Opret Log ind
To datoer skal sikre en major i Sverige
PGL holder særligt øje med to datoer, som skal gøre en major i Stockholm mulig.
Skrevet af: JSand    28. juli 2021 19:05      

Billetsalget til Majoren åbner den 16. september.

Majoren bliver afholdt i Stockholm, hvis de svenske myndigheder kan gøre eventet muligt for spillere, personale og fans.

Det slår PGL fast i en ny pressemeddelelse onsdag.

I pressemeddelelsen skriver arrangøren, at der særligt bliver holdt øje med to datoer, som skal gøre majoren mulig i Sverige.

Her er der først og fremmest tale om den 23. august, som er den dato, hvor ændringerne i det midlertidige indrejseforbud fra en række lande træder i kraft, så spillere og andre omkring hele eventet komme ind i landet.

Den anden dato er den 15. september, hvor PGL håber på, at de indendørs restriktioner for store events i Sverige er løftede, så der kan afholdes major med fuldt hus.

LÆS OGSÅ
Sverige garanterer indrejse til Majoren

I snak med andre lande

Mens PGL slår fast, at en major i Stockholm er førsteprioritet, så er der dog også andre muligheder, skulle det ikke gå som håbet i Sverige.

Hvis der eksempelvis stadig er restriktioner, som kun gør det muligt for få fans at deltage, så bør eventet nemlig finde sted i et andet land, lyder det fra PGL.

Uanset hvor majoren bliver afholdt, så åbner arrangøren dog for billetsalget den 16. september.

Vi ser frem til at holde PGL CS:GO major-slutspillet i Stockholm, men vi er også klar til at ændre retning i september, hvis eventet ikke er tilgængeligt for et publikum.

Uanset hvor majoren ender med at blive holdt, er vi spændte på at bringe jer det bedste event muligt med alle spillerne, personalet og et brølende publikum, slutter PGL pressemeddelelsen af.

Majoren skydes i gang den 23. oktober med finalen den 7. november. 

LÆS OGSÅ
PGL melder ud om majoren: Sverige er stadig førsteprioritet

#1 rask
2021-07-28 21:22
Krydser fingre for Stockholm.
#2 yez
2021-07-28 21:47
"Uanset hvor majoren bliver afholdt, så åbner arrangøren dog for billetsalget den 16. september."

Hvad for noget!? Man kan sku da ikke købe billetter til et arrangement uden at vide hvor at det bliver afholdt :-) Det er jo umuligt at bestille flybilletter i god tid når man melder landet ud så sent :-(
#3 whitebear22
2021-07-29 09:23
Altså rent teknisk er det jo ikke umuligt.

Men jeg er da helt enig med dig i, at det er enormt uholdbart, hvis man ikke kan få styr på transport og indkvartering i samme omgang - alt andet end lige, så er billetterne til at komme ind i arenaen jo by far den mindste udfordring og udgift i sådan en omgang :)
#4 Daffestah
2021-07-29 12:28
Derfor jeg har booket hotel i flere byer mate :D
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere