26-årige Inzta giver nu sin version af situationen i Ambush.

Inzta taler ud om situationen i Ambush

26-årige Inzta fortæller blandt andet til Dust2.dk, at alle spillerne var enige om at holde en pause eller droppe holdet helt, da holzt forlod dem.

Tidligere i dag smed Ambush en bombe, da holzt og Inzta blev bænket med øjeblikkelig virkning, og Ambush gjorde det samtidig klart, at organisationen ikke havde yderligere kommentarer til beslutningen.

Dust2.dk fangede Inzta i formiddags, men først nu har han haft tid til at stille op til det aftalte interview, hvori han giver sin version af en sag, som flere på holdet ellers virkede til at være enige omkring.

Det hele startede nok i mandags, hvor vi spillede vores første ESEA main slutspilskamp, og vi endte med at tabe 2-1 - vi fik stokkeprygl på de sidste to maps. ESEA Main var noget af det eneste, vi havde at holde fast i, i forhold til at levere et godt resultat. Hurtigt efter kampen valgte holzt at sige til M0dEx (holdets coach, red.) at han ikke havde motivation til at forsætte pga. de dårlige resultater, siger Inzta og fortsætter:

I går tog vi så snakken, hvor holzt fortalte os andre det, og hvor vi egentlig kom frem til, at der sidder fire mand på holdet, som enten helst vil holde pause eller bare disbande helt. Vi blev dog også enige om lige at give den til senere eller i dag, da vores coach ikke var med til den samtale, og vi vidste godt, at vi ikke kunne tage beslutningen alligevel. Neffo var dog klar på at forsætte, hvis alle vi andre også var.

Der blev derfor ikke truffet en endelig beslutning ifølge Inzta, men i dag tog det alligevel fart, da han lidt overraskende fik meldingen om, at han blev bænket sammen med holzt.

I morges modtog jeg en besked klokken 9:29 om, at M0dEx havde snakket med de andre (smF, kwezz, Neffo?) - og at han havde forstået på dem, at hverken holzt eller jeg ville forsætte, og at vi derfor ville blive bænket. Klokken 9:30 kommer der et tweet om dette fra Ambush' side af. Jeg forstår dette, som at de tre andre har valgt at forsætte, og jeg spørger lidt underligt, hvorfor jeg ikke har været med til denne samtale. Jeg finder hurtigt ud af, at hverken smF eller kwezz har sagt, at de var klar på at forsætte. De havde snakket omkring muligheden for at forsætte, men foretrak det ikke, sådan som jeg kunne forstå det.

Så jeg er blevet bænket for at have sagt det samme som tre andre fra holdet, dog uden en chance for at have forklaret mig selv. Umiddelbart, hvis tre mand havde siddet og sagt, at de gerne ville forsætte, havde jeg også forsat med dem, men dette har ikke været tilfældet. Så hvorfor ledelsen - ikke M0dEx - har taget en beslutning om kun at bænke holzt og mig, kan jeg ikke svare på.

smF bekræfter over for Dust2.dk Inztas udlægning om, at spillerne snakkede om at holde en pause eller helt lade holdet gå i opløsning, efter holzt forlod dem.

Inzta erkender selv, at Ambush er i deres gode ret til at bænke ham, nu når han har givet udtryk for, at han gerne vil holde en pause eller stoppe projektet helt, men han følte alle spillerne var enige om netop dette, og derfor ville han gerne have talt ud om situationen med Ambush.

I sidste ende føler jeg bare, det kunne have været nice at få snakket ud på TeamSpeak, ligesom de andre har gjort, inden en beslutning blev taget om at bænke mig. Havde det ændret noget? Måske ikke, hvem ved, afslutter Inzta.

Ambush: "Har intet med spillernes beslutning at gøre"

Dust2.dk har talt med Zouheir Chreih, ejer af Ambush, forud for offentliggørelsen af interviewet med Inzta, og han siger, at beslutningen om at bænke Inzta og holzt ikke har noget med spillernes egne overvejelser om holdets fremtid at gøre.

Bænkningen af Inzta og holzt har intet at gøre med spillernes beslutning om, hvad der skulle ske, men er udelukkende Ambush’ beslutning på baggrund af flere faktorer. Yderligere kommentarer vil vi på nuværende tidspunkt ikke komme med, da det er en personsag. Vi arbejder fortsat på den optimale løsning.

Hvordan Ambush' fremtid i CS:GO ser ud må tiden vise, men holdet består i skrivende stund af følgende spillere:

  • Danmark smF
  • Danmark kwezz
  • Danmark Neffo (På prøve)
     
  • Danmark M0dEx (Coach)
  • Danmark holzt (Bænket)
  • Danmark Inzta (Bænket)
#1(Med 0 svar)
27. marts 2019 kl. 19:04
Lemmy
hmmmm
#2(Med 1 svar)
27. marts 2019 kl. 19:10
xdpiratmanden
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Virker umiddelbart stadig som om der ligger noget og lurer som man ikke ved med den måde som zouheir stadig siger at det er noget personsag og de stadig ikke har nogen kommentarer
#13(Med 0 svar)
28. marts 2019 kl. 08:01
Pherios
Det virker som et useriøst foretagende, intet andet.

Lille forening med store armbevægelser.... håber ikke at ambush bliver betragtet som top 5 hold i dk med sådanne folk bagved. Uanset om det er personligt eller hvad det er... når det semi Pro skal alt personligt sættes til side og man tager en ‘one on one’ snak med le chef imo
#3(Med 0 svar)
27. marts 2019 kl. 19:14
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
:/
#4(Med 1 svar)
27. marts 2019 kl. 19:17
webraten
fortsætte**
#6(Med 0 svar)
27. marts 2019 kl. 19:25
whitey
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Husk du kun skal bruge én '*', når du retter fuldstændige ligegyldige fejl...
#5(Med 0 svar)
27. marts 2019 kl. 19:20
SEBM1337
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Kedelig udmelding af Zouheir. Så kunne man ligeså godt lade være at kommentere offentligt på det nærmest (imo) - meget intetsigende.

Men fedt at hører tingene fra Inztas side, virker ærligt og meget lige til.

Dog sætter jeg et kæmpe spørgsmålstegn til resten af 'holdet'. 3 spillere, ingen ingame leader, og det lyder til at 2/3 af dem hellere så at de splittede op? Tyder ikke på nogen fremtid der burde bruges tid at arbejde på :/
#7(Med 1 svar)
27. marts 2019 kl. 19:44
Afloringerdk
Synes det er synd at man trækker stikket bare fordi resultaterne ikke er der. Tænk hvis Astralis havde gjort det.
#8(Med 0 svar)
27. marts 2019 kl. 19:52
PERCY
Vinder af Dust2 Masters
Støttet Dust2.dk med 3 julekugler i 2019
Der så også lidt forskel på ikke at ku levere resultater i tier 4-5 og så ikke altid vinde tier 1 events... rimelig ringe sammenligning :P

Synes personligt de gav det et godt forsøg og gav ikke hurtigt op, kan sku godt forstå holle vil prøve noget nyt når man ikke rigtig har kunne se fremgangen, på papiret har de jo altid haft et ganske fint lineup så deres mål blev vel aldrig rigtig mødt.
#9(Med 8 svar)
27. marts 2019 kl. 20:20
kick_inzta_ffs
Hvis man ikke kan finde motivation når resultaterne er dårlige, så burde man måske forberede andet end default strats uden man har forberedt ét eneste mid round call.

Tak fordi Zouheir endeligt tog affære og læste mit navn, og forstod budskabet.
#10(Med 0 svar)
27. marts 2019 kl. 20:25
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
:D
#12(Med 6 svar)
28. marts 2019 kl. 00:25
HUNDEN
Major deltager
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Når du en dag har nosser nok til at stå frem med dit Real Nick - så begynder din kritik at give mening, men så længe du gemmer dig bag fakenick - er du både en joke og direkte ligegyldig for alle herinde.

Stå frem hvis du tør at vise dine holdninger. Fakenicks kommer du ikke langt med.
#14(Med 0 svar)
28. marts 2019 kl. 10:11
ZCDK
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
+1 på den!
#16(Med 4 svar)
28. marts 2019 kl. 19:46
kick_inzta_ffs
Jamen Nicolai, det her er mit real nick, jeg ved ikke hvad jeg ellers skal fortælle dig. Ydermere mener jeg ikke, at navnet på profilen det bliver postet fra bør underminere pointen. Hvis jeg nu havde heddet KATTEN på siden, havde min kritik så givet mere mening?

Navnet på profilen betyder intet. Den flytter ikke på fakta.
#17(Med 2 svar)
28. marts 2019 kl. 19:53
Nordby
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Problemet er bare at man ikke tager det navn seriøst når de eneste posts jeg har set dig lave er for at kommentere inzta skal kickes, og jeg læser ALT herinde. Hvis du hed det der og kommenterede på andre ting så ja kan man måske begynde at snakke om at navnet intet betyder, men med sådan et navn og tidligere kommentarer hvor du bare direkte hater uden nødvendigvis at komme med fakta og være objektiv, så er du svær at tage seriøs, uanset om du synes det du siger er fakta eller ej.
#18(Med 1 svar)
28. marts 2019 kl. 20:21
kick_inzta_ffs
"uanset om du synes det du siger er fakta eller ej" - nu er fakta ikke en subjektiv ting. Jeg synes ikke bare det er fakta, det ér fakta - end of. Jeg har ikke smidt nogen sagesløse kommentarer, hvor jeg bare "direkte hater", i øvrigt.
#20(Med 0 svar)
29. marts 2019 kl. 08:01
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Du har et sjovt forhold til fakta, har du ikke? Hvordan er din oprindelige kommentar baseret ud fra fakta - det kan jeg ikke helt forstå.
#19(Med 0 svar)
29. marts 2019 kl. 00:44
HUNDEN
Major deltager
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Jeg er dybt uenig. Du har legit lavet en bruger, for at være negativ omkring Inztas tilstedeværelse på Ambush holdet.
Så må du jo fremstå hvem du er? Du sidder og gemmer dig som en eller anden lille internet kriger.
Du kommer med rimelig mange interne dataer, som Inzta ikke kunne midround calle? Det må du vel have hørt fra tidligere spillere på holdet? Tænker ikke du har nær studeret samtlige ambush demoer/kampe.
#11(Med 0 svar)
28. marts 2019 kl. 00:11
er1K
"dog uden en chance for at have forklaret mig selv"

Det plejer inzta sgu da ellers at give andre, når det kommer til udskiftninger? :thinking:
#15(Med 0 svar)
28. marts 2019 kl. 18:00
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Det lyder godt nok underligt. Jeg undrer mig over trænerens rolle især - der er ihvertfald nogle der har haft travlt med at offentliggøre det her, selvom det oplagte selvsagt var lige at trække vejret et par gange først.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.