Opret Log ind
Topholdene tager skridtet nærmere Finals
I dag blev endnu tre kampe i BLAST Premier Spring Showdown afgjort, hvor favoritterne løb med sikre sejre.
Skrevet af: Amalie    14. april 2021 20:20      

VINI og resten af FURIA nedkæmpede i dag landsmændene fra MIBR.

FURIA, Gambit og Spirit er alle videre til næste runde af BLAST Premier Spring Showdown efter dagens opgør. Det betyder samtidig at tre mandskaber er slået ud af løbet, og her fik FURIA æren af at møde landsmændene fra MIBR. 

MIBR kom klart bedst fra start på Mirage, men FURIA formåede at vende slagest gang. De løb med pistolrunden efter sideskiftet og opnåede hurtigt de 15 runder. Det gik dog nær galt for arT og co., der først sikrede sig sejren i 30. runde. 

På seriens andet map så det ligeledes ud til at blive en tæt omgang, indtil det blev FURIAs tur til at trække i de blå uniformer. En dominerende CT-side af yuurih og resten af FURIA sikrede dem en 2-0-sejr.

arTs mandskab er dermed fortsat med i løbet om at nå BLAST Premier Finals. Dette vil dog kræve en sejr over verdens nummer ét, Gambit, som venter i et opgør på lørdag.

BLAST Premier Spring Showdown 2021
Bedst af tre maps
FURIA
2 - 0
MIBR
de_mirage 16 - 14 de_mirage
de_vertigo 16 - 10 de_vertigo
de_train de_train

CIS-holdene fejer gulvet

Både Gambit og Spirit var tidligere på dagen i ilden, hvor de begge løb med en 2-0-sejr i deres opgør mod underdog holdene. 

Gambit, der topper verdensranglisten, var oppe imod verdens nummer 135, NASR. Det mellemøstlige NASR-mandskab hentede i alt 10 runder i Bo3-serien, hvor Gambit fejede gulvet.

BLAST Premier Spring Showdown 2021
Bedst af tre maps
Gambit
2 - 0
NASR
de_dust2 16 - 8 de_dust2
de_vertigo 16 - 2 de_vertigo
de_mirage de_mirage

Russiske Spirit tog ligeledes en 2-0 sejr, da de krydsede klinger med Extra Salt, som i fraværet af topholdene har domineret den Nordamerikanske region i flere måneder.

Selvom opgøret blev afgjort på to maps, bød kampen alligevel på en del highlights. Særligt Extra Salts MarKE havde sine øjeblikket og præsterede end samlet 1.20 rating trods nederlaget. 

På fredag skal Spirit stå overfor Dignitas i en kamp, hvor de formentlig får noget mere modstand, da f0rest og co. lykkedes med at sende Liquid ud af turneringen med 2-0 i deres åbningskamp.

LÆS OGSÅ
Liquid banket ud af BLAST

BLAST Premier Spring Showdown 2021
Bedst af tre maps
Spirit
2 - 0
Extra Salt
de_train 16 - 10 de_train
de_dust2 16 - 8 de_dust2
de_nuke de_nuke

#1 Phoey
2021-04-14 20:35
Real1ze og Boros skal nok blive til noget. Et par spændende unge profiler på det NASR hold. Desværre så det meget usammenhængende ud i dag.
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere