold har flere hundrede tilgængelige markeder. En stor fodboldkamp dækkes med odds på alle de traditionelle markeder såsom kampvinder, antal mål og handicapspil, men også med masser af odds på målscorere, hjørnespark, kort, spillerspecials og mange andre specialspil. Der er selvfølgelig flest spiltyper på de største og mest populære begivenheder, men selv på de mindre kampe mellem relativt ukendte hold kan du finde et fint udvalg af oddsmarkeder.

Som noget helt særligt har Bet25 også deres helt eget puljespil, hvor du spiller mod andre spillere i Danmark. Spillet har navnet BIG 9 da det gælder om at forudse resultatet af 9 udvalgte kampe. For alle ni kampe skal du forsøge at forudsige hvem der vinder kampen, og om der kommer over eller under 2,5 mål for hver kamp. Gætter du rigtigt på alle kampe, deler du den samlede pulje med alle de øvrige vindere. Det er et helt unikt bettingprodukt, som du ikke finder andre steder i Danmark.

Udover det store spiludvalg og BIG 9, kan du også nyde godt at konkurrencedygtige odds, som kan hamle op med de bedste i branchen. Det er ikke branchens absolut højeste odds, men Bet25 tilbyder glimrende tilbagebetalingsprocenter på de fleste markeder.

Bet25 Odds
Billede af Bet25 Odds taget den 04. juli 2023

Bet på e-sport og CS2 hos Bet25

Hvis du vil spille på e-sport, er Bet25 et af de bedste og mest oplagte bud på en bookmaker for dig. På sportsbooken tilbydes der nemlig odds på en lang række e-sport, hvor der dækkes en masse kampe. Du kan spille på al den mest populære e-sport såsom League of Legends, Dota 2, Starcraft 2 og selvfølgelig også Bet25 CS2.

Leder du specifikt efter en bookmaker til CS2 betting, er Bet25 en virkelig god bookmaker at vælge. Der er nemlig et hav af odds på hjemmesiden hele året rundt, og udvalget er ganske bredt sammenlignet med konkurrenterne. Der er naturligvis odds på alle de største kampe mellem de helt store stjerner, når de folder sig ud ved Majoren, Blast Premier, Intel Extreme Masters og ESL Pro League. Spiludvalget er dog utroligt bredt og dækker desuden en enorm bredde af kampe fra mindre turneringer og ligaer, både internationalt, regionalt og nationalt. Har du god viden om små hold med relativt ukendte spillere, kan du altså gøre brug af denne viden og finde gode odds hos Bet25.

Der, hvor Bet25 faktisk imponerer mest i sit udvalg af CS2 odds, er antallet af spiltyper. På samtlige kampe i spiludvalget er der en imponerende bredde af spiltyper, selv på de helt små kampe, hvor man udover kampvinderen næsten altid kan spille på vinderen af første map. På de fleste kampe kan du derudover finde odds på handicapspil for hele kampen og specifikke maps, over/under for antal maps og antal runder på et map samt hvilket hold der vinder første og anden pistolrunde. Sammenlignet med andre CS2 bookmakere i Danmark, er Bet25 en af de førende i forhold til antallet af spiltyper.

Tilbagebetalingsprocenterne indenfor CS2 er ikke helt så høje som på de store markeder, og især på mange af de mere alternative spiltyper er de relativt lave. Hvis du holder dig til de traditionelle markeder, kan du dog få ganske fine CS2 odds hos Bet25.

Bet25 live betting

Du kan ikke kun spille på et bredt udvalg af sportsbegivenheder indenfor såkaldt prematch betting, altså før begivenheder finder sted. Med Bet25 live betting har du nemlig adgang til masser af liveodds på tværs af et bredt udvalg af sportsgrene. Hver dag hele året kan du på live betting-platformen finde mange kampe med liveodds, hvor der tilbydes et fornuftigt udvalg af spiltyper. Der er også et udmærket udvalg af live betting på e-sport og CS2. Læs eventuelt vores CS2 betting guides hvis du vil lære mere om hvordan man spiller på CS2 enten prematch eller live.

Tilbagebetalingsprocenterne er, ligesom ved prematch, ikke lige så høje som på de mest populære sportsgrene. De er dog på nogenlunde samme niveau som de odds du kan finde på konkurrenternes live betting-platforme.

Spil fra din mobil med Bet25 mobil

Som en ekstra bonus til din oplevelse hos Bet25 kan du også benytte den brugervenlige hjemmeside via din mobil. Du kan bare åbne browseren på din mobil og besøge Bet25’s hjemmeside. Her kan du hurtigt logge ind på din konto og placere dine væddemål, præcist som du er vant til fra computeren. Mobilplatformen er tilpasset til smartphones, så hjemmesidens udseende er ligesom du er vant til. Navigationsmenuerne er helt de samme, så du nemt og hurtigt kan finde frem til de odds du leder efter.

Bet25 tilbud og kampagner

Udover den Bet25 bonus du kan modtage som ny kunde, er der løbende en række andre tilbud og kampagner at finde hos bookmakeren. Især ved de store sportsbegivenheder er Bet25 på banen med kampagner til alle kunder. Her kan du nyde godt af freebets og deltage i konkurrencer, hvor du kan vinde flotte præmier. Det er en god idé at tilmelde dig Bet25’s nyhedsbrev, så du får besked hver gang der kommer nye bonustilbud og kampagner til dig.

FAQ om Bet25 Bonus

Vi runder vores Bet25 anmeldelse af med svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om deres velkomstbonus.

Hvad kan jeg få i Bet25 velkomstbonus?

Alle nye kunder kan få en Bet25 bonus ved kontooprettelse, som giver dig et ekstra bet på op til 500 kr.*

*Kun nye kunder. Få op til 500 kr. ekstra bet, hvis ikke du vinder dit første spil (max. 500 kr.). Gælder ved første indbetaling. Min. indsats 50 kr. 1x gennemspilskrav (min. odds 1.50) indenfor 60 dage. Øvrige vilkår gælder.

Eks.: Placer dit første spil på 500 kr. Taber du, får du 500 kr. ekstra bet, som skal spilles én gang til min. odds 1.50 indenfor 60 dage. Placerer du dit ekstra bet på 500 kr. til odds 2.00 og vinder, udbetales 1.000 kr. Du beholder indsatsen fra dit ekstra bet.

Skal jeg bruge en bonuskode for at få min velkomstbonus?

Der er ikke noget krav om en Bet25 bonuskode hvis du vil have fingrene i din velkomstbonus.

Er der et minimum indbetalingskrav?

Der gælder et minimum indbetalingskrav på 50 kr. for velkomstbonussen. Dit første væddemål skal også være på mindst 50 kr.

Hvornår er bonussen gennemspillet?

Bonussen har et omsætningskrav på 1x størrelsen af dit ekstra bet til minimum odds 1.50 indenfor 60 dage. Hvis du vinder på dit ekstra bet, beholder du både indsatsen fra væddemålet samt gevinsten.

Er mine gevinster skattefri?

Alle dine gevinster hos Bet25 er 100% skattefri. Det er muligt fordi Bet25 har en licens fra Spillemyndigheden.

Samlet vurdering

Bet25 tilbyder en gennemført sportsbook med alle de funktioner og services man kan ønske sig. Spiludvalget er stort og dækker bredt, især indenfor dansk sport, og tilbagebetalingsprocenterne er på niveau med de førende i branchen. Derudover kan du som noget helt unikt spille det særlige puljespil BIG 9, hvor du kan vinde den helt store jackpot. Hjemmesiden er opbygget på en enkel og brugervenlig måde, som lader dig navigere hurtigt rundt og finde frem til de odds, som du leder efter. Den er desuden mobilvenlig, så du også kan logge ind på din konto via din smartphone og placere dine væddemål.

Derudover er Bet25 en af de bedste bookmakere i den danske branche indenfor CS2 betting. Udvalget af odds er blandt de bedste i branchen, både prematch og live. Især når man ser på antallet af spiltyper på specifikke kampe, er Bet25 en af de bedste bookmakere i Danmark.

Husk at du som ny kunde kan modtage en Bet25 bonus når du opretter en konto.


Andre artikler om Bet25