Opret Log ind
Uenige om exit
Parterne er ikke enige om, hvorfor den garvede træner røg ud.
Skrevet af: Sander    26. november 2020 16:38      

Sonny ses her bag Reason Gaming til DreamHack Winter 2013.

Sonny er færdig som træner i Aalborg Rebels efter blot en måned bag det aalborgensiske hold. Det skriver begge parter på Twitter.

Det skyldes, ifølge Sonny, blandt andet at han ikke bor i Aalborg, og derfor besluttede ledelsen at skille sig af med den garvede træner.

Ledelsen vil hellere have en coach, der bor i Aalborg, og som fokuserer mere på organisationen end på holdet. Så jeg må desværre ud og kigge efter nyt hold igen, skriver Sonny blandt andet.

Det er en af spillerne, dinesen, dog ikke helt enig i. På Twitter efterspørger han navne på mulige trænere til Aalborg Rebels, og her slår han fast, at en kommende træner ikke behøver bo i Aalborg.

Jeg ved ikke, hvad han har konkluderet ud fra hans samtale, skriver dinesen om Sonnys begrundelse.

Sonny kom til Aalborg Rebels i slutningen af oktober og var med til at føre holdet frem til slutspillet i Elgiganten Ligaen. Rejsen sluttede i kvartfinalen, som gav aalborgenserne en delt 5.-6. plads.

Mandskabet er lige nu rangeret som nummer 12 i Danmark.

Aalborg Rebels består af:

  • dk vestr
  • dk Jarko
  • dk Vster
  • dk dinesen
  • dk Anlelele

LÆS OGSÅ
Sensation: Tricked vinder Elgiganten Ligaen

LÆS OGSÅ
cadiaN med massiv kritik af tidligere North-stjerne - "Jeg blev meget overrasket, da jeg hørte det"

LÆS OGSÅ
Aalborg Rebels vil være top 5 i Danmark

#1 sirr
2020-11-26 17:14
Det virker underligt. Kunne man ikke have fået et svar fra ledelsen istedet, når det nu er dem Sonny omtaler?
#2 Dance
2020-11-26 17:20
Hvis træneren er fra Aalborg er det en bonus. Men det er ikke primær grunden til at Sonny ikke er en del af os. Det synes jeg også Sonny skriver. Her handler det om at vi søger organisationens mand.

Næste gang bare hiv fat i mig Sander, jeg svarer gerne og det tror jeg da også Sonny vil.
#4 sirr
2020-11-26 17:38
Hvad menes der med "organisationens mand"?
#5 Sonny
2020-11-26 17:58
Aalborg rebels er jo i gang med at bygge en forening op til virkelig at være en del af byen og de unge. Jeg kom ind og havde fokus på holdet og var kun en del af det. Havde holdet f.eks smuttet til en anden organisation, så havde jeg taget med dem. Aalborg rebels vil gerne have en coach som er tilknyttet dem og er en del af noget større. Der begynder det også at blive svært når man bor direkte modsat.
#6 sirr
2020-11-26 18:05
A-ha. Det lyder da spændende, hvis man som coach hos AR er ulønnet/ frivillig og både skal coache et potentielt top10 hold I DK og samtidig jonglere dét at bidrage med XYZ (?) til organisationen 🤔.

Men havde I ikke snakket om det her inden du joinede? Virker vildt, hvis det er kommet ud af det blå :-)
#7 Dance
2020-11-26 18:07
Det er helt korrekt som Sonny skriver.
#8 TheKonkel
2020-11-26 18:30
Syntes det er ærgerligt når en coach gør sig til en del af spillerne, jeg er helt med på det måske ikke spiller en rolle i hverdags arbejdet. Men for mig ligner det bare ikke en løsning som kan være attraktiv for en organisation eller forening. Der er bare beslutninger og arbejdsgange som ikke er de samme med et sådan setup.

Jeg er fan af at coachen skal være en organisationens mand, men vi har jo alle hver vores syn på hvad en coachs arbejde er.

Held og lykke til alle parter, så ud som om der blev gjort noget rigtigt sidst på sæsonen. Ærgerligt at Sonny efter kort tid står alene.
#9 Sonny
2020-11-26 19:03
Jeg er lidt enig med dig Konkel. Man skal dog huske at jeg har arbejdet meget lidt som træner, men brugt meget mere tid som manager og i en tid, hvor jeg altid blev hentet ind på et hold, inden organisationen kom. Så jeg har jo altid haft, at det var holdet som hev mig ind og ikke organisationen. Og det er vel egentlig her at jeg failer. Det skal jeg lige have banket ind i hovedet og det fik jeg lært her. Bagefter kan jeg nemlig godt se det.
#10 TheKonkel
2020-11-26 19:56
Ved du hvad... Dejligt at se en mand som lærer, men ærgerligt det kostede en plads hos Rebels.

GL
#3 Sonny
2020-11-26 17:30
Det er ikke sikkert det er muligt at de kan finde en som bor direkte i Aalborg. Men jeg bor i nordsjælland, som nærmest er direkte modsat af Aalborg, desværre.
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere